اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در راه اندازی برد درایور USB ماژول های NRF24L01

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    من راش انداختم و مشکلی هم نداره ولی خیلی کدش به نظرم مشکل داره اطلاعات رو ارسال میکنه ولی طرف دیگه وقتی جواب میده نمیتونه به سرعت بره تو مد گیرندگی و اطلاعاتش رو نشون بده
    اگر یکی شماتیک برد ECA رو در می آورد من کد خوبی براش مینوشتم که هم اطلاعاتش باشه هم Open Source باشه همه بتونن استفاده کنن
    اینو ببین
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

دوست عزیز ایراد از ماژول ها نیست
      این مشکلیه که منم داشتم
      اگر اطلاعاتی رو با یه ماژول بفرستی باید یه زمان صبر کنی که بره تو مد گیرندگی برای همین سریع کار کنی چیزی نمیگیره
      یه عکس از ماژولت بذار ببینم چطوریه میشه پروگشکرد و مدل میکروش چییه؟؟
      از eca مگا 8 هست که من تونستم فریمورشو عوض کنم
      والا هنوز کامل نیست و فقط برای نیاز خودم تغییرش دادم
      هنوز AT کامند رو بش اضافه نکردم باید هنوز کاملش کنم
      سلام من مرتب داده می گیرم بعضی وقتا اما داده ها همخونی نداره و یجورایی کلا نا مفهومه

میکروشم من نفهمیدم چیه !! اما عکسش رو گذاشتم

دیدگاه

اینو ببین
        اگر اینطوریه گمونم عاقلانه تر اینه که برم خودم با یدونه اتمگا راش بندازم و بعد از طررق rx و tx بدم به پورت سریال کامپیوترم چون خیلی رو اعصابه اینطوری!!!

دیدگاه

سلام بالاخره من راش انداختم !!! :applause:

اما یه مشکل بیشتر از 5 کاراکتر نمی تونم توی هر سندی بفرستم ولی شیوه راه انداختنش برای ماژول چینی می گم .
          :angry:

اگر کسی میدونه کمک کنه چون گمون کنم اونطور که من فهمیدم 32 یات می تونه بفرسته بعد هر حرف میشه 8 باید اگر اشتباه نکنم آخر هر حرفم یدونه نقطه خود Advance میزاره کلا میشه شش حرف یعنی 6 بایت و یا به عبارتی 48 بیت . البته اگر من اشتباه نکن ممنون میشم یکی کمک کنه اینم حل شه ولی در هر حال تا اینجاش من تونستم پس میزارم چجوری حلش کردم البته کسی نپرسه چجوری به این راه حل رسیدم !! یکم شاید نا عاقلانه باشه اما خوب دیگه شد

التبه این رو میشه با برنامه نویسی حل کرد اما خوب دیگه بهتره بدونم اشمال از چیه تا فاصله 15 متری دو تا دیوارم جواب داد اما بگم اینا آنت ها هوایی هست یعنی باید تو هوا نصب شه بهتره! بردش بیشتر میشه و البته آنتنم لحیم کنید عالی میشه یا در صورت نیاز از تقویت شده استفاده کنید

ابتدا برنامه sscom رو دانلود کنید چون منچینیش رو خریدم اون رو می گم بهتون . بعد بیاید وصل کنید ماژول رو به یو اس بی و بعد برنامه رو باز کنید . بعدش بیاید کد زیر رو که توی دستورات دیتاشیتش هست هم بزنید توی sscom حتما تیک send Hex رو بزنید و بالا هم Hex Data این دو تیک رو بزنید سرعتم 9600 و بقیه چیزا هم به طور معمول بعد دکمه سند رو بزنید و باید کد دریافتی را دریافت نمایید یعنی وسط 55 و aa را دریافت کنید اگر نکردید ماژول usb و یا nrf24 خرابه ماله من usb خراب بود رفتم راحتا یدونه تبدیل nrf24 به ttl خریدم بعد با یه تبدیل دیگه وصلش کردم ماژول به تنهایی سپس جامپر رو در حالتی که به یو اس بی وصله در بیارید !! دو باره همین کد رو بزنید . بعد یو اس بی دیگه ای وصل کنید در حالی که جامپر بهش وصله و یه sccom دیگه ای باز کنید و پورت مورد نظر اون رو باز کنی و دکمه سند رو بزنید دو باره باید اتفاقات بالا رخ بدهد و صد البته ماژول دیگه هم توی برنامه sscom که از قبل باز بوده دریافت کند در همین موقع جامپر دومین یو اس بی هم در بیارید !! بعد دو باره اون کد ها رو ارسال کنید یه چند باری تا مطمئن شید اوکیه . بعدش خیلی راحت یو اس بی هارو در بیارید و دو باره بزنید جا بدون جامپر دیگه نیاز به تنظیم نداره چون موقع تنظیمات نیاز به جامپر می بایدش ( نوع چینی )

کد دریافتی : 06 00 78 01 02 03 04 01

کد ارسالی 55 06 00 78 01 02 03 04 01 aa می باشد .

عکس ها هم میزارم زیر :

راهنمای چینیش

http://8pic.ir/images/vl99ihds4lws8wixp4ag.jpg

sscom :

advanced :

انشالله برنامه بسکامش رو هم می نویسم میزارم همینجا ! اگه خدا بخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371
            سلام من مرتب داده می گیرم بعضی وقتا اما داده ها همخونی نداره و یجورایی کلا نا مفهومه

میکروشم من نفهمیدم چیه !! اما عکسش رو گذاشتم
            منم نتونستم روشو بخونم ولی مال شرکت st هست برای همین نمیشه فریمورشو تغییر داد ولی بهترین راه این بود خودت بسازی بردشو
            منم عجله داشتم و نمیتونستم وقتمو بذارم برد بزنمو بدم چاپ کنن
            ولی خب میکروش مگا 8 بود راحت فریم ورشو عوض کردم
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات
            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

منم نتونستم روشو بخونم ولی مال شرکت st هست برای همین نمیشه فریمورشو تغییر داد ولی بهترین راه این بود خودت بسازی بردشو
              منم عجله داشتم و نمیتونستم وقتمو بذارم برد بزنمو بدم چاپ کنن
              ولی خب میکروش مگا 8 بود راحت فریم ورشو عوض کردم
              سلام آقای بسطامی عزیز تونستم به وسیله سیگنال هایی که از توی حرف های شما در آوردم راه اندازیش کنم اما فقط تنها مشکل اینه که 6 حرف یا همون کاراکتر می تونم بفرستم بالا توضیح کامل راه اندازیش رو نوشتم الان دارم بررسی می کنم دیتا شیت nrf24l01 رو می بینم payload 32 بایت می باشد که یعنی ما می تونیم سی و دو بایت هم زمان ارسال کنیم اگر اشتباه نکنم . حر حرف 1 بایت می باشد یعنی من الان در هر ارسال می تونم 5 بایت بفرستم !! خواستم بدونم محاسبات من اشتباهه و یا اینکه نه راه حلی داره ! البته با برنامه نویسی می تونم درستش کنم ولی خوب خواستم بدونم چرا اینطوری هست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tree1371
                سلام آقای بسطامی عزیز تونستم به وسیله سیگنال هایی که از توی حرف های شما در آوردم راه اندازیش کنم اما فقط تنها مشکل اینه که 6 حرف یا همون کاراکتر می تونم بفرستم بالا توضیح کامل راه اندازیش رو نوشتم الان دارم بررسی می کنم دیتا شیت nrf24l01 رو می بینم payload 32 بایت می باشد که یعنی ما می تونیم سی و دو بایت هم زمان ارسال کنیم اگر اشتباه نکنم . حر حرف 1 بایت می باشد یعنی من الان در هر ارسال می تونم 5 بایت بفرستم !! خواستم بدونم محاسبات من اشتباهه و یا اینکه نه راه حلی داره ! البته با برنامه نویسی می تونم درستش کنم ولی خوب خواستم بدونم چرا اینطوری هست !
                سلام دوستان من این مشکل را برطرف کردم و تا سی بایت هم فرستادم البته نمی گم چجوری :icon_razz: اما اگه تمام اطلاعاتی که در بالا بهتون دادم رو ریز به ریز برای بردهای چینی بخونید به خوبی کار می کند و می فهمید کجا باید چی کار کنید این هم که نمی گم می خوام خودتون برید بخونید تا اصلا بدنید چرا این اتفاقات افتاده و فقط یک نکته دستورات AT COMMAND اصلا وجود نداره برای این بردهای چینی !! یا حداقل من نتونستم با این دستورات کاری کنم !! این طور که من فهمیدم ECA ساخت خودش رو داره که aTMEGA 8 استفاده می کنه که کاملا قابل برنامه ریزی از طرف ما هست اما این بردای چینی من نفهمیدم از چی استفاده می کنن اما مطمئن باشید به خوبی کار می کنه همونطور که گفتم برید جلو .

اگر کردید شد دعا به جونمون کنید :icon_razz:

دیدگاه

سلام، خسته نباشید، چطور میشه با دستورات at کاراکتر دریافتی رو به کد اسکیش تبدیل کرد؟
                  برنامه ای نوشته شده که فرستنده یه عدد رو به گیرنده میفرسته، از این ماژول استفاده کردم و با نرم افزار سریال ترمینال کاراکتر عدد رو میگیرم نه خود عدد رو... چجور میتونم بدون استفاده از برنامه دیگه ای و خود این ماژول، به جای گرفتن کاراکتر اون عدد، خود عدد رو بگیرم...؟

دیدگاه

کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟ این ماژول نباید یه سری دستورالعملهای جامعی داشته باشه؟ مسلما زمان طراحی این ماژول باید به این مسائلشم دقت کرده باشن، دستورات AT دیگه ای قاعدتا باید توی طراحیش لحاظ شده باشه... لااقل بگید پایه های میکروشو تا خودمون روش برنامه بریزیم ... :angry:

دیدگاه

خوب این ماژول داره درست کار میکنه و عدد را به پورت سریال کامپیوتر شما میفرسته. منتهی ترمینال شما اون کد را به حروف الفبا تبدیل مینه و به شما نشون میده.
                      یه ترمینالی باید پیدا کنید که کد دریافتی را مستقیما به شما نشون بده.
                      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                        خوب این ماژول داره درست کار میکنه و عدد را به پورت سریال کامپیوتر شما میفرسته. منتهی ترمینال شما اون کد را به حروف الفبا تبدیل مینه و به شما نشون میده.
                        یه ترمینالی باید پیدا کنید که کد دریافتی را مستقیما به شما نشون بده.
                        ممنون از اینکه پاسخ دادید، اینکه ماژول درست کار میکنه بحثی نیست، حق با شماست، اما من انتظار داشتم این دستورات AT COMMAND علاوه بر baud rate و انتخاب کانال... بتونه دست برنامه نویس رو بیشتر باز بذاره... من فک نمیکنم راهی باشه که بشه به صورت مستقیم من یه عدد بفرستم و از اونور تو کامپیوتر یه عدد بگیرم... راه مستقیم منظورم هست... به هر حال الان دارم با همون مبدل usb به سریال و میکرو همون کار رو انجام میدم ولی انتظارمون از eca این نبود... پشتیبانیشون از این وسیله ضعیف به نظر اومد. با تشکر.

دیدگاه

نه اساسا این ماژول داره عدد میفرسته همین الان هم.
                          منتهی گیرنده باید بفهمه که منظور شما از این عدد 8 بیتی چیه؟
                          یه عدده یا یه کاراکتر.
                          تو ارتباط سریال کلا یه عدد 8 بیتی ارسال و یا دریافت میشه. منتهی گیرنده باید بدونه این اعداد چیند.ممکنه اصلا این اعداد مربوط به صوت باشند یا تصویر یا متن یا نه خود عدد منظور بوده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                            نه اساسا این ماژول داره عدد میفرسته همین الان هم.
                            منتهی گیرنده باید بفهمه که منظور شما از این عدد 8 بیتی چیه؟
                            یه عدده یا یه کاراکتر.
                            تو ارتباط سریال کلا یه عدد 8 بیتی ارسال و یا دریافت میشه. منتهی گیرنده باید بدونه این اعداد چیند.ممکنه اصلا این اعداد مربوط به صوت باشند یا تصویر یا متن یا نه خود عدد منظور بوده.
                            یک عدد 8 بیتی نیست... یک کاراکتر 8 بیتی ارسال میشه... ببینید من یک عدد رو اول به کاراکتر تبدیل میکنم و اونرو با nrf میفرستم بعدش توی گیرنده دوباره تبدیلش میکنم به عدد... این قسمت اخر رو این ماژول نمیتونه انجام بده... درواقع دستمون بستس، نمیتونیم پروگرم کنیم آی سیش رو یا دستورات AT رو من ندیدم که توی گیرنده کاراکتر رو به عدد تبدیل کنم. الان این کار رو انجام دادم با یه ای سی و رابط سزیال یو اس بی. شما چطور این کار رو انجام میدید با این ماژول؟ میشه توضیح بدید؟ مثلا یه عدد 2 رو از یک میکرو بفرستید به کامپیوتر... اگه با جزییات بگید ممنون میشم، شاید مشکل خیلیا باشه. ممنون.

دیدگاه

گفتم که باید از ترمینالی استفاده کنید که این قابلیت را داشته باشه.
                              مثلا این ترمینال
                              http://s6.picofile.com/file/8216091568/siow.exe.html
                              عدد هگزش را نشون میده.کاراکترش را هم نشون میده.

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید.
                                من برد درایور USB ماژول های NRF24L01 را از ادرس زیر خریداری کرده ام.
                                http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-eca/3383-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-usb-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-nrf24l01.html
                                چند سوال برایم پیش آمده است. استادید محترم اگر وقت می نمایند، لطفا راهنمایی ام بفرمایند:
                                سوال اول) وقتی برد درایور USB ماژول های NRF24L01 را وصل می کنم و می خواهم دستوری مثلا AT+SET=15007E7E7E7E7E را به ان ارسال کنم، چراغ آن روشن می شود و روشن می ماند. برای رفع این مشکل چه کاری انجام دهم؟ (قبلا به این صورت نیود! :angry: :angry
                                سوال دوم) اطلاعات ماژول فرستنده من به صورت زیر می باشد(یعنی تنظیم شده است):
                                CHANNEL = 15
                                PAYLOAD = 32 BYTES
                                DATARATE = 2 MBPS
                                ادرس فیزیکی ان برای ارسال داده : 7E7E7E7E7E
                                ادرس فیزیکی ان برای دریافت داده :E7E7E7E7E7
                                output power = -18dBm
                                و می خواهم داده زیر را ارسال کنم(برای تست ):
                                abcdefghijklmnoszxABCDEFCBDA
                                فرستنده من درست کار می کند.
                                حالا ماژول گیرنده من، به وسیله برد درایور USB ماژول های NRF24L01 (همان که در بالا گفته شد خریداری کرده ام)، به لبتاپ ام وصل می گردد و تنظیمات زیر را انجام می دهم:
                                AT+SET=15007E7E7E7E7E
                                در دستور AT+SET ، من دقیقا نمی دانم که رجیستر RF_SETUP را درست وارد کرده ام یا نه؟(دیتاشیت را هم نگاه کردم ولی چیزی نفهمیدم. )
                                بعد از ارسال این دستور (با استفاده از نرم افزار Terminal v1.93b)، چراغ برد درایور USB ماژول های NRF24L01 ، روشن می ماند!!!!!!!!! :angry:(قبلا این گونه نبود)
                                بعد از آن هم دستور زیر را ارسال می کنم:
                                AT+BAUD=115200
                                چراغ همان طوری روشن هست. و اصلا خاموش نمی شود!!!!!!!!!!
                                الان ان دستور AT+SET من درست هست؟ مشکل چراغ را چگونه بر طرف نمایم؟ :cry2:
                                ضمنا نرم افزار Terminal v1.93b را می توانید از ادرس زیر دانلود نمایید:
                                https://sites.google.com/site/terminalbpp/
                                تنظیمات این نرم افزار را به صورت زیر تنظیم می نمایم:
                                1- پورت com را مشخص می کنم
                                2- baudrate را می گذارم بر روی 115200
                                3- Data bits to 8
                                4- Parity to none
                                5-Stop bits to 1
                                اگر لازم هست این پنج تا را هم تغییر دهم ، لطفا بفرمایید که تغییر دهم.
                                سوال سوم) ایا این برد درایور USB ماژول های NRF24L01 توانایی ارسال هم دارد؟ (مثلا به همان ماژولی که داده فرستاده می تواند داده دریافت کرده را دوباره به فرستنده ، ارسال کند؟).
                                اگر جوابتان مثبت هست، در صورت امکان دستور آن را هم بفرمایید یا چه کاری برای ارسال داده از این برد درایور USB ماژول های NRF24L01 باید انجام داد؟
                                سوال چهارم) چگونه می توانم تنظمات برد درایور USB ماژول های NRF24L01 را به حالت اولیه بر گردانم؟ (یعنی ایا اول usb را وصل کنم بعد ERASE روی برد را اتصال کوتاه کنم یا اینکه اول ERASE را اتصال کوتاه کنم بعد USE را وصل کنم؟ یا اصلا یک روش دیگری دارد؟ :surprised: )
                                با تشکر
                                روز خوبی داشته باشید.
                                خدانگهدار.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X