اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسی تو این فروم مخترع هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کسی تو این فروم مخترع هست ؟

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
    والا من ندیدم کسی رشتش الکترونیک باشه و مخترع باشه
    معمولا رشته های دیگه میان پروژه های ساده مارو از تو اینترنت بر میدارن میبندن بعد به عنوان اختراع ثبتش میکنن.

همین چند هفته پیش یه جوانی یه پروژه درست کرده بود که sms میفرستاد کاری شاید بیشتر شما انجام دادید.... بعد به عنوان اختراع ثبت کرده بود....

بیشتر پروژه های ما به چشم خودمون پیش پا افتادس..فقط یه بیکار میخواد که بره دنبال ثبت و اختراش

امید وارم به مخترعین توهین نکرده باشم :agree:
    تایید می شه ... همش اینطور نیست ولی اکثریت اینطوره .. هم دانشکده ای من پروژه توی " مجله elektor" رو به عنوان اختراع ثبت کرد ... فقط هم من که elektor رو مرتب می خوندم ، فهمید م!! ولی همه استاد ها رو ***** کرده بود ...

مثلا نمی دونست کرک نرم افزار چی هست !!!!! :eek: سواد زیاد نداشت .

دیدگاه

وضعیت ثبت اختراع تو ایران اسفباره.
      تا حالا دیدین تو دانشگا ها یه پروژه با اسمهای مختلف ارائه بشه؟ اینجا هم همین طوره. شما می تونی یه طرح داشته باشی ، بدون این که بری عملا اونو بسازی ، فقط با نوشتن یک اظهارنامه، ادعانامه و ارائه دو تا شماتیک و یه صفحه توضیح ثبتش کنی. حتی اگه طرح مشابهی قبلا به ثبت رسیده باشه.
      البته گاهی هم یه طرح خوب و عملی با انجام هزینه های زیاد و صرف وقت حسابی داری. فقط به خاطر اینکه مثلا خانوم یا آقای؟؟؟ از قیافت خوشش نمیاد نمی تونی ثبت کنی.( اینجا ایران است. انتظار دیگری نداشته باشید)
      کارشناس های اونجا هم که واقعا متخصصند(!!!)
      هر چند که شنیدم از وقتی جاشونو عوض کردند یه کم تخصصی تر و کارشناسانه تر بررسی می کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
        بابا ما قبل از عید یه پروژه دانشجویی بستیم.... 95 هزار تومن هم گرفتیم...(حالا بماند چی بود کی بود) ولی آشنا بود..

رفت به عنوان اختراع ثبتش کرد :angry:

خنده داره...من اون پروژه رو داخل آدم حساب نمیکردم ...

ولی خیلی سوختم :cry2:
        سلام دوست عزیز,

نه چرا سوختی شما! واسه این که از ناراحتی در بیای شما هم فردا یک فلاشر دو کاناله با C945 بساز و ببر ثبتش کن، اسمشم بزار" بلینکر دو سوته" .

متاسفانه سیستم ثیت اختراع تو ایران اعلامی هستش و افرادی هم که تو اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی هستن بدبختانه چندان تخصصی در رابطه با مسائل تخصصی رشته های مختلف ندارن. شما حسابش رو بکش که یک نفر که تو فیلد برق کار میکنه و یک نفر دیگه که کشاورزی خونده و هر دو اختراعی دارن اینا هر دو مجبورن واسه ثبت به یک نفر مراجعه کنن خوب نتیجه هم مشخصه. من یکی دو ماه پیش یک بنده خدایی رو دیدیم که واسه این که پیش من خودی نشون بده داشت از صد اختراعی که ثبت کرده صحبت میکرد منم واسه این که اون نارحت نشه مثل بچه مظلومها سرم رو انداخته بودم پایین و تو دلم به خودم بد و بیراه میگفتم که من این ساعت چرا جلوی این آقا سبز شدم..

http://www.techmart.ir/fa/?c=content&id=289

اصلاً کسی میدون که مزایای ثبت اختراع تو ایران بجز اون کمکی که دولت واسه ثبت بین المللی اختراع میکنه چه چیزی هستش؟
        Knowledge is Power

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronman

اصلاً کسی میدون که مزایای ثبت اختراع تو ایران بجز اون کمکی که دولت واسه ثبت بین المللی اختراع میکنه چه چیزی هستش؟
          آقا ما رو امیدوار کردی
          چند وقت پیش (1 سال ) یه طرحی داشتم که اگه عملی میشد مثل توپ تو دنیا صدا میکرد. غیر از سودی ملیاردی که در بر داشت . میخواستم ثبت جهانیش کنم. چون میدونستم با ثبتش تو ایران فقط خودم رو ضایع کردم. حدود 1 ماه روش کار کردم 5 % کارم پیش بردم اما وقتی متوجه شدم که ثبت بین المللی هزینه زیادی داره دیگه ولش کردم. شما میدونی که دولت چقدر کمک میکنه؟ چون نمیخوام طرح لو بره.
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
          "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

بنده خودم ایشونو میشناسم و 2سالی هم همکلاس بودیم و در انجمن برق دانشگاه مدتی همکار.

یکی از مخترعین ایران

گفتگوی اختصاصی ایسکانیوز با یک مخترع جوان
            مخترعان جوان در کشور مورد حمایت نیستند
            تهران- ایسکانیوز: مرتضی قربانی افتخار، مخترع جوانی است که توانست برای شرکت در مسابقات بین المللی فدرال روسیه در (20-13 بهمن) 2007، مدال طلا و نقره مسابقات را کسب کند و همچنین افتخار دیگری را در کارنامه درخشان خود به ثبت رساند. این افتخارات به کسب همین 2 مدال ختم نمی شود بلکه وی در مسابقات ابداعات و اختراعات مالزی مدال طلا را از آن خود کرد.

همچنین وی مدرس رباتیک و الکترونیک انجمن علمی مهندسی برق، دارای دعوت نامه رسمی از مسابقات ابداع و اختراع سوییس (ژنو)، عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و افتخارات بسیار دیگری که ذکر آنها در این مقال نمی گنجد.

گفتگوی ایسکانیوز با این مخترع نه به بهانه معرفی اختراعات و طرح هایش،بلکه برای اطلاع از حمایت های صورت گرفته برای طرح ها و اختراعاتش می باشد.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار گروه علمی پژوهشی ایسکانیوز قربانی افتخار در پاسخ به این سوال که برای شرکت در این مسابقات چقدر از جانب دانشگاه یا ارگان های ذیربط دیگر (از نظر مالی) حمایت شدید گفت: تا به امروز نه تنها در ایران پولی برای شرکت در مسابقات دریافت نکرده ام بلکه در خصوص طرح های پژوهشی هم هیچ گونه حمایتی نشده ام و هزینه سفر و مسابقاتم بر عهده شخص خودم بود. این مشغله ها در موقعیتی است که بر روی یک سیستم جدید صوتی (دالبی) که به صورت دیجیتالی است کار می کند که تغییرات زیادی روی آن ایجاد کردم که این طرح هم خرج زیادی برایم گذاشته است. برای تمام فعالیت هایم و شرکت در مسابقات تعداد زیادی چک کشیده ام که ممکن است برایم درد سر ایجاد کند و سر از زندان درآورم و به زودی باید مرا در زندان ملاقات کنید.

وی افزود: نه تنها هیچ گونه حمایت مالی صورت نگرفت بلکه بعد از برگزاری مسابقات و کسب مدال طلا حمایت تشویقی هم ندیدم. نه تنها از جانب وزیر علوم کشورمان بلکه دانشگاه نیز جز نصب کردن یک پارچه هیچ نقش دیگری نداشت.

بعد از مسابقات دانشگاه به من اعلام کرد در همایش ادیان و معارف اسلامی از تقدیر می کند ولی هنوز به ارتباط این همایش و ابداع و اختراعات پی نبرده ام امام مطمئن هستم که زحمات و مدالهای من اینقدر ارزش داشت که در برنامه ای جداگانه از من تقدیر شود.

قربانی افتخار در خصوص رقیب های خود در مسابقات فدرال روسیه اظهار داشت: سطح رقابت ها خیلی فشرده بود. حریف های ما کمپانی های بزرگی مثل تولید کنندگان موتور جت یا هواپیما بودند که حمایت های بسیار وحشتناکی از آنان می شد، نمونه بارز آن استندهای تبلیغاتی آنها بود که برای آنها هزینه زیادی شده بود.

وی افزود: غرفه ما کوچک و در دورافتاده ترین مکان نمایشگاه بود اما طرح های متنوعی داشتیم و به ما اعلام کردند که چون غرفه تان یکی از متنوع ترین غرفه های نمایشگاه است وزیر علوم و تحقیقات روسیه اول از غرفه شما دیدن می کند و با وجود آن که آقای وزیر می توانست از بهترین قسمت غرفه شروع به بازدید کند، اول به سراغ غرفه ما آمد و ما به تواضع وزیر علوم و تحقیقات روسیه پی بردیم و این موارد را کمتر در کشورمان دیده بودیم.

وی در پایان از اساتید خود، زهرا ایروانی، آرش احسانی و کی نژاد تقدیر کرد و گفت: هیچ چیز به سادگی بدست نمی آید و با وجود تلاش ها و شکست هایی که داشتم و با نداشتن هیچ حامی و پشتیبانی، کسب دوباره مدال طلا برایم معجزه بود و می دانستم که این نیز بگذرد./252/110

منبع
            : http://www.iscanews.ir/fa/PrintableNewsItem.aspx?NewsItemID=81396
            http://sedaye-daneshjo.blogfa.com/post-9.aspx

دیدگاه

مرتضی قربانی افتخار: با وجود هیچگونه حمایتی، کسب طلا و نقره مانند معجزه بود

تهران – ایسکانیوز: مرتضی قربانی افتخار با شرکت و ارایه طرح های خود در مسابقات ابداع و اختراعات بینآ‌المللی فدرال روسیه در (13-20) بهمن (2007) آ‌توانست مقامات قابل توجهی را کسب و برنده مدال های طلا و نقره شود.
              این در حالیست که پیش از این (2006) در مسابقات ابداع و اختراعات مالزی شرکت و مدال طلا و 2 دیپلم افتخاری از مسابقات را از آن خود کرده است. در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کاردانی الکترونیک در دانشگاه آزاد واحد شهر ری و عضو فعال انجمن های علمی مهندسی برق، مکانیک، شیمی و هسته نانو تکنولوژی در این واحد دانشگاهی است.

قربانی افتخار، افتخارات دیگری نیز در کارنامه خود از جمله مخترع برتر سومین فن بازار ملی، مهندس طراح شرکت فنی مهندسی مدیران و به ثبت رسانیدن 8 اختراع و قاری دوم قرآن استان مازندران در سال 1378 و ده ها افتخار و سوابق برتر دیگر را دارد که به چند مورد آن اشاره شد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی پژوهشی ایسکانیوز، مرتضی قربانی افتخار، عضو انجمن مخترعین ایرانی که زیر نظر وزارت کشور می باشد در گفتآ‌وگوی اختصاصی خود به خبرنگار ایسکانیوز گفت: در حال حاضر دانشجوی کاردانی رشته الکترونیک هستم و قبل از آغاز زندگی دانشجویی، 11 سال در کار ساخت و تولید انواع آمپلی فایرهای صوتی و حرفه ای بودم و وقتی هم به دانشگاه راه یافتم، تصمیم گرفتم فعالیت هایم را متوقف نکنم.

در آن موقع دانشجویی دانشگاه آزاد واحد رشت (قائم مشهد) بودم و تنها کمک دانشگاه این بود که با انتقالی من موافقت شد و من برای ادامه تحصیل به تهران واحد شهر ری آمدم.

وی در مورد طرح خود که برنده مدال طلا و نقره در فدرال روسیه شد گفت: در طرحی که مدال طلا را کسب کردم کار مشترکی بود با شرکت "تماس گستر کیش" و آن طرح مربوط به دستگاه مدیریت داخلی ساختمان BEMS که 3 هدف مفید را به دنبال دارد (صرفه جویی در انرژی، محافظت از انسان ها در برابر زلزله و حوادث طبیعی).

وی افزود: دستگاه صرفه جویی انرژی هم اکنون مورد تایید وزارت نیرو هم قرار گرفته است و جزو برترین سیستم های هوشمند سال 1385 معرفی شده است.

وی در توضیحاتی در خصوص طرح دوم که مدال نقره کسب کرده است اضافه کرد: این دستگاه سامانه هوشمند جلوگیری از تصادفات جاده ای است که با نصب این دستگاه در درون خودرو، تمام اطلاعات جاده ای را بر حسب موقعیت آن خودرو ارایه می کند. این سیستم به صورت هوشمندانه و اتوماتیک اتومبیل را کنترل می کند و در واقع راننده را نسبت به سرعت بالا و محدوده های خطری که ممکن است با آن مواجه شود گاه می کند و در صورت بالا بودن سرعت خودرو به صورت هوشمندانه آن را کاهش می دهد .
              252/110
              منبع: http://www.iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?newsitemid=80799

دیدگاه

یه دستگاه برای یکی درست کردم بعد از مدتی خبر شدم که بنده خدا رفته و به نام خودش اختراع ثبت کرده. :cry:
                یه دستگاه هم درست کردم و به هر سازمانی که نشون دادم همه گفتن ایول ولی موقع درخواست کمک هیچی
                یه رفیقی هم دارم که دقیقن همین موارد براش پیش اومده :surprised:
                حالا شما باشین چیآ‌کار میآ‌کنین.
                (آدم وقتی توی تهران نیست از خیلی امکانات محروم هست)

دیدگاه

نتیجه اخلاقی:

اگه تعریف مخترع، همون تعریفی باشه که سازمان ثبت اختراعات ایران داره، تو این فروم تا این لحظه 32294 نفر مخترع داریم :biggrin:

دیدگاه

به نظر من ثبت اختراع موقعی مهم هست که بخوای یه کار تجاری راه بندازی. وگرنه صرف اینکه چیزی بسازیم دلیل بر ثبت اون نمیشه. مثلا اگه قرار باشه جنسی رو تولید کنیم که باید میلیونها تومن سرمایه بذاریم پس بهتره ثبتش کنیم. (تا اینجاش که بدیهی بود ). اما چون هر چیزی بسازی بهترش از چین وارد میشه بهتره اصلا نسازی که بخوای ثبتش کنی ( پس چیکار کنیم ؟ ) بگیم همون چینیها بسازن و ما دلالی کنیم ( سودش هم بیشتره ).
                    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                    زبانی اند و نانی اند و جانی
                    به نانی نان بده از در برانش
                    محبت کن به یاران زبانی
                    و لیکن یار جانی را به دست آر
                    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

کسی نمی دونه سایت ثبت اختراع آدرسش چیه و بشه اختراعات رو جستجو کرد؟

به این آدرس سری بزنید که بدونید چقدر از کارهای داخلی حمایت می شه :mrgreen: : http://www.techmart.ir/fa/?c=content&id=677
                      فقط کافیه تیترش رو بخونید و حساب کار دستتون بیاد.
                      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زهــــرا گروســی
                        مرتضی قربانی افتخار: با وجود هیچگونه حمایتی، کسب طلا و نقره مانند معجزه بود

تهران – ایسکانیوز: مرتضی قربانی افتخار با شرکت و ارایه طرح های خود در مسابقات ابداع و اختراعات بینآ‌المللی فدرال روسیه در (13-20) بهمن (2007) آ‌توانست مقامات قابل توجهی را کسب و برنده مدال های طلا و نقره شود.
                        این در حالیست که پیش از این (2006) در مسابقات ابداع و اختراعات مالزی شرکت و مدال طلا و 2 دیپلم افتخاری از مسابقات را از آن خود کرده است. در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کاردانی الکترونیک در دانشگاه آزاد واحد شهر ری و عضو فعال انجمن های علمی مهندسی برق، مکانیک، شیمی و هسته نانو تکنولوژی در این واحد دانشگاهی است.

قربانی افتخار، افتخارات دیگری نیز در کارنامه خود از جمله مخترع برتر سومین فن بازار ملی، مهندس طراح شرکت فنی مهندسی مدیران و به ثبت رسانیدن 8 اختراع و قاری دوم قرآن استان مازندران در سال 1378 و ده ها افتخار و سوابق برتر دیگر را دارد که به چند مورد آن اشاره شد.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی پژوهشی ایسکانیوز، مرتضی قربانی افتخار، عضو انجمن مخترعین ایرانی که زیر نظر وزارت کشور می باشد در گفتآ‌وگوی اختصاصی خود به خبرنگار ایسکانیوز گفت: در حال حاضر دانشجوی کاردانی رشته الکترونیک هستم و قبل از آغاز زندگی دانشجویی، 11 سال در کار ساخت و تولید انواع آمپلی فایرهای صوتی و حرفه ای بودم و وقتی هم به دانشگاه راه یافتم، تصمیم گرفتم فعالیت هایم را متوقف نکنم.

در آن موقع دانشجویی دانشگاه آزاد واحد رشت (قائم مشهد) بودم و تنها کمک دانشگاه این بود که با انتقالی من موافقت شد و من برای ادامه تحصیل به تهران واحد شهر ری آمدم.

وی در مورد طرح خود که برنده مدال طلا و نقره در فدرال روسیه شد گفت: در طرحی که مدال طلا را کسب کردم کار مشترکی بود با شرکت "تماس گستر کیش" و آن طرح مربوط به دستگاه مدیریت داخلی ساختمان BEMS که 3 هدف مفید را به دنبال دارد (صرفه جویی در انرژی، محافظت از انسان ها در برابر زلزله و حوادث طبیعی).

وی افزود: دستگاه صرفه جویی انرژی هم اکنون مورد تایید وزارت نیرو هم قرار گرفته است و جزو برترین سیستم های هوشمند سال 1385 معرفی شده است.

وی در توضیحاتی در خصوص طرح دوم که مدال نقره کسب کرده است اضافه کرد: این دستگاه سامانه هوشمند جلوگیری از تصادفات جاده ای است که با نصب این دستگاه در درون خودرو، تمام اطلاعات جاده ای را بر حسب موقعیت آن خودرو ارایه می کند. این سیستم به صورت هوشمندانه و اتوماتیک اتومبیل را کنترل می کند و در واقع راننده را نسبت به سرعت بالا و محدوده های خطری که ممکن است با آن مواجه شود گاه می کند و در صورت بالا بودن سرعت خودرو به صورت هوشمندانه آن را کاهش می دهد .
                        252/110
                        منبع: http://www.iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.aspx?newsitemid=80799
                        آقای قربانی که کارش درسته، هر موقع می بینمش یه پرونده تو کیفشه داره میره ثبت کنه :biggrin:

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali

آقا ما رو امیدوار کردی
                          چند وقت پیش (1 سال ) یه طرحی داشتم که اگه عملی میشد مثل توپ تو دنیا صدا میکرد. غیر از سودی ملیاردی که در بر داشت . میخواستم ثبت جهانیش کنم. چون میدونستم با ثبتش تو ایران فقط خودم رو ضایع کردم. حدود 1 ماه روش کار کردم 5 % کارم پیش بردم اما وقتی متوجه شدم که ثبت بین المللی هزینه زیادی داره دیگه ولش کردم. شما میدونی که دولت چقدر کمک میکنه؟ چون نمیخوام طرح لو بره.
                          دوست عزیز
                          شما این لینک رو مطالعه بفرمایید پاسخ خودتون رو میگیرید :

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=40755

اگه میلیاردر شدید حق الزحمه ما فراموش نشه
                          Knowledge is Power

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
                            کسی نمی دونه سایت ثبت اختراع آدرسش چیه و بشه اختراعات رو جستجو کرد؟
                            اگه منظور شما سایت ایرانی هست شما باید به سایت اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مراجعه کنید.
                            http://www.sabt.gov.ir/patent/patentlist.aspx

اما اگه منظورتون جستجوی اختراعات بین المللی هستش میتونید به این سایت مراجعه کنید:
                            www.freepatentsonline.com

موفق باشید.

p.s , یه پا شدیدم مبلغ این ادره جات ثبت اختراع. یادم باشه علاوه بر اون حق الزحمه از کاربر heidarali
                            از این دو پایگاه هم حق الزحمه خودم رو بگیرم. راستش نمیدونستم به این سادگی میشه پولدار شد اونم نه از ساخت اختراع بلکه از دلالی تو این کار :wow:
                            Knowledge is Power

دیدگاه

سلام
                              من از اول تا بستون تا حالا پنج تا اختراع به ذهنم رسیده که به دلیل اونا رو نساختم
                              1-پول2-علم3-وقت :cry2: :cry2:
                              چون هر کدومشون یکی از این مشکلات رو داشتن نساختمشون
                              وقتی ساختمو پبت کردم
                              میام اینجا می گم مخترعم
                              :applause: :applause: :applause:
                              خدا نگهدار
                              :bye :bye

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییهایی که کردین. اگه در مورد دو سوال پایین هم جواب بدید ، ممنون می شم.
                                اختراعی که ثبت شده ، می شه تو جشنواره خوارزمی شرکت کنه؟
                                و چرا این سایت ایرانی sabt.gov.ir در مورد طرح هیچ توضیحی نمی ده. فقط عنوان و تاریخ ثبت و کسی که ثبت کرده. آدم باید بدونه چیزی که می خواد بسازه از بقیه جدیدتر هست یا نه. اگه سایتی می دونید لطفا راهنمایی کنید.
                                کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X