اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ظاهر سایت

اشکان عوض شه بهتره یه تغییری یه اپدیتی!! نمیشه که مثلا همیشه ویندوز xp داشت باید همیشه یه حرکتی باشه
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

کاش مدیران هم بیان و یه نگاهی بندازن.
      حتی یه تغییر ساده در رنگ بندی هم میتونه تجربه کاربری رو عوض کنه.

دیدگاه

یه سوال

تلفظ سایت چیه؟

ایی سی اِی

یا

ایکا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          اشکان عوض شه بهتره یه تغییری یه اپدیتی!! نمیشه که مثلا همیشه ویندوز xp داشت باید همیشه یه حرکتی باشه
          من میگم عوض نشه
          ولی از طرفی موقعی که قالب عوض میشه سردگمی توی انجمن بوجود میاد
          نمونش سیمولاتور گیم بود که به خاطر تغییر قالب کاربراش ریزش پیدا کردن من هم تو عضو انجمنش بودم چون دیدم قالب خوبی نداره دیگه بهش سر نزدم ولی قبل از تغییر قالبشون جزو کاربرای فعالش بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            یه سوال

تلفظ سایت چیه؟

ایی سی اِی

یا

ایکا؟

آروین خان از اون سوالهای قدیمی بود که بین علما اختلاف نظر وجود داره!! :mrgreen:
            به نظر من (که فکر کنم مسئولین سایت هم همین نظر رو دارن) جدا جدا تلفظ میشه.

دیدگاه

تلفظش میشه E--C--A
              ولی از اون جایی که معمولا مخفف هارو به هم چسبیده میخونن (مثلا NASA که نمونه معروفیه) تا راحت به خاطر سپرده شه اکا هم درسته.

دیدگاه

خود مهندس بلورچیان ای سی ای e-c-a تلفظ میکردم

اشکان تغییر بزرگ نه! یه کم مثلا رنگ بندی و... نه در حدی که کاربرا گمراه شن تغییری نباشه که یه هو سایت 180 درجه عوض شه!! یه کم تغییر کنه!
                من خودمم تو یه فروم عضو بودم انجمنش ابی بود یه هو کردنش قهوه ای تیره!!!!!! منم دیگه خوشم نیومد نرفتم !
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  خود مهندس بلورچیان ای سی ای e-c-a تلفظ میکردم
                  اشکان تغییر بزرگ نه! یه کم مثلا رنگ بندی و... نه در حدی که کاربرا گمراه شن تغییری نباشه که یه هو سایت 180 درجه عوض شه!! یه کم تغییر کنه!
                  من خودمم تو یه فروم عضو بودم انجمنش ابی بود یه هو کردنش قهوه ای تیره!!!!!! منم دیگه خوشم نیومد نرفتم !
                  ابن شد یه حرف حساب

دیدگاه

دوستان اگر بر فرض تغییر بخواد انجام بشه مطمئنا باید یه نسخه آزمایشی رو اوایل روی سایت قرار داد طوری که هم به شکل قدیم و هم به شکل جدید دسترسی داشت بعد از مثلا یک ماه که کاربران بازخورد خودشون رو در مورد قالب به مدیریت انتقال دادن اوقت قالب اصلی جایگزین بشه ... حالا اینها همش حرفه ...

هنوز موافقین به حد نصاب 1 درصد(حدود 2000 نفر) از کاربران انجمن هم نرسیدن که اونقت تازه مدیران بیان روش فکر کنن و ...

تشکر که به موضوع اهمیت میدید

دیدگاه

کوپر شما قبلا تو انجمن عضو بودی؟ چه قدر فعالیت داشتی تو انجمن؟

والا به 2000 فک کنم نرسه یه ماه گذشته 50 نفر به زور تونم!!

دیدگاه

نه به ٢٠٠٠ نفر شاید در طی ١ سال برسه (با این روند)
                        اگه واقعا قراره نظرسنجی بشه باید توسط مدیران و در صفحه اصلی انجام بگیره و یا اطلاعیش بالای انجمن گذاشته
                        بشه.

دیدگاه

رنگ بندی فروم خوبه.
                          ولی بهتر هست بعضی موارد تغییر کنه، مثل قابلیت ذخیره کردن خودکار نوشته ها درصورت امکان اضافه بشه ( بعضی وقتها کلی تایپ کردم، بعد یه کاری پیش اومده، رفتم و بعد از یه مدت که برگشتم، اومدم پاسخی که نوشتم رو ارسال کنم، پیغام داده زمان ارسال به پایان رسیده و مجددا تلاش کنید و از ایمجور چیزها، هرچی نوشته بودم پــــــر....!!! :angry: )
                          یا مثلا جواب دادن به تاپیک از طریق ایمیل اضافه بشه
                          ولی ظاهر سایت و رنگ بندی و... به نظر من خوبه و نیازی به تغییر توش نمیبینم.(تأکید میکنم، نظر شخصی! )

دیدگاه

سلام
                            دوستان من از اول پیگیر تاپیک بودم ولی اگر نظر میدادم کل بحث میشد تحلیل نظر من برا همین من نظری ندادم تا الان.
                            این انجمن قابلت تغییر آنچنانی دیگه نداره !
                            باید به کل پدیتش کنیم و قالب براش طراحی کنیم و ..... و یا کلا سیستم انجمن رو عوض کنیم که بازهم نمیدونم !
                            هرچی که هست طی 3 ماه آینده شدنی نیستچون وقتش رو نداریم ولی قطعا تو برنامه کاری آیندمون قرار داره. هر وقت که موقعیتش شد از نظر همه دوستان استفاده خواهد شد.

مرسی که به فکر زیبا شدن سایتتون هستید.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

ان شالله که حالا حالا ها سرتون شلوغ باشه
                              من مخالف هرنوع تغییر توی ظاهر سایت هستم (ظاهر نه محتوا) به نظر من یه مربی خوب ترکیب تیم برنده رو دست نمیزنه :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                                رنگ بندی فروم خوبه.
                                ولی بهتر هست بعضی موارد تغییر کنه، مثل قابلیت ذخیره کردن خودکار نوشته ها درصورت امکان اضافه بشه ( بعضی وقتها کلی تایپ کردم، بعد یه کاری پیش اومده، رفتم و بعد از یه مدت که برگشتم، اومدم پاسخی که نوشتم رو ارسال کنم، پیغام داده زمان ارسال به پایان رسیده و مجددا تلاش کنید و از ایمجور چیزها، هرچی نوشته بودم پــــــر....!!! :angry: )
                                یا مثلا جواب دادن به تاپیک از طریق ایمیل اضافه بشه
                                ولی ظاهر سایت و رنگ بندی و... به نظر من خوبه و نیازی به تغییر توش نمیبینم.(تأکید میکنم، نظر شخصی! )
                                من اینجور مواقع یه کپی از متنم میگیرم :nice: مخصوصا اگه طولانی باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X