-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
کاربران عزیز توجه کنند که به دلیل هاست های کوتاه مدت , بیشتر تصاویر صفحات اول و دوم و سوم از بین رفته
اما به احتمال زیاد در صفحات بعدی تصاویر تا سال آینده باقی خواهند ماند
[move]
تصاویر بهتر در صفات 4 به بعد
[/move] ( جالب ترین صفحه ( صفحه 5 ) )
و اگر اطلاعات کامل میخواهید در تمام پاسخ های صفحات :nerd:
=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سلام دوستان.
اولین باری که من همچیین چیزی دیدم واقعا برام عجیب و نامتعارف بود که چجوری همچبن المان کوچک و باریکی میتونه با ولتاژ12ولت اختلاف دمایی تا 70درجه سانتی گراد بین دو طرف خود ایجاد بکنه !
oo:
مثلا نوع 70W آن که در حدود 4×4 سانتی متر و قطر آن 3میلیمتر است یک طرف آن ,آنقدر گرم میشود که لازم به یک هیدسینگ وفن دارد و بدون آن در کمتر از 30ثانیه میسوزد ! ودر طرف دیگر آن ,آنقدر سرد خواهد شد که در هوای معمولی شروع به فریز شدن و یخ زدن میکند!!! :eek:
کاربردش هم میتونه برای یخچال ماشین - کولر گازی - خنک سازی CPU و... باشه.
خلاصه گوگل رو زیرو رو کردم و فقط به چند تا عکس و سایت های فیلتر شده برخورد کردم! متاسفانه تنها در یک سایت دیدم که قابل خرید اینترنتی بود که آن هم 50.7W را داشت ( 15تومان ). از 50W شروع میشود تا 400W و ....
دوستان شرمنده که عکس ها پرحجم و بزرگ هستند :redface: آخه هر کار کردم پلود سنتر این سایت باز نشد! (خطای 404 )
در مشهد پاساژ مهتاب تنها در یک مغازه پیداکردم که اونهم فقط 50W داشت (8500تومان)
خریدم اما فریز نمیشه!

اینم عکسش که طرف داغ شوندش رو با چسب سلیکن به هید سینگ و فن CPU وصل کردم.( با 12ولت 2 آمپر میکشه )

اما بجای فریز کردن ,آب خنک تولید میکنه
(در حدود 7میلی لیتر از این هیدسینگ آب خارج کردم! )

انواع دیگه اون رو ببینید که البته فریز میکند....

در اینجا میبینید که برای خنک سازی TEC با روش واتر کولینگ تونسته دما رو به 40- برسونه.....

TEC در اندازه ها و توان های مختلف....

دوستان لطفا تبادل اطلاعات یادتون نره :bye
سوالی هم اگه هست مطرح کنید
اضافه شده در تاریخ :
[b]این هم آدرس یک سایت که المان TEC رو با وات ها - ولتاژها - جریان ها و اندازه های مختلف در خود جای داده که میتونه خیلی به ما در انتخاب توع آن کمک کنه.
http://www.computerfanwiring.info/tec-thermoelectric/
کاربران عزیز توجه کنند که به دلیل هاست های کوتاه مدت , بیشتر تصاویر صفحات اول و دوم و سوم از بین رفته
اما به احتمال زیاد در صفحات بعدی تصاویر تا سال آینده باقی خواهند ماند
[move]

و اگر اطلاعات کامل میخواهید در تمام پاسخ های صفحات :nerd:
=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سلام دوستان.
اولین باری که من همچیین چیزی دیدم واقعا برام عجیب و نامتعارف بود که چجوری همچبن المان کوچک و باریکی میتونه با ولتاژ12ولت اختلاف دمایی تا 70درجه سانتی گراد بین دو طرف خود ایجاد بکنه !

مثلا نوع 70W آن که در حدود 4×4 سانتی متر و قطر آن 3میلیمتر است یک طرف آن ,آنقدر گرم میشود که لازم به یک هیدسینگ وفن دارد و بدون آن در کمتر از 30ثانیه میسوزد ! ودر طرف دیگر آن ,آنقدر سرد خواهد شد که در هوای معمولی شروع به فریز شدن و یخ زدن میکند!!! :eek:
کاربردش هم میتونه برای یخچال ماشین - کولر گازی - خنک سازی CPU و... باشه.
خلاصه گوگل رو زیرو رو کردم و فقط به چند تا عکس و سایت های فیلتر شده برخورد کردم! متاسفانه تنها در یک سایت دیدم که قابل خرید اینترنتی بود که آن هم 50.7W را داشت ( 15تومان ). از 50W شروع میشود تا 400W و ....
دوستان شرمنده که عکس ها پرحجم و بزرگ هستند :redface: آخه هر کار کردم پلود سنتر این سایت باز نشد! (خطای 404 )
در مشهد پاساژ مهتاب تنها در یک مغازه پیداکردم که اونهم فقط 50W داشت (8500تومان)
خریدم اما فریز نمیشه!

اینم عکسش که طرف داغ شوندش رو با چسب سلیکن به هید سینگ و فن CPU وصل کردم.( با 12ولت 2 آمپر میکشه )

اما بجای فریز کردن ,آب خنک تولید میکنه

انواع دیگه اون رو ببینید که البته فریز میکند....

در اینجا میبینید که برای خنک سازی TEC با روش واتر کولینگ تونسته دما رو به 40- برسونه.....

TEC در اندازه ها و توان های مختلف....

دوستان لطفا تبادل اطلاعات یادتون نره :bye
سوالی هم اگه هست مطرح کنید
اضافه شده در تاریخ :
[b]این هم آدرس یک سایت که المان TEC رو با وات ها - ولتاژها - جریان ها و اندازه های مختلف در خود جای داده که میتونه خیلی به ما در انتخاب توع آن کمک کنه.
http://www.computerfanwiring.info/tec-thermoelectric/
دیدگاه