اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

منم راش انداختم

ولی اطلاعاتی که میگیرم قاطی پاتی نشون میده

دیدگاه

به نظر من اول یه بار با ترمینال تست کنید بعد برید سراغ ویژوال بیسیک.
      من با یه برنامه هم فرستادم هم گرفتم و هر دوش هم درست کار کرد.
      من از این برنامه واسه ترمینال استفاده کردم.
      advance serial port monitor
      من احتمال میدم تنظیمات ارتباط سریال را درست تنظیم نکردید.
      تو ویژوال بیسیک 6 باید اینو توی رویداد فرم بزنید.
      کد:
      MSComm1.Settings = "9600,N,8,1"
      MSComm1.CommPort = 1 
      MSComm1.PortOpen = True
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

دوست عزیز pooyan-shafiei

اولا ممنون از اینکه جواب میدی

تونستم راش بندازم . فقط مشکلی که دارم نمی دونم چطور باید مثلا یک مقدار متنی یا عددی رو ارسال کنم.
        الان اطلاعات ارسال میشه ولی فقط کارکتر اول ارسال میشه

من مثلا میخوام متن "107=2.5" رو ارسال کنم.

شرمنده بذار بحساب پررویی من. ان شا الله بتونم منم جبران کنم.

دیدگاه

منظورتون را درست متوجه نمیشم.
          چیزی که من میدونم اینه که این ماژول 32تا payload قابل اسفاده داره که میتونه این ها را در یک ارسال یا دریافت منتقل کنه.حالا اگه یه عدد هشت بیتی بفرستید فقط از اولیش استفاده میکنه.اگه دو تا عدد پشت سر هم بدید از دوتاش استفاده میشه و به همین ترتیب....
          حالا واسه این چیزی که شما میگید.بیاید کد اسکی کاراکترهاتون را به ترتیب توی payload ها بذارید و اونور هم به ترتیب بخونید و بعد اگه خواستید دوباره به عدد تبدیل شون کنید.
          این مثالی که الان زدید بیشتر هدف فرستادن یه عبارت بود تا یه عدد.پس همون کد اسکی بیشتر به کار میاد

دیدگاه

مثلا اگر من بخوام کلمه mahmood رو بفرستم چه کدی باید بنویسم در سمت فرستنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood_s328
              مثلا اگر من بخوام کلمه mahmood رو بفرستم چه کدی باید بنویسم در سمت فرستنده
              سلام با توجه به این صحبتهایی که دوستان و شما کردین، خواستم پیغامی که چند وقت پیش گذاشتم را تکرار کنم. ما خودمون یه برد کوچیک usb زدیم که ماژول nrf24l01 را میزارید روش و مثل پورت سریال توی کامپیوتر ازش استفاده میکنید و فک کنم راحتتر از این ماژول باشه. اگه نیاز داشتین بهم pm بدین تا اطلاعات تکمیلی را خدمتتون ارسال کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedf_hamedf
                سلام با توجه به این صحبتهایی که دوستان و شما کردین، خواستم پیغامی که چند وقت پیش گذاشتم را تکرار کنم. ما خودمون یه برد کوچیک usb زدیم که ماژول nrf24l01 را میزارید روش و مثل پورت سریال توی کامپیوتر ازش استفاده میکنید و فک کنم راحتتر از این ماژول باشه. اگه نیاز داشتین بهم pm بدین تا اطلاعات تکمیلی را خدمتتون ارسال کنم.
                صندوق پستی تون پر بود.

سلام
                اگه منظورتون همین برد یو اس بی هست که در سایت فروش میره من دو تاشو خریدم از همین سایت. وقتی فقط از این دو تا ماژول استفاده میکنم اطلاعات انتقال پیدا میکنه

ولی منظور من از این سوال ( ارسال mahmood) این بود که من در قسمت فرستنده یه بردی با کمک دوستم درست کردیم که از ماژول nrf24l01 استفاده میکنیم.

حالا که شما لطف میکنید جواب میدید و فکر کنم از با تجربه های این عرصه هستید من هم وقت رو غنیمت میشمارم و چند تا سوال میپرسم.

1 - سوال اول همین سوالی بود که پرسیدم یعنی چطور یه رشته رو با ماژول ارسال کنم.
                2 - از همین سایت یک ال سی دی چیپ ks0108 خریدم که بعد متوجه شدم چیزی که برام ارسال شده مدل st7920 هست . به نظرتون کدوم بهتره؟ چون st7920 پایه های کمتری از میکرو مصرف میکنه.
                3 - از یک بارکدخوان نوری یو اس بی میخوام استفاده کنم. چطور بدون استفاده از تجهیز خاصی اطلاعاتش رو بخونم .

اگه امکانش هست با کدویژن راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahmood_s328
                  صندوق پستی تون پر بود.

سلام
                  اگه منظورتون همین برد یو اس بی هست که در سایت فروش میره من دو تاشو خریدم از همین سایت. وقتی فقط از این دو تا ماژول استفاده میکنم اطلاعات انتقال پیدا میکنه

ولی منظور من از این سوال ( ارسال mahmood) این بود که من در قسمت فرستنده یه بردی با کمک دوستم درست کردیم که از ماژول nrf24l01 استفاده میکنیم.

حالا که شما لطف میکنید جواب میدید و فکر کنم از با تجربه های این عرصه هستید من هم وقت رو غنیمت میشمارم و چند تا سوال میپرسم.

1 - سوال اول همین سوالی بود که پرسیدم یعنی چطور یه رشته رو با ماژول ارسال کنم.
                  2 - از همین سایت یک ال سی دی چیپ ks0108 خریدم که بعد متوجه شدم چیزی که برام ارسال شده مدل st7920 هست . به نظرتون کدوم بهتره؟ چون st7920 پایه های کمتری از میکرو مصرف میکنه.
                  3 - از یک بارکدخوان نوری یو اس بی میخوام استفاده کنم. چطور بدون استفاده از تجهیز خاصی اطلاعاتش رو بخونم .

اگه امکانش هست با کدویژن راهنمایی بفرمایید . با سپاس فراوان
                  ببخشید دیر جواب دادم. نخیر ماژول ما هنوز جایی ریلیز نشده، قرار بود در همین سایت ریلیز بشه که به دلایلی نشد. ماژول ما یه مد تنظیم داره که بعد از اون دیگه شما همه چی را سریال ارسال میکنید و دریافت میکنید، و در ارسال و دریافت اصلا هم این AT Commandها را نداره. و در سمت دیگه هر نوع ماژولی از nRF24L01P میتونه باشه. اطلاعات بیشتر خواستین ایمیل بزنید.
                  1- در مورد این ماژول سایت اطلاعاتی ندارم
                  2- این مدل را تا حالا نشنیدم. لینک سایت را میدی ببینم.
                  3- بارکدخوان usb مدلش چی هست؟ یعنی میخوای بدون کامپیوتر بهش وصل بشی؟

در ضمن بله بنده یکی از سازنده های این بردهای nRF24L01 هستم که قبلا در سایت فروخته میشد. الان هم نیاز داشته باشین در خدمتتون هستم

دیدگاه

آقا من با بسکام ماژول رو راه اندازی کردم ولی هر کاری میکنم این NRF USB جواب نمیده میشه راهنماییم کنید؟؟
                    کد AT+SET=05060007030100 رو با ترمینال ارسال میکنم و هیچی نشون نمیده میشه یه کم توضیح بدید.
                    اینم کدم قسمت کانفیگ

کد:
                    $regfile = "M8adef.dat"
                    $crystal = 8000000
                    $hwstack = 40
                    $swstack = 20
                    '$framesize = 40
                    $baud = 19200
                    Dim Numx As Byte
                    '=== Declare sub routines
                    Declare Sub R_register(byval Command As Byte , Byval C_bytes As Byte)
                    Declare Sub W_register(byval C_bytes As Byte)

'=== Constante ===
                    'Define nRF24L01 interrupt flag's
                    Const Idle_int = &H00                    'Idle, no interrupt pending
                    Const Max_rt = &H10                     'Max #of Tx Retrans Interrupt
                    Const Tx_ds = &H20                     'Tx Data Sent Interrupt
                    Const Rx_dr = &H40                     'Rx Data Received
                    'SPI(nRF24L01) commands
                    Const Read_reg = &H00                    'Define Read Command To Register
                    Const Write_reg = &H20                   'Define Write Command To Register
                    Const Rd_rx_pload = &H61                  'Define Rx Payload Register Address
                    Const Wr_tx_pload = &HA0                  'Define Tx Payload Register Address
                    Const Flush_tx = &HE1                    'Define Flush Tx Register Command
                    Const Flush_rx = &HE2                    'Define Flush Rx Register Command
                    Const Reuse_tx_pl = &HE3                  'Define Reuse Tx Payload Register Command
                    Const Nop_comm = &HFF                    'Define No Operation , Might Be Used To Read Status Register
                    'SPI(nRF24L01) registers(addresses)
                    Const Config_nrf = &H00                   'Config' register address
                    Const En_aa = &H01                     'Enable Auto Acknowledgment' register address
                    Const En_rxaddr = &H02                   'Enabled RX addresses' register address
                    Const Setup_aw = &H03                    'Setup address width' register address
                    Const Setup_retr = &H04                   'Setup Auto. Retrans' register address
                    Const Rf_ch = &H05                     'RF channel' register address
                    Const Rf_setup = &H06                    'RF setup' register address
                    Const Status = &H07                     'Status' register address
                    Const Observe_tx = &H08                   'Observe TX' register address
                    Const Cd = &H09                       'Carrier Detect' register address
                    Const Rx_addr_p0 = &H0A                   'RX address pipe0' register address
                    Const Rx_addr_p1 = &H0B                   'RX address pipe1' register address
                    Const Rx_addr_p2 = &H0C                   'RX address pipe2' register address
                    Const Rx_addr_p3 = &H0D                   'RX address pipe3' register address
                    Const Rx_addr_p4 = &H0E                   'RX address pipe4' register address
                    Const Rx_addr_p5 = &H0F                   'RX address pipe5' register address
                    Const Tx_addr = &H10                    'TX address' register address
                    Const Rx_pw_p0 = &H11                    'RX payload width, pipe0' register address
                    Const Rx_pw_p1 = &H12                    'RX payload width, pipe1' register address
                    Const Rx_pw_p2 = &H13                    'RX payload width, pipe2' register address
                    Const Rx_pw_p3 = &H14                    'RX payload width, pipe3' register address
                    Const Rx_pw_p4 = &H15                    'RX payload width, pipe4' register address
                    Const Rx_pw_p5 = &H16                    'RX payload width, pipe5' register address
                    Const Fifo_status = &H17                  'FIFO Status Register' register address
                    'Various
                    Const True = 1
                    Const False = 0
                    این قسمت تو کدهای بسکام چطوری مشخص میشه؟!!!؟
                    کد:
                    flash unsigned char Base_Addrs[5]={0x00,0x01,0x03,0x07,0x00};

دیدگاه

شما کد کامل را باید بذارید چون اینجا فقط مربوط به آدرس رجیستر ها میشه و مقدار دهی رجیستر ها مشخص نیست.
                      از چه ترمینالی استفاده میکنید؟ویژوال بیسیک؟

دیدگاه

کد دقیقا کد این سایته
                        http://mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 212&Itemid=57
                        ترمینال pic compiler
                        Advanced Serial Port Monitor
                        و ترمینال بسکام
                        هیچکدوم جواب نمیده

دیدگاه

من اول از همه بگم که بسکام بلد نیستم ولی خوب چیزی که به نظرم درست میاد را میگم
                          این پنج خط همون پنج تا آدرسه.ولی من دقیقا مفهومش را نمیدونم
                          کد:
                          D_bytes(2) = &H34
                          D_bytes(3) = &H43
                          D_bytes(4) = &H10
                          D_bytes(5) = &H10
                          D_bytes(6) = &H01
                          دقت کنید که این ها دوبار تو کد تکرار شده.
                          مقدار rf_ch هم اینجا معلوم میشه
                          کد:
                          D_bytes(1) = Write_reg + Rf_ch 'Set RF channel
                          D_bytes(2) = 40
                          مقدار rf_setup هم اینجا
                          کد:
                          D_bytes(1) = Write_reg + Rf_setup 'Setup RF-> Output power 0dbm, datarate 2Mbps and LNA gain on
                          D_bytes(2) = &H0F
                          این اطلاعات را خودتون استخراج کنید و به همون فرمتی که گفته شد با دستور AT بفرستید.از همون ترمینال Advanced Serial Port Monitor استفاده کنید بهتره.
                          یه نکته هم اینه که اگه همه چیز ها را زدید و نتیجه نداد.آدرس 5 قسمتی را برعکس وارد کنید.یعنی اول 2 رقم پنجم دوم 2 رقم چهارم و ... :job:

دیدگاه

l ماژولی که شما باهاش جواب گرفتید همین ماژوله؟؟؟
                            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-ism-band/2736-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-usb-nrf24l01p-%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3-24g.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedspartacus
                              l ماژولی که شما باهاش جواب گرفتید همین ماژوله؟؟؟
                              http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-ism-band/2736-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-usb-nrf24l01p-%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3-24g.html
                              ببخشید من هم همین ماژول خریدم و تمام کارهایی که بروبچ گفتند کردم چیزی بر نگردوند.
                              میشه ریز به ریز بگید که چیکار کردین
                              من از یک nrf که به میکرو متصله دیتا ارسال میکنم ولی هر چی برای کانفیگ این دیتا روی ترمینال میفرستم انگار با مرده دارم حرف میزنم
                              حیچی بر نمیگردونه .
                              لطفا اسم نرم افزار ترمینال و کد هایی که براش فرستادین بگید ممنون :mrgreen:

دیدگاه

دوست عزیز منم جواب نگرفتم به محض اینکه جواب بگیرم کدهاشو میزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X