سلام
نه متاسفانه نتونستم
آدرس ایمیل:departed.phoenix@gmail.com
ممنون از کمکتون
سلام اینجا برای شما میزارم ، داخل فایل rar فشرده کردم ، از حالت فشرده در بیارید و استفاده کنید ، فقط حتما اینترنت و firewall و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید ، درضمن حتما همه ی فایل ها رو Run as Administrator رو باز کنید.
سلام اینجا برای شما میزارم ، داخل فایل rar فشرده کردم ، از حالت فشرده در بیارید و استفاده کنید ، فقط حتما اینترنت و firewall و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید ، درضمن حتما همه ی فایل ها رو Run as Administrator رو باز کنید.
سلام
یک دنیا ممنون مشکلم حل شد
با تشکر
departed.phoenix
آقا یکی به دادم برسه.تو hfss 13 برای رسم پترن تشعشعی آنتن تو قسمت creat report / far fields گزینه 3D polar plot رو انتخاب می کنم اما کلید Add Trace غیرفعاله... :cry2:
کسی می دونه دلیلش چیه؟؟؟ من باید کار دیگه ای انجام بدم یا نه...
احتمال داره که نرم افزار باگ داشته باشــــه؟؟؟؟؟؟!!! :cry:
آقا یکی به دادم برسه.تو hfss 13 برای رسم پترن تشعشعی آنتن تو قسمت creat report / far fields گزینه 3D polar plot رو انتخاب می کنم اما کلید Add Trace غیرفعاله... :cry2:
کسی می دونه دلیلش چیه؟؟؟ من باید کار دیگه ای انجام بدم یا نه...
احتمال داره که نرم افزار باگ داشته باشــــه؟؟؟؟؟؟!!! :cry:
سلام ، بله هیمنطور غیرفعال است اما وقتیکه گزینه ی new report رو میزنید ، گزینه ی add trace از حالت غیر فعال خارج میشه و فعال میشه و شما میتونید با add trace زدن پترن های دیگه رو در زوایا و فرکانس های دیگه به نمودار اصلی اضافه بکنید
من می خوام یه آنتن Yagi-Uda شبیه سازی کنم اما نمی دونم چطوری این چند المان رو تغذیه کنم و همینطور شرایط مرزی رو نمی دونم دقیقا باید چی تعریف کنم.با توجه به هندسه مسئله آیا مکعب مستطیل درست خواهد بود؟
با سلام خدمت جناب رهنما عزیز
من می خوام یه آنتن Yagi-Uda شبیه سازی کنم اما نمی دونم چطوری این چند المان رو تغذیه کنم و همینطور شرایط مرزی رو نمی دونم دقیقا باید چی تعریف کنم.با توجه به هندسه مسئله آیا مکعب مستطیل درست خواهد بود؟
با تشکر از لطف شما :smile:
سلام قبل شبیه سازی باید این آنتن رو طراحی بکنید ، یعنی من یه سری اطلاعاتی رو برای طراحی این آنتن به شما می دم و شما بر اساس روابط تجربی بدست آمده در سال های اخیر طول المان های اکتیو و پسیو این آنتن و همچنین فاصله ی بین المان پارازینی ، رفلکتور و المان اکتیو اصلی رو با توجه به pdf هایی که برای شما پیوست میکنم
اطلاعات برای طراحی آنتن یاگی :
یک آنتن آرایه ای یاگی رو طراحی بکنید که دارای چنین پروفایلی باشه :
1 - فرکانس مرکزی 435MHz با پهنای باند 10MHz (یعنی از 420MHz الی 430MHz)
2 - دارای 9 المان باشه
3 - داری پلاریزاسیون افقی و با عمودی باشه
4 - طول این آنتن از 1.5 متر تجاوز نکنه
5 - گین Front to back Ratio حدود 17dB
6 - Return Loss و یا تلفات بازگشتی برای باند اصلی (S11) از 15dB- بهتر باشه
7 - زاویه ی E-Plane در 3dB حدود 36 درجه
8 - زاویه ی H-Plane در 3dB حدود 44 درجه باشه
9 - گین کلی حداقل 15dBi رو با احتساب تلفات
در مورد تغذیه و شرایط میدان نور و Airbox این آنتن قبلا در هیمن انجمن برای یکی از دوستان توضیح داده بودم ، ولی یه آنتن Yagi-Uda که در HFSS کشیده شده برای شما پلود میکنم (فایل پسورد داره به من پیغام خصوصی بدید تا پسورد رو برای شما بفرستم)
سلام قبل شبیه سازی باید این آنتن رو طراحی بکنید ، یعنی من یه سری اطلاعاتی رو برای طراحی این آنتن به شما می دم و شما بر اساس روابط تجربی بدست آمده در سال های اخیر طول المان های اکتیو و پسیو این آنتن و همچنین فاصله ی بین المان پارازینی ، رفلکتور و المان اکتیو اصلی رو با توجه به pdf هایی که برای شما پیوست میکنم
اطلاعات برای طراحی آنتن یاگی :
2 - دارای 9 المان باشه
در مورد تغذیه و شرایط میدان نور و Airbox این آنتن قبلا در هیمن انجمن برای یکی از دوستان توضیح داده بودم ، ولی یه آنتن Yagi-Uda که در HFSS کشیده شده برای شما پلود میکنم (فایل پسورد داره به من پیغام خصوصی بدید تا پسورد رو برای شما بفرستم)
2 - دارای 9 المان باشه
:biggrin: :biggrin:
یادش بخیر
چه زود گذشت
نوشته اصلی توسط keyvan majidi
من می خوام یه آنتن Yagi-Uda شبیه سازی کنم
اگه توی هندبوک ها بگردید جداول و فرمولهایی برای طراحی یاگی پیدا می کنید
بر محمد و آل محمد صلوات
"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
جناب رهنما متاسفانه فایل های pdf که پیوست کردید مشکل دارند.دانلود نمی شوند
سلام کیوان جان ، چرا دانلود میشن ، اگه توجه بکنی تعداد دانلود روز به روز داره بالا میره ، اگه بازم نتونستی دانلود کنی ، به من بگو که مجدد برای شما پلود کنم ، البته جوجو 11 به شما راهنمایی داد ، تو هندبوک ها از جمله بالانیس کامل توضیح داده در قسمت آنتن های آرایه ای
:biggrin: :biggrin:
یادش بخیر
چه زود گذشت
آره گرفتم چی گفتی ، دیگه دنبالش نرفتم ، طرفم بهم زنگ نزد ، مثل اینکه واقعا میخواستن سو استفاده کنن.
[quote author=محسن رهنما link=topic=18851.msg531802#msg531802 date=1385823746]
سلام کیوان جان ، چرا دانلود میشن ، اگه توجه بکنی تعداد دانلود روز به روز داره بالا میره ، اگه بازم نتونستی دانلود کنی ، به من بگو که مجدد برای شما پلود کنم ، البته جوجو 11 به شما راهنمایی داد ، تو هندبوک ها از جمله بالانیس کامل توضیح داده در قسمت آنتن های آرایه ای
آقا راستش تعداد دفعات دانلود ماله خودمه که چندین بار امتحان کردم :rolleyes:
دیدگاه