اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فکری در رابطه تغییر شغل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک فکری در رابطه تغییر شغل

نوشته اصلی توسط majid68
    سلام به همه دوستان
    یک مشورتی میخواستم ازتون بگیرم
    من الان مدتیه که تو یک شرکت دولتی شاغلم با ساعت کاری 7 الی 4 بعدازظهر و حقوق ماهی حدود یک و نیم میلیون و سایر مزایایی که برای کارمندان دولت است
    راستش مدتیه که از کار اونجا کمی خسته شدم باوجود اینکه مرتبط با الکترونیکه
    و مدتیه زده به سرم که بیام بیرون و برای خودم کار کنم
    از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
    چون واقعا موندم چه بکنم
    با سلام
    دقیقا میشه بفرمایید چه کاری هست و شما اونجا مشغول به چه کاری هستید؟
    باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
    اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid68
      سلام به همه دوستان
      یک مشورتی میخواستم ازتون بگیرم
      من الان مدتیه که تو یک شرکت دولتی شاغلم با ساعت کاری 7 الی 4 بعدازظهر و حقوق ماهی حدود یک و نیم میلیون و سایر مزایایی که برای کارمندان دولت است
      راستش مدتیه که از کار اونجا کمی خسته شدم باوجود اینکه مرتبط با الکترونیکه
      و مدتیه زده به سرم که بیام بیرون و برای خودم کار کنم
      از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
      چون واقعا موندم چه بکنم
      آقا کاره به این خوبی داری؛راه کسلی و روزمرگیت خراب کردن همه پل ها نیست!
      رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        اگر ریسک پزیری راه اندازی یه بنگاه درامدزا مثل پیتزا فروشی رو دارین حتما بیاین بیرون.
        اگر استخدام رسمی هستید بمونید بهتره چون مزایای خوبی بعد بازنشستی دارین و برای اینکه دچار روزمرگی نشین یه کار دیگه رو کنار اینکار بنا کنید.
        بله استخدام رسمی هستم
        ممنون از راهنمایی دوستان شاید این سوال من سوال خیلی های دیگه باشه
        مشخصات من در لینک زیر
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg698645#msg698645

www.********

دیدگاه

دورد به همه دوستان
          می دونید ما آدما و بهتر بگم ما ایرانیا عادت به فکر کردن و کتاب خوندن نداریم
          به شما دوست عزیز و سایر دوستانی که فکر می کنن هرچه بیشتر کار کنن بیشتر پول در میارن پیشنهاد می کنم حتما کتاب "زندگی به روش 80/20" نوشته ریچارد کخ رو بخونید.
          توی این کتاب میگه این باور اشتباهه که هرچی بیشتر کار کنی بیشتر بدست میاری و میگه می تونی خوب فکر کنی و با توجه به شرایط خودت راهی رو پیدا کنی که پول بیشتر رو با زحمت کم تر بدست بیاری
          البته باید کتاب رو دقیق بخونی و خوب بتونی فکر کنی و به دستوراتش عمل کنی
          شاید خیلی از دوستان فکر کنن این کتاب مدل کتابای موفقیته که امید واهی میده و بعد خوندن کتاب اثرش میره ، باید بگم اصلا اون مدلی نیست و کتاب خوبیه.البته اگه بهش عمل بشه.کلی دید به آدم میده ....
          و یه کتاب دیگه هم بهتون معرفی می کنم که اونم فوق العادست : "سنگفرش هر خیابان از طلاست"
          یه کوچولو از وقت روزانه تونو بذارید و این دو کتاب رو بخونید.ضرر نمی کنید.کلی هم فکرتون برا کار و زندگی عوض میشه

دیدگاه

سلام دوستان
            من میخام یک کار راه بندازم
            تا حد ممکن توخونه
            چون دانشجو هستم و نمیخام هزینه زیاد داشته باشه و خوب چون وقتم پره نمیتونم برم سر کار.
            چه کار هایی را برای من پیشنهاد میدید؟
            نمیخام بخواطر درس خوندن از کار عقب بیفتم.
            سرمایه اولیه را هم دانشجویی حساب کنین.
            لیسانس الکترونیک خوندم و بعدش مخابرات
            و هیچی هم بلد نیستم( میکرو میدونم- پایتون دارم یاد میگیرم و متاسفانه عمرم را تلف کردم و هوش و شبکه عصبی کار کردم)

دیدگاه

من به دوستانی که کمی علاقه به برنامه نویسی دارند پیشنهاد میکنم وارد حوزه برنامه نویسی مخصوصا سایت نویسی بشن که برای شروع نیاز به دانش برنامه نویسی هم نیست و با وردپرس میتونید شروع کنید همچنین از وبسایت بیزاَپ میتونید مشتری بیشتری جذب کنید !

دیدگاه

هوشمند سازی گلخانه و ابتکار برای هشدار و و کنترل دما و رطوبت هوادهی تو سوله های مرغداری نیاز مبرم عالیه مخصوصا یکسالی پشتیبانی رایگان‌کنید و سپس قرار داد تعمیر نگهداری دقت کنید نیازی به علم برق قدرت ندارت ندارید فقط ایجاد یک اتوماسیون هوشمند نسبت به بخش که نیازه‌منعطف با نیاز کار فرما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X