اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میزان برد مسافتی ماژول ESP8266 شما چقدره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میزان برد مسافتی ماژول ESP8266 شما چقدره؟

نوشته اصلی توسط mehrdad1474 نمایش پست ها
    سلام دوستان at command وجود داره که مقدار انتن دهی این ماژول رو به ما بده؟
    مثلا یه عدد بده که مقدار انتن مارول باشه
    درود ، مقدار آنتن ماژول سوال مناسبی نیست ، چون آنتن دهی در ارتباط بی*سیم به هر دو سمت وابسته ست .
    دو مسئله در پاسخ شما مطرح میشه .
    میزان آنتن دهی اکسس پوینت های در دسترس که با کامند cwlap انجام میشه و به شما لیست AP های موجود به همراه میزان آنتن دهی هر کدوم رو میده

مسئله دوم پاور آنتن ماژول شماست ، در واقع بین حالت های b و g و n در استاندارد 802.11 سوییچ می*کنید ، که بسته به محیط برنامه نویسی روش های متفاوت داره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
      درود ، مقدار آنتن ماژول سوال مناسبی نیست ، چون آنتن دهی در ارتباط بی*سیم به هر دو سمت وابسته ست .
      دو مسئله در پاسخ شما مطرح میشه .
      میزان آنتن دهی اکسس پوینت های در دسترس که با کامند cwlap انجام میشه و به شما لیست AP های موجود به همراه میزان آنتن دهی هر کدوم رو میده

مسئله دوم پاور آنتن ماژول شماست ، در واقع بین حالت های b و g و n در استاندارد 802.11 سوییچ می*کنید ، که بسته به محیط برنامه نویسی روش های متفاوت داره .

سلام اقای عاشوری چندتا سوال داشتم از خدمتتون

1-من میخوام قدرت سیگنال رو تنظیم کنم ولی وقتی با دستورAT+RFPOWER=20 مقدار بهش میدم ارور میده همش باید چیکار کنم برای تنظیم قدرت ارسال ؟چون تو پروژه ای که مد نظره من هستش نمی خوام بیشتر از 1 متر جواب بده در بعضی مواقع برای همین می خوام بتونم قدرت ارسال رو تنظیم کنم.
      2-یک سوال دیگه هم که داشتم می خواستم اسم وای فای رو مخفی کنم از دستور AT+CWSAP="name","pas",1,4,1 استفاده می کنم ولی ارو رمیده (وقتی 1 رو به انتهای دستور برای مخفی کردن اضافه می کنم ارور میده)
      3- من هروقت برنامه ای رو روی ESP اپلود بعد از اون نمی تونم دیگه توی سریال مانتور از طریق AT COMMAND ها باهاش ارتباط برقرار کنم بعد از اون باید حتما Firmware بریزم روش تا بتونم با AT COMMAND ها کار کنم فکر می کنید اشکال کار از کجاست؟

من از ماژول ESP8266 - 01 استفاده می کنم با v0.9.5.2 AT Firmware.
      ممنون.
      جدیدترین ویرایش توسط mahdypawe; ۱۳:۲۹ ۱۳۹۷/۰۴/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdypawe نمایش پست ها

سلام اقای عاشوری چندتا سوال داشتم از خدمتتون

1-من میخوام قدرت سیگنال رو تنظیم کنم ولی وقتی با دستورAT+RFPOWER=20 مقدار بهش میدم ارور میده همش باید چیکار کنم برای تنظیم قدرت ارسال ؟چون تو پروژه ای که مد نظره من هستش نمی خوام بیشتر از 1 متر جواب بده در بعضی مواقع برای همین می خوام بتونم قدرت ارسال رو تنظیم کنم.
        2-یک سوال دیگه هم که داشتم می خواستم اسم وای فای رو مخفی کنم از دستور AT+CWSAP="name","pas",1,4,1 استفاده می کنم ولی ارو رمیده (وقتی 1 رو به انتهای دستور برای مخفی کردن اضافه می کنم ارور میده)
        3- من هروقت برنامه ای رو روی ESP اپلود بعد از اون نمی تونم دیگه توی سریال مانتور از طریق AT COMMAND ها باهاش ارتباط برقرار کنم بعد از اون باید حتما Firmware بریزم روش تا بتونم با AT COMMAND ها کار کنم فکر می کنید اشکال کار از کجاست؟

من از ماژول ESP8266 - 01 استفاده می کنم با v0.9.5.2 AT Firmware.
        ممنون.
        درود ، ورژن فرم ور ماژول شما خیلی پایینه و دستورات مذکور رو ساپورت نمیکنه ، باید آپدیت کنید .
        در مورد سوال سوم اینطور برداشت کردم که با آردوینو آپلود میکنید ؟ اگر اینطور هست بله با این کار فرم ور آردو آپلود میشه ، و جایگزین فرم ور at پیشفرض ماژول میشه ، در حالت کار با آردو راحت تر میتونید با ماژول کار کنید و محدودیت های at و سریال رو ندارید ، خود ماژول یک پردازنده قوی با فرکانس ۸۰ مگا داره و نیازی به برد دیگه نیست .

دیدگاه

درود ، ورژن فرم ور ماژول شما خیلی پایینه و دستورات مذکور رو ساپورت نمیکنه ، باید آپدیت کنید .
          در مورد سوال سوم اینطور برداشت کردم که با آردوینو آپلود میکنید ؟ اگر اینطور هست بله با این کار فرم ور آردو آپلود میشه ، و جایگزین فرم ور at پیشفرض ماژول میشه ، در حالت کار با آردو راحت تر میتونید با ماژول کار کنید و محدودیت های at و سریال رو ندارید ، خود ماژول یک پردازنده قوی با فرکانس ۸۰ مگا داره و نیازی به برد دیگه نیست .
          بله من از اردوینو استفاده می کنم.
          اقای عاشوری خیلی لطف کردید ممنونم برای راهنمایی هاتون.
          من فرم ور رو اپدیت کردم به این ورژن :
          AT version:1.6.2.0(Apr 13 2018 11:10:59)
          SDK version:2.2.1(6ab97e9)
          compile time:Jun 7 2018 1927
          Bin version(Wroom 02):1.6.2
          و تمامی دستورات رو تست کردم و جواب میده.
          فقط یک سوالی در رابطه با این این قسمت از صحبت هاتون:
          الان که من ورژن فرم ور رو اپدیت کردم بعد اگر بخوام با اردوینو کامپایلش کنم این روش فرم ور جداگانه ای اردوینو داره؟یا کتابخانه ای دارد؟
          ممنون میشم یک توضیح مختصر و رفنرنس جامعی دارید معرفی بفرمایید با تشکر زحمات شما
          جدیدترین ویرایش توسط mahdypawe; ۰۱:۳۱ ۱۳۹۷/۰۴/۱۴.

دیدگاه

با این ماژول دو مدل میشه کار کرد ، با واسط سریال و دستورات AT که یک پردازنده دیگه مثل آردو یا هر میکرو دیگه باید به عنوان کنترلر ایفا نقش بکنه
            یا راه دوم ، با نرم افزار آردوینو ، مستقیم روی ماژول کد بزنید . این ماژول مثل یک میکرو هست که وای فای داره. پین io داره ، i2c ورودی آنالوگ و pwm و ...
            اگر شما روش اول کار کنید که مشخصه ،
            اگر روش دوم کار کنید بوتلودر آردوینو جایگزین فرم ور ماژول میشه و دیگه دستورات at ساپورت نمیکنه ،

برای اینکه ماژول esp8266 در لیست برد نرم افزار اضافه بشه باید مراحل این لینک رو انجام بدید تا نصب بشه .

ESP8266 core for Arduino. Contribute to esp8266/Arduino development by creating an account on GitHub.

دیدگاه

با این ماژول دو مدل میشه کار کرد ، با واسط سریال و دستورات AT که یک پردازنده دیگه مثل آردو یا هر میکرو دیگه باید به عنوان کنترلر ایفا نقش بکنه
              یا راه دوم ، با نرم افزار آردوینو ، مستقیم روی ماژول کد بزنید . این ماژول مثل یک میکرو هست که وای فای داره. پین io داره ، i2c ورودی آنالوگ و pwm و ...
              اگر شما روش اول کار کنید که مشخصه ،
              اگر روش دوم کار کنید بوتلودر آردوینو جایگزین فرم ور ماژول میشه و دیگه دستورات at ساپورت نمیکنه ،

برای اینکه ماژول esp8266 در لیست برد نرم افزار اضافه بشه باید مراحل این لینک رو انجام بدید تا نصب بشه .

https://github.com/esp8266/Arduino
              سلام بله برد رو اضافه کردم و برنامه هم اپلود کردم روی eSP فقط چون تمامی این ها پروژه های اماده بود می خواستم خودم از پایه شروع به یاد گیری کنم، مثلا اینکه برای تنظیماتesp مثل اتصال به یک دستگاه وای فای دیگر و تغییر رمز و... باید دستورات aT رو از طریق دستور Serial.print(""); به ماژول دستور بدم؟
              یا کتابخانه ای چیزی برای اینکار هست و از طریق دستورات اون کتابخانه باید عمل کنم؟

دیدگاه

سلام بله برد رو اضافه کردم و برنامه هم اپلود کردم روی eSP فقط چون تمامی این ها پروژه های اماده بود می خواستم خودم از پایه شروع به یاد گیری کنم، مثلا اینکه برای تنظیماتesp مثل اتصال به یک دستگاه وای فای دیگر و تغییر رمز و... باید دستورات aT رو از طریق دستور Serial.print(""); به ماژول دستور بدم؟
                یا کتابخانه ای چیزی برای اینکار هست و از طریق دستورات اون کتابخانه باید عمل کنم؟
                عرض کردم ، وقتی با آردو کار میکنید ، دیگه AT رو میذارید کنار . هیچ دستور at وجود نداره ، و تمام کار ها با توابع کتابخونه انجام میشه ، برای درک بهتر موضوع فقط داکیومنت لینک که دادم ، و مثال های برنامه رو نگاه کنید ، مثلاً برای اتصال وای فای این مثال رو ببینید

دیدگاه

عرض کردم ، وقتی با آردو کار میکنید ، دیگه AT رو میذارید کنار . هیچ دستور at وجود نداره ، و تمام کار ها با توابع کتابخونه انجام میشه ، برای درک بهتر موضوع فقط داکیومنت لینک که دادم ، و مثال های برنامه رو نگاه کنید ، مثلاً برای اتصال وای فای این مثال رو ببینید

https://github.com/esp8266/Arduino/b...lientBasic.ino
                  ممنون آقای عاشوری این توابع مانند At ها فایلی داره که بشه دستورات از روی اون اجرا کرد؟

دیدگاه

ممنون آقای عاشوری این توابع مانند At ها فایلی داره که بشه دستورات از روی اون اجرا کرد؟
                    جسارتا توضیحات من رو نمیخونید، عرض کردم در قسمت داکیومنت لینک که دادم تمام توابع توضیح داده شده ، همچنین بررسی مثال ها می*تونه شما رو در یادگیری کارکرد ماژول کمک کنه

لینک داکیومنت

دیدگاه

جسارتا توضیحات من رو نمیخونید، عرض کردم در قسمت داکیومنت لینک که دادم تمام توابع توضیح داده شده ، همچنین بررسی مثال ها می*تونه شما رو در یادگیری کارکرد ماژول کمک کنه

لینک داکیومنت
                      https://arduino-esp8266.readthedocs.io/en/latest/
                      ببخشید ولی من هرچی گشتم توی این لینک:

https://github.com/esp8266/Arduino/b...lientBasic.ino

چیزی پیدا نکردم،بازهم ممنونم،با این حساب فک کنم همون at از طریق یک میکرو دیگه،خیلی راحتتر باشه تا با اردوینو که هم میشه از پین ها بیشتری با قیمت کمتری بهره برد ؟

دیدگاه

من سه تا لینک برای شما فرستادم ، لینک مرجع که شامل آموزش مراحل نصب ماژول در آردوینو هست
                        لینک دوم مثال اتصال به وای فای ، با استفاده از توابع آردو هست بدون at
                        لینک سوم داکیومنت ماژول شامل توضیح تمام توابع که میتونید استفاده کنید .

اگر قدرت esp8266 رو بدونید ، هیچ وقت سمت برد های آردو نخواهید رفت . و یا یک سر و گردن بالاتر ماژول فوق العاده esp32 .

دیدگاه

من سه تا لینک برای شما فرستادم ، لینک مرجع که شامل آموزش مراحل نصب ماژول در آردوینو هست
                          لینک دوم مثال اتصال به وای فای ، با استفاده از توابع آردو هست بدون at
                          لینک سوم داکیومنت ماژول شامل توضیح تمام توابع که میتونید استفاده کنید .

اگر قدرت esp8266 رو بدونید ، هیچ وقت سمت برد های آردو نخواهید رفت . و یا یک سر و گردن بالاتر ماژول فوق العاده esp32 .
                          در کل ممنون اقای عاشوری خیلی ممنونم بخاطر راهنماییهاتون.
                          برای درک بهتر Esp8266 اگر پیشنهادی یا مقاله ی اموزشی ای حتی المکان فارسی یا حتی لاتین ممنون میشم معرفی بفرمایید تا به قول شما دنبال کار های اضافی مثل اردوینو نرم برای راه اندازی esp .
                          ممنون

دیدگاه

لینک داکیومنت ، مثال ها ، برای نمونه پروژه هم در سایت instructables.com سرچ کنید esp8266 و یا nodemcu
                            فارسی هم تا حدودی دیجی اسپارک خوبه

دیدگاه

لینک داکیومنت ، مثال ها ، برای نمونه پروژه هم در سایت instructables.com سرچ کنید esp8266 و یا nodemcu
                              بازهم متشکرم برای راهنماییتون.

دیدگاه

فارسی هم تا حدودی دیجی اسپارک خوبه
                                اقای عاشوری سلام بازهم مزاحم همیشگی.
                                یک سوال داشتم که تونت نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم.
                                من ماژولESP رو به امپرمتر وصل کردم درحالت عادی حدودا 75 میلی امپر مصرف میکرد، و وقتی که از از دستور AT+GSLP=5000 استفاده میکردم ماژول مصرفش میشد 0.33 میلی امپر و بعد از 5 ثانیه بین 10 تا 50 میلی امپر در هر دفعه تست کردم تغییر میکرد و تو همین حالت می موند تا وقتی که ریستش کنم و در این مدت از هیچ دستوری پیروی نمیکرد.
                                حالا سوال من این هستش که نمیشه با استفاده از دستوری از این حالت خارجش کرد؟
                                یا مثلا حالتی نداره که وقتی ازش استفاده نمیشه بره تو حالت کم مصرف و بعد اگه اطلاعاتی دریافت کرد فعال بشه؟
                                کلا منظورم این هستش که برای بهینه کردن جریان مصرفی ماژول باید چیکار کنم؟
                                ممنون جناب مهندس عاشوری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X