اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور دما تا 400 درجه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور دما تا 400 درجه

سلام مجدد
    ببینید برای کاربرد خواندن و نمایش و کنترل دما از چه نوع ترمیستوری استفاده کنم بهتره؟ptc or ntc؟ برنامه نویسیشون چجوریاست؟ کسی کار کرده؟
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi421
      انتهای = مثلا داخل یه کوره آجر پزی
      ابتدا = محلی که مثلا میکرو کنترل شما وصل میشه به سیم های ترموکوپل

دمای انتهای ترموکوپل هم بوسیله مقدار ولتاژ دو سر سیم ترموکوپل مشخص میشه

اینکه چرا به دمای ابتدا نیاز داریم شاید به خاطر ایجاد یه ترموکوپل دیگه در محل ترمینالهای اتصال سیم ترموکوپل اصلی به برد اندازه گیری باشه ( البته شاید!)

دقیقا درست گفتی.
      اگر جنس سیم با جنس ترموکوپل یکی باشه نیاز به دمای ابتدا وانتها نداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
        سلام مجدد
        ببینید برای کاربرد خواندن و نمایش و کنترل دما از چه نوع ترمیستوری استفاده کنم بهتره؟ptc or ntc؟ برنامه نویسیشون چجوریاست؟ کسی کار کرده؟
        از pt100 استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RASOOL1365
          از pt100 استفاده کن
          ولی کمی تحقیق کردم گفتن از ntc برای کاربردهای کنترلی استفاده می کنند و از ptc برای سوییچ و ... . شما استفاده کردین و کد نوشتین؟
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ولی کمی تحقیق کردم گفتن از ntc برای کاربردهای کنترلی استفاده می کنند و از ptc برای سوییچ و ... . شما استفاده کردین و کد نوشتین؟
            من برای اندازه گیری دمای الکتروموتور ازpt100 استفاده کردم .plc سری 300 زیمنس +ماژول rtd برنامه به زبان stl

دیدگاه

من برای اندازه گیری دمای الکتروموتور ازpt100 استفاده کردم .plc سری 300 زیمنس +ماژول rtd برنامه به زبان stl
              سلام
              من که از AVR استفاده می کنم و تصمیم گرفتم از PT100 با رنج اندازه گیری تا 400 درجه استفاده کنم. برای برنامه نویسیش با C کسی پیشنهادی داره؟ فرکانسش رو بخونم با IC NE555 یا از ADC استفاده بکنم؟ راستش نمیدونم چجوری از ADC برای PT100 استفاده کنم!
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام
                من که از AVR استفاده می کنم و تصمیم گرفتم از PT100 با رنج اندازه گیری تا 400 درجه استفاده کنم. برای برنامه نویسیش با C کسی پیشنهادی داره؟ فرکانسش رو بخونم با IC NE555 یا از ADC استفاده بکنم؟ راستش نمیدونم چجوری از ADC برای PT100 استفاده کنم!
                اگر به نتیجه رسیدی به من هم اطلاع بده خیلی دلم می خواد این کار رو با AVR یا PIC انجام بدم.

دیدگاه

سلام مجدد
                  از pt100 استفاده کن
                  :eek: بچه ها pt100 از خانواده rtd هستش و ntc , ptc ترمیستور هستن ، یعنی درسته که هرکدوم سنسور دمان ولی باهم فرق فوکولن دادا
                  ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

سلام
                    خروجی pt100 مقاومت هستش و برای خوندنه دماش راه زیاد هست و به وفور برای راه اندازیش تو انجمن بحث شده کافیه در رابطه با pt100 یه سرچ تو انجمن بزنی، بعد اگه سوالی چیزی داشتین ما در خدمتیم

یا علی
                    ماکه رفتیم خدمت (فعلا که 14 ماهش گذشت).........چون میگذرد غمی نیست....

http://tif00s.persiangig.com/image/MLX90614.jpg

دیدگاه

عزیزن دنبال سنسور های جبران ساز اتصال سرد max در ایران نگردین! نیست. در ضمن آنالوگها یعنی ADها هم بسیار بسیار کمه و قیمت بالای 70000 تومان.پس دیگه ترموکوپل رو فراموش کنید و به rtd , ترمیستور (NTC) فکر کنید
                      سلام
                      چرا جناب پاشایی ظاهرا جوان که این آی سی رو داره ( max6685)

http://javanelec.com/search.aspx?s=max6675
                      درسته قیمتش کمی بالاست 17000 ولی کار راه انداز که هست ( برای مواقعی که فقط ترموکوپل میشه استفاده کرد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                        درسته قیمتش کمی بالاست 17000 ولی کار راه انداز که هست
                        یک سوال پیش میاد این که تو دمای 400 درجه آیا دقت .0/25 درجه اهمیت داره ؟ به نظر میرسه حتی 10 درجه اختلاف هم خیلی مهم نیست .این اختلاف میشه دقت با 2.5 درصد
                        بنا بر این چرا همچین رقمی برا مبدل میدهید . با یک پمپ و یک میکرو با دقت 10 بیتی هم بنظر به اندازه کافی دقیق میاد .
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          یک سوال پیش میاد این که تو دمای 400 درجه آیا دقت .0/25 درجه اهمیت داره ؟ به نظر میرسه حتی 10 درجه اختلاف هم خیلی مهم نیست .این اختلاف میشه دقت با 2.5 درصد
                          بنا بر این چرا همچین رقمی برا مبدل میدهید . با یک پمپ و یک میکرو با دقت 10 بیتی هم بنظر به اندازه کافی دقیق میاد .
                          نظر منم اینه که خودمون اینکارو بکنیم ولی میشه مدارش رو لینک بدید یا همینجا بذارید؟البته ببنید باید جبران سازی رخ بده حتما. به هر حال نباید یک سنسور دمایی مثل lm35 هم دمای هوا یا همون پایه میکرو رو وارد فرمول جبران سازی بکنه؟
                          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                            سلام
                            چرا جناب پاشایی ظاهرا جوان که این آی سی رو داره ( max6685)

درسته قیمتش کمی بالاست 17000 ولی کار راه انداز که هست ( برای مواقعی که فقط ترموکوپل میشه استفاده کرد)
                            من از همین مغازه پرسیده بودم و هیچکدوم رو نداشتن ولی شماره موبایل گرفتن تا هفته بعد خبر بدن که نهایتا به من AD595 قیمت دادن 64000 تومان. ولی اون MAX رو گفتن گیر نمیاد.بازم زیاده و بهتره خودمون اینکارو انجام بدیم.راستی من PT100 دارم میذارم حالا می خوام بدونم سنسورش خوبه و نمیسوزه زود؟صنعتی هست؟
                            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X