اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری برای تقویت کننده آنتن باندuhf

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک فوری برای تقویت کننده آنتن باندuhf

خب جناب آقای محسن شما استاد
    ممنونم میشم که یک مدار کلاسa چند طبقه با ظریب گین 50 db رو معرفی کنید قطعات smd شو یکجوری جور میکنیم :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamd25
      خب جناب آقای محسن شما استاد
      من استاد نیستم همیشه هم گفتم
      بواسطه گذشت عمر از هر چیزی یه کوره سوادی دارم

نوشته اصلی توسط hamd25
      یک مدار کلاسa چند طبقه با ظریب گین 50 db رو معرفی کنید قطعات smd شو یکجوری جور میکنیم :read:
      گین 50 برای چنین تقویت کننده ای مقدار زیادیه و عملا امکان پذیر نیست برای شروع همون مدار لینک اول رو بسازین
      http://www.electroschematics.com/447/uhf-antenna-amplifier/

دیدگاه

من دارم میگم که یک تقویت کننده میخوام که ضریب تقوبت بلا مخوام .من تقویت کننده با این ضریب بهره دارم .نمیدونم چرا اینجا یکی جواب درست حسابی جواب نمیده آدم بایستی اینجا خودکشی کنه تا یکی جواب درست حسابی بهش بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamd25
          من دارم میگم که یک تقویت کننده میخوام که ضریب تقوبت بلا مخوام .من تقویت کننده با این ضریب بهره دارم .نمیدونم چرا اینجا یکی جواب درست حسابی جواب نمیده آدم بایستی اینجا خودکشی کنه تا یکی جواب درست حسابی بهش بده؟
          خب دو دلیل میتونه داشته باشه یا دوستان داخل فروم اطلاعات در حدی که شما می خواین ندارند یا اینکه چیزی که شما لازم دارین غیر عملیه

پانوشت : میتونین چند تقویت کننده با گین پایین رو پشت سر هم ببندین و یک تقویت کننده با گین بالا تر بدست بیارین فقط توجه داشته باشین که هر گونه کوپلاژ ناخواسته بین ورودی و خروجی میتونه تقویت کننده شما رو به اسیلاتور تبدیل کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X