اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول بلوتوث AUBTM-20

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول بلوتوث AUBTM-20

یه نتیجه هایی ازش گرفتم. کار کردن باهاش زیادم سخت نیست البته با تنظیمات دیفالت ماژول. بدون وارد شدن به Command Mode و هیچ تنظیمی تونستم با موبایل بهش وصل بشم و دیتا بفرستم.

دیدگاه

سلام منم مشکل اتصال دارم میشه کمکم کنید راستش از بل الکترونیک که گرفتم گفت سوکت نداره و هچی گشتم پین هدر اون سایز پیدا نکردم خود بل الکترونیک گفت باید از پین هدر معمولی جدا جدا از پهلو بهش لحیم کنی ام اینم نشد یعنی یکی از پایه ها رو کند شانس آوردم پایه تست بود حالا موندم چیکار کنم دوهفته اس دنبال راه حل می گردم میگن باید پی سی بی بکشی نمی دونم راه خوبی باشه ی نه عجله دارم قبل از شهریور باید تموم بشه کارش راستی این ماژول با ولتاژ میکرو کار میکنه؟ بل الکترونیک می گفت باید 3 ولت باشه دستورهاش توروخدا کمکم کنید کارم لنگه هر کی کار کرده یه مقداری توضیح بده ممنن میشم

دیدگاه

من در ارتباط با labview و استفاده از تولباکس bluetooth یه مقداری کار کردم در این زمینه سوالی دارید شاید بتونم کمک کنم
        حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
        خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

ماژول که بدرد نمی خوره :angry: .ما تو این سایتا وقت صرف می کنیم تا بریم ماژول بخریم؟؟؟؟؟ :eek:؟؟؟؟؟؟؟؟مدارشو اکه کسی داره بزاره. :NO:

دیدگاه

من یه aubtm21 گرفتم و با lm317 براش 3.3 ولت درست کردم و پایه های GND2,VBAT,POWER_ON رو وصل کردم ولی نمی تونم با هیچ گوشی بهش کانکت شم
            اگر از اساتید کسی با این ماژول کار کرده لطفا راهنماییم کنه.ممنون

دیدگاه

سلام خواهشن به من هم بگویید چطور با کامپیوتر با AUBTM-12 ارتباط برقرار کنم. :angry:

دیدگاه

بابا کجایند مطلعان AUBTM-12 ؟ میخواهم یک ارتباط ساده از هایپر PC با UART برقرار کنم چه کنم؟ آیا پورت دیگری لازمه؟ چه COMMANDهایی بدهم؟ :angry:

دیدگاه

هر ماژولی استفاده می کنید باید پروتکل SPP رو پشتیبانی کنه
                  ماژولهای AUBTM_22 , AUBTM-20 هردو اینو پشتیبانی می کنن.
                  یک ماژول هم ار اف فون داره به اسم MCB-04 که یک سیستم مینیمم بدون امکان پیکر بندی است.

دیدگاه

دوست عزیز ماژول AUBTM-12 اینطور که در دیتا شیت است SPP را ساپورت می کنه ولی من نمی توانم با آن ارتباط برقرار کنم .چه کنم؟ با UART یا USB وصل بشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz0077
                      سلام
                      این ماژول بسیار کامله. هم سریال داره، هم usb.
                      25000 تومان خریده ام.
                      اینم AT-COMMAND
                      http://rapidshare.com/files/206765548/AUBTM-20_22_External_commands.pdf.html

سلام
                      مدل این این ماژول چیه

دیدگاه

من الان یک بورد با AUBMT21 راه انداختم
                        تغذیه و پایه های USB رو وصل کردم،کامپیوتر اون رو نشناخت! یعنی پورت USB غیر فعاله ؟
                        خروجی صوتی اش رو به اسپیکر وصل کردم و به راحتی با گوشی و کامپیوتر به عنوان یک هد ست وصل شد،هیچ تنظیمی لازم نداره و خروجی صوتی خوبی هم میده.
                        پایه های RX و TX رو به یک MAX232 معمولی که با 5 ولت تغذیه میشه وصل کردم،البته با مقاومت 4 کیلو سری کردم تغذیه ماژول رو هم رو 4.3 گذاشتم که تو محدوده قابل قبول ماژول است.ماژول عملکرد خوبی داره تو پخش صوت ولی فرمان AT نمیگیره،بعد از هر فرمان error میده! اول بوت یک ok میده بعدش یک error و +CON=0 که طبیعیه. ولی هر چی بهش بدم error میده!

کسی نظری نداره ؟

دیدگاه

من با max 232 وصل کردم ولی ÷شت سر هم error می ده چی کار کنم ؟
                          ?
                          :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

کسایی که این رو راه انداختن می تونن یه آموزش بزارن.
                            یه PCB و یه کد برنامه ای که باهاش نوشتن یه نقشه مدار یه عکس که چی رو به کجا وصل کردن و از همه مهم تر کدها؟
                            من از کجا باید بفهمم که از چه کدهایی استفاده کنم؟

دیدگاه

salam
                              man robatic kar mikonam soccer 2-2 mikham beyneshon ertebat ijad konam.in majhol ro didam vali tarze karesho nemidonam.mishe yekam komak am ****d ta rah haye ertebatish ba AVR va koliyat barname nevisisho YAD BEGIRAM.
                              mamnon

دیدگاه

متاسفانه شرکت سازنده، کاربر این ماژولها را به خوبی ساپورت نمیآ‌کند.
                                پیشنهاد میآ‌کنم از محصولات دیگری استفاده کنید.
                                Industrial Automation Systems Developers
                                طراحی و توسعه سیستم های مانیتورینگ و اتوماسیون صنعتی
                                کنترل هوشمند لوازم الکتریکی توسط اندروید میکروکنترلر سخت افزار اختصاصی شبکه مخابرات الکترونیک ARM AVR LPC STM32 dsPIC LPC NXP 8051 PLC Android CAN USB Wi-Fi Ethernet Bluetooth Serial Parallel

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X