اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیسیم (مجاز یا غیر مجاز) بجثی که جواب کاملی ندارد !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیسیم (مجاز یا غیر مجاز) بجثی که جواب کاملی ندارد !

یه زمانی هم از این مدارهای برد بالای فرستنده رادیو اف ام بود،
    ساختنش هم خیلی سخت نیست
    پناه می برم به خدا از شر شیطان رانده شده...
    (علی الخصوص در اینترنت )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Moh2elec
      یه زمانی هم از این مدارهای برد بالای فرستنده رادیو اف ام بود،
      ساختنش هم خیلی سخت نیست
      شرط میبندم نمیتونین مداری بسازین که خروجی انتنش اگه به دست بخوره دستو کبود کنه و بسوزونه :redface:
      این همچین بیسیمه :redface:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دوستان تو زمینه پیدا کردنتون در صورت استفاده از باند غیر مجاز خیلی به شایعات و شنیده ها و تخیلات اکتفا نکنید ! اصل موضوع یعنی امکان یافتن محل انتشار سیگنال صحیح هست اما اینجوری هم که بعضیا میگن راحت نیست ! تا شما دو کلمه با بیسیمت حرف زدی ماشینای پلیس خونتو محاصره کنن !!

اگه شما یه فرستنده ( با قدرت چند وات به بالا ) راه بندازی که بطور مداوم روی یه فرکانسی مشغول انتشار سیگنال باشه به راحتی قابلی شناسایی هست، اما یافتن بیسیم به این راحتیا نیست. بیسیم برای چند لحظه بسیار کوتاه سیگنال منتشر میکنه و هیچ نهادی تو کشور اینقدر بیکار نیست که تا یکی دو ثانیه بیسیم زد 1000 تا ایستگاهشو رصد کنه و مکان بیسیم و با 1 متر خطا بدست بیاره !

اونم با این اسپکتروم شلوغی که من لااقل تو تهران و اصفهان دیدم ! جنگلیه آقا !!
        فتو بلاگ من
        کاردستی ها :
        روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
        فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
        کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
          ایا این دستگاه ها ثابت یا متحرک هستند؟
          برای نقطه یابی نیاز به چند گیرنده داریم
          چگونه این کار ممکن است؟
          با سلام خدمت شما؛

تفاوتی نمی کند، می توانند ثابت یا سیار باشند.
          برای نقطه یابی(PF)، به لحاظ تئوری، دست کم به سه دستگاه ردیاب فرکانسی نیاز داریم. این ردیابها با یک لینک ارتباطی (مثلا رادیو دیتا) به یکدیگر متصلند و نرم افزار، محاسبات لازم را انجام می دهد. این دستگاهها را شرکتهای ایرانی تولید و حتی صادر می کنند.
          جهت اطلاع جنابعالی؛ یک سری مسابقات جالب هم در کشورهای پیشرفته برگزار می شود به نام بازی «شکار روباه» که هدف از آن، مکان یابی زودتر محل اختفای یک فرستنده در فاصله چند کیلومتری، توسط تیمهای شرکت کننده است. باشگاههای آنها هم در اینترنت، دارای وب سایت هستند که با جستجوی کلید واژه
          fox hunting radio direction finding می توانید آنها را بیابید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابراهیم جهاندار
            دوستان تو زمینه پیدا کردنتون در صورت استفاده از باند غیر مجاز خیلی به شایعات و شنیده ها و تخیلات اکتفا نکنید ! اصل موضوع یعنی امکان یافتن محل انتشار سیگنال صحیح هست اما اینجوری هم که بعضیا میگن راحت نیست ! تا شما دو کلمه با بیسیمت حرف زدی ماشینای پلیس خونتو محاصره کنن !!

اگه شما یه فرستنده ( با قدرت چند وات به بالا ) راه بندازی که بطور مداوم روی یه فرکانسی مشغول انتشار سیگنال باشه به راحتی قابلی شناسایی هست، اما یافتن بیسیم به این راحتیا نیست. بیسیم برای چند لحظه بسیار کوتاه سیگنال منتشر میکنه و هیچ نهادی تو کشور اینقدر بیکار نیست که تا یکی دو ثانیه بیسیم زد 1000 تا ایستگاهشو رصد کنه و مکان بیسیم و با 1 متر خطا بدست بیاره !

اونم با این اسپکتروم شلوغی که من لااقل تو تهران و اصفهان دیدم ! جنگلیه آقا !!
            فرکانس اگه متعلق به یک نهاد امنیتی مثل نیرو انتظامی باشه و تداخل پیدا کنه انقدر آدم بیکار هست که بشینه تا شما PTT بگیرید و پیداتون کنه :mrgreen: (اصلا یکی از وظایف سازمان تنظیم مقررات همینه ، سالانه کلی پول بابت این خدمات میگیرن)
            فقط کافیه دارنده مجوز بهره برداری از فرکانس گزارش تداخل به سازمان بده ، اونوقت توسط ایستگاه ثابت محدودتون را پیدا می کنند و توسط یک خودرو گشت جای دقیق انتشار امواج .
            شما که نمی خواهی هفته ای یک بار PTT بگیرید
            موفق باشید
            امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

بحث بسیار جالبی شد بسیار بسیار اطلاعات جالبی رو از دوستانیاد گرفتیم مخصوصا مهندس نو اور ارجمند
              سوال اساسی در باره باند 433 و باند این بیسیم که حدود 420 مگا می باشد است
              قابلیت پروگ وتغیر فرکانس دارم ولی 433 نمیتونم بزارم چون پارازیت بسیار زیادی داریم
              ! تداخل روی پروژه های تله متری شرکت در منابع و تصویه خانه های اب نمونه ان است
              ایا از باند 400تا 470 ارگان دولتی وجود دارد و ایا امکان تداخل هارمونیکی داریم ؟!
              اصولا نباید باشه چون کد بندی روی اکثر ارگان ها هست و بیسیم هاشون دارای سریال میباشد
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
                یک محدوده هائی هست برای کارهای آماتوری و برخی امور صنعتی حول و حوش فرکانسهای 27 ، 144 و 435 مگاهرتز که چندان سخت گیری انجام نمی شه. اما یادتون باشه که اولا مکالمات شما ممکن است توسط افرادی مثل خودتان شنود شود. همچنین کلیه مکالمات شما در بسیاری از شهرها، توسط برخی ارگانها، با استفاده از دستگاههای اسکن خودکار پهنای باند، ضبط می شود. همچنین در بیشتر مراکز استانها، امکان نقطه یابی مکان فرستنده هم وجود دارد.
                یعنی ساختن بیسیم 27 مگاهرتز با هر بردی مجازه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                  یعنی ساختن بیسیم 27 مگاهرتز با هر بردی مجازه؟
                  مگه کشکه ؟؟؟
                  قدرت باطری مکان قرار گیری فرستنده کوچک بودن بیسیم توان تلف شده هزار تا چیز هست که محدودتون میکنه
                  فک میکنین ساخت یه بیسیم انقدر راحته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  صدها مهندس با دستگاه های میلیاردی نشستن اینو ساختن
                  باز هم اون طور که باید بردش مناسب نیست (البته من راضیم )

دیدگاه

پاسخ : بیسیم (مجاز یا غیر مجاز) بجثی که جواب کا

سلام
                    حامد من کارمند و کارشناس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستم . سر فرصت خواستی به صورت خصوصی پیام بده تا راهنماییت کنم
                    فقط یه توضیح کوتاه به دوستان بدم که بدونن هر بیسیمی به راحتی قابل رهگیری هست و این کار توسط آنتن های پایش فرکانس ( آنتن های با دکل های قرمز رنگ ) که در همه استان ها نصب هست صورت میپذیره و توسط ماشین های مجهز که قیمتی حدود 8 میلیارد تومن داره ( تجهیزات داخلش ) به صورت میدانی کشف و جمع آوری میشن .

ماشین هاشون هم شبیه ون و آمبولانس های سفید هست که یه چیزی قلنبه شبیه رادار بالاش نصب هست مثل ماشین های صداسیما.

حامد تصویر بیسیم هایی هم که گذاشتی همگی غیر مجاز هستن حتی اون بیسیمی که شبیه واکی تاکی اسباب بازی هست . البته بیسیم هایی که سازمانی بعضی ارگان های نطامی باشن تخلفشون سنگینتره .

اطلاعات بیشتر در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
                    http://www.cra.ir
                    خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                      سلام
                      حامد من کارمند و کارشناس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستم . سر فرصت خواستی به صورت خصوصی پیام بده تا راهنماییت کنم
                      فقط یه توضیح کوتاه به دوستان بدم که بدونن هر بیسیمی به راحتی قابل رهگیری هست و این کار توسط آنتن های پایش فرکانس ( آنتن های با دکل های قرمز رنگ ) که در همه استان ها نصب هست صورت میپذیره و توسط ماشین های مجهز که قیمتی حدود 8 میلیارد تومن داره ( تجهیزات داخلش ) به صورت میدانی کشف و جمع آوری میشن .

ماشین هاشون هم شبیه ون و آمبولانس های سفید هست که یه چیزی قلنبه شبیه رادار بالاش نصب هست مثل ماشین های صداسیما.

حامد تصویر بیسیم هایی هم که گذاشتی همگی غیر مجاز هستن حتی اون بیسیمی که شبیه واکی تاکی اسباب بازی هست . البته بیسیم هایی که سازمانی بعضی ارگان های نطامی باشن تخلفشون سنگینتره .

اطلاعات بیشتر در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
                      http://www.cra.ir
                      سلام دوست عزیز
                      خوب یه توضیحی میدین که چطور میشه مجوز استفادشونو گرفت؟ کسی بخواد بیسیم داشته باشه باید چیکار کنه؟
                      ممنون
                      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی

اتفاقا همین بهتره !! نیروی انتظامی دو سه بار تو تهران و شهرستان گرفتمون فک کرد اسباب بازیه !!! ولمون کرد همین اسباب بازی کلی بیسیم میگیره برد 4 کیلومتری داره
                        خیلیم کارمو راه میندازه از لحاظ خطر خیلی بهتر از کنوودو موتورولاس باطریم 3 روز نگه میداره کسی برای کار اماتور میخاد از اینا بگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                          قابلیت پروگ وتغیر فرکانس دارم ولی 433 نمیتونم بزارم چون پارازیت بسیار زیادی داریم
                          ! تداخل روی پروژه های تله متری شرکت در منابع و تصویه خانه های اب نمونه ان است
                          ایا از باند 400تا 470 ارگان دولتی وجود دارد و ایا امکان تداخل هارمونیکی داریم ؟!
                          اصولا نباید باشه چون کد بندی روی اکثر ارگان ها هست و بیسیم هاشون دارای سریال میباشد
                          یعنی تو فرکانس 433 کل باندش باتمام کد بندیها پارازیت داره و اشغال هست
                          منظورم اینه که pl یا dpl نمیشه در این باند فرکانسی کرد که تداخل شما کمتر بشود
                          http://wiki.radioreference.com/index.php/Continuous_Tone-Coded_Squelch_System
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Continuous_Tone-Coded_Squelch_System
                          در حالت عادی csq خست ولی با کد فکر کنم بشه تداخل را از بین برد هنگام پروگرام کردن

دیدگاه

متاسفانه نمیتونم نرم افزارشو پیدا کنم
                            3107 هست مدلش
                            tk3107

دیدگاه

آقا یه سوال الان کسی بخواد مثلا برای کارش (مثلا توی کارگاه پروژه) بیسیم تهیه کنه غیر قانونی هست ؟
                              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

یعنی 3107 کد بندی دار؟!!!!!!!!!؟؟؟ :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X