اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

نوشته اصلی توسط aivhl
    با سلام،

ضمن تشکر از جناب Solsal ، حالا که بحث کمی گرایش مذهبی پیدا کرده، من هم تمایل دارم که نکته ای رو عرض کنم و اون اینه که با توجه به آموزه ها و تاکیدات دینی ما، علیرغم توانایی خداوند متعال، هیچ عمل و واقعه ای در عالم هستی، خارج از چارچوب و عرف علمی به وقوع نخواهد پیوست.

در پست 15 مطرح میشه که فردی که علمی از کتاب داشت گفت که میتونه تخت رو در یک چشم به هم زدن منتقل کنه، من بر خلاف برخی از دوستان، اعتقادی به این ندارم که اون فرد با قدرت ماوراء الطبیعه میخواد این کار رو انجام بده، بلکه داره خیلی هم علمی این کار رو میکنه، حالا اگر این علم از فهم و درک ما فراتره که نمیتونیم اون رو انکار کنیم و یا زیر سوال ببریم، همونطور که یه دانش آموز دبیرستان علیرغم ناتوانیش در حل مسائل پیچیده ریاضی، نمیتونه علم استادش رو در حل اونها یه علم تخیلی و یا محال فرض کنه.....

فکر می کنم هرجایی به مشکل برخوردیم اینطوری موضوع رو برای خودمون حل کردیم:

حتما مشکل از فهم و درک پایین ماست! :NO:

اگه اینطوره در این کلمه هم علم ژرف و باطن عمیقی وجود داره اما شما نمی فهمید: یبلاثقلاقفغ

ما در مورد دانسته هامون می تونیم بحث کنیم نه ندانسته هامون.پس کسی نمی تونه در مورد چیزی که گاهی نداریم اظهار نظر و حکم صادر کنه.

بشر اگر با کمک علم دست به کاری زده با ابزار و وسایلش موفق به انجام این کار شده نه با دست خالی.
    نه اینکه با یک اشاره انگشت،ماه دو نیم بشه و با یک اشاره عصا، دریا از وسط شکافته بشه و در یک چشم برهم زدن تختی رو از کیلومترها دورتر بیاریم و...

با کمال احترام باید گفت که علم و دانش کفار، بشر رو به ماه برد نه علم به کتاب دینداران! :agree:

بهتره که در حالت خوشبینانه اش اینها رو تعبیر به قادر بودن خدا به شکستن قوانین فیزیکی بکنیم تا اینکه بخوایم پای علم رو وسط بکشیم و توجیهات علمی بتراشیم.
    جان نباشد جز خبر در آزمون
    هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خردبین
      صدها ساله که با این حرفها ما رو سرگرم کردند! ما نمی فهمیم!
      هرجایی به مشکل برخوردیم اینطوری موضوع رو برای خودمون حل کردیم.

اگه اینطوره در این کلمه هم علم ژرفی وجود داره اما شما نمی فهمید: یبلاثقلاقفغ

توجه دارید که مشکل از دانش کم شماست که پی به باطن و لایه های عمیق این کلمه نمی برید.

بشر اگر با کمک علم دست به کاری زده با ابزار و وسایلش موفق به انجام این کار شده نه با دست خالی.
      نه اینکه با یک اشاره انگشت،ماه دو نیم بشه و با یک اشاره عصا، دریا از وسط شکافته بشه و در یک چشم برهم زدن تختی رو از کیلومترها دورتر بیاریم و...

علم و دانش کفار، بشر رو به ماه برد نه علم به کتاب دینداران!

بهتره که در حالت خوشبینانه اش اینها رو تعبیر به قادر بودن خدا به شکستن قوانین فیزیکی بکنیم تا اینکه بخوایم پای علم رو وسط بکشیم و توجیهات علمی بتراشیم.
      با سلام،

آقا من متوجه نشدم، فکر کنم که موضوع رو اشتباه گرفتید! بهتره متن رو یه بار دیگه دقیق تر بخونید ......

و اما اون چیزی که انسان رو به ماه برد، دانش بشری بود، نه دانش کفار!!! حالا بماند که اون کفاری که شما میگید، شاید مسلمان نبودند ولی مومن بودند، کافر هم نبودند! حالا فرض بر اینکه کافر هم بودند، کی گفت که کفار علم دارند یا ندارند؟! مومنین علمشون بیشتره یا کمتره؟! خدا قادره یا جابره؟!

دقت کنید، موضوع این بود که اگر برای چیزی دلیل علمی پیدا نکردیم، باید بیشتر بگردیم، حتما دلیل علمی داره و علم ما کافی نیست، نه اینکه بندازیم گردن خدا و بگیم، استغفرالله خدا از رانتش استفاده کرده!!! oo:

موسی هم اگر دریا رو شکافته، خوب من میگم که ابزار و علمش رو داشته، شما که نداری که نباید بگی حقه بوده، کلک بوده، دروغه، شامورتی بازیه و ایناها، اگر شما هم این علم و ابزار رو داشتی حتما میتونستی، داداششش :biggrin:

همونطور که در پست قبلی هم گفتم، باز هم به روش شما تاکید میکنم، درسته که خدا قادره قوانین فیزیکی رو بشکنه، ولی خودش گفته که هیچ وقت این کار رو نمیکنه، حتی برای شما دوست عزیز!!! :mrgreen:

در آخر هم یه لطفی بکن به ما هم بگو که اون نوشته چیه تا ما هم علممون زیاد بشه =))

سعی کن با آرامش بخونی و بنویسی، اگر اینطوری پیش بری، مثل من ناراحتی قلبی میگیری ها، از ما گفتن ....

مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خردبین

فکر می کنم هرجایی به مشکل برخوردیم اینطوری موضوع رو برای خودمون حل کردیم:

حتما مشکل از فهم و درک پایین ماست! :NO:

اگه اینطوره در این کلمه هم علم ژرف و باطن عمیقی وجود داره اما شما نمی فهمید: یبلاثقلاقفغ

ما در مورد دانسته هامون می تونیم بحث کنیم نه ندانسته هامون.پس کسی نمی تونه در مورد چیزی که گاهی نداریم اظهار نظر و حکم صادر کنه.

با کمال احترام باید گفت که علم و دانش کفار، بشر رو به ماه برد نه علم به کتاب دینداران! :agree:

سلام
        کی میتونه بگه کجا علم هست وکجا فرمان الهی برای در هم شکستن قوانین فیزیک در صورتی که طبق فرمایش ائمه اگر کل علم رو 27 حرف در نظر
        بگیریم تا ظهور امام دوازدهم تنها 2 حرف کشف میشه و 25 حرف بدست نیومده شاید بعد از بدست آوردن کل علم بسیاری از معجزات پیامبران در
        شاخه ایی از علم قرار بگیره همونطور که علمای دین میگن خداوند برای انجام امور از اسباب استفاده میکنه .
        این مدعیان در طلبش بی خبرانند
        آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زما&

با سلام،

آقا من متوجه نشدم، فکر کنم که موضوع رو اشتباه گرفتید! بهتره متن رو یه بار دیگه دقیق تر بخونید ......
          سلام دوست من.نه موضوع رو اشتباه نگرفتم.من هم به شما توصیه می کنم متن من و خودتون رو یکبار دیگه بخونید تا ارتباط و پیوستگی مطالب رو درک کنید.

قبل از هرچیز باید متذکر شوم که من با دید برون دینی به موضوع نگاه می کنم و باورهای دینی و مذهبی ندارم. دوست ندارم وارد مباحث مذهبی بشم فقط تا جای ممکن کمی بحث عقلانی و فلسفی می کنم.

و اما اون چیزی که انسان رو به ماه برد، دانش بشری بود، نه دانش کفار!!! حالا بماند که اون کفاری که شما میگید، شاید مسلمان نبودند ولی مومن بودند، کافر هم نبودند! حالا فرض بر اینکه کافر هم بودند، کی گفت که کفار علم دارند یا ندارند؟! مومنین علمشون بیشتره یا کمتره؟! خدا قادره یا جابره؟!
          مگر کفار بشر نیستند؟!

استفاده از کلمه کفار فقط یک کنایه است.

علمی که بشر رو به ماه برده علمیه که کاملا حاصل دسترنج و تلاش شبانه روزی بشر هست و بشر اینگونه پیشرفت کرده و به اینجا رسیده نه با استفاده از دعا و حدیث و علم به کتاب مقدس.
          امروزه کسی طی الارض نمی کند بلکه با وسایلی همانند هواپیما به مقصد خود می رسد.
          بشر با کمک ابزار و وسایلی که ساخته موفق به انجام کارهای پیچیده علمی می شود نه با دست خالی و یا یک عصا.
          وگرنه منظور من این نیست که چه کسی با چه عقاید مذهبی به پیشرفت بشر کمک کرده.

دقت کنید، موضوع این بود که اگر برای چیزی دلیل علمی پیدا نکردیم، باید بیشتر بگردیم، حتما دلیل علمی داره و علم ما کافی نیست، نه اینکه بندازیم گردن خدا و بگیم، استغفرالله خدا از رانتش استفاده کرده!!! oo:
          موسی هم اگر دریا رو شکافته، خوب من میگم که ابزار و علمش رو داشته، شما که نداری که نباید بگی حقه بوده، کلک بوده، دروغه، شامورتی بازیه و ایناها، اگر شما هم این علم و ابزار رو داشتی حتما میتونستی، داداششش :biggrin:
          موسی ابزارش عصایش بوده. با عصایش یک اشاره کرده و دریا....!
          حضرت محمد هم ابزاری نداشته.با یک اشاره انگشت ماه رو با آن بزرگی اش به دو نیم کرده و دوباره آن را به حالت اولیه بازگردانده و حتی موفق شده همه اثراتی که اینکار روی کره زمین و منظومه شمسی می گذارد رو هم خنثی کند.

قبل از هرچیز باید ببینیم آن چیزی که دنبال دلیل علمی برایش می گردیم آیا سندیت تاریخی دارد یا خیر نه اینکه چشم بسته آن را بپذیریم و بعد دنبال دلیل علمی برایش باشیم.

کی گفت خدا از رانتش استفاده کرده؟ من گفتم؟

معجزه باید امری خارق العاده باشه که فقط و فقط از عهده همان شخص بربیاد.چرا که معجزه از عجز میاد و ناتوانی سایر افراد رو اثبات میکنه و ادعای پیامبر رو اثبات میکنه.معجزه از طرف خداست تا ثابت کنه شخص از سوی او برگزیده شده.اگر معجزه یک پدیده علمی و منجصر در قوانین باشه پس شخص دیگری باید بتونه اون کار رو انجام بده و اگر شخص دیگری بتونه انجام بده ثابت میشه که شخص اول معجزه نکرده و پیامبری اش زیر سوال میره.بلکه فقط دست به کاری زده که برای زمان خودش ناشناخته بوده.

همونطور که در پست قبلی هم گفتم، باز هم به روش شما تاکید میکنم، درسته که خدا قادره قوانین فیزیکی رو بشکنه، ولی خودش گفته که هیچ وقت این کار رو نمیکنه، حتی برای شما دوست عزیز!!! :mrgreen:
          بحث سر پارتی بازی خدا نیست.بحث سر اینه که خدای دین با استفاده از حکمت و علمش هرجایی صلاح بدونه دست به اینکار میزنه.مثلا برای اثبات حقانیت پیامبران معجزه می فرستد.

اتفاقا در فلسفه اسلامی اعتقاد دیگری دارند و معتقد هستند چون تاثیر وجودی همه ی علت ها به خدا بر می گرده پس معجزه میتونه به اذن او بدون تاثیر گذاری بر قوانین جاری در کائنات رخ بدهد و این بر می گرده به توحید صفاتی.

پس معجزه امری خلاف عادت اما در نهایت محصور در قوانین فیزیکی نیست.
          خداوندی که قدرت معجزه را به صلاح دید خود به پیامبرش تفویض می کند ، خود در جایگاهی است که می تواند همه ی آثار وجودی آن را محو یا اثبات کند .

خداوند ادیان معاف از تاثیر و تاثر اسباب و علل است.

اگر خدا نخواهد قوانین فیزیکی را بشکند پس یعنی در جهان ما محدود است.نمی تواند دست به هرکاری در این جهان بزند چرا که محصور در قوانین فیزیکی شده و این با قادر مطلق بودنش در تضاد است.خدای شما یک خدای محصور در قوانین فیزیکی است که قوانین دست و پاگیر فیزیکی انجام هر کاری رو برایش امکان پذیر نمی کند.

در آخر هم یه لطفی بکن به ما هم بگو که اون نوشته چیه تا ما هم علممون زیاد بشه =))
          تلنگری بود تا خود و دیگران را به ندانسته ها حواله ندهید.
          اگر اینگونه باشد من هم مدعی می شوم روی کره مریخ یک اژدهای سه سر زندگی می کند اگر من و شما ندیده ایم که دلیل نمی شود وجود نداشته باشد.

موضوع خیلی ساده است: ما فقط براساس دانش و اطلاعات فعلی می تونیم حکم صادر کنیم.
          نمی تونیم برای اثبات حرفمون همدیگر رو حواله بدیم به آینده و ندانسته هامون.

سعی کن با آرامش بخونی و بنویسی، اگر اینطوری پیش بری، مثل من ناراحتی قلبی میگیری ها، از ما گفتن ....
          از دلسوزی شما متشکرم.
          ظاهرا علم به کتاب دارید که فهمیدید من با آرامش نمی نویسم.

دیدگاه

این آدم هایی که من می شناسم (مخصوصا ایرانی ها !!! ) فعلا دارن زیرآب خدا رو می زنن :twisted:تا چند وقت دیگه هم قراره برکنارش کنن . :twisted:
            چند تا عکس از حادثه طبس - واقعا این چیه!!!!!!!!!!!!!
            http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&biw=1024&bih=664&tbm=isch& tbnid=1GGW84Kw5gknKM:&imgrefurl=http://revolution.shirazu.ac.ir/%3Fp%3D3155&docid=NVcIQA68PSQPjM&imgurl=ht tp://revolution.shirazu.ac.ir/wp-content/uploads/2010/05/tabas.jpg&w=500&h=477&ei=cKdTT_bLGcfet AbqjrWFDA&zoom=1

http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&tbm=isch&tbnid=2cNp3uGHtzPnqM:&amp ;imgrefurl=http://vista.ir/article/310047/%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25AA%25D8%25A7 %25D8%25A8-%25D8%25AD%25D8%25A7%25D8%25AF%25D8%25AB%25D9%2587-%25D8%25B7%25D8%25A8%25D8%25B3-%25D8%25AF%25D8%25B1-%25D9%2585%25D8%25B7%25D8%25A8%25D9%2588%25D8%25B9 %25D8%25A7%25D8%25AA-%25D8%25AC%25D9%2587%25D8%25A7%25D9%2586&docid =I7yjGumqJi1OIM&imgurl=http://vista.ir/include/articles/images/0d37889c78e45b2546d712c87b64e2c8.jpg&w=300&amp ;h=197&ei=cKdTT_bLGcfetAbqjrWFDA&zoom=1&am p;iact=rc&dur=239&sig=10457711193647812338 8&page=1&tbnh=144&tbnw=201&start=0 &ndsp=12&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=117&amp ;ty=57&biw=1024&bih=664

http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&tbm=isch&tbnid=wV5RtgfdtawjmM:&amp ;imgrefurl=http://www.shahed.isaar.ir/fa/index.php%3FPage%3Ddefinitionnews%26UID%3D205225&a mp;docid=7Bqt9Ph7kRcpgM&imgurl=http://www.shahed.isaar.ir/attachment/1388/01/205226.jpg&w=250&h=175&ei=cKdTT_bLGcfe tAbqjrWFDA&zoom=1&biw=1024&bih=664

http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&tbm=isch&tbnid=mICenRr0dR5o9M:&amp ;imgrefurl=http://www.irdc.ir/fa/content/12455/15707/default.aspx&docid=dn4o0_MAO8iXZM&imgurl=h ttp://www.irdc.ir/storage/Images/20110425181853cgb-48716-1.jpg&w=600&h=405&ei=cKdTT_bLGcfetAbqj rWFDA&zoom=1&biw=1024&bih=664

http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&tbm=isch&tbnid=HNeSoDZl_GxFfM:&amp ;imgrefurl=http://www.bornanews.ir/Pages/News-39989.aspx&docid=FlbKIT9hNRLXBM&imgurl=htt p://www.bornanews.ir/EditorPics/New/9001/bashgah/54876_962.jpg&w=400&h=300&ei=cKdTT_bLG cfetAbqjrWFDA&zoom=1&biw=1024&bih=664

http://www.google.com/imgres?q=%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87+%D8%B7%D8% A8%D8%B3&start=83&um=1&hl=en&clien t=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:en-USfficial&tbm=isch&tbnid=tHfGSujdqRoy-M:&imgrefurl=http://mapms.blogfa.com/post-371.aspx&docid=4deznupPxBd9EM&imgurl=http://s1.picofile.com/file/6584828968/tabas_8.jpg&w=500&h=332&ei=jadTT4rCDs7 zsgbJ4dX1Cw&zoom=1&biw=1024&bih=664

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

این چه جواب چپکی هستش دیگه !!!!!!!!
              http://eslamabad1.persianblog.ir/post/186

اگر تو سایتی مثل گوگل سرچ کنید به زبان انگلیسی در مورد طبس هیچی گیرتون نمی یاد
              میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنید
                اگر می خواید بحث مذهبی کنید از مدیر بخوایید که یه تالار برا همین کار ایجاد کنه
                خب هی حرف دین می زنید ما هم نمی تونیم چیزی نگیم ولی لطفا دیگه ادامه ندید
                من با حرف های آقای خردبین شدیدا موافقم به جز موارد زیر
                معجزه باید امری خارق العاده باشه که فقط و فقط از عهده همان شخص بربیاد.چرا که معجزه از عجز میاد و ناتوانی سایر افراد رو اثبات میکنه و ادعای پیامبر رو اثبات میکنه.معجزه از طرف خداست تا ثابت کنه شخص از سوی او برگزیده شده.اگر معجزه یک پدیده علمی و منجصر در قوانین باشه پس شخص دیگری باید بتونه اون کار رو انجام بده و اگر شخص دیگری بتونه انجام بده ثابت میشه که شخص اول معجزه نکرده و پیامبری اش زیر سوال میره.بلکه فقط دست به کاری زده که برای زمان خودش ناشناخته بوده.
                مهندس
                معجزه فقط برای مردمی که در اون زمان زندگی می کنند معنای عجز می ده
                ولی ممکنه بشر بعد ها بتونه علت اون رو کشف کنه
                نگا کن به صورت کلی خداوند جهان رو بر پایه دو چیز بنا کرد
                نظام تکوینی، یعنی قوانین، ونظام حاکم بر کل عالم و آدم که ربطی به حوزه اختیاری بشر ندارد.
                نظام تشریع، یعنی قوانینی که به حوزه فعالیت‏های اختیاری بشر مربوط است.این قوانین وضعی و تخلف پذیر است . مثلا قانون جاذبه امری تموینی است ولی مقررات راهنمایی امری وضعی و تشریعی است. این نظام اگر برگرفته، منطبق و هماهنگ با نظام تکوینی نباشد، فاقد ارزش است. ارزش و توانمندی نظام تشریع به میزان انطباق آن با ظرفیت‏های وجودی موجود در نظام تکوینی است.

درسته که خداون علمش بی نهایت هست ولی فعلا تمامی قوانینی رو که در دیا قرار داده در قالب علوم تکوین هست
                و هرگز امکان تجاوز از این قوانین وجود نخواهد داشت
                و خداون هم هرگز از این قوانین تجاوز نمی کنه (گر چه که قدرتش رو داره)
                پس معجزه اگر چه غیر عادی هست اما در غالب علوم تکوین می گنجه

حالا بریم سر بحث زمان :angry: :angry: :angry:
                امروز با یکی از بچه های فیزیکی (علی .خ ) در مورد فیلادفیا بحث کردم
                البته من بگم چون الان برا فیلادفیا مدرک محکم و فرمول خاصی نیست نمی شه باور کرد و اونایی که می گن وجود داره حرف غیر عقلانی می زنند
                بگذریم
                این علی آقا به ما یه کتاب داد تا بخونیم
                تو این کتاب زمان رو به سه دسته تقسیم می کرد
                اگر شما به فرمولی که من در پست های بالا برا زمان گذاشتم نگاه کنید موضوع رو می فهمید
                زمان به سه قسمت تقسیم می شه
                1-زمان مثبت (برای اجسامی مثل ما که سرعتی کمتر از سرعت نور دارند )
                2-زمان صفر (برای اجسامی که سرعتی معادل سرعت نور دارند )
                3-زمان منفی (برای اجسامی که سرعتی بالا تر از سرعت نور دارند و برای ما کاملا تعریف نشده اند)
                در زمان منفی اجسام همواره سرعتی فراتر از نور دارند و هرگز نمی توانند سرعت خود را کمتر از آن کنند
                و در زمان مثبت قانون برعکس هست و هرگز نمی توانند سرعت خود را بیشتر از سرعت نور کنند(و حتی مساوی آن)
                به همین دلیل هس که می گوییم هچ کس نمی تواند از زمان حال (مثبت )به منفی برود و همینطور هچ کس از زمان منفی به مثبت
                البته زمان منفی ربط به شعور ذرات هم دارد و دیگه ولش کن بحث لوس می شه
                حالا اون کسانی که میگن تسلا داستان نبوده دلایل علمی شون رو بگند

دیدگاه

خب هی حرف دین می زنید ما هم نمی تونیم چیزی نگیم ولی لطفا دیگه ادامه ندید
                  سخت نگیر.شما این رو یک بحث فلسفی بدونید نه مذهبی.
                  ما کاری به باورها و اعتقادات مذهبی نداریم.

من با حرف های آقای خردبین شدیدا موافقم به جز موارد زیرمهندس
                  بسیار خب پس یعنی به غیر از همین نقل قولی که گرفتید با سایر مطالب من موافقید و من سکوت شما رو به معنای موافقت شما تعبیر می کنم.

روی چه حسابی میگی معجزه فقط برای مردم زمان خودش معنای عجز میده؟
                  معجزه برای اثبات حقانیت پیامبری است.معجزه برای همه زمان هاست چرا که در همه زمان ها مردم با کمک آن معجزه پی به حقانیت پیامبر می برند.یک پیامبر و دین محدود به زمان خودش نیست که معجزه ای محدود و محصور به زمان خودش ارایه کنه.ثابت می کند پیامبر از سوی خدا معبوث شده و قدرت معجزه به پیامبر تفویض می شود
                  .در آنجا پای یک نیروی ماورایی در کار است اما وقتی ما اینکار را با استفاده از علم می کنیم دیگر معجزه نیست و اگر قادر به انجام اینکار شویم یکی از دلایل اعتقاد به پیامبر را از بین برده ایم چرا که ثابت کرده ایم ما عاجز و ناتوان از انجام آن کار نیستیم.در آن صورت تنها چیزی که ثابت می شود این است که شخص مدعی پیامبری فقط علمی بیشتر از زمان خودش داشته و پیامبری اش با زیر سوال رفتن معجزه اش مورد شک قرار می گیرد.

نظام تکوینی، یعنی قوانین، ونظام حاکم بر کل عالم و آدم که ربطی به حوزه اختیاری بشر ندارد.
                  نظام تشریع، یعنی قوانینی که به حوزه فعالیت‏های اختیاری بشر مربوط است.این قوانین وضعی و تخلف پذیر است . مثلا قانون جاذبه امری تموینی است ولی مقررات راهنمایی امری وضعی و تشریعی است. این نظام اگر برگرفته، منطبق و هماهنگ با نظام تکوینی نباشد، فاقد ارزش است. ارزش و توانمندی نظام تشریع به میزان انطباق آن با ظرفیت‏های وجودی موجود در نظام تکوینی است.

درسته که خداون علمش بی نهایت هست ولی فعلا تمامی قوانینی رو که در دیا قرار داده در قالب علوم تکوین هست
                  و هرگز امکان تجاوز از این قوانین وجود نخواهد داشت
                  و خداون هم هرگز از این قوانین تجاوز نمی کنه (گر چه که قدرتش رو داره)
                  پس معجزه اگر چه غیر عادی هست اما در غالب علوم تکوین می گنجه
                  به متن خودتان دقت کنید.شما دو تا موضوع متفاوت را خلط کردید.ما اصلا در مورد افعال بشر صحبت نمی کنیم بلکه داریم در مورد افعال خداوند صحبت می کنیم.

در فلسفه اسلامی نظام تکوین یعنی نظام و قوانین حاکم که ربطی به حوزه اختیاری بشر ندارد.یعنی بشر در موردش تصمیم گیرنده نیست و اراده ای ندارد نه اینکه خداوند در آن حوزه دخالت نمی کند.
                  تنها چیزی که فلسفه در مورد نظام تشریع و تکوین می گوید این است که:
                  در نظام تشریع فعل اختیاری انسان است ولی در نظام تکوین اختیار انسان نقشی در تحقق آن ندارد.

اگر شما با سایر متن من موافق باشید پس باید با این بخش هم موافق باشید:

در فلسفه اسلامی معتقد هستند چون تاثیر وجودی همه ی علت ها به خدا بر می گرده پس معجزه میتونه به اذن او بدون تاثیر گذاری بر قوانین جاری در کائنات رخ بدهد و این بر می گرده به توحید صفاتی.

پس معجزه امری خلاف عادت اما در نهایت محصور در قوانین فیزیکی نیست.
                  خداوندی که قدرت معجزه را به صلاح دید خود به پیامبرش تفویض می کند ، خود در جایگاهی است که می تواند همه ی آثار وجودی آن را محو یا اثبات کند .

خداوند ادیان معاف از تاثیر و تاثر اسباب و علل است.

اگر خدا نخواهد قوانین فیزیکی را بشکند پس یعنی در جهان ما محدود است.نمی تواند دست به هرکاری در این جهان بزند چرا که محصور در قوانین فیزیکی شده و این با قادر مطلق بودنش در تضاد است.خدای شما یک خدای محصور در قوانین فیزیکی است که قوانین دست و پاگیر فیزیکی انجام هر کاری رو برایش امکان پذیر نمی کند.
                  اصلا چه دلیلی دارد که خدا اختیار خودش را محدود کند؟ اگر خدا قصد دخالت در امور جهان را دارد کدام قانون می گوید باید حتما اینکار را از طریق قوانین فیزیکی انجام دهد؟
                  مهم نیست چه چیزی یا کسی قدرت خداوند را محدود می کند مهم این است که قدرت او به این شیوه محدود می شود و بالفعل نیست و برای او حد و اندازه ای تعیین می کند که با مطلق بودنش در تضاد است.

دیدگاه

قران معجزه پیامبر ما امکانش هست الان دیگه معجزه نباشه و از اعتبارش کم شده باشه!!!؟؟(بنا به نظر شما) بر فرض اگر اینظور بوده باشه الان دیگه نمیشه بهش استناد کرد درسته؟!(بازم به نظر شما)!

دیدگاه

حالا اون کسانی که میگن تسلا داستان نبوده دلایل علمی شون رو بگند
                      مهندس
                      بابا اسم این تالار بحث علمی هست
                      اینقدر عصبانی نشید
                      حالا یا من درست می گم یا شما

دیدگاه

من معمولا به خوندن اکتفا می کنم و پست نمی ذارم. ولی اینجا رو لازم دیدم که اظهار تاسف کنم از بحثهای فوق العاده سطح پایینی که بعضیا می کنند. این صحبتها رو n سال پیش دوران دبستان می خوندیم زمانی که نه اینترنتی بود نه منبع اطلاعاتی و نه سوادی . الان دیگه چرا؟ شما الان اگه بخواید میتونید شناسنامه و نیاکان خدا رو هم از توی اینترنت دربیارید. البته اگه اراده کنید و بخواید. این بحثای الکی هم به هیچ جا نمیرسه . یکی میگه آمریکا این کارو کرده یا میتونه بکنه ، خوب اگه راست میگید با 4 تا بحث و فرمول علمی و فیزیکی حداقل یه بخش قضیه رو اثبات کنید. ما ایرانیها فقط حرافی رو خوب بلدیم. دریغ از یه جو تحقیق علمی و کار علمی، چون حالشو نداریم. فقط بلدیم اظهار فضل کنیم. نه اکثر اون عزیزانی که از مغناطیس و تسلا و ... حرف میزنند میدونند واقعا اینا چی هست نه حتی اونایی که درباره دین و پیغمبر و قدرت الهی حرف میزنند. از همه دوستان خواهش می کنم به جای وقت تلف کردن سر این بحثا 4 تا کتاب علمی یا تاریخی بخونن ( نه منحصر به کتابای رسمی ) تا حداقل ذهنشون اونقدر باز بشه که هر ادعا یا عقیده ای رو بیجا مبنا قرار ندن. معذرت میخوام ولی قصدم توهین به هیچ کس نیست. واقعیت تلخه! خیلی تلختر از اونکه بتونیم قبولش کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خردبین
                          گر خدا نخواهد قوانین فیزیکی را بشکند پس یعنی در جهان ما محدود است.نمی تواند دست به هرکاری در این جهان بزند چرا که محصور در قوانین فیزیکی شده و این با قادر مطلق بودنش در تضاد است.خدای شما یک خدای محصور در قوانین فیزیکی است که قوانین دست و پاگیر فیزیکی انجام هر کاری رو برایش امکان پذیر نمی کند.
                          سلام
                          مهندس
                          من گفنم که خدا داری علم نا متناهی هست
                          ولی علمی که در این دنیا قرار داده محدود هست و هرگز خداوند از اون تجاوز نمی کنه
                          در واقع خداوند این قانون رو قرار داده که کسی حتی خودش از قانون جلو نزنه بنابر این اینکه خدا خودش این قانون رو گذاشته محدود کردن نیست
                          این متن رو از سایت حوزه علمیه گرفتم
                          فک نکنم چنین سایت مشهوری با توجه به این که مسئله مجزه به اونا ربط داره اشتباه کنند
                          http://www.hawzah.net/FA/articleview.html?ArticleID=78117
                          1- بعضی ممکن است معجزه را اینطور تعریف کنند که: معجزه یعنی آنچه که بدون علت روی می دهد.

ولی این تعریف بسیار نادرست است و شاید مادی مسلکان و آنان که می خواهند معجزه را نفی کنند این نغمه را آغاز کرده اند و سپس کم و بیش به سر زبانها افتاده است.

زیرا کسانی که طرفدار معجزه هستند می خواهند آنرا دلیل بر چیزی بدانند و حال اینکه اگر معجزه بدون علت رخ داده باشد دلیل بر هیچ امری نخواهد بود!!

وانگهی اگر (بفرض محال) یک چیز بدون علت پیدا شود دیگر هیچ چیز را در عالم نمی شود اثبات کرد، نه اصلی از اصول علمی و طبیعی بر جای می ماند و نه از اصول فلسفی و کلامی، و حتی اثبات خدا هم متزلزل می گردد. چرا؟

زیرا ما خدا را بدلیل اینکه علت عالم است می شناسیم و اگر فرض کنیم که در هستی نظامی وجود ندارد بلکه ممکن است چیزی بدون علت پدید آید، این احتمال را که عالم بکلی صدفه و بدون علت پدید آمده است، نمی توانیم رد کنیم. پس تعریف برای معجزه بسیار نادرست است. (1)

2- ممکن است گروهی دیگر بگویند معجزه پیدایش چیزی بدون علت نیست، استثناء در قانون علیت نیست بلکه باین معناست که بجای علت واقعی یک شیئی علت دیگری جانشین آن می گردد و بالاخره معجزه یعنی جانشین شدن علتی بجای علت دیگر.

این گفتار ناشی از عدم اطلاع بر علوم عقلی است زیرا پس از آنکه پذیرفتیم که در عالم، نظام علت و معلول حکمفرماست; این نظام یک نظام قراردادی نیست که بشود آنرا تغییر و تبدیل نمود بلکه طی یک رابطه حقیقی و واقعی و تخلف ناپذیر است.

آیا معجزه ممکن است؟

جواب این سوال تا حدودی در بخش قبل روشن شد یعنی اینکه معجزه ممکن است، یا محال، بستگی دارد به تعریف معجزه و اینکه ما آنرا چگونه توجیه نمائیم.

اگر بگوییم معجزه یعنی آنچه که بدون علت پدید می آید بدیهی است که محال است. و نیز اگر بگوییم معجزه نقض قانون علیت است یعنی همانکه علتی بجای علت حقیقی و واقعی امر بنشیند، باز هم ممکن نیست.

اما اگر به معنای سوم گرفتیم یعنی خارج شدن طبیعت از جریان عادی خودش (این رو mmh1 می نویسه: دقت کن یعنی محال نیست بلکه غیر عادی است)در این صورت معجزه ممکن است نه محال و در اینجا ما ناچاریم توضیح بیشتری بدهیم.

نوشته اصلی توسط voyager2020
                          قران معجزه پیامبر ما امکانش هست الان دیگه معجزه نباشه و از اعتبارش کم شده باشه!!!؟؟(بنا به نظر شما) بر فرض اگر اینظور بوده باشه الان دیگه نمیشه بهش استناد کرد درسته؟!(بازم به نظر شما)!
                          هرگز
                          قران معجزه ای هست که تا قیامت از اعتبار نخواهد افتاد و هموار عزیز خواهد بود و این عزت رو هم خداون به اون بخشیده
                          زیرا پیامبر ما آخرین پیامبر بود و باید تا پایان جهان معجزه او باقی بماند پس بنابراین خداوند یک معجزه ابدی به بشر داد
                          ولی شکافتن ماه درست است امری غیر طبیعی و خلاف روال عادی طبیعت هست (توجه کنید خلاف روال عادی فرق داره با خارج از قوانین طبیعت ) ولی ممکن خواهد بود و انسان حتمی به آن دست خواهد یافت ولی در مورد قرآن تا قیامت تازگی دارد
                          نوشته اصلی توسط alimz06
                          من معمولا به خوندن اکتفا می کنم و پست نمی ذارم. ولی اینجا رو لازم دیدم که اظهار تاسف کنم از بحثهای فوق العاده سطح پایینی که بعضیا می کنند. این صحبتها رو n سال پیش دوران دبستان می خوندیم زمانی که نه اینترنتی بود نه منبع اطلاعاتی و نه سوادی . الان دیگه چرا؟ شما الان اگه بخواید میتونید شناسنامه و نیاکان خدا رو هم از توی اینترنت دربیارید. البته اگه اراده کنید و بخواید. این بحثای الکی هم به هیچ جا نمیرسه . یکی میگه آمریکا این کارو کرده یا میتونه بکنه ، خوب اگه راست میگید با 4 تا بحث و فرمول علمی و فیزیکی حداقل یه بخش قضیه رو اثبات کنید. ما ایرانیها فقط حرافی رو خوب بلدیم. دریغ از یه جو تحقیق علمی و کار علمی، چون حالشو نداریم. فقط بلدیم اظهار فضل کنیم. نه اکثر اون عزیزانی که از مغناطیس و تسلا و ... حرف میزنند میدونند واقعا اینا چی هست نه حتی اونایی که درباره دین و پیغمبر و قدرت الهی حرف میزنند. از همه دوستان خواهش می کنم به جای وقت تلف کردن سر این بحثا 4 تا کتاب علمی یا تاریخی بخونن ( نه منحصر به کتابای رسمی ) تا حداقل ذهنشون اونقدر باز بشه که هر ادعا یا عقیده ای رو بیجا مبنا قرار ندن. معذرت میخوام ولی قصدم توهین به هیچ کس نیست. واقعیت تلخه! خیلی تلختر از اونکه بتونیم قبولش کنیم.
                          درسته مهندس
                          اگر چه در مورد حرف هایی که زدید که مثلا ما یه حرف هایی می زنیم که از اونا اطلاعی نداریم با شما موافق نیستم
                          نه اکثر اون عزیزانی که از مغناطیس و تسلا و ... حرف میزنند میدونند واقعا اینا چی هست نه حتی اونایی که درباره دین و پیغمبر و قدرت الهی حرف میزنند.
                          ولی من هم عقیده دارم این بحث داره زیادی کش پیدا می کنه
                          پس از دوستان می خوام که دیگه پستی تو تاپیک وحید نگذارند
                          من هم سعی خودم رو می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alimz06
                            من معمولا به خوندن اکتفا می کنم و پست نمی ذارم.
                            سلام عرض شد جناب alimz06 . فرمایشتون یه لحظه منو تحریک کرد تا پروفایلتون رو ببینم...جسارت نباشه ماشاالله شما جزو پدربزرگهای سایت هستین ها!! :mrgreen:

درباره فرمایشات بعدیتون هم حق باشماست.خیلی از ماها ( حتی خود من) بیشتر از عمل کردن بلدیم حرف های خوب خوب بزنیم.... :NO:

دیدگاه

mmh1 عزیز باز هم منظور من رو خوب متوجه نشدید.
                              خلاصه عرض می کنم که من هیچگاه صحبت از نقض قوانینی بنیادی همانند علیت در معجزه نکردم. بلکه صحبت از نقض قوانین فیزیکی کردم و سخنم ناظر بر این بخش بوده.
                              در فلسفه اسلامی قانون علیت یک قانون اثبات شده و جهان شمول است که جهان بر پایه آن شکل گرفته و علت جهان را خدا می داند اما هیچگاه صحبت از این نشده که قوانین فیزیکی یا ریاضیاتی نقض نمی شود.به این سخن علامه طباطبایی دقت کنید:

در حوادث طبیعى اسباب اثر خود را به تدریج مى‏بخشند، و در معجزه آنى و فورى اثر مى‏گذارند.مثلا اژدها شدن عصا اگر بخواهد در مجراى طبیعى صورت بگیرد، محتاج به علل و شرائط زمانى و مکانى مخصوصى است، تا در آن شرائط، ماده عصا از حالى بحالى دیگر برگردد، و به صورتهاى بسیارى یکى پس از دیگرى در آید، تا در آخر صورت آخرى را به خود بگیرد، یعنى اژدها شود، ولى در مسیر معجزه محتاج به آن شرائط و آن مدت طولانى نیست، بلکه علت که عبارتست از خواست خدا، همه آن تاثیرهایى را که در مدت طولانى به کار مى‏افتاد تا عصا اژدها شود، در یک آن به کار مى‏اندازند.( علامه طباطبایی ، ترجمه المیزان، ج‏1، ص 117)

فکر می کنم خود نوشته به اندازه کافی گویا هست و نیازی به توضیح ندارد.

دیدگاه

من از استادم این رو شنیدم که : همه ی معجزه ها ، فقط معجزه زمان خودشون هستند (ممکن است در 100 سال بعد کار سهل و آسانی به نظر بیایند ) ، ولی قرآن معجزه جاوید است
                                نکته کنکوری بود :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X