اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از آیکن انحصاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از آیکن انحصاری

سلام
    این پیشنهادی که می خوام مطرح کنم رو قبلا Faramarz MS تو قسمت گفتگوی آزاد مطرح کرده بود!
    بهتر نیست به جای قرار دادن پسورد روی فایل ها ، بیایم با همون نرم افزار winrar یه فایل sfx بسازیم ؟ این فایل sfx با پسوند exe ذخیره میشه و برای باز کردنش نیازی به نرم افزار winrar نیست. از طرفی امکان اضافه کردن آیکون هم داره. می تونیم یه آیکون واحد تو سایت بذاریم تا همه ازش استفاده کنن.
    یه چیزی مثل این

تنها عیبی که داره ، اینه که حدودا 100KB به حجم فایل فشرده شده اضافه میشه
    نظرتون چیه؟

پاسخ : استفاده از آیکن انحصاری

ببینید من هم دوست ندارم روی فایل ها پسورد بزاریم چون این روش خیلی بهتر هست ولی ......
    خودتونم میدونید که خیلیا به خودشون زحمت نمیدن این کارو بکنن و بعضی ها هم بلد نیستند و ....
    ولی باید یک فکری برای این پسورد ها بکنیم... :redface:
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من نمی دونم برای این موضوع چرا اینقدر حساسیت نشون میدین !
      پسورد چرا داده میشه ؟
      اصلا تو این همه وبسایتی که وجود داره چرا برای فایلها پسورد میزارن ؟
      یه فایل فشرده که روش یه پسورده ! یعنی اینقدر سخته وارد کردن پسورد !
      علت اصلی که این پسورد رو میزارن فکر می کنین که چیه ؟
      بر فرض مثال یه وبلاگ رو در نظر بگیرین که داره به خیال خودش یه بانک اطلاعاتی جمع می کنه ! میاد از سایت ما هم کلی فایل لینک میده تو وبلاگ خودش !
      و بعد تو جستجوهایی که توی نت انجام میشه این وبلاگ بالا میاد و هر کسی نوشته ها رو می خونه ! خوب ، همه که فایلها رو دانلود نمی کنند ! بیشتر مردم نیگا می کنند تا ببینند اصلا این مقاله یا فایل چیه ! به دردشون می خوره یا نه !
      حالا اگر فایل ما پسورد داشته باشه ، اون کاربر چه دلش بخواد چه نخواد زیر فایل مینویسه پسورد برای باز کردن فایل www.eca.ir که همون آدرس سایته و مطمئا باشین کاربرایی که دنبال فایل بخصوصی هستند وقتی می بینن چند تا فایل در مورد برق و الکترونیک با این پسورد هست یه نیگاهی هم به اون لینک می اندازند تا اطلاعات بیشتری بتونند پیدا کنند !
      با این کار به صورت اتوماتیک هم امضای اون فایل که مبدعش کجاست عوض نمیشه و هم یه جورایی تبلیغ برای خود وبسایته و تاثیر مثبتی توی رنکینگ وبسایت داره !
      ولی اگر مثلا فایل رو exe کنیم و براش پسورد نزاریم ، مطمئن باشین که 90% جاهایی هم که لینک میدن اصلا نمی گن این فایل ماله کجاست ! ( حالا شانس نیاریم به اسم خودشون نزارند ! )
      اگر قرار باشه غصه کسایی رو بخوریم که بعد دانلود فایل پسورد یادشون میره ، باید دق کنیم و بمیریم !

دیدگاه

سلا م
        با تشکر از Magicain که این موضوع رو اینجا مطرح کرد.

در مورد سودمند بودن یا نبودن این کار (پسورد گذاشتن) قبلا صحبت شده ولی خوب... :redface:

آقا اگه هدف تبلیغات باشه که خوب SFX کردن و آیکون گذاشتن خیلی موثرتره .
        چون هم آیکون داره (از چنتا کتاب رو هم باند پیچی شده قشنگتره) .
        هم همون طرفی که با چند بار دیدن و چند با ر کپی و پیست کردن پسورد (www.eca.ir) قراره بیاد سایتو ببینه ، اگه یه فایل با آیکون سایتو ببینه و توضیحاتی که میشه داخل فایل SFX قرار داد رو بخونه ، تو یه چشم به هم زدن عاشق سایت میشه .

چرا نمیخایم قبول کنیم این روش برای تبلیغ قدیمیه و دیگه جواب نمیده .
        در ضمن یه سری مشکلات هم برای اعضا (مخصوصا اعضای جدید) ایجاد کرده و یه خورده دردسر واسه مدیران . !
        اینم نمونش

این اطلاعیه تا کی قراره اون بالا بمونه ؟!

یه نگاه هم به این لینک ها بندازین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=200
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=400
        .
        .
        .
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=6200

فکر نمیکنید تبلیغات کاذب آخرش اینجوری میشه ؟
        تقریبا بیشتر از 95 درصد اعضا هیچ ارسالی نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با اجازه مدیران میخوام یه نظر سنجی تو گفتگوی آزاد بزارم تا اینجوری مشخص بشه چند نفر از اعضا از طریق پسورد فایلها با سایت آشنا شدن .
        شاید واقعا موثر بوده و ما داریم اشتباه میکنیم .
        امیدوارم هرچه زودتر تکلیف پسورد روشن بشه.

موفق باشید و به امید روزهای بهتر .
        دوش دیوانه شدم عشق مرا دید و بگفت آمدم نعره مزن جامه مدر هیچ مگو
        گفتم ای عشق من از چیز دگر می​ترسم گفت آن چیز دگر نیست دگر هیچ مگو
        من به گوش تو سخن​های نهان خواهم گفت سر بجنبان که بلی جز که به سر هیچ مگو
        قمری جان صفتی در ره دل پیدا شد در ره دل چه لطیف است سفر هیچ مگو
        مولانا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faramarz M-S
          سلا م
          با تشکر از Magicain که این موضوع رو اینجا مطرح کرد.

در مورد سودمند بودن یا نبودن این کار (پسورد گذاشتن) قبلا صحبت شده ولی خوب... :redface:

آقا اگه هدف تبلیغات باشه که خوب SFX کردن و آیکون گذاشتن خیلی موثرتره .
          چون هم آیکون داره (از چنتا کتاب رو هم باند پیچی شده قشنگتره) .
          هم همون طرفی که با چند بار دیدن و چند با ر کپی و پیست کردن پسورد (www.eca.ir) قراره بیاد سایتو ببینه ، اگه یه فایل با آیکون سایتو ببینه و توضیحاتی که میشه داخل فایل SFX قرار داد رو بخونه ، تو یه چشم به هم زدن عاشق سایت میشه .

چرا نمیخایم قبول کنیم این روش برای تبلیغ قدیمیه و دیگه جواب نمیده .
          در ضمن یه سری مشکلات هم برای اعضا (مخصوصا اعضای جدید) ایجاد کرده و یه خورده دردسر واسه مدیران . !
          اینم نمونش

این اطلاعیه تا کی قراره اون بالا بمونه ؟!

یه نگاه هم به این لینک ها بندازین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=200
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=400
          .
          .
          .
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=realName;start=6200

فکر نمیکنید تبلیغات کاذب آخرش اینجوری میشه ؟
          تقریبا بیشتر از 95 درصد اعضا هیچ ارسالی نداشتن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با اجازه مدیران میخوام یه نظر سنجی تو گفتگوی آزاد بزارم تا اینجوری مشخص بشه چند نفر از اعضا از طریق پسورد فایلها با سایت آشنا شدن .
          شاید واقعا موثر بوده و ما داریم اشتباه میکنیم .
          امیدوارم هرچه زودتر تکلیف پسورد روشن بشه.

موفق باشید و به امید روزهای بهتر .
          سلام
          خسته نباشید
          همین طور که فرشاد در پست بالا فرمودن مهمتر از جنبه ی تبلیغات، حفاظت از فایل های
          انجمن در مقابل سوء استفاده های احتمالی مطرح هست و این اینکار ، این روند رو کند میکنه.
          و اگه دقت کرده باشید این شیوه در بسیاری از سایتها پیاده میشه و چیز تازه ای نیست.
          دوم اینکه مطمئنید عدم فعالیت این 95 درصد فقط اثر سوء تبلیغات کاذب برای پسورد باشه؟
          صد البته که پارامترهای زیادی مطرحه و این مورد شاید اخرینش باشه.
          خوب میشه سوال رو اینطور مطرح کرد که چطوری میتونیم ،این امر رو به راحتی بین اعضا و
          به خصوص کاربران جدید جا بندازیم.
          ما رو از نظراتتون بی نصیب نزارید.

دیدگاه

سلام

ممنون از توجهتون .

محافظت واسه چی ؟ واسه اینکه کسی به اسم خودش اونارو نذاره تو سایت یا وبلاگش ؟
            اگه بخاطر این باشه که طرف فایل رو دانلود میکنه بجای پسورد ما پسورد خودشو (آدرس سایت خودش) میزاره دوباره پلود میکنه.

با آیکون انحصاری گذاشتن هم میشه محافظت کرد .
            فقط کافیه دوستان یهکم حوصله بخرج بدن .

در مورد آمار 95درصدی حق با شماست .
            همه اینها بخاطر تبلیغات کاذب نبوده ولی بی تاثیر هم نبوده

موفق باشید
            مولانا

دیدگاه

ببینید آخه اصلا تبلیغات کاذب بحثش کلا جداست !
              من تاحالا نشنیدم به این چیزا تبلیغ بگن تازه اونم از نوع کاذبش .....
              اصلا هدف ما از این کار تبلیغ نیست و فقط به نوعی مارک کردن فایل ها هست .
              I ❤️ ECA

دیدگاه

من که از طریق اینکار ادرس سایت رفت تو ذهنم و به این راحتی ها هم از یادم نمیره

این بهترین روش ممکنه.

دیدگاه

سلام دوستان من بعد از حدود 1 سال دارم تو سایت پست میزارم و دوباره به انجمن برگشتم به خاطر مشکلاتی که داشتم نمیشد بیام

ولی منم با پسورد گذاشتن موافقم اول اینکه اگه کسی بخواد فابل رو دانلود کنه و پسوردش رو بر داره و با نام خودش اپلود کنه خیلی وقت میبره و کمتر

کسی این کارو میکنه و به نظر من دانشجو و یا کاربر کامپیوتری که از این کار ساده عاجز باشه بهتره نیاد تو اینترنت oo: اخه دیگه وارد کردن پسورد چیکار

داره که اینقدر بحث میشه به نظر من که روش خوبیه و همیشه ادرس سایت معلومه و یاد اوری میشه
                  موفق باشید
                  چنین گفت زردشت:....عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار ، از تنفر متنفر باش ، به مهربانی مهر بورز با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش ......

دیدگاه

محمد جان خوش اومدی ....
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا من حسابی قانع شدم!
                      ولی حالا یه ایده جالب تر به ذهنم رسید ... میشه هم فایل رو تبدیل به exe کرد و براش آیکون و لوگو گذاشت و هم پسورد دارش کرد! حجمش چندان هم زیاد نمیشه ... یه کوچولو! ... وقت کردم یه نمونه درست می کنم می ذارم دربارش نظر بدین! :icon_razz:

دیدگاه

سلام
                        من قبلا این کارو کردم ولی اصلا بهش توجهی نشد :cry2:

این لینک پست http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,11303.msg49142.html#msg49142

اینم لینک دانلود فایل http://www.sharemation.com/dakshjou/Project.exe

البته زیاد روش کار نکردم . خیلی بهتر و قشنگتر از اینا میشه درستشون کرد .
                        بازم میگم فقط یه کم حوصله میخواد .

با تشکر
                        مولانا

دیدگاه

به نام خدا

سلام
                          بنده هم قبلا این موضوع رو در یک پست خواسته بودم که روشی برای حذف پسورد تبیین بشه که هم نیازهای مدیران و کاربران
                          سایت رو تامین کنه و هم مشکلات روش حاضر رو نداشته باشه.
                          در مورد روشهای ارایه شده صحبت نمی کنم ولی اصل مشکل برای خود من حفظ کردن و وارد کردن یک پسورد چند حرفی نیست!
                          اصل قضیه اینه که من فقط عضو همین یدونه انجمن و سایت که نیستم!!(قطعا شما هم همینطورید!) من از سال 66 کارم و زندگیم
                          کامپیوتره و اون موقع که یاهو هنوز BBS بود و هنوز ویندوز نود و پنجی نبود که بخواد وبی باشه توی یاهو عضو بودم! با اجازتون بعد از
                          روزنامه اطلاعات و ایرنت سومین شبکه BBS ایران رو هم در دانشگاه امام حسین راه انداختیم(داناDANA) !
                          بگذریم!! هدفم از ذکر این سابقه این بود که عرض کنم توی این تشکیلات عریض و طویل و بی ودر و پیکر هممون عضو صدها سایت
                          و فروم هستیم که گاها فایل هم از اونها دانلود میکنیم.
                          شما رو نمی دونم ولی خود من چون نمیتونم این همه پسورد مختلف رو حفظ کنم و نمی خوام موقعی که میخوام از یه برنامه استفاده کنم که توی
                          بانکم دارم دویست تا پسورد رو امتحان کنم تا یکیش جور دربیاد (تازه به فرض آزاد بودن مخ برای حفظ 200 تا پسورد!!) برای حل مشکل
                          همون موقع که یه فایل رو دانلود میکنم اول "اکستراکتش" میکنم بعد هم بدون پسورد دوباره زیپش میکنم میذارم توی بانکم!
                          بعدا هم موقع استفاده اصلا یادم نمیاد این فایل رو از کجا اوردم! دوستانی هم که فایل رو از من میگیرند نشونی از مرجعش ندارند!
                          هر چند نمی خواستم اظهار نظر کنم ولی من با sfx کردن و قرار دادن آیکون سایت و حذف پسورد موافقم وبرای تامین نظر دوستان
                          مدیر هم در صورت اجرایی بودن پیشنهاد میکنم قانونی بذارن که اسم فایلهای قابل دانلود دو بخشی باشه: www.eca.ir_filename
                          عزت زیاد...

حسین خواجه جعفری
                          اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
                          بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

جناب خواجه جعفری اون 99 تا سایت دیگه کدومشون اینجوری فایل exe می زارن ؟
                            برای هر فایلی که exe میشه کمه کم 100 کیلو بایت اضافه حجم داریم ! حالا یه نفری که دیال پ داره می خواد 20 تا دونه فایل دانلود کنه ! یعنی کمه کم 2 مگ باید اضافه دانلود کنه ؟ به خاطر چند مگ الکی باید کلی الافی بکشه !
                            سوای بر اینها فایلهای exe هیچ تضمینی ندارند و خیلی زود ویروسی می شند ! هیچ سایت حرفه ایه و بزرگی به هیچ وجه فایلهاشو به صورت exe تو هاستش نمی زاره !
                            کلی فایل توی هاست پلود میشه ! 100 کیلو بایت 100 کیلوبایت همینجوری بره جلو کلی فضا می گیره !
                            یه مقله 300 کیلوبایتی که زیپ میشه 200 کیلو بایت ! بیایم یه 100 کیلو بایتم بهش اضافه کنیم ! دیگه چرا زیپش کردیم من نمی دونم !
                            حالا سوای همه اینا ، خیلی ها هیچ نمی دونن که چجور فایلها رو فشرده کنند ! چه برسه به sfx و گذاشتن آیکن ! همینجوری کلی دردسر داریم چه برسه که ............

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X