اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم کنترل برق ساختمان بصورت خودکار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سیستم کنترل برق ساختمان بصورت خودکار

سلام
    اولا باید عذرخواهی کنم برای اینکه نمیدونم که این سوال رو در جای درست گذاشتم یا نه .

سوال : این سیستمی که برق رو مثلا در راهرو کنترل می کنه (سیستمی که بدونه نیاز به کلید وتنها با ورود به محوطه مورد نظر بصورت اتوماتیک لامپها را روشن می کند و با خروج از آن محوطه آنها را خاموش می کند) نامش چیست ؟ لطفا عملکرد آنرا توضیح دهید ؟ اجزاء سازنده این سیستم که در بازار موجود است چیست ؟ از لحاظ قیمت به چه صورت است ؟
    با تشکر
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا

پاسخ : سیستم کنترل برق ساختمان بصورت خودکار

سلام دوست عزیز اگر بصورت صنعتی نخواید و کاربرد عادی داشته باشه

انواع لامپ سقفی روشنایی با سنسور چشمی و همین طور سنسور چشمی جدا در لاله زار هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
      سلام
      اولا باید عذرخواهی کنم برای اینکه نمیدونم که این سوال رو در جای درست گذاشتم یا نه .

سوال : این سیستمی که برق رو مثلا در راهرو کنترل می کنه (سیستمی که بدونه نیاز به کلید وتنها با ورود به محوطه مورد نظر بصورت اتوماتیک لامپها را روشن می کند و با خروج از آن محوطه آنها را خاموش می کند) نامش چیست ؟ لطفا عملکرد آنرا توضیح دهید ؟ اجزاء سازنده این سیستم که در بازار موجود است چیست ؟ از لحاظ قیمت به چه صورت است ؟
      با تشکر
      اسمش سنسور PIR است برای کاهش مصرف برق...
      _یکی از موارد مصرف بی رویه برق در ادارات و مجتمع های مسکونی، روشن بودن مداوم چراغهایی همچون چراغ راهرو، پلکان، دستشویی، پارکینگ و ... میباشد که سالانه هزینه قابل توجهی را بدون آنکه در بیشتر مواقع روشن بودن آنها مفید باشد به مشترک برق تحمیل میکند. همچنین با توجه به اینکه چراغهاعمر مفیدی نیز دارند، روشن بودن مداوم آنها، این عمر مفید را نیز بزودی سپری میکند. با استفاده از حسگر تشخیص حضور افراد میتوان از روشن بودن مداوم اینگونه چراغها جلوگیری نمود تا فقط درهنگام نیاز روشن شوند.
      با نصب این حسگرها که با پرتو مادون قرمز بدن انسان کار میکنند در سقف، به محض ورود فرد به محدوده حسگر، رله موجود در حسگرعمل کرده و میتوان از آن برای روشن کردن چراغ استفاده نمود. بعد از خروج فرد، پس از مدت زمان قابل تنظیمی دستگاه چراغ را خاموش خواهد کرد. نکته قابل توجه این است که میتوان حساسیت به نور محیط دستگاه را نیز تنظیم کرد بنحوی که فقط موقع تاریک بودن محیط عمل کند. این دستگاه با ولتاژ 220 ولت کار میکنه.
      علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

http://raylux.ir/general/index.php?recordID=133
        علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

فقط به یه چیز توجه کنید
          کلا لامپ های فلوئورسنت(کم مصرف و مهتابی)میانه خوبی با روشن و خاموش شدن پی در پی ندارن
          با توجه به قیمتشون شما باید عامل عمر لامپ ها رو هم در نظر بگیرین ...
          با سپاس

دیدگاه

با تشکر از راهنمایی شما دوستان عزیز
            1- اگه بخوام بخرم و برای خونه ی خودمون استفاده کنم باید به فروشنده چی بگم ؟ (یعنی اسم تجاریش چیه؟ یا بهتر بگم توی بازار بهش چی میگن؟)
            2- میشه یه نقشه از خود سیستم (ترجیحا مدل تجاریش) برام بزارید؟
            3- اگه نقشه سیم کشیش رو هم برام بزارید ممنون میشم .
            امروز زندگی را آغاز کن !
            امروز مخاطره کن !
            امروز کاری کن !
            پابلو نرودا

دیدگاه

می تونی بگی سنسور راه پله یاپارگینگ کی خوام در مدلهای سقفی و دیواری و توکار وجود داره
              اسم صنعتی این سنسور ها سنسور تردد هست

دیدگاه

اگر به طور خیلی تخصصی بخواهید از موضوع مطلع شوید به مبحث bmsسری بزنید یک قسمت از اهداف bmsکنترل روشنایی هست.مثلا با ورود فرد به هر اتاق یا محل ای چراغ ها روشن وبا خروج خاموش می شود.یا با رفتن برای قسمت میز شام سناریو دلخواه وروشنایی مورد دلخواه اجرا می شود همچنین در ساعات مختلف روز، با توجه به میزان بهره مندی از نور خورشید، شدت نور روشنایی ها تنظیم می شود که موجب کاهش مصرف انرژی می گردد.
                [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
                وبسایت ختم صلوات
                http://www.salavaty.com/

دیدگاه

من که یه دونه خریدم واسه دستشویی 11 هزار تومن الآن فکر کنم طرفهای 15 تومن باشه موقع خرید هم گفتم سنسور حرکتی میخوام نصبش کار سادهایی هست سه تا سیم داره که یکیش ورودی فازه-یکیش نوله {که میتونه با نول لامپ یا لامپهات مشترک باشه} و سومیش بهعنوان فاز برگشتیه که میره پشت لامپ یا لامپهات البته نقشه کاملش توی جعبه هست روی جعبه هم یک سری شماتیک هست که راهتنماییت میکنه
                  در مورد رنگ هاش هم چیزی یادم نمیاد .لی تازگی یه فوتوسل خریدم که استاندار رنگهاش به این صورته که میگم و فکر میکنم این استاندارد در همهی این سنسورها یکی باشه
                  -مشکی=ورودی فاز اصلی
                  -سفید=نول
                  -قرمز =سیمی که به لامپ میره
                  خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                  "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad great
                    من که یه دونه خریدم واسه دستشویی 11 هزار تومن الآن فکر کنم طرفهای 15 تومن باشه موقع خرید هم گفتم سنسور حرکتی میخوام نصبش کار سادهایی هست سه تا سیم داره که یکیش ورودی فازه-یکیش نوله {که میتونه با نول لامپ یا لامپهات مشترک باشه} و سومیش بهعنوان فاز برگشتیه که میره پشت لامپ یا لامپهات البته نقشه کاملش توی جعبه هست روی جعبه هم یک سری شماتیک هست که راهتنماییت میکنه
                    در مورد رنگ هاش هم چیزی یادم نمیاد .لی تازگی یه فوتوسل خریدم که استاندار رنگهاش به این صورته که میگم و فکر میکنم این استاندارد در همهی این سنسورها یکی باشه
                    -مشکی=ورودی فاز اصلی
                    -سفید=نول
                    -قرمز =سیمی که به لامپ میره
                    oo:
                    اقا خلاصه صحبت از فتوسل بود یا لامپهای راه پله؟؟
                    لامپ راه پله که تو بازار فراوون ریخته و نصبش هم مثه لامپهای عادی هستش
                    اتفاقا جدیدا تو یه راه پله نصب کردیم که همه از کارش رضایت دارن
                    فقط تنها نکتش همون چیزی هستش که آقای علی پور فرمودن
                    باید توجه کرد که این چراغ ها رو فقط باید با لامپهای عادی(لامپ رشته ای) استفاده کرد
                    چون علاوه بر کوتاه شدن عمره لامپ، اگر یه بار امتحان کنین متوجه میشین که هر دفعه که تو راه پله راه میرین چند لحظه بعد لامپ روشن میشه که این مسئله موجب نارضایتی از کاره اون چراغ و سنسور و تشکیلاتتون میشه! :icon_razz:

دیدگاه

چون علاوه بر کوتاه شدن عمره لامپ، اگر یه بار امتحان کنین متوجه میشین که هر دفعه که تو راه پله راه میرین چند لحظه بعد لامپ روشن میشه که این مسئله موجب نارضایتی از کاره اون چراغ و سنسور و تشکیلاتتون میشه! :icon_razz:
                      [/quote]

این چند لحظه یعنی چند ثانیه ؟
                      امروز زندگی را آغاز کن !
                      امروز مخاطره کن !
                      امروز کاری کن !
                      پابلو نرودا

دیدگاه

در کل سیستم خونه ی هوشمند یا BMS از یک حلقه ی کنترل تشکیل شده که سه بخش اصلیش سنسورها ، کنترلر و عملگرهاست

کنترلر این سیستمها میتونه میکرو یا PLC باشه (بنابر انتخاب و شرایط خودتون) در مورد سنسورهای تشخیص هم از سنسورهای نوری تا PIR و التراسونیک و ... وجود داره میتونید با توجه به زمان واکنشی که انتظار دارید این سنسورها رو انتخاب کنید ، در کل دستتون باز هست در این مورد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic

این چند لحظه یعنی چند ثانیه ؟
                          دیگه اون چند لحظه بر میگرده به شرکت سازنده ی لامپی که استفاده کردین
                          مثلا این کم مصرف چینی ها رو دیدی که 1تا2ثانیه بعد از زدن کلید روشن میشن؟
                          شاید یکی بگه یه ثانیه که چیزی نیس!
                          ولی وقتی تو راه پله راه میری تایم بگیر ببین به طور متوسط از پاگرد قبلی تا بعدی چقدر طول میکشه ! بعد قبول میکنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ^^BEHZAD^^
                            دیگه اون چند لحظه بر میگرده به شرکت سازنده ی لامپی که استفاده کردین
                            مثلا این کم مصرف چینی ها رو دیدی که 1تا2ثانیه بعد از زدن کلید روشن میشن؟
                            شاید یکی بگه یه ثانیه که چیزی نیس!
                            ولی وقتی تو راه پله راه میری تایم بگیر ببین به طور متوسط از پاگرد قبلی تا بعدی چقدر طول میکشه ! بعد قبول میکنین
                            خوب در مقابل اون لامپ ها یه مدل هایی هم هستش که بلافاصله بعد از زدن کلید ، روشن میشه .
                            با این وجود دیگه نباید نگران این موضوع باشیم !!.
                            در ضمن چرا نباید انتخابی مثل لامپ ال ای دی رو داشته باشیم . هم کم مصرفه ، هم طول عمر بالا داره ، هم سرعت عمل خوبی داره و درضمن اشعه مضر نداره !!
                            امروز زندگی را آغاز کن !
                            امروز مخاطره کن !
                            امروز کاری کن !
                            پابلو نرودا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
                              خوب در مقابل اون لامپ ها یه مدل هایی هم هستش که بلافاصله بعد از زدن کلید ، روشن میشه .
                              با این وجود دیگه نباید نگران این موضوع باشیم !!.
                              در ضمن چرا نباید انتخابی مثل لامپ ال ای دی رو داشته باشیم . هم کم مصرفه ، هم طول عمر بالا داره ، هم سرعت عمل خوبی داره و درضمن اشعه مضر نداره !!
                              این حرف شما هم حرف به جایی هست ولی یکم قابل بحث هستش
                              نکته ی اول : اگه به قول شما لامپ کم مصرفی ببندیم که زود روشن بشه ، یک مشکل حل شده ولی بازم به علت روشن و خاموش شدن های مکرر عمره لامپ کم میشه!
                              برای لامپ ال ای دی هم میتونم بگم ما کاری به مضر بودن نورش نداریم چون داخل راه پله زیاد مدت طولانیی نیستیم ولی حالا که گفتین یادم اومد که من یه مطلبی خوندم در باره ی مضر بودن نور ال ای دی ها ، که داخل پرانتز عرض میکنم.
                              اونجا ذکر شده بود: نوره ال ای دی یک نوره مصنوعی هست و همینطور نوری هست که بدن انسان با قرار گرفتن زیره اون نور واکنش میده و تولیده ملاتونین بدن پایین میاد! پس نوره ال ای دی هم احتمال ابتلا به سرطان رو افزایش میده!
                              اما اول گفتم که واسه راه پله زیاد مهم نیس چون مدتش کمه ولی خب راستش من لامپ ال ای دی ندیدم که بشه داخله چراغ راه پله بست
                              بازم اگه شما همچین لامپی با نوره کافی سراغ دارین بگین که بدرده من و بقیه دوستانی که خبر ندارن میخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X