اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

نمی دونم باید به این جور داستانا خندید یا ...
    کوچیک همتون ولی واقعا بده که طبقه ی تحصیل کرده ی جامعه بخواد هم پای عوام یه سری خاله زنک بازی ها و سفسطه گری ها و فلسفه چینی های بی سر و ته رو جایگزین بحث با مبنای علمی و عقلانیت کنه

یادمه شبی که امتحان کوانتم 1 داشتم به دوستان می گفتم " اگه یه بار دیگه ازین فیلمای دری وریه جهان های موازی و ... ببینم، هرچی گیرم بیاد پرت می کنم سمت تلوزیون"
    دوستان اگر مایل به پرده برداشتن از علوم غریبه و ... هستن پیشنهاد میکنم اول یه نگاهی به کتابای پایه ( سطح لیسانس ) کوانتوم و نسبیت خاص بندازن( برای مثال کوانتم گازیروویچ و نسبیت(لاودن) . با یه نگاه سطحی می فهمید که ریاضیات قضیه اصلا شوخی بردار نیست و در واقع کل داستان ریاضیه . و احتمالا به سرعت به این فکر خواهید کرد که " چقدر توان ریاضیاتی و فنی برا محقق کردن همچین داستانهای پر آب و تابی نیاز خواهد بود؟!" اگه این نکته رو هم در نظر بگیریم که فیزیک نوین در اون دوران چقدر نو پا بوده، مسلما دیگه انقدر راحت هر حرفی رو قبول نخواهید کرد.

و (من فک میکنم) از اون بدتر اینه که بخوایم خدا رو با ندونسته هامون بسنجیم و بخوایم به اصرار از نادانی هامون یه خدا بسازیم و جایگزین اونی که واقعا هست،بکنیم . همون طور که کهان و مهان ادوار قبل دونسته و ندونسته کردن

این دوستمون هم که در مورد نقض"قوانین ریاضی و فیزیک" صحبت میکنن ظاهرا درک درستی نسبت به قضیه ندارن. قوانین فیزیک و به خصوص ریاضی نقض نمی شن. ممکنه یه نظریه ی فیزیکی تو یه اِشل بزرگتر جواب نده که اونم به دلیل ضعف تئوریه نظریه هس و نادیده گرفتن یه سری پارامترها...
    من نمی دونم چه جوری میشه ایشون علیت رو قانون بنیادی می دونین بعد ریاضیات رو که زبان علمی تبیین و نتیجه گیری از توالی رخداد هاس رو به همین راحتی لگدمال می کنن ،خون من یکی به جوش میاد
    مثل اینکه بگی 2 تا پرنده داشتیم ، دو تا پرنده دیگم نشستن کنار اینا، حالا 5 تا پرنده داریم :eek: خیله خوب ریاضی رو نقض کردیم :wow: علیت هم پایدار و مستدامه، آب از آب هم اونورا تکون نخورده

و ضمنا اینکه بزرگواران چه نتیجه و برداشتی از آیات و روایات کردن، دلیل راسخ بر کمال سخنشون نیست.چه اینکه نه معصومند و نه متصل به کمال مطلق . پس در حد فهم و دانش خودشون استنباط کردن و حرف زدند. مگه اینکه بخواین برا اونها هم داستان های مهیج ببافید.

و یه چیز دیگه فلسفه ی اسلامی علم الیقین نیست ! مثل بقیه ی علوم رشد میکنه تا کاستی هاشو بر طرف کنه. اگه " هیچگاه صحبت از این نشده که قوانین فیزیکی یا ریاضیاتی نقض نمی شود" دلیل بر هیچی نیس. باید "صحبت بشه" که تازه اون موقع ما بیایم سرش بحث کنیم.

حرفم طولانی شد،بگذریم
    بازم معذرت، امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه،جهت کامل شدن بحث صحبت کردم :bye

پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

سلام.

آقا اینقدر بحث برا چیه؟

به جای این همه بحث؛ بگردین یه چندتا داستان (یا به قول بعضیا واقعیت) پیدا کنین و بذارین تا بخونیم و حالشو ببریم. :biggrin:

من که به شخصه با این داستانا (یا به قول بعضیا واقعیتا) خیلی حال میکنم. :nice:
      خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8

این دوستمون هم که در مورد نقض"قوانین ریاضی و فیزیک" صحبت میکنن ظاهرا درک درستی نسبت به قضیه ندارن. قوانین فیزیک و به خصوص ریاضی نقض نمی شن. ممکنه یه نظریه ی فیزیکی تو یه اِشل بزرگتر جواب نده که اونم به دلیل ضعف تئوریه نظریه هس و نادیده گرفتن یه سری پارامترها...
        من نمی دونم چه جوری میشه ایشون علیت رو قانون بنیادی می دونین بعد ریاضیات رو که زبان علمی تبیین و نتیجه گیری از توالی رخداد هاس رو به همین راحتی لگدمال می کنن ،خون من یکی به جوش میاد
        مثل اینکه بگی 2 تا پرنده داشتیم ، دو تا پرنده دیگم نشستن کنار اینا، حالا 5 تا پرنده داریم :eek: خیله خوب ریاضی رو نقض کردیم :wow: علیت هم پایدار و مستدامه، آب از آب هم اونورا تکون نخورده
        ای کاش شما از ابتدا پست ها را می خواندید تا در جریان بحث قرار بگیرید وگرنه چند پست خواندن و به یکباره شرکت در بحث و لنگه کفش پرت کردن به سایرین بدون اینکه در جریان بحث باشید و از عقاید و باورهای طرفین گاهی داشته باشید موجب می شود تا سخنان لغو و بیهوده ای از روی عصبانیت به زبان آورده باشید.
        البته من منظورم صرفا قوانین فیزیکی بوده که بارها در پست هایم اشاره کرده ام اما شما ظاهرا فقط یک پست را خوانده اید و دیگر هیچ.
        قواعدی همانند دو بعلاوه دو مساوی پنج به علت حصر عقلی، محال است و هرگز رخ نمی دهد.

همچنین اشاره کردم که من هیچ باور دینی ندارم اما چون دوستان ما مسلمان هستند بنا بر اعتقاد و فلسفه اسلامی پاسخ دادم.

و ضمنا اینکه بزرگواران چه نتیجه و برداشتی از آیات و روایات کردن، دلیل راسخ بر کمال سخنشون نیست.چه اینکه نه معصومند و نه متصل به کمال مطلق . پس در حد فهم و دانش خودشون استنباط کردن و حرف زدند. مگه اینکه بخواین برا اونها هم داستان های مهیج ببافید.
        دوست عزیز ظاهرا با ساز و کار فلسفه آشنا نیستید.من نگفتم بر پایه روایات عقاید خودتان را بنا کنید.
        گرچه بعضی روایات و آیات بسیار روشن و واضح هستند و برداشت چندگانه ای از آن وجود نخواهد داشت که به آنها آیات محکم می گویند.
        اینجا بحث سر فلسفه است نه عقاید دینی استخراج شده از آیات و روایات.فلسفه بر اساس علوم عقلی بنا شده.اینکه صرفا بگویید ممکن است بعدا رشد کند و چیز دیگری کشف کند صرفا بازهم حواله دادن به جهل است.ما بر اساس دانش فعلی به قضاوت می نشینیم نه اینکه در آینده ممکن است چه چیزی کشف شود.

و یه چیز دیگه فلسفه ی اسلامی علم الیقین نیست ! مثل بقیه ی علوم رشد میکنه تا کاستی هاشو بر طرف کنه. اگه " هیچگاه صحبت از این نشده که قوانین فیزیکی یا ریاضیاتی نقض نمی شود" دلیل بر هیچی نیس. باید "صحبت بشه" که تازه اون موقع ما بیایم سرش بحث کنیم.
        هیچ علمی علم الیقین نیست.اگر بخواهیم مثل شما فکر کنیم پس هیچوقت نباید به نتیجه گیری بپردازیم چون ممکنه فردا یه چیز جدید کشف بشه. هیچ عقیده و باوری نباید داشته باشیم چون علم الیقین نیست!

علوم تجربی قابل اتکا برای بحث های اعتقادی و عقلی نیستند چرا که این علوم کاربردشان چیز دیگری است و نمی توانند وارد حوزه های عقلی بشوند اما در فلسفه این موضوع صدق نمی کند.
        بحث های فلسفی چون بر پایه و اساس عقلی بنا شده اند قابل اتکاترین و مطمئن ترین راه برای رسیدن به باورها و عقاید هستند.
        اگر کمی فلسفه بخوانید بیشتر حرف همدیگر را خواهیم فهمید.متشکرم.
        جان نباشد جز خبر در آزمون
        هر که را افزون خبر جانش فزون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1

5-پس ندادن بدهی 2 میلیون و 800 هزار دلاری (که اگه بیاد هم می تونیم سه روز تو ایران کباب بخوریم)
          با سلام
          این قسمت را بیشتر توضیح می دهید؟
          با سپاس

این که پول دو هزار متر زمین مسکونی توی کرج هستش،( 5 میلیارد تومان )
          کباب هم که بین 2000 تا 5000 تومانه * 75 میلیون * 3 پرس برای 3 روز = 450 میلیارد تومان تا 1000 میلیارد تومان.
          گشتی در لاله زار
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مجید شاهجرایی

دوستانی که اشاره کرده بودند هارپ دروغه باید عرض کنم عملی شده و من هم رو مدلش کار کردم جواب میده.
            با سلام
            جناب شاهجرایی،
            بیشتر توضیح بفرمایید.( مدلی که کار کردید )
            با سپاس
            گشتی در لاله زار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

دوستان عزیز دقت داشته باشید که بحثآ‌های مذهبی و سیاسی ممنوعه.
              لطف کنید رعایت کنید تا ما هم مجبور نشیم تاپیک رو قفل کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                با سلام
                با سپاس

کباب هم که بین 2000 تا 5000 تومانه * 75 میلیون * 3 پرس برای 3 روز = 450 میلیارد تومان تا 1000 میلیارد تومان.
                خب بیشتر کباب می خوریم .
                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                  دوستان عزیز دقت داشته باشید که بحثآ‌های مذهبی و سیاسی ممنوعه.
                  لطف کنید رعایت کنید تا ما هم مجبور نشیم تاپیک رو قفل کنیم.
                  آقا بخدا ما نبودیم
                  این رفیقای ناباب ما رو گول زدند
                  ولا ما اهل اینجور کارا نیستیم
                  نوشته اصلی توسط Solsal
                  با سلام
                  با سپاس

آقا برادر رضایی فرمان دادند که بحث نکنیم
                  خواهشا پست نذارید
                  اینم جواب
                  http://www.entekhab.ir/fa/news/47360
                  راستی گفتم2 میلیون دلار
                  یعنی 2 میلیارد تومان
                  اگرم کباب ندادن جیگرکی سر کوچه ما 600 تومان حساب می کنه :twisted: :twisted: :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                    با سلام
                    جناب شاهجرایی،
                    بیشتر توضیح بفرمایید.( مدلی که کار کردید )
                    با سپاس
                    سلام.
                    a.ایجاد حرارت و شفق در اتمسفر مدل
                    وسایل مورد نیاز
                    1.شیشه نوشابه
                    2.پمپ خلا کش(موتور یخچال)
                    3.فرستنده قوی(اجاق مایکروفر هم خوبه)اگه مایلید موج را جهت بدهید مثل هارپ با نصب مگنترون روی دیش های ماهواره ای این کار رو میتونید بکنید.
                    حالا با اتصال شیشه به پمپ هوای آن را بکشیدو شیر سر راه شیشه زا ببندید تا هوا بر نگرده وپمپ راجدا کنید(توضیحات اضافی که نمیخواد؟)
                    شیشه را داخل مایکروویو قرار دهیدو اجاق را روی حالت مایکروویو روشن کنید و حرکات الکتروپلاسمای درون شیشه را ببینید.(شیشه داغ میشه مواظب دستتان باشه نسوزید)
                    b.ایجاد صدا در اتمسفر
                    با استفاده از مدولاسیون ask بر روی حامل و با سیگنال پیام فرکانس پایینvlf میتوان صوت را از اتمسفر خارج کرد.یعنی با ایجاد حفره مکررو قطع آن اتمسفر مثل دیافراگم بلندگو عمل میکند و موج مکانیکی تولید میکند(برای زلزله و...!)
                    c.تداخل در سیگنال که برای شماها که استادتر از بنده حقیر هستید جای گفتن نداره.(هارمونیک های فیلتر نشده فرستنده 2 واتی ام_که کمتر از سیگنال اصلیه_در کل تلوزیون های محله مون_300 تا400متر_تداخل ایجاد کرد)
                    d.تداخل در آب و هوا که داغ شدن شیشه رو دیدید؟هارپ100گیگاواته oo:
                    majidshahjerayi@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X