اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

اما فرضیه های دیگه ای هم وجود داره مثل دنیا های موازی و ایجاد انحنا در فضا و مکان که دیگه نیازی به سرعت نور نیست
    مهندس :mrgreen:
    چی میگی :angry:
    انحنای فضا و نظریه جهان های موازی که در حد فرمول اثبات شده چه طوری سرعت نور رو رد می کنه؟؟؟ :angry: :angry:
    اگه منبعی این حرف رو زده بگو بریم یه بحثی هم اونجا را بندازیم
    ولی در حالت کلی خیلی خوشحال شدم که شما لا اقل مطالب من رو خوندی
    در مورد اینکه شخصی بره به گذشته و پدر بزرگشو بکشه میشه اینجور پاسخ داد که در اصل خود کشی کرده.
    موافقم
    این رو دیگه چی میگی
    ما می دونیم که دین اسلام دین آخر بود و بنا بر وعده اللهی حتمی باید می اومد
    حالا اگه آمریکا که همه مشکلش با اسلام و عقیده مسلمانان هست
    اگه می تونست به گذشته بر گرده مطمئن باشید که حتمی با جنگده هاش و تانک هاش به گذشته و زمان پیامبر بر می گشت و نمی گذاشت که اسلامی به وجود بیاد
    در نتیجه وعده خداوند مبنی بر ظهور موعود و برپایی عدل برقرار نمی شد
    و حکم خدا نقض می شد
    چون اسلام در گذشته نا بود شده بود
    پس هرکی خدا رو قبول داره باید بدونه که تسلا یه شوخی علمی جالب بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
      مهندس :mrgreen:
      چی میگی :angry:
      انحنای فضا و نظریه جهان های موازی که در حد فرمول اثبات شده چه طوری سرعت نور رو رد می کنه؟؟؟ :angry: :angry:
      اگه منبعی این حرف رو زده بگو بریم یه بحثی هم اونجا را بندازیم
      ولی در حالت کلی خیلی خوشحال شدم که شما لا اقل مطالب من رو خوندی موافقم
      این رو دیگه چی میگی
      اگه می تونست به گذشته بر گرده مطمئن باشید که حتمی با جنگده هاش و تانک هاش به گذشته و زمان پیامبر بر می گشت و نمی گذاشت که اسلامی به وجود بیاد
      و حکم خدا نقض می شد
      دوست عزیز مثل اینکه شما این مطالب رو تازه خوندی!!! در مورد جهان های موازی و انحنای فضا که دوستمون اشاره کردند تفسیر دیگری از همون سرعت نور و ... هست یعنی همون خودشه و اثبات هم شده! خیلی وقته.
      نظر شما در مورد هارپ و اینکه وجود نداره یا دروغه کمی ساده لوحانه است! به نظر شما امکان نداره در حال تحقیق باشن یا هنوز روش دقیق کنترلش رو ندونن ؟؟! ولی تولید این انرژی و اثراتش رو میدونن!!!
      خیلی چیزا وجود داره که اثباتی براش هنوز وجود نداره ولی دلیلش این نیست که دروغه یا وجود نداره!
      دوست عزیز من نمیدونم اطلاعات و سواد شما در چه حدی هست ولی قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاست(مستند عرض میکنم)
      منظور من از اینکه گفتم امضاتونو ویرایش کنید این نبود که دل از علی بکنید! بلکه گفتم ممکنه اثری عکس اون چیزی که شما انتظار دارید بر روی سایر کاربر ها بذاره!
      شما که اینقدر در مورد فیزیک سخت گیرید که نمیدونم این اثبات نشده یا کسی ندیده چطوری به اون دنیا ایمان اوردید؟!!!

دیدگاه

مهندس
        بابا اسم این تالار بحث علمی هست
        اینقدر عصبانی نشید
        حالا یا من درست می گم یا شما
        دوست عزیز مثل اینکه شما این مطالب رو تازه خوندی!!!
        نه تقریبا چند سالی می شه :twisted: :twisted:
        در مورد جهان های موازی و انحنای فضا که دوستمون اشاره کردند تفسیر دیگری از همون سرعت نور و ... هست یعنی همون خودشه و اثبات هم شده! خیلی وقته.
        من که منظور شما رو از حرف های بالا نفهمیدم
        من تا حالا چندین کتاب در مورد نسبیت رو مطالعه کردم ولی نمی فهمم انحنای فضا چه ربطی به این داره که سرعت نور دیگه نیازی نیست
        ببین دوستمون چی گفته :NO: :NO:
        اما فرضیه های دیگه ای هم وجود داره مثل دنیا های موازی و ایجاد انحنا در فضا و مکان که دیگه نیازی به سرعت نور نیست
        ظر شما در مورد هارپ و اینکه وجود نداره یا دروغه کمی ساده لوحانه است!........خیلی چیزا وجود داره که اثباتی براش هنوز وجود نداره ولی دلیلش این نیست که دروغه یا وجود نداره!
        خب باشه اگه همچین چیزی باشه باید بتونه کار کنه
        ببین دوست من اگر فلسفه خونده باشید در اون یه قانون هست که می گه ((همیشه اصل با عدم هست))
        یعنی همیشه و به صورت مطلق هیچ چیزی وجود نداره مگر این که وجودش اثبات بشه (مثل اثبات وجود خدا و البته اون دنیا :agree: :agree: :agree
        حالا این که یه کشوری مثل آمریکا بیاد به یه مشت کشور های دسته سومی مثل ما این چیزا رو بگه که دیگه تعجبی نداره
        ما طبق نظریه درست فلاسفه خودشون اصل رو می گذاریم بر وجود نداشتن
        آیا تا به الان کسی دیده که هارپ یونسفر رو بمباران کنه
        چرا فیلی ازش وجود نداره
        تازه اگه چیزی هم باشه باید اثبات بشه که ساختگی نیست
        به هر حال خودتون می دونید
        این مسائل فقط تو کشور های جهان سومی مثل ایران اینقدر مهم هست
        اگر به نظر شما این ساده لوحانه هست که من تا چیزی رو از اونا با چشم خودم نبینم باور نمی کنم اشکالی نداره
        ن به نظر شما امکان نداره در حال تحقیق باشن یا هنوز روش دقیق کنترلش رو ندونن ؟؟!
        نه چون اگه وجود داشت حتمی می دونستد
        مگه ندیدی در مورد طبس faridnajafy چی گفت
        مگه می شه اگه وجود داشته باشه بلد نباشند و در اینصورت چطوری طبس رو اینجوری کردن
        باز هم تناقض :angry: :angry:
        منظور من از اینکه گفتم امضاتونو ویرایش کنید این نبود که دل از علی بکنید! بلکه گفتم ممکنه اثری عکس اون چیزی که شما انتظار دارید بر روی سایر کاربر ها بذاره!
        دیگه من مسئول این نیستم که سایر کاربران چه افکاری در مورد من دارند
        من از شما یه سوال می پرسم
        همین الان تو سایت نگا کنید
        چند تا از دوستان هستند که آواتارشون بسیار زشت و زننده هست
        من شخصا به مدیران چندین بار گزارش دادم و هیچ اقدامی نشد
        حالا دیگه چه انتظاری از من می ره
        شما که اینقدر در مورد فیزیک سخت گیرید که نمیدونم این اثبات نشده یا کسی ندیده چطوری به اون دنیا ایمان اوردید؟!!!
        بله استاد فیزکمون این رو بهمون یاد داد
        خدا رحمتش کنه
        اونقدر دقیق بود که دلم می خواست برم یه کتک مفصلی بهش بزنم
        در مورد آخرت هم در این سایت بحث در موردش غیر قانونی هست و نمی تونم حرفی بزنم
        ضمنا اگر کدورتی پیش اومد ما رو حلال کنید
        منظور بدی نداشتم رفیق
        یاعلی

دیدگاه

اصلا همش تقصیر این وحید نصیری هست
          یه بار یه شعر برام پیام کرد که جا داره همین الان به خودش برگردونم :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
          ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی (اعرابی=وحید) کین ره که تو می روی به ترکستان است

دیدگاه

فکر کنم همه قبول داریم که خدا هست و ...
            اینطوری باشه قانون علیت نقض میشه این به کنار کلا نظام آفرینش و بهشت و جهنم زیر سوال میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
              مهندس
              بابا اسم این تالار بحث علمی هست
              اینقدر عصبانی نشید
              حالا یا من درست می گم یا شمانه تقریبا چند سالی می شه :twisted: :twisted:من که منظور شما رو از حرف های بالا نفهمیدم
              من تا حالا چندین کتاب در مورد نسبیت رو مطالعه کردم ولی نمی فهمم انحنای فضا چه ربطی به این داره که سرعت نور دیگه نیازی نیست
              ببین دوستمون چی گفته :NO: :NO:خب باشه اگه همچین چیزی باشه باید بتونه کار کنه
              ببین دوست من اگر فلسفه خونده باشید در اون یه قانون هست که می گه ((همیشه اصل با عدم هست))
              یعنی همیشه و به صورت مطلق هیچ چیزی وجود نداره مگر این که وجودش اثبات بشه (مثل اثبات وجود خدا و البته اون دنیا :agree: :agree: :agree
              حالا این که یه کشوری مثل آمریکا بیاد به یه مشت کشور های دسته سومی مثل ما این چیزا رو بگه که دیگه تعجبی نداره
              ما طبق نظریه درست فلاسفه خودشون اصل رو می گذاریم بر وجود نداشتن
              آیا تا به الان کسی دیده که هارپ یونسفر رو بمباران کنه
              چرا فیلی ازش وجود نداره
              تازه اگه چیزی هم باشه باید اثبات بشه که ساختگی نیست
              به هر حال خودتون می دونید
              این مسائل فقط تو کشور های جهان سومی مثل ایران اینقدر مهم هست
              اگر به نظر شما این ساده لوحانه هست که من تا چیزی رو از اونا با چشم خودم نبینم باور نمی کنم اشکالی نداره نه چون اگه وجود داشت حتمی می دونستد
              مگه ندیدی در مورد طبس faridnajafy چی گفت
              مگه می شه اگه وجود داشته باشه بلد نباشند و در اینصورت چطوری طبس رو اینجوری کردن
              باز هم تناقض :angry: :angry:دیگه من مسئول این نیستم که سایر کاربران چه افکاری در مورد من دارند
              من از شما یه سوال می پرسم
              همین الان تو سایت نگا کنید
              من شخصا به مدیران چندین بار گزارش دادم و هیچ اقدامی نشد
              حالا دیگه چه انتظاری از من می رهبله استاد فیزکمون این رو بهمون یاد داد
              خدا رحمتش کنه
              کسی عصبانی نشده
              شما مثل ترول رفتار میکنید!
              در مورد نفهمیدنتون در مورد نور و انحنای فضا و اثباتش من دیگه نمیدونم چی بگم!(این مسئله الان اظهرو من الشمس و احلی من العسله!!) (اینم در مورد فلسفه)
              مطالعه چند تا کتاب بازاری برای بحث در این مورد با این جدیت خیلی کمه!
              شما به این راحتی صحبتهای faridnajafy یا هر صحبت دیگه رو باور میکنید و جالبه که استناد هم میکنید پس شما خیلی دقت و جستجو نمیکنید!!! همین الانش با این همه رسانه حرف ها به راحتی عوض میشه!! دیگه چند سال و ماه دیگه قس علیهذا!!
              استناد شما برای ندیدن هارپ دلیل خوبی برای نبودنش نیست!
              در مورد باور نکردنتون تا ندیدینش هم در این صورت شما باید خیلی چیزا رو باور نکنید!
              در مورد وجود داشتن این مسائل در ایران و کشور های جهان سومی هم چون ما خودمونو با اونا دشمن میدونیم به این چیزا حساس هستیم(اسلحه !!! هارپ-مسلمه که اسلحه بر علیه دشمن و بر له دوسته!!!)
              دیگه من مسئول این نیستم که سایر کاربران چه افکاری در مورد من دارند
              ؟
              "کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیتهی"
              شما قبلا این قانون رو نقض کردید! (اسلام دین دنیا و اخرت)
              ازادی بیان!!! یادمون باشه خدا هیچ وقت سانسور نکرد!
              حالا ایندفعه رو ببخشش :redface:
              شما حلالی :twisted:
              این برادرون آمریکایی ما گفتن دیگه این چیزای ساده مثل این که تا تو یه جایی مثل ایران انفجار میشه و چیزی می ترکه می گیم ما موشک زدیم ملت رو نمی ترسونه
              گفتن باید به فکر چیزای ترسناک تری بود
              بعد گفتن ما یه تفنگ داریم که بهتون نشون نمی دیم
              دلتون بسوزه
              اسمش هارپ هست : :mrgreen
              یه اسلحه خوبیه
              اولین آزمایشمون رو تو هایتی انجام دادیم و این زلزله هایتی رو ما درست کردیم
              همه خبر نگاران شده بودن اینجوری
              یکی گفت:خب چه طوری تیر میزنه
              آمریکایی گفت :تیرش رو شما نمی بینید تیر هوایی می زنه و تو یه جایی مثل هایتی فرود می آد و زلزله ایجاد می کنه
              یعنی زلزله هوایی
              یه چیزه دیگه اینکه از کجا معلوم شما (نوعی ) زیادی پیاز داغشو زیاد نمیکنید؟!!!(بر اساس همون نظریات انیشتین- حرکت و سکون و ناظر متحرک و ساکن)! یعنی اونا هم دارن برای زندگی خودشون تلاش میکنن ما هم همینطور و بازم قس علیهذا و بقیه مسائل باقیمانده هم اونقدر مهم نیست که اینقدر هزینه بشه! اخرت هم که کسی ندیده(بر اساس صحبت خودتون) پس فعلا همه چی دنیاست!! ما هم دقیقا از همون روشهای اونا استفاده میکنیم ودروغ میگیم تهمت میزنیم و بی دلیل حرف هم میزنیم!!
              منم قانون رو رعایت نکردم (تاپیک منحرف شد!) رطب خوردم دیگه! :biggrin:
              موفق باشید دوست من

دیدگاه

نمی دونم اینی که می خوام بگم ربطی به موضوع داره یا نه
                ولی
                به همه پیشنهاد می کنم که مستندی به اسم

Ancient Aliens
                رو ببینین....
                هرچند قدیمیه ولی چیزای جالبی میگه.... :biggrin:

دیدگاه

این رو دیگه چی میگی
                  و حکم خدا نقض می شد
                  قرار نیست آمریکا حتمآ به گذشته نیرو بفرسته و هدفش رو نابود کنه و سالم نیروهاشو برگردونه
                  از کجا معلوم شاید همشون مثل لشکر ابرهه از بین رفتن شایدم با دیدن پیامبر از منو شما مسلمونتر شدن
                  و برگشتن و باعث ترویج بیشتر دین شدن وعده خداوند حتمی است الله وخیر ماکرین.

در مورد اینکه گفتم سرعت نور لازم نیست دلیلش اینه که با خم کردن فضا و زمان گذشته و حال بصورت موازی قرار میگیرن
                  و با ایجاد حفره بین اونا با برداشتن چند قدم شما میتونید میلیونها کیلو متر رو در زمان بسیار کوتاه طی کنید که در حالت عادی نیز به سرعتی
                  چندین برابر نور دارین اینارو من توی مستندهای صدا و سیما دیدم شاید دوستان چون سر گرم درس هستن وقت دیدن این برنامه ها رو نداشتن.
                  این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                  آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
                    رفته تو بعد دوم انجمن
                    چی میبینی ؟ برای ما هم بگو....
                    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

با سلام،

ببین چه میکنه این وحید خان، پست بیش از یکسال پیشش که اینطوری غوغا کرده، تصور کنید حالا دیگه چه خبره!!! :surprised: :mrgreen:

اما بحث های خوب و جالبی بوده تا حالا !

مزاحم بحث و جدل دوستان نمیشم! خواستم بگم که در حاشیه این بحث ها، من به این موضوع علاقمند شدم :NO:
                      در مورد اینکه گفتم سرعت نور لازم نیست دلیلش اینه که با خم کردن فضا و زمان گذشته و حال بصورت موازی قرار میگیرن
                      و با ایجاد حفره بین اونا با برداشتن چند قدم شما میتونید میلیونها کیلو متر رو در زمان بسیار کوتاه طی کنید که در حالت عادی نیز به سرعتی
                      دوستان اگر منبع خوب و ترجیحا فارسی یا فیلم و ایناها در این مورد سراغ دارید، لطفا آدرس بدید، خیلی ممنون میشم.

( به کسی نگیدا، راستش، میخوام برم در مورد یه موضوعی با پدر بزرگم مشورت کنم و بیام!!! :-O =)) )
                      مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری

به نظر من بیشتر شبیه داستان های ژول ورن میمونه، هرچند شاید واقعیت داشته باشه!!! :surprised:.
                        موافقم.شبیه داستان های ژول ورن میمونه.نویسنده این داستان مهارت فوق العاده ای در آسمان ریسمان بافتن داره!

در دنیای بی در و پیکر مجازی از اینجور داستان ها تا دلتون بخواد وجود داره.بهتره با دقت بیشتری مطالب رو انتخاب کنیم و مرزی بین داستان های عملی تخیلی و روایت های مستند و فکت های تاریخی قایل باشیم و حتما از منابع معتبر علمی این مطالب رو انتخاب کنیم.
                        چنین افشاگری هایی مثل بمب در رسانه های خبری صدا میکنه اما نمی دونم چطور فقط نویسنده این داستان از این مطالب گاه شده!
                        کل داستان پر از ادعاهای شگفت آور و بی سند و مدرک است.باید برای تک تک ادعاها از زنده بودن تسلا در سال 2001 تا نامریی شدن کشتی و وارد شدن به بعد دیگر...مدارک و شواهد و شاهدان عینی آورده بشه.
                        جان نباشد جز خبر در آزمون
                        هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                          اینکه این پروژه حقیقت داره یا نه ممکنه جای شبهه داشته باشه اما اصل موضوع یک امر انجام شدنی و کاملا علمیه چرا که در کتاب مقدس ما هم آمده که پس از پیشنهاد یکی از اجنه برای انتفال تخت بلقیس به کاخ حضرت سلیمان (ع) در زمانی اندک، فردی که علمی از کتاب داشت گفت که تخت رو در یک چشم به هم زدن میاره پس اصل کار یک روش علمیه
                          فکر می کنم این کار طی الارض باشه نه نامریی شدن و وارد شدن به بعدی دیگر.
                          کار علمی کاریه که بشه به شیوه ای منطقی و مستدل اون رو توضیح داد و تکرارش کرد نه اینکه با دعا و حدیث کار رو انجام بدی! کار علمی کار زمینی هست و کار دعا و حدیث، آسمانی!
                          اون برای چند هزار سال پیش بود. این دوره زمونه کسی نیست که علمی از کتاب داشته باشه.
                          جان نباشد جز خبر در آزمون
                          هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

با سلام

مقداری مطلب دینی :

دوستان ، در اینکه دنیاهای دیگری وجود دارند و موجودات دیگرگون در آن دنیاها زندگی می کنند، شک نداریم.

( برای مسلمانها، تعدد اشارات قرآنی به موجودات غیرانسان "تمام موجوداتی که در رده جن دسته بندی می شوند" کفایت می کند. و نیز عالم ارواح و .....
                            این تنوع جنها ، بعضی شان با سرعت دوچرخه اینور و اونور حرکت می کنند! بعضی ها سریعتر و بعضی ها خیلی سریعتر !!! که سرعت نور را نیز می شکنند.... )

از طرف دیگر موجودات فرشته گون را داریم که ارگان بیولوژیک ندارند، غیر ارگانیک هستند و سرعت اینها دیگه خیلی بیشتره!!!

این موجودات، قدرتهای ذیل را دارند:

1- وسوسه در دل افراد ( بیشتر کار غیر فرشته گون هاست )
                            2- القای فکر در افراد ( تله پاتی و انتقال ذهنیت یا فرمان ، یک فکر که همینجوری به ذهن ما خطور نمی کنه ، بلکه عواملی آنرا ایجاد می کنند....)
                            3- خوانش فکر افراد ( تله پاتی )
                            4- القای خواب خاص در افراد ( خواب و رویا که همینجوری خودش نمی آد، یک عامل آنرا به ما القا می کند. )
                            5- فاصله های دوردست را سریع طی می کنند.( حتی بین سیاره ای نیز متصور است.)
                            ..................

حالا این جنها ، الزاما یک نوع نیستند، بعضی ها خیلی high tech هستند ، بعضی ها هم بیابان نشین و معمولی !

یک آیه شریف که به کار مهندسین و فیزیکدانها نزدیک است
                            :
                            http://www.tebyan.net/index.aspx?pid...amp;AyeID=4934
                            http://quran.porsemani.ir/node/3964
                            http://imamalinet.net/k/tarikh/tar-i22.htm

متن عربی آیه : یَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْاِنسِ اِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَن تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانفُذُوا لَا تَنفُذُونَ اِلَّا بِسُلْطَانٍ

ای گروه جنیان و آدمیان ، اگر می توانید که از کناره های آسمانها و، زمین بیرون روید ، بیرون روید ولی بیرون نتوانید رفت مگر با داشتن قدرتی

ترجمه فولادوند
                            اى گروه جنّیان و انسیان، اگر مى‏توانید از کرانه‏هاى آسمانها و زمین به بیرون رخنه کنید، پس رخنه کنید. [ولى‏] جز با [به دست آوردن‏] تسلّطى رخنه نمى‏کنید.

ترجمه مجتبوی
                            اى گروه پریان و آدمیان، اگر توانید از مرزهاى آسمانها و زمین بگذرید- تا از حکم و قضاى من بگریزید- پس بگذرید، نتوانید گذشت مگر به توان و نیرویى- که آن را ندارید-.

ترجمه مشکینی
                            (در روز قیامت خطاب شود) اى گروه جن و انس، اگر توانستید از کرانه‏هاى آسمان‏ها و زمین (به بیرون) بگذرید (تا از کیفر اعمالتان فرار کنید) بگذرید، (اما) نخواهید گذشت جز با قدرتى (فوق العاده که آن را ندارید)

ترجمه بهرام پور
                            اى گروه جن و انس! اگر توانستید از مرزهاى آسمان‏ها و زمین بگذرید پس بگذرید، [ولى‏] نتوانید گذشت، مگر با داشتن قدرتى

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

آسمانها که احتمالا 7 تا باشند یعنی 7 نوع آسمان یا لایه یا 7 بعد ، با ویژگیهای متمایز ( مثلا آنچه با تلسکوپ تا فاصله 14.7 میلیارد سال نوری می بینیم، یک آسمان محسوب می شود.)
                            این آسمانها و نیز خود زمین ، مرزهایی در بین ابعاد خود دارند، که برای عبور از این مرزها ، نیاز به ابزار ویژه ( سلطان ) دارید،

جنها اول نام برده شدند، چون تواناتر هستند،
                            انسانها در مرتبه بعدی هستند،

هر گاه به آن ابزار ویژه دست یافتند ( که خواهند یافت ) قادر به رفتن به ابعاد دیگر و آسمانهای دیگر خواهند بود.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

نکته:

سرعت نور را مرز نهایی قطعی برای سرعتهای فیزیکی ندانیم،

این عدد مرز تئوریک برای نظریه و تفکر انیشتین بود،

سقف ذهنی سرعت نور انیشتین را ، قطعی و لایتغیر ندانیم،

مدت زیادی طول نخواهد کشید که این نظریه تغییر خواهد نمود.

با سپاس
                            گشتی در لاله زار
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

با سلام،

ضمن تشکر از جناب Solsal ، حالا که بحث کمی گرایش مذهبی پیدا کرده، من هم تمایل دارم که نکته ای رو عرض کنم و اون اینه که با توجه به آموزه ها و تاکیدات دینی ما، علیرغم توانایی خداوند متعال، هیچ عمل و واقعه ای در عالم هستی، خارج از چارچوب و عرف علمی به وقوع نخواهد پیوست.

در پست 15 مطرح میشه که فردی که علمی از کتاب داشت گفت که میتونه تخت رو در یک چشم به هم زدن منتقل کنه، من بر خلاف برخی از دوستان، اعتقادی به این ندارم که اون فرد با قدرت ماوراء الطبیعه میخواد این کار رو انجام بده، بلکه داره خیلی هم علمی این کار رو میکنه، حالا اگر این علم از فهم و درک ما فراتره که نمیتونیم اون رو انکار کنیم و یا زیر سوال ببریم، همونطور که یه دانش آموز دبیرستان علیرغم ناتوانیش در حل مسائل پیچیده ریاضی، نمیتونه علم استادش رو در حل اونها یه علم تخیلی و یا محال فرض کنه.....

همونطور که جناب Solsal هم ذکر کردند، هستند موجوداتی که نسبت به ما بسیار High Tech محسوب میشن و قطعا علم فراتر از اون چیزی هست که ما داریم و تصور میکنیم! برای اثبات این موضوع، اصلا لازم نیست که به گذشته های خیلی دور نگاه کنید، فقط کافیه که پیشرفت علم بشری رو در 30 سال اخیر بررسی کنید و متوجه بشید که علم امروزی برای بشر 30 سال پیش چقدر پیشرفته و پیچیده است!!!

آزمایشاتی مثل فیلادلفیا، مونتاک و هارپ، هر چند که در حال حاضر بطور کامل در کنترل دانشمندان و بشریت نیستند، ولی پایه و اساس محکم علمی که دارند. پس چرا نباید باورشون کنیم؟! ولی چیزی که این وسط محرز هست، اقراق نویسندگان و راوی هاست! ولی اصل موضوع معتبره، حالا این وسطا یک کلاغ - چهل کلاغی هم میشه، چاشنی سیاست و حقه و کلک هم بهش اضافه میشه و یه داستان تخیلی تمام عیار هم شکل میگیره!!!

شنونده باید عاقل باشه!!!
                              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زما&

قرار نیست آمریکا حتمآ به گذشته نیرو بفرسته و هدفش رو نابود کنه و سالم نیروهاشو برگردونه
                                از کجا معلوم شاید همشون مثل لشکر ابرهه از بین رفتن شایدم با دیدن پیامبر از منو شما مسلمونتر شدن
                                و برگشتن و باعث ترویج بیشتر دین شدن وعده خداوند حتمی است الله وخیر ماکرین.
                                اینم حرفیه
                                چندین برابر نور دارین اینارو من توی مستندهای صدا و سیما دیدم شاید دوستان چون سر گرم درس هستن وقت دیدن این برنامه ها رو نداشتن.
                                بله این رو هم منم شنیده بودم
                                ما در انجمن فیزیک راجع به اون صحبت کردیم
                                در این داستان یه چیز رو در نظر نگرفتید
                                شما قبل از اون که بتونید از اون گودال عبور کنید درجاذبه اون جسم بزرگ که اون انحنا رو ایجاد کنه بلعیده می شوید
                                و اگرهم بخواهید مسیر رو از همون چند قدم برید باید انرژی زیادی مصرف کنید که در اینصورت موضوع درسته
                                و در اینصورت قانون بقا انرژی زیر سوال نمیره
                                به این فرمول نگا کن
                                FD=FD
                                F نیرو و D جابه جایی هست
                                در یکی جابه جایی کمه و نیرو فوف الاده زیاد و در یکی نیرو کمه و جابه جایی فوق الاده زیاد
                                ولی بازم اگر بخوام نیرو باعث بشه که شما از سرعت نور فرا تر برید شما از بعد عالم ماده خارج می شید که محال هست
                                نوشته اصلی توسط voyager2020
                                در مورد نفهمیدنتون در مورد نور و انحنای فضا و اثباتش من دیگه نمیدونم چی بگم!(این مسئله الان اظهرو من الشمس و احلی من العسله!!) (اینم در مورد فلسفه)
                                مطالعه چند تا کتاب بازاری برای بحث در این مورد با این جدیت خیلی کمه!
                                من نمی دونم شما از کجا می گید که من در مورد نور نمی دانم
                                ضمنا مگه کتاب های بازاری چه ایرادی داره راس می گی باید کتاب اینترنتی خوند
                                شما به این راحتی صحبتهای faridnajafy یا هر صحبت دیگه رو باور میکنید و جالبه که استناد هم میکنید پس شما خیلی دقت و جستجو نمیکنید!!! همین الانش با این همه رسانه حرف ها به راحتی عوض میشه!! دیگه چند سال و ماه دیگه قس علیهذا!!
                                مهندس من هرگز باور نکردم و فقط منظورم این بود که اگر بخوایم بگیم که وجود داره باید در مورد طبس رو هم باور کنیم (که مسلما وجود نداره)
                                استناد شما برای ندیدن هارپ دلیل خوبی برای نبودنش نیست!
                                در مورد باور نکردنتون تا ندیدینش هم در این صورت شما باید خیلی چیزا رو باور نکنید!
                                واگر هم بخوایم هر چی که می شنویم باور کنیم تا به حال باید .....
                                فک کنم آمریکا ماهی یکبار ایران رو تهدید به حمله نظامی کنه
                                اگه قرار باشه ما هر دفعه سریع نیرو هامون رو مستقر کنیم که .......
                                در مورد وجود داشتن این مسائل در ایران و کشور های جهان سومی هم چون ما خودمونو با اونا دشمن میدونیم به این چیزا حساس هستیم(اسلحه !!! هارپ-مسلمه که اسلحه بر علیه دشمن و بر له دوسته!!!)
                                مگه ما با اونا دوستیم
                                سادلوح ترین انسان های دنیا دیگه الان می دونند که ایران و آمریکا هیچ وقت با هم دوست نبودند
                                مگه می شه ما با اونا دوست باشیم و اونا هر ماه ما رو به حمله نظامی تهدید کنند
                                "کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیتهی"
                                نعم
                                ولیکن یا شیخ
                                اسمعتم
                                ذکر علی عباده
                                ازادی بیان!!! یادمون باشه خدا هیچ وقت سانسور نکرد!
                                اره ساسور نکرد تا ما سانسور کنیم و تا ما رو آزمایش کنه
                                اخرت هم که کسی ندیده(بر اساس صحبت خودتون) پس فعلا همه چی دنیاست!
                                لطفا بحث رو به بیراهه نکشید
                                دوستان اگر منبع خوب و ترجیحا فارسی یا فیلم و ایناها در این مورد سراغ دارید، لطفا آدرس بدید، خیلی ممنون میشم.
                                اره بیا
                                این فایل در مورد نسبیت هس و کار من هست
                                از سه چهار تا کتب جمع آوری شده و بعضی از عکس ها از کتاب اسکن شده که کیفیت لازم رو نداره
                                به بزرگی خودت ببخش
                                http://newdamghan1.persiangig.com/Presentation1.ppsx
                                نوشته اصلی توسط Solsal
                                1. سرعت نور را مرز نهایی قطعی برای سرعتهای فیزیکی ندانیم،

2. این عدد مرز تئوریک برای نظریه و تفکر انیشتین بود،

3. سقف ذهنی سرعت نور انیشتین را ، قطعی و لایتغیر ندانیم،

4. مدت زیادی طول نخواهد کشید که این نظریه تغییر خواهد نمود.

با سپاس
                                1. سرعت نور مرز نهایی خواهد بود(_در واقع همه فیزیک نوین بر این پایه استوار هست)
                                2. در عمل هم همینطور هست و چندی پیش چند تا دانشمند یه سری ادعا هایی کردند که هنوز اثبات نشده
                                3. دوست من ما باید با علم الان پیش بریم
                                نمی شه که بگیم چون ممکنه بعدا تغییر کنه دیگه ما بحث نکنیم
                                4. مگر که آلبرت مرده باشه که این نظریه تغییر کنه
                                آزمایشاتی مثل فیلادلفیا، مونتاک و هارپ، هر چند که در حال حاضر بطور کامل در کنترل دانشمندان و بشریت نیستند، ولی پایه و اساس محکم علمی که دارند. پس چرا نباید باورشون کنیم؟! ولی چیزی که این وسط محرز هست، اقراق نویسندگان و راوی هاست! ولی اصل موضوع معتبره، حالا این وسطا یک کلاغ - چهل کلاغی هم میشه، چاشنی سیاست و حقه و کلک هم بهش اضافه میشه و یه داستان تخیلی تمام عیار هم شکل میگیره!!!
                                بله من هم موافقم
                                به نظر این که آمریکا تونسته در زمان سفر کنه طبق میلیون ها دلیل علمی که آورده شده غلط هست :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X