اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ظاهر سایت

به نظر من همین قالب خیلی خوبه
    فقط بعضی از پیشنهادات بد نیست
    مثلا عدم نمایش امضا ها یا عکس ها
    پس اگه به avrfreak برید چی میگید دیگه اونجا
    پیشنهاد من به شما دسوت عزیز اینه که زیاد به اینجور چیزا گیر نده
    محتوا مهمتره
    عادت میکنی به همین استایل و دوسش خواهی داشت
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام دوباره
      دوستمون n340 گفتند برید avrfreak چی میگید خوب من رفتم هم سایت خوبی داشتن هم فروم خوبی همه چی رو قاعده بود البته بگم تبلیغاتش کم بود ها!!
      در ضمن اون پایینش نوشته از سیستم PNphpBB استفاده کرده که نمیشه با اینجا مقایسه کرد.
      به نظرم اونجا تا حد امکان سعی شده از گرافیک کمتری استفاده بشه تا سرعت لود بالا بره .
      در کل از لحاظ ظاهری (قالب) اونجا بهتره از اینجا کار شده نمیگم زیباتره اما ... کاش خودتون یه سر برید بیینید
      یه جورایی ساده و زیباست دیگه
      ------------------------------------------------------
      راستی تو رو خدا بحث عادت رو پیش نکشید
      -------------------------------------------------------
      یه چیز دیگه یادم افتاد که بگم اون پایین فروم رو نگاه کنید نوشته
      XHTML RSS WAP2
      شما روی XHTML کلیک کنید یه صفحه میاد که نشون میده این فروم 45 تا خطا و 18 تا خطر رو گوشزد کرده
      حالا من خودم تازه دارم اچ تی ام ال یاد میگیرم ولی دوستانی که توی این کار حرفه ای هستند باید بدوند این خطا ها برای چه هست؟!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper
        سلام دوباره
        دوستمون n340 گفتند برید avrfreak چی میگید خوب من رفتم هم سایت خوبی داشتن هم فروم خوبی همه چی رو قاعده بود البته بگم تبلیغاتش کم بود ها!!
        در ضمن اون پایینش نوشته از سیستم PNphpBB استفاده کرده که نمیشه با اینجا مقایسه کرد.
        به نظرم اونجا تا حد امکان سعی شده از گرافیک کمتری استفاده بشه تا سرعت لود بالا بره .
        در کل از لحاظ ظاهری (قالب) اونجا بهتره از اینجا کار شده نمیگم زیباتره اما ... کاش خودتون یه سر برید بیینید
        یه جورایی ساده و زیباست دیگه
        ------------------------------------------------------
        راستی تو رو خدا بحث عادت رو پیش نکشید
        -------------------------------------------------------
        یه چیز دیگه یادم افتاد که بگم اون پایین فروم رو نگاه کنید نوشته
        XHTML RSS WAP2
        شما روی XHTML کلیک کنید یه صفحه میاد که نشون میده این فروم 45 تا خطا و 18 تا خطر رو گوشزد کرده
        حالا من خودم تازه دارم اچ تی ام ال یاد میگیرم ولی دوستانی که توی این کار حرفه ای هستند باید بدوند این خطا ها برای چه هست؟!؟
        این خطا ها همه بخاطر فارسی شدن وتغییرات داحل قالبه
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

از تغییر نترسید رسیک کردن کلید موفقیته ستون به ستون فرجه راکد نباید بود باید هر لحظه در حال تغییر و بهبود باشبم
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
            از تغییر نترسید رسیک کردن کلید موفقیته ستون به ستون فرجه راکد نباید بود باید هر لحظه در حال تغییر و بهبود باشبم
            بله حق باشماست ولی بعضی از تغییر ها در چنین جاهای مساویست با فاجعه و شاید تولدی دوباره یعنی از نوع شروع شه

نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
              بله حق باشماست ولی بعضی از تغییر ها در چنین جاهای مساویست با فاجعه و شاید تولدی دوباره یعنی از نوع شروع شه

یعنی سایت بپره؟!!! مگه بک پ نمیگیرن؟!! نه تورو خدا سروع دوباره نشه نصف علم الکترونیک ایران میپره

ولی در کل تغییر خوبه درسته به شخصه به ثبات و پایداری تمایل دارم دوست ندارم تغییری بکنم ولی دیگه دیگه معمولا تغییرات راه های جدید درست میکنن و باعث پیشرفت میشم
              خلاصه نظر من با گزینه "تغییر کنه " هست حالا ببینیم چی میشه تغییر کنه هم خوشحال میشم نکنه هم خوشحال میشم )
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                یعنی سایت بپره؟!!! مگه بک پ نمیگیرن؟!! نه تورو خدا سروع دوباره نشه نصف علم الکترونیک ایران میپره

ولی در کل تغییر خوبه درسته به شخصه به ثبات و پایداری تمایل دارم دوست ندارم تغییری بکنم ولی دیگه دیگه معمولا تغییرات راه های جدید درست میکنن و باعث پیشرفت میشم
                خلاصه نظر من با گزینه "تغییر کنه " هست حالا ببینیم چی میشه تغییر کنه هم خوشحال میشم نکنه هم خوشحال میشم )
                بله حق با شماست پکاپ میگرن ولی بعضی از انجمن ساز ها فقط فقط پکاپ های که از خودشون
                گرفته شده رو میخونه بدون نقص و بعضی ها هم نه
                بعضی از دوستان نظر دادن که انحمن ساز این سایت عوض بشه خب فکر نکنم بشه حجم :read: زیاد از اصلاعات با ارزش این سایت به انجمن ساز دیگه انتقال داد یا شاید هم بشه دقیقا نمی دونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

بله حق با شماست پکاپ میگرن ولی بعضی از انجمن ساز ها فقط فقط پکاپ های که از خودشون
                  گرفته شده رو میخونه بدون نقص و بعضی ها هم نه
                  بعضی از دوستان نظر دادن که انحمن ساز این سایت عوض بشه خب فکر نکنم بشه حجم :read: زیاد از اصلاعات با ارزش این سایت به انجمن ساز دیگه انتقال داد یا شاید هم بشه دقیقا نمی دونم
                  والا من اطلاعات تو طراحی وب در اون حد نیست ولی اطلاعات اینجا خیلی با ارزشه به هیچ عنوان نباید پاک شه

دیدگاه

نیاز نیست خوبه ،چیز حوبو کسی تغییر نمیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad m
                      نیاز نیست خوبه ،چیز حوبو کسی تغییر نمیده
                      دست روی دست بسار است

دیدگاه

دوستان من هنوز دارم پیغام خصوصی میدم که دوستان دیگر هم شرکت کنند

واقعا اگر مایلید که تغییر کنه ازتون درخواست میکنم برای دوستانتون در انجمن پیغام بدید در نظرسنجی شرکت کن

از اول خرداد تا حالا این نظرسنجی 1500 بازدید داشته ولی فقط 100 رای داده شده البته میدونم 1500 بازدید به یعنی 1500 نفر نیست ولی به معنای 100 نفر هم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper

واقعا اگر مایلید که تغییر کنه ازتون درخواست میکنم برای دوستانتون در انجمن پیغام بدید در نظرسنجی شرکت کن

از اول خرداد تا حالا این نظرسنجی 1500 بازدید داشته ولی فقط 100 رای داده شده البته میدونم 1500 بازدید به یعنی 1500 نفر نیست ولی به معنای 100 نفر هم نیست
                          فک میکنم از طرف مدیریت برا همه نظر سنجی فرستاده بشه بهتره اینجوری با یه تاپیک میبینی دیگه زیاد اهمیت نمیدن
                          اگه مدیریت پا پیش بزاره بهتر میشه

دیدگاه

تغییر ظاهری هم نشد زیاد مهم نیست
                            یک مورد خیلی خیلی مهم اینه که بشه عکس رو مستقیم همینجا پ کرد. الان باید بریم یک سایت اشتراک گذاری پلود کنیم و بعد بیایم اینجا لینک رو قرار بدیم.این یک ضعف یزرگیه.

قالب فروم پرشین تولز خیلی حرفه ایه و همه جور امکاناتی داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper

شابد یکی راضی نباشه که با پیام خصوصی اونو وادار به رای دادن بکنی
                              بعضی وقتا میبینی که گیرنده پبام گزارش تخلف میده
                              شابد اصلا دلش نخواد رای بده هرکس نظر خودش رو داره

اصلا این قالب چش هست که از وقتی عضو ابن انجمن شدین گیر دادین که باید عوض بشه؟
                              نه رنگش بده و نه شلوغ هست که حواس آدم رو پرت کنه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                              تغییر ظاهری هم نشد زیاد مهم نیست
                              یک مورد خیلی خیلی مهم اینه که بشه عکس رو مستقیم همینجا پ کرد. الان باید بریم یک سایت اشتراک گذاری پلود کنیم و بعد بیایم اینجا لینک رو قرار بدیم.این یک ضعف یزرگیه.
                              قالب فروم پرشین تولز خیلی حرفه ایه و همه جور امکاناتی داره.
                              پلود مستقیم عکس توی انجمن نیازمند ترافیک اضافه برای سرور سابت هست که پول میخواد و موقعی که سرور پر بشه سرعت سایت رو میاره پایین

بهترین سابت پلود عکس www.8pic.ir هست که عکس ها رو 2 سال نگه میداره و لینک انجمن هم میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                                شابد یکی راضی نباشه که با پیام خصوصی اونو وادار به رای دادن بکنی
                                بعضی وقتا میبینی که گیرنده پبام گزارش تخلف میده
                                شابد اصلا دلش نخواد رای بده هرکس نظر خودش رو داره

اصلا این قالب چش هست که از وقتی عضو ابن انجمن شدین گیر دادین که باید عوض بشه؟
                                نه رنگش بده و نه شلوغ هست که حواس آدم رو پرت کنه
                                دوست عزیز کسی مجبور نیست (اسمش نظرسنجیه مثلا آ ) گفتم اگر دوست دارین دوستاتون هم خبر کنید
                                در ضمن هیچ تخلفی هم صورت نگرفته که اگه گرفته بود الان این تاپیک بسته شده بود.

در مورد قالب هم تا دلتون بخواد تایپک هست که از مشکلات قالب سایت گفته باشه .

در ضمن اگر قابلیت اپلود در خود سایت باشه باعث میشه سایت به یه ارشیو بی نقص تبدیل بشه (در بیشتر سایت ها مثلا توضیحی در مورد عکسی میدهند که بعد از چند وقت با حذف شدن عکس ، نوشته هم بدرد نخور میشه) در اصل کاربران دوست دارن انجمن پیشرفت کنه ...

خلاصه اینها همش پیشنهاد به مدیران فرومه و اونها باید تصمیم بگیرین اعمال کنن یا نه (که اگه نکنن هیچی دیگه ...) شما سخت نگیر اگر دوست داری عوض شه نظرت رو بگو اگر نمیخوای عوض شه بازم نظرت رو بگو ....... به من بیچاره چیکار داری آخه!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X