اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل نوار نقاله توسط rotary encoder

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل نوار نقاله توسط rotary encoder

با سلام.
    چطور میشه در یک پروسه به کمک شفت انکودر حرکت نوار نقاله را توسط پی ال سی کنترل کنیم؟
    به بیان دیگه مثلا نوار نقاله با طی 15cm متوقف بشه و در همین لحظه موتور نوار نقاله به مدت 5 ثانیه متوقف شده و یک دستگاه پر کن یا یک تیغه فعال بشه.
    به لحاظ سخت افزاری فکر میکنم باید یک انکودر وصل شود به موتور نوار نقاله و خروجی انکودر بره به یک کانتر بعد خروجی کانتر هم بره به ورودی آنالوگ پی ال سی. درسته؟
    ولی برای برنامه نویسی پی ال سی s7 باید چکار کرد؟ آیا نیاز به فانکشن fc105 و مقایسه گر هست یا خیر؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید. :read:

پاسخ : کنترل نوار نقاله توسط rotary encoder

ببینم کسی نیست جواب ما رو بده :sad:

دیدگاه

سلام
      شما چند تا کار می تونید انجام بدید
      استفاده از انکودر و سرو موتور یه راه هستش که ازhigh speed cunter ها استفاده می شود،تعداد پالس هایی رو که می شناسه می شه فهمید که چقدرجله رفته
      مثل cncها
      اما می تونید از سنسورها هم استفاده کنید
      یعنی یه حسگر حالا هر حسگری بزارید و به محض اینکه این مسیر طی شد و سنسور سنس کرد موتور متوقف بشه
      یا می تونید از هیچ کدوم از اینا استفده نکنید و فقط از تایمر استفاده کنید که این اصلا saftyخوبی نداره و من پیشنهاد نمی کنم
      استفاده از انکدر کمی هزینه رو بالا می بره معمولا از انکدر برای حرکت های خیلی دقیق و میلی متری استفاده می شه ،شما که فقط می خواهید 15سانتی بره و متوقف بشه بهتره از سنسور ها کمک بگیری
      پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

ممنون از پاسختون.
        حالا سوالم اینجاست که پی ال سی برای اینکه بفهمه انکودر چه مقداری رو اندازه گرفته آیا حتما باید از کانتر استفاده بشه؟ یا اینکه میشه مستقیما انکودر رو به ورودی پی ال سی داد؟
        در ضمن آیا باید از فانکشن fc105 برای تبدیل پالس خروجی انکودر به سانتی متر استفاده کرد یا اینکه نیازی نیست؟
        در را بطه با مقایسه گر چطور؟ آیا برای برنامه نویسی باید مقدار 15 سانت یا کمتر رو به مقایسه گر داد تا موتور رو به مدت مثلا 3 ثانیه خاموش کنه؟

دیدگاه

fc105 برای scale کردنه
          اینجا اصلا کاربرد نداره
          موتور وقتی شروع به کار می کنه و شفتش می چرفه انکودر پالس تولید می کنه حالا با شمارش این پالس ها میتونی پی ببری که چه مسافتی الان طی شده
          البته بسته به اینکه حرکت خطی باشه یا دورانی نوعه انکودر هم تغییر میکنه که برای شما خطیه که معمولا از اصطلاح خط کش استفاده می کنند
          از ورودی های معمولی نمی تونی استفاده کنی چون فرکانس پالس هایی که تولید می شه بالاست
          نیازه به خروجی آنلوگ هم ندارید
          شما فقط مقدار کانتر رو با یه مقدار مقایسه می کنید و به اون حد که رسید فرمان قطع یا وصل رو میده
          پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

آهان ممنون از راهنماییتون متوجه شدم. :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X