اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    بله این ماژول چراغ نداره.ولی تقریبا مشابه همونه.حالا دقیق یادم نیست این ماژول هم ok میداد یا نه.ولی تا جایی که یادمه ok میداد.
    شما درایورش را درست نصب کردید؟تنظیمات باودریت و ... درسته؟
    اگه همه چی درست بود برید مدار گیرنده را ببندید و چک کنید دستورات انجام میشه یا نه
    درایورش که درست نصب شد.
    پورت COM10 را شناخت و ...

مگه باد ریت باید مقدار خاصی باشه؟ 9600 گذاشتم
    همه را دقیقا درست SETکردم.
    ---------------------------------------------
    برای مدار گیرنده یه PCB دادم چاپ. امیدوارم جواب بده :cry:
    Reveng will surely come... Your hard time are ahead
    // - - - - - - - - - -
    برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
    // - - - - - - - - - -
    اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
    // - - - - - - - - - -

دیدگاه

من راش انداختم و مشکلی هم نداره ولی خیلی کدش به نظرم مشکل داره اطلاعات رو ارسال میکنه ولی طرف دیگه وقتی جواب میده نمیتونه به سرعت بره تو مد گیرندگی و اطلاعاتش رو نشون بده
      اگر یکی شماتیک برد ECA رو در می آورد من کد خوبی براش مینوشتم که هم اطلاعاتش باشه هم Open Source باشه همه بتونن استفاده کنن
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

شما تیک نمیخواد
        از یه طرف ارتباط سریال میگیره از اونطرف هم آن آر اف
        حالا برای تبدیل یو اس بی به سریالش از هرچی دوست داشتی استفاده کن
        آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

خیلی ممنون
          عالی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رامین جعفرپور
            آدرس ارسال یا TX_ADDR و آدرس دریافت 0 یا RX_ADDR_P0 هردوتا باید عین هم و برابر ده کاراکتر آخر دستور AT+SET باشن که تو حالت پیش فرض 3443101001 ( در مبنای هگز) هستش.

میتونین از سورس کد آماده زیر کمک بگیرین که کامل هم چی توش رعایت شده ولی برای 8051 هست.
            http://eca.ir/sharing/uploads/13983636361.rar

آقا من با نرم افزار های مختلف تست کردم نشد.یعنی دستور های AT را که میزنم ال ای دی روشن میمونه و هیچ کاری نمی کنه.هر چی هم که مینویسم رو صفحه ترمینال هیچی نمیاد.
            هر کی نتیجه گرفته بی زحمت یه فیلم از کارش بگیره بذاره + فایل برنامه گیرنده.
            عالی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
              شما تیک نمیخواد
              از یه طرف ارتباط سریال میگیره از اونطرف هم آن آر اف
              حالا برای تبدیل یو اس بی به سریالش از هرچی دوست داشتی استفاده کن
              نه مهندس
              اینا رو خودم میدونم
              من با این ماژول دارم خودم یه محصول تولید میکنم که کلی قابلیت داره
              برای یه کار خیلی خیلی عجله ای برای این که نمیخواستم برد بزنم یکی ازین مبدلای ECA خریدم
              همه چی اوک کردم و میتونم باش کار کنم
              ولی میخوام کد میکروشو تغییر بدم و خودم براش کد بنویسم ( برای سخت افزار آماده ECA )
              به نظر من کدش اشکال داره و خیلی کنده
              یه چیزی مییفرستم تا وقتی بره تو مد گیرندگی و جواب رو نشون بده خیلی طول میکشه
              برای همین گفتم اگر شماتیکش باشه بدونم پایه ها دقیقا چی هستم راحت بتونم برای یه Frameware خوب بنویسم
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hselef

آقا من با نرم افزار های مختلف تست کردم نشد.یعنی دستور های AT را که میزنم ال ای دی روشن میمونه و هیچ کاری نمی کنه.هر چی هم که مینویسم رو صفحه ترمینال هیچی نمیاد.
                هر کی نتیجه گرفته بی زحمت یه فیلم از کارش بگیره بذاره + فایل برنامه گیرنده.
                یه بار دقیق از اول کارایی کردی رو بگو من ببینم کجای کارت اشکال داره تا راهنماییت کنم
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با سلام خدمت تمام دوستان

من تبدیل دو ماژول usb خریداری کرده ام نوع چینی آن می باشد که باید بعد از کانفیگ جامپر را در بیاوریم می خواهم از طریق پورت سریال با این دو دستورات را ارسال نمایم اما متاسفانه این امکان پذیر نیم باشد .

من ابتدا به وسیله دستور AT+SET در هر دو مازول خود همه چیز را ست می کنم و سپس جامپر را در می آورم و یک بار هر دو یو اس بی را در می آورم و دو باره وارد می نمایم و سپس به وسیله ترمینال آن را باز می کنم و به صورت عادی دستور می زنم یعنی مثلا می نویسم SALAM اما چیزی دریافت نمی کنم . ممنون می شوم در صورت امکان راهنمایی نمایید اگر جایی از کار من اشتبه است . با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371
                    با سلام خدمت تمام دوستان

من تبدیل دو ماژول usb خریداری کرده ام نوع چینی آن می باشد که باید بعد از کانفیگ جامپر را در بیاوریم می خواهم از طریق پورت سریال با این دو دستورات را ارسال نمایم اما متاسفانه این امکان پذیر نیم باشد .

من ابتدا به وسیله دستور AT+SET در هر دو مازول خود همه چیز را ست می کنم و سپس جامپر را در می آورم و یک بار هر دو یو اس بی را در می آورم و دو باره وارد می نمایم و سپس به وسیله ترمینال آن را باز می کنم و به صورت عادی دستور می زنم یعنی مثلا می نویسم SALAM اما چیزی دریافت نمی کنم . ممنون می شوم در صورت امکان راهنمایی نمایید اگر جایی از کار من اشتبه است . با تشکر از شما

1394-06-08

راهنمایی

سلام
                    اگه با برنامه های سریال کامپیوتر کار می کنید مثل برنامه Realterm دستور کانفیگ را به صورت یکجا بفرستید(تایپ نکنید! یه روز گیر این بودم!!). و به این صورت بفرستید
                    AT+SET=0106AABBCCDDEE 01=RF Channel 06=RF Setup Register و بقیه 5 بایت آدرس و همگی در مبنای 16 (Hex) هستند

نوشته شده توسط :

alireza.abdiyan@gmail.com
                    درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با سلام

و اشکر از پاسخ شما دقیقا من همین کارو کردم و یک کد رو سریع کپی کردم و در ترمینال خود پیست کردم و اینتر را زدم برا هر دو ماژول اما بازهم بعد از در آوردن جامپر ها و دوباره پاور آن کردن آن نتوانستم ارتباط بین هر دو ماژولم که در یک کامپیوتر من می باشد و متصل به یو اس بی ارتباطی را برقرا نمایم . جهت اطمینان فقط باید کدهای AT+SET را بزنم دیگ نیاز به بقیه کد ها نیست . آیا درست است ؟ من دقیقا به این شکل AT+SET=0106AABBCCDDEE در هر دو ماژولم وارد می نمایم

این کد واردی من است اما هیچ واکنشی نمی بینم . ماژول من + می باشد

AT+SET=28074334101111

آیا شما توانسته اید بین ماژول های یو اس بی ارتباط بر قرار کنید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371
                        با سلام

و اشکر از پاسخ شما دقیقا من همین کارو کردم و یک کد رو سریع کپی کردم و در ترمینال خود پیست کردم و اینتر را زدم برا هر دو ماژول اما بازهم بعد از در آوردن جامپر ها و دوباره پاور آن کردن آن نتوانستم ارتباط بین هر دو ماژولم که در یک کامپیوتر من می باشد و متصل به یو اس بی ارتباطی را برقرا نمایم . جهت اطمینان فقط باید کدهای AT+SET را بزنم دیگ نیاز به بقیه کد ها نیست . آیا درست است ؟ من دقیقا به این شکل AT+SET=0106AABBCCDDEE در هر دو ماژولم وارد می نمایم

این کد واردی من است اما هیچ واکنشی نمی بینم . ماژول من + می باشد

AT+SET=28074334101111

آیا شما توانسته اید بین ماژول های یو اس بی ارتباط بر قرار کنید ؟
                        آره من تونستم البته من دیدم یکم برنامه روی برد ایراد داره خودم براش یه برنامه نوشتم و با اونم راحت جواب گرفتم
                        کاری که باید بکنی همینه چیز دیگه ای نداره
                        این ماژول ECA بعد از دستورات AT برای شما OK برمیگردونه
                        اگر OK گرفتی یعنی همه چی درسته
                        برای تست اول سعی کن ماژولا نزدیک هم باشن
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

یک سوال دیگه ببخشید شما بعد چجوری پیام می فرستید ?? مثلا می خواید salam بفرستید عادی می نویسید سلام یا اونم دستورات داره ??

کدام ماژول ایکا??همین سفیده که در سایت هست ??

منظورتون از برد برد یو اس بی هست که فریم ورکش تغییر دادید ???یا خیر برد همراه با میکرو یا چیزای دیگه ??

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371
                            یک سوال دیگه ببخشید شما بعد چجوری پیام می فرستید ?? مثلا می خواید salam بفرستید عادی می نویسید سلام یا اونم دستورات داره ??

کدام ماژول ایکا??همین سفیده که در سایت هست ??

منظورتون از برد برد یو اس بی هست که فریم ورکش تغییر دادید ???یا خیر برد همراه با میکرو یا چیزای دیگه ??
                            به صورت تایپی نه من با hercules کار میکنم و یکجا دستورات رو میفرستم و ارسال میشه
                            اره همون سفیده که یو اس بی داره من خودم براش فریم ور نوشتم که بتونم هرطوری دوس دارم کار کنه
                            فقط از سخت افزارش اونم برای اینکه عجله داشتم استفاده کردم
                            الان هم راحت یک لینک دو طرفه دارم و اطلاعات رو با کامپیوتر ارسال و جوابشو با کامپیوتر دریافت میکنم
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                              به صورت تایپی نه من با hercules کار میکنم و یکجا دستورات رو میفرستم و ارسال میشه
                              اره همون سفیده که یو اس بی داره من خودم براش فریم ور نوشتم که بتونم هرطوری دوس دارم کار کنه
                              فقط از سخت افزارش اونم برای اینکه عجله داشتم استفاده کردم
                              الان هم راحت یک لینک دو طرفه دارم و اطلاعات رو با کامپیوتر ارسال و جوابشو با کامپیوتر دریافت میکنم
                              سلام من الان متوجه شدم یکی از یو اس بی هام درسته و یکی دیگش خرابه چون مثل راهنمای چینیش از برنامه sscom استفاده کردم و دیدم یکی از ماژول ها به درستی کار می کنه و کد رو به خودش بر می گردونه ولی دیگری اصلا درست کار نمی کنه و التبه با برنامه هرکول شما باعث شد اینو بفهمم به وصرت نا خوداگاه دو پورت باز کردم و درون گزینه سند عدد 77 تایپ کردم دیدم همدیگرو دریافت کردند
                              یعنی از یکی به دیگری رفت !! ولی در دیگری که تایپ کردم دیدم نمیشه !! گفتم شاید به یکی از ماژول های اصلی یعنی nrf24l01 آسیب زدم !! بعد جاشون عوئض کردم دیدیم نه از ماژول usb همون اولیه که فرستادم درسته کار می کنه اما دومی فقط گیرندن بعد نگاه لحیمش کردم دیدم یکیش خیلی بد لحیم شده !! خودمم درستش کردم دیدم نه درست نشد !!

هیچی دیگه این شد داستان ما و جیگر خونی ما از دست برادر چین !!

خواستم بدونم شما چجوری برنمه ریختید روش ؟؟ از همین چهار سوراخ کنار برد !! آیای امکان انتشار فریم ورکتون هست و یا حداقل دریافت تجاری اون ؟؟ در صورت صلاح دید شما این موضوع رو یا عمومی انتشار بدید و یا شخصی ارسال پیام خصوصی نمایید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371

سلام من الان متوجه شدم یکی از یو اس بی هام درسته و یکی دیگش خرابه چون مثل راهنمای چینیش از برنامه sscom استفاده کردم و دیدم یکی از ماژول ها به درستی کار می کنه و کد رو به خودش بر می گردونه ولی دیگری اصلا درست کار نمی کنه و التبه با برنامه هرکول شما باعث شد اینو بفهمم به وصرت نا خوداگاه دو پورت باز کردم و درون گزینه سند عدد 77 تایپ کردم دیدم همدیگرو دریافت کردند
                                یعنی از یکی به دیگری رفت !! ولی در دیگری که تایپ کردم دیدم نمیشه !! گفتم شاید به یکی از ماژول های اصلی یعنی nrf24l01 آسیب زدم !! بعد جاشون عوئض کردم دیدیم نه از ماژول usb همون اولیه که فرستادم درسته کار می کنه اما دومی فقط گیرندن بعد نگاه لحیمش کردم دیدم یکیش خیلی بد لحیم شده !! خودمم درستش کردم دیدم نه درست نشد !!

هیچی دیگه این شد داستان ما و جیگر خونی ما از دست برادر چین !!

خواستم بدونم شما چجوری برنمه ریختید روش ؟؟ از همین چهار سوراخ کنار برد !! آیای امکان انتشار فریم ورکتون هست و یا حداقل دریافت تجاری اون ؟؟ در صورت صلاح دید شما این موضوع رو یا عمومی انتشار بدید و یا شخصی ارسال پیام خصوصی نمایید .
                                دوست عزیز ایراد از ماژول ها نیست
                                این مشکلیه که منم داشتم
                                اگر اطلاعاتی رو با یه ماژول بفرستی باید یه زمان صبر کنی که بره تو مد گیرندگی برای همین سریع کار کنی چیزی نمیگیره
                                یه عکس از ماژولت بذار ببینم چطوریه میشه پروگشکرد و مدل میکروش چییه؟؟
                                از eca مگا 8 هست که من تونستم فریمورشو عوض کنم
                                والا هنوز کامل نیست و فقط برای نیاز خودم تغییرش دادم
                                هنوز AT کامند رو بش اضافه نکردم باید هنوز کاملش کنم
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X