اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فکری در رابطه تغییر شغل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک فکری در رابطه تغییر شغل

سلام
    به نظر من اگه بتونی از رشته الکترونیک بری رشته برق - اتوماسیون موفق میشی

پولش بیشتره و این که هم رشته خودتتم هس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Silicon valley
      در راستای توصیه های دو پست قبلی ، من هم بهت توصیه می کنم :

1 - از روی کلید شرکت یه کلید بسازو و شبانه گاو صندوق شرکتو خالی کن :twisted:

2 - اطلاعات فنی شرکتو ببر بیرون به رقباش بفروش :evil:

3 - مدیر شرکتو یه جایی گیر بیارو بهش بگو اگه به من 4 میلیون حقوق ندی ( به قول بهروز وثوقی تو فیلم گوزنها) من می مونم و تو و یه چاقوی زنجانی

4- چون حقوقت کمه تا می تونی کار نکن و از کارت کم بذار و اگه ارباب رجوع داری تا میتونی ازش زیر میزی بگیر

آقا کلا این مواردو شوخی کردم . اگه حقوقت کمه داداش خوب برو یه جای دیگه کار کن . کم بودن حقوق دلیل نمی شه که تو کار بخای خیانت کنی و کم بذاری . تو این وضعیت شما برای خودت کارگری هم بکنی حداقل آقای خودتی . برو اگه لازمه بیل بزن اما مرد باش . اما از من می شنوی هیچوقت به دلیل کم بودن حقوق راه ناحق و خلافو نرو که بد پاشو می خوری . مطمئن باش خدا بزرگه و با زحمت بالخره موفق می شی :job:
      من نگفتم راه خلاف برو یا نامرد باش. برای اینکه منظورمو درک کنی یه چیزی رو میخوام یادت بیارم
      کارتون رابین هود رو حتما دیدی؛ اون صحنه ای که داروغه ناتینگهام با دغل بازی از کاسه گدایی یه گدای کور دزدی میکنه؛ جلوی آدم نامرد باس نامرد باشی (و این هیچ ربطی به مردی و نامردی تو نداره)
      برای کار ایشون هم از نظر من کارفرما با اطلاع از وضعیت بد بازار کار داره کارمنداشو به استثمار میکشه (با حقوق زیر 800 برای یه مهندس) حالا شما برو جلو؛ مردونه کار کن ببینم به کجا میرسی
      بازم میگم کار کردن یه موضوعه؛ presentation کار هم یه موضوعه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
        من نگفتم راه خلاف برو یا نامرد باش
        سه حالت بیشتر نداره
        ایشون(Silicon valley) یا فیلم گوزن ها رو با فیلم اوشین(سال های دور از خانه) باهم دیده . یا خودش کارفرماست و یا ..
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

موفقیت اونطرف ترس هست
          بزارید منم یه تجربه از خودم بگم در مورد صحبت فوق الذکر شاید بدرد خورد
          سال 76 بود و تازه درسم تموم شده بود و میخواستم برم سربازی تو یه مهونی یهکی از بازاریهای اصفهان بود که فکر میکرد هرکی برق خونده ، از هرچی که توش الکترون باشه بایستی سر دربیاره. بمن یه کار الکترونیکی پیشنهاد داد و گفت می تونی انجام بدی ؟
          منم گفتم البته که می تونم.
          دانش من از الکترونیک در اون زمان لحیم کردن دوتا سیم با پیچ گوشتی اونم رو گاز آشپزخونه بود و یکی دوتا آزمایشگاه که گذرونده بودم
          خفن ترین آی سی که باهاش کار کرده بودم آی سی های معمولی TTL (گیتهای منطقی) اونم در حد آزمایشگاهی که گذرونده بودم رشته تحصیلی هم فوق دیپلم برق بودم اون موقع.خلاصه کاری نداریم به جزییاتش دیگه رفتم تو کارش و حسابی غرق شدم توش تا تونستم بعد از 6 ماه با کلی داستان کار رو تموم کنم.
          اما عوامل موفقیت
          1-پشتکار خیلی زیاد
          2-اعتماد به نفس بالا(البته کاذب )
          3-ادامه دادن به کار و رفتن تا آخرش (بقول آقای کی نژاد این جور کارا رو باید تا آخرش رفت و بعد نتیجه میده) حتی چند بار وسطاش دیگه یواش یواش داشتم ناامید میشدم . اما بازم ادامه دادم
          4-پیدا کردن قطعه مناسب از محل مناسب. اینقدر تو بازار گشتم تا تونستم قطعات مناسب رو با قیمت خیلی خوب پیدا کنم و همین یکی از عوامل موفقیتم بود

خلاصه اینکه با گفتن این داستان خواستم به دوستان بگم ، بعنوان یه برادر کوچکتر که اگر می خواهید کاری انجام بدید
          اولش خوب فکر کنید و اگر با فکر منطقی به نتیجه رسیدین که بایستی انجام بدین . اونوقت تمام قد پی کار رو بگیرین و بعدش به احتمال بسیار زیاد موفق خواهین شد
          و حرف زدن بدون عمل و پشتکار اصلا فایده ای نداره و فقط باعث میشه که همون کاری رو هم که دارین انجام میدین با زجر و مشقت باشه
          اگر واقعا فکر میکنی کاری که انجام میدی بدرد نمی خوره یه لحضه هم تردید نکن . با جدیت دنبال یه موقعیت بهتر باش . حتما پیدا می کنید
          به شرط تلاش و پشتکار در زمینه ای که میخواهید انجام بدید
          موفق باشین
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

منم یک خاطره بگم از کار شاید جالب و مفید باشه :biggrin:

من تو یک شرکت واحد R&D کار میکردم با ماهی 800 بعد دیدم نمیشه افتادم دنبال کار با جدیت بعد در یک شرکت خیلی خوب
            ( از دید بعضی ها ) به اسم " کروز :NO:" کار پیدا کردم با ماهی 1.5 ساعت کار 8 صبح تا 7 شب
            خلاصه رفتیم اونجا از روز اول یکسری فرم EXL دادن شروع کردیم پر کردن به مدت یک هفته بعد گفتن این سیستم ضبط و پخش 206(کشور دوست و همسایه چین ) مهندسی معکوس کن میخایم تولید کنیم خلاصه اینکه کار ماشده بود "EXL" درست کردن و پیدا کردن قطعه در اینترنت دیدم دارم از دست میرم " ساعت کاری زیاد و ... "
            تصمیم گرفتم دوباره دنبال کار گشتم خدا رو شکر رفتم یک جای بهتر 1.3 میده کارم طراحی و مهندسی در واحد R&D ساعت کار مناسب ، علاوه بر کار شرکت پروژه جدا هم میده با مبلغ مناسب و ...
            اینا گفتم یعنی بگردی تو این بازار چیزهای خوبی پیدا میشه
            موفق باشی :applause:
            خداوندا
            از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
            فراموشش کن
            دکتر علی شریعتی

دیدگاه

به همه کسایی که دوست دارن زندگیشون رو تغییر بدن خوندن کتاب " در جستجوی نیک فرجامی" از آقای کونوسوکه ماتسوشیتا ؛ اتشارات بازتاب رو توصیه می کنم.

کتاب در مورد زندگی نامه نویسنده است که موسس و بنیانگذار کمپانی معظم ناسیونال (پاناسونیک) هست.فردی که با پادویی ؛زغال فروشی و .... تونست بنیان کارخونه ای رو بزاره که الان بیش از 200000 کارمند در سراسر دنیا داره.

Never Give Up

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                مهندس بازار اصفهان خیلی نابوده! 800 تومن کاش میگرفتم! به همونم راضیم به خدا!!!!
                اینجا هم براشون سوییچینگ میزنم هم هزار مدل ردیاب و جی پی اس زدم براشون! پشتیبانی همه کارایی که میخان تازه شروع کنن هم با من بوده و هست!
                اما سر بحث حقوق که میشه من میشم کم سابقه!بی تجربه!
                ینی اگه قراره با بدبختی زندگی کنم به خدا میتونم تو کمپ پناهنده ها هم همینقدر سخت زندگی کنم! :cry2:
                سلام

1- تصویر آواتارت را عوض کن و تصویر کورش هخامنشی را قرار بده.

2- اگر در کلمات اسمت "سام" قرار داره برو ثبت احوال و آنرا حذف کن.

3- اگر از محصولاتی که شما طراحی نموده اید، بیش از 20 میلیون تومان در ماه فروخته می شود و حداقل 6 میلیون تومان در ماه
                سود به آن شرکت می رسد، شما می توانید درخواست افزایش حقوق تا 1 میلیون تومان داشته باشید و منطقی است.

4- اگر از محصولاتی که شما طراحی نموده اید، بیش از 50 میلیون تومان در ماه فروخته می شود و حداقل 12 میلیون تومان در ماه
                سود به آن شرکت می رسد، شما می توانید درخواست افزایش حقوق تا 1.5 میلیون تومان داشته باشید و منطقی است.

5- اگر از محصولاتی که شما طراحی نموده اید، کمتر از 15 میلیون تومان در ماه فروخته می شود و حداکثر 4 میلیون تومان در ماه
                سود به آن شرکت می رسد، شما نمی توانید درخواست افزایش حقوق تا بیش از 750 هزار تومان داشته باشید ( چون جا ندارد )

6- اگر برای آن محصولات بازار بزرگی متصور هستید، باید شروع به تولید و بازار یابی برای خودتان کنید. ( فروش بیش از 10 میلیون تومان در ماه برای شما )

7- اگر برای آن محصولات بازار بزرگی متصور نیستید، باید در طی 4 ماه آینده ضمن حفظ همین شغل، برای یافتن کار در جای دیگر اقدام کنید
                و در صورت یافتن شغلی با 1.5 برابر درآمد، به مدت 1 هفته از اینجا مرخصی و در آنجا مشغول شوید و در صورت مطلوبیت، اعلام استعفا از اینجا کنید و در جای جدید مشغول شوید.

8- این روزها (از اواسط 1391 تا پایان 1392 ) یافتن شغل جدید، سخت تر شده و شاید نیاز به صبوری بیشتر باشد.

9- ....

با سپاس

پ.ن1:

برای کارفرمایان، حقوق افراد و نیروهای کار مقداری است که باید سودی معادل 1 تا 4 برابر برای آن شرکت ایجاد کند.
                به عبارت دیگر در شرکتهای کم سود، سود ناشی از حضور حقوق بگیر، حداقل 1 برابر حقوق اوست ( و افراد آن اثر بخشی کمی دارند و با تغییر افراد، اتفاق خاصی نمی افتد! )
                و در شرکتهای پرسود تا 4برابر حقوق افراد، سود به شرکت می رسد و قابلیت افزایش حقوق این شرکتها زیادتر است.( و افراد آن اثربخشی مثبت زیادی در درآمد شرکت دارند )

شرکت شما از کدام نوع شرکتهاست؟

پ.ن2:

ردیف 2 شاید مهمترین ردیف باشد، آنانکه مطالعات خارج از درس دارند، واقفند ....
                گشتی در لاله زار
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                  سلام

1- تصویر آواتارت را عوض کن و تصویر کورش هخامنشی را قرار بده.

2- اگر در کلمات اسمت "سام" قرار داره برو ثبت احوال و آنرا حذف کن.

3...
                  oo:

خدایا توبه...
                  رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
                    oo:

خدایا توبه...
                    راست میگه این قسمتش چی بود؟ :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      راست میگه این قسمتش چی بود؟ :biggrin:
                      سلام

"ردیف 2 شاید مهمترین ردیف باشد، آنانکه مطالعات خارج از درس دارند، واقفند ...."

متافیزیک و ....

سپاس

گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

سلام
                        می بخشید وقتتون میگیرم
                        اما منم یک شرایطی شبیه اینو داشتم
                        بزارید بیشتر توضیح بدم
                        سنم زیاد نیست 22سالم
                        اما زیاد کار کردم از همون اول تو کار برق بودم از اول دبیرستان 2سال پیش برای یه مهندس کار میکردیم (برق صنعتی وساختمان)که فاز و نول از هم تشخیص نمی داد اون کار برمی داشت ما اجرا می کردیم نتیجه چی می شد اخر ماه یه پولی میذاشت کف دست ما ،مابقیش تو حساب خودش تقریبا 8 برابر ما در می اورد .
                        .چرا ؟ چون ما بچه بودیم سرمون کلاه میزاشت
                        بعد از چند وقت تصمیم گرفتم شرایط عوض کنم قشنگ نگاه کردم ببینم این اقا چه جوری کار می گیره ؟
                        دیدم برای خودش کارت زده میره سراغ بساز بفروش ها با یه قیمیت پایین تر کار ازشون میگره بعد با یه حقوق کم میده ما اجرا میکنیم همه کار میکردیم، کنده کاری، جوش کاری، تعمیرات ، سیم کشی ، کابل کشی و.....
                        بعد از 6 ماه من برای خودم کارت زدم رفتم پیش همین جور افراد اما به خاطر سن کم اعتماد نمی کردن اما ناامید نمی شدم تا اینکه کم کم داشتم جا می افتادم که تصمیم گرفتم تو زمینه الکترونیک کار کنم
                        نتیجه گیری :
                        اگه کم درمیاری نتیجه اینه که کم خواستی
                        شما اول سعی کن بفهمی این کارایی که برای این صاحب کارت انجام میدی به کی یا کجا می فروشه بعد خارج ساعت کار
                        تلاشت بکن یکار بهتر باقابلیت ها بیشتر و قیمت کمتر بسازی و وقتی کارت اماده شد برو پیش صاحب کارت بهش بگو یا درصدی پول میدی یا بازار فروش از دستت در میارم
                        شکن نکن اگه کارت جدیدتر و با قابلیت های بیشتر باشه خریدار ها جذب تو میشن
                        بعد اون وقت که اقای خودتی و ر................
                        افرادی موفق هستند که :
                        بیشتر ازدیگران می بینند ، بیشتر از دیگران کار می کنند ، کمتر ازدیگران توقع دارند
                        داناترین مردم کسی است که دانش مردم را با دانش خود جمع کند
                        پیامبر اکرم (ص)
                        علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است
                        اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.(کورش کبیر)

دیدگاه

--

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
                            سلام دوستان
                            مدتیه که دارم با خودم فکر میکنم که از کار الکترونیک به عنوان کار عصلی بیام بیرون , چون درامدی که من فکر میکردم رو نداره!

در حال حاضر توی یه شرکت به عنوان R&D دارم کار میکنم , متاسفانه یا خوشبختانه کار خودم رو خوب بلدم...

اما نمیدونم به چه دلیله که درامدم اینجا کمه! یکی از دلیلاش بی عرضگی خودمه که زبون نمیریزم ! یکی از دلیلاش شدت کار هست , از نصب ویندوز روی سیستمهای شرکت گرفته تا طراحی های دیجیتالشون و پیگیری سفارشات و همه و همه با خودمه... حتی به علت بیسوادی کار پرداز بازم خیلی وقتا خودم مجبور میشم برم خرید
                            حقوقم هم اداره کار کارگری !!
                            راستش خسته شدم , از این همه کار , اصلا فکر میکنم عمرم وطلف کردم از سال 84 ( که رفتم دانشگاه ) تا حالا!

شما جای من بودین چیکار میکردین؟
                            اینارو باید به رئیست بگی. به کسی که بهت حقوق میده. اگه اضافه بر وظیفه ات تو شرکت کار می کنی باید حقوق اضافه تری بگیری. اگه بجای کس دیگه کار می کنی باید بجای اونم حقوق بگیری.

اگه احساس می کنی لایق حقوق بیشتر هستی پس بیشتر بگیر

از رئیست یا کارفرمات یا هرچی اسمشو می ذارین بپرس که اگه جای شما بود چیکار می کرد.

شاید فکر کنی اگه این کارو بکنی نون یکی دیگه رو آجر می کنی خب این طبیعیه و باید اینجور باشه وگرنه هیشکی سعی نمی کنه کار خودشو خوب انجام بده

تو داری از همکارات ضرر می بینی تا از رئیس یا شرکت. اونا دارن واسه کاری که نمی کنن حقوق می گیرن و تو داری واسه کاری که می کنی حقوق نمی گیری :eek:
                            گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                              یک مشورتی میخواستم ازتون بگیرم
                              من الان مدتیه که تو یک شرکت دولتی شاغلم با ساعت کاری 7 الی 4 بعدازظهر و حقوق ماهی حدود یک و نیم میلیون و سایر مزایایی که برای کارمندان دولت است
                              راستش مدتیه که از کار اونجا کمی خسته شدم باوجود اینکه مرتبط با الکترونیکه
                              و مدتیه زده به سرم که بیام بیرون و برای خودم کار کنم
                              از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
                              چون واقعا موندم چه بکنم
                              مشخصات من در لینک زیر
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid68
                                سلام به همه دوستان
                                یک مشورتی میخواستم ازتون بگیرم
                                من الان مدتیه که تو یک شرکت دولتی شاغلم با ساعت کاری 7 الی 4 بعدازظهر و حقوق ماهی حدود یک و نیم میلیون و سایر مزایایی که برای کارمندان دولت است
                                راستش مدتیه که از کار اونجا کمی خسته شدم باوجود اینکه مرتبط با الکترونیکه
                                و مدتیه زده به سرم که بیام بیرون و برای خودم کار کنم
                                از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
                                چون واقعا موندم چه بکنم
                                اگر ریسک پزیری راه اندازی یه بنگاه درامدزا مثل پیتزا فروشی رو دارین حتما بیاین بیرون.
                                اگر استخدام رسمی هستید بمونید بهتره چون مزایای خوبی بعد بازنشستی دارین و برای اینکه دچار روزمرگی نشین یه کار دیگه رو کنار اینکار بنا کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X