اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی گیرنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی گیرنده

آره وقتی لینک باز میشه یه تبلیغات میاد روش که با کلیک کردن skip ads بالای صفحه سمت راست حل میشه. دیشب دنبال یک image host می گشتم اتفاقی به این سایت رسیدم.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

بازم سلام
      نوشته اصلی توسط risheha
      ببخشید میپرم وسط بحثتون . . .
      من فکر کردم واقعا این بحث یه چیزی مثل کلاس خصوصی شده :mrgreen: از بس که هیجکی هیچی نمیگفت به جز جناب "_آرش"

خوب الان این عکس هم که با اینترنت مزخرف من باز نمیشه
      اما به هرحال واضحه، فقط شاید بهتر بود توی کلکتور 1 سلف هم می بود حالا بریم سراغ ادامه؟(هدف اصلی گیرنده بود)

بازهم ممنون

دیدگاه

این هم از لینک های اصلاح شده.

http://arashpeyk.persiangig.com/image/osc.JPG

محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmz81
          حالا بریم سراغ ادامه؟(هدف اصلی گیرنده بود)
          بازهم ممنون
          ممنون از اصلاح image
          یه سوال دیگه اینکه چرا توی Pspice نمیشه به این راحتی ها جواب را دید؟
          من خروجی این مدار را (المانها را برای 20MHz و نقطه کار وسط خط بار dc تغیر دادم) 1بار فقط dc ش را میبینم 1 بار هم یه سیگنای دیگه که هیچ ربطی به موج سینوسی نداره! oo:
          (دیگه بی سواتی یه دیگه، آدم مجبوره به Pspice هم بد و بیرا بگه )

دیدگاه

ببین قبل از هر کاری شما باید مقاومت امیتر رو باید اونقدر تغییر بدی تا تو خروجی موج سینوسی ببینی ( از 2K شروع کن و بیا پایین ). هرگونه دستکاری غیر تخصصی دیگه باعث میشه مدار کار نکنه.
            محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

Re را برای Ic=2mA مقدار 1.2K حساب کردم
              اما مگه خروجی سینوسی را C2,C3,L نمیسازند؟
              به هرحال من فکر میکنم که Pspice شاید تنظیمات خاصی داره چون من همیشه فقط مقادیر DC را میتونم درست ببینم!

دیدگاه

میشه بگی چطوری حساب کردی ؟ در ضمن Pspice مدهای مختلفی داره. من زیاد کار نکردم. الان هم رو سیستمم نصب نیست. ببین خودت میتونی حلش کنی ؟
                محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

با یک KVL . با فرض بهترین نقطه کار که وسط خط بارDCست Vce=2.5 و مقدار Re بدست میاد دیگه

شما مدار را توی چه نرم افزاری simulate کردید؟ اگه ساده تره منم change کنم

به هرحال من فک میکنم مدار مشکل نداره مشکل اینه که من نمیتونم result را توی pspice ببینم .

حالا میشه ادامه بدیم ، بلکه 1 گیرنده آماده بشه :redface:
                  ممنون

دیدگاه

ببین این برای محاسبه راه درستی نیست. جریان امیتر باید به حدی زیاد باشه که جواب فیدبک رو بده. در حقیقت اینقدر زیاد باشه که در ورودی تاثیر بذاره.

من تو پروتئوس تحت شرایط خاصی جواب گرفتم.( تغییر مثدار سلف) اما قبل از اون مدار رو عملا بستم و جواب داد. عملی ببندش تا جواب بگیری. بعدا روی گیرنده اش هم فکر می کنیم. فقط یادت باشه با خازن رو طوری ببندی که بشه بعدا تغییرش داد.
                    محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

در نهایت فرکانس 24.7MHz درست شد اما کچل شدم :nerd:

حالا 1 سوال دیگه هم دارم، اگه خروجی پورت میکرو باشه بعد چجوری میشه اطلاعات را ارسال کرد 8 بیت را parallel همچنین چجوری میشه دریافت کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmz81
                        در نهایت فرکانس 24.7MHz درست شد اما کچل شدم :nerd:

حالا 1 سوال دیگه هم دارم، اگه خروجی پورت میکرو باشه بعد چجوری میشه اطلاعات را ارسال کرد 8 بیت را parallel همچنین چجوری میشه دریافت کرد؟

یعنی ساختیش ؟ آفرین. درود برشما. خب در عمل ما اطلاعات را به صورت سریال می فرستیم و دریافت می کنیم. سپس اگه لازم باشه پشت سر هم می چینیم و ازشون پارالل می سازیم.

خب حالا شما نیاز به گیرنده داری. این یعنی اینکه بتونی فرکانسی که فرستادی رو دریافت کنی و تشخیص بدی که خودشه. ابتدا شما سعی کن با تغییراتی روی گیرنده فرکانس خروجی اونو سریعا تغییر بدی. یعنی بتونی سریعا از یک فرکانس به فرکانس دیگه سوییچ کنی. این کار برای اینه که هر فرکانس مبین صفر یا یک باشه. برای این کار میتونی از تغییر مقدار خازن استفاده کنی. مثلا یک ورکتور رو با خازن سمت چپ مدار موازی کن طوری که سر ورکتور به سمت بالا باشه . ( البته برای جدا شدن DC بینشون یک خازن 10u بذار.) بعد به سر ورکتور یک ولتاژ DC بده. این باعث میشه ظرفیت خازنی ورکتور تغییر کنه. چون همواره مقدار خازنی ورکتور با مقدار خازن اصلی جمع میشه در نتیجه فرکانس مدارت تغییر می کنه.
                        محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط _آرش
                          یعنی ساختیش ؟
                          نه بابا، تازه با multisim فقط تست کردم البته it's ok فقط باید خازن و سلفهاش را پیدا کنم

در باره میکرو: اگه بخوام سریال ارسال کنم فقط PT2262 و برای دریافت 72 باید استفاده کنم یا میشه به طریق دیگری هم؟ با توجه به اینکه فرکانس پالس تولید شده در خروجی میکرو بالای 20MHz باشه، البته ممکنه کریستال بزرگ هم گیر بیارم اونوقت فرکانس بالاتر خواهد بود

نوشته اصلی توسط _آرش
                          یک ورکتور رو با خازن سمت چپ مدار موازی کن طوری که سر ورکتور به سمت بالا باشه . ( البته برای جدا شدن DC بینشون یک خازن 10u بذار.) بعد به سر ورکتور یک ولتاژ DC بده. این باعث میشه ظرفیت خازنی ورکتور تغییر کنه. چون همواره مقدار خازنی ورکتور با مقدار خازن اصلی جمع میشه در نتیجه فرکانس مدارت تغییر می کنه.
                          این دیود ورکتور را نباید با سلف سمت چپ موازی کنم؟ مطمئنید با خازن
                          please عکس :redface:

دیدگاه

سلام

نوشته اصلی توسط mmz81
                            در باره میکرو: اگه بخوام سریال ارسال کنم فقط PT2262 و برای دریافت 72 باید استفاده کنم یا میشه به طریق دیگری هم؟ با توجه به اینکه فرکانس پالس تولید شده در خروجی میکرو بالای 20MHz باشه،
                            کسی نظری نداره برای میکرو ، میخوام بدونم کسی تا حالا IC های Modulator &DeModulator استفاده کرده، شاید راه خوب و راحتی برای میکرو باشه شایدم بستن خود مدولاتور و دمدولاتور !
                            اگر آسی خاصی را سراغ دارید لطفا بفرمایید

نوشته اصلی توسط _آرش
                            خب حالا شما نیاز به گیرنده داری. این یعنی اینکه بتونی فرکانسی که فرستادی رو دریافت کنی و تشخیص بدی که خودشه. ابتدا شما سعی کن با تغییراتی روی گیرنده فرکانس خروجی اونو سریعا تغییر بدی. یعنی بتونی سریعا از یک فرکانس به فرکانس دیگه سوییچ کنی. این کار برای اینه که هر فرکانس مبین صفر یا یک باشه. برای این کار میتونی از تغییر مقدار خازن استفاده کنی. مثلا یک ورکتور رو با خازن سمت چپ مدار موازی کن طوری که سر ورکتور به سمت بالا باشه . ( البته برای جدا شدن DC بینشون یک خازن 10u بذار.) بعد به سر ورکتور یک ولتاژ DC بده. این باعث میشه ظرفیت خازنی ورکتور تغییر کنه. چون همواره مقدار خازنی ورکتور با مقدار خازن اصلی جمع میشه در نتیجه فرکانس مدارت تغییر می کنه.
                            بیشتر راهنمایی کنید لطفا
                            ممنون

دیدگاه

میدونید هدف اصلی اینه که 1 پالس فرستاده بشه و در گیرنده تشخیص داده بشه، و چیزی که مهمه اینه که توان فرستنده چقدره و سیگنال با چه دامنه ای رسیده به گیرنده

دیگه کمی داره دیر میشه oo:

فکر کنم این تاپیک دیگه خیلی طولانی شد اگه یه جوری بشه این مسئله به جواب آخر برسه خیلی خیلی ممنون میشم
                              1 بار دیگه مرور می کنیم:

هدف اصلی که طراحی :
                              1-گیرنده و 2- فرستنده فرکانس بالای 400MHz بود، حالا به دلایل متعدد فعلا به 20MHz بسنده شده
                              3-اگر دیتا را با میکرو ارسال کنیم چطور ، به غیر از PT2262,72 آیا کسی راه حلی داره در حقیقت کافیست 1 مدار مدولاتور و دمدولاتور بسته بشه؟

قرارنیست صدا ارسال بشه ها فقط 1 سوئیج توی فرستنده هست که در حقیقت مدار را روشن و خواموش کنه و همون خروجی اسیلاتور ارسال بشود

هم اکنون نیازمند یاری بیشترتان هستیم

دیدگاه

بازم سلام

جناب "_آرش" به جز شما که کسی تا حالاش توی این تاپیک کمکی نکرده
                                شما هم که دارید کم لطفی می کنید :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X