اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر سایت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ظاهر سایت

عاقا من پیشنهاد می کنم برای افزایش راندمان اقتصادی سایتتون هم کاری بکنید مثل از این تگمه های donation بذارید.
    مردم ما شاید سوادشون خوب باشه اما بلد نیستن از سوادشون پول در بیارن.
    در واقع علم شده یک بازیچه و سرگرمی برای بیشتر ماها!
    به دنبال علم رفتم تا عالم شوم،
    گاوها حمله کردند...گاوباز شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NKstar
      عاقا من پیشنهاد می کنم برای افزایش راندمان اقتصادی سایتتون هم کاری بکنید مثل از این تگمه های donation بذارید.
      مردم ما شاید سوادشون خوب باشه اما بلد نیستن از سوادشون پول در بیارن.
      در واقع علم شده یک بازیچه و سرگرمی برای بیشتر ماها!
      دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک میگم در باره این انجمن باید بگم کسی نمیاد اینجا که پول در بیاره (البته اگه محصولی دارید با توجه به مقررات میتونید تبلیغ کنید) اینجا بچه های دور هم جمع میشن که تبادل اطلاعات کنن چیز یاد بگیرن و لذتم میبرن که با علم بازی کنن و بشه سرگرمیشون! افراد اینجا میان برا مقاصد معنوی ( یادگیری , سرگرمی و به قول شما بازی! ) نه مادی
      البته پیشنهاد شما هم با ارزش و محترمه
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
        رنگ بندی فروم خوبه.
        ولی بهتر هست بعضی موارد تغییر کنه، مثل قابلیت ذخیره کردن خودکار نوشته ها درصورت امکان اضافه بشه ( بعضی وقتها کلی تایپ کردم، بعد یه کاری پیش اومده، رفتم و بعد از یه مدت که برگشتم، اومدم پاسخی که نوشتم رو ارسال کنم، پیغام داده زمان ارسال به پایان رسیده و مجددا تلاش کنید و از ایمجور چیزها، هرچی نوشته بودم پــــــر....!!! :angry: )
        یا مثلا جواب دادن به تاپیک از طریق ایمیل اضافه بشه
        ولی ظاهر سایت و رنگ بندی و... به نظر من خوبه و نیازی به تغییر توش نمیبینم.(تأکید میکنم، نظر شخصی! )
        نوشته اصلی توسط PLASMA
        من اینجور مواقع یه کپی از متنم میگیرم :nice: مخصوصا اگه طولانی باشه
        آخ گفتی :angry: :angry: :cry: :cry2:
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

قربون همگی تون که نظر میدید و تاپیک رو به 5 صفحه کشوندید :applause:

یه مورد به نظرم رسید بگم و اونم اینکه مطمئنا برای تغییر قالب یا بهبود و ... باید هم وقت و هم پول گذاشت اما تو همین تاپیک میشه کلی طرح ارائه داد که مدیران با یه دست پر از طرح و ایده برن سمت تغییر و بهبود ظاهر سایت.
          پس ازتون میخوام مواردی منفی که در سایت پیدا میکنید رو با راه حل پیشنهادی خودتون همراه کنید تا به قول معروف انتقاد که میشه سازنده باشه. حقیقتا من از یه چیز بدم میاد و اون تبدیل شدن تاپیک به دو دسته موافقین و مخالفینه .

اگر موافقین خوب راه حل و پیشنهاد ارائه بدید و اگر مخالفین باز هم خوبی هایی که مد نظرتون هست رو بگید(میدونم که ضعفهاش براتون اهمیتی نداره و مهم نیست) .
          بحث رو به جلو ببرید . فقط با من کاری نداشته باشید ^#(^ من هم عضو اینجام :nerd: و دوستش دارم.
          بازم ممنون از همه تون. ^^

دیدگاه

سلام
            قالب به نظرم سنگین و قانع کننده هست
            نوع تبلیغات هم به مدیریت بستگی داره

اما ورژن SMF رو بالا ببرید
            ماژول هایش هم بیشتر نصب کنید
            نظیر اینکه پای امضای افراد تو صفحه شخصی شون کامنت گذاشت!
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

متأسفانه بنده دیر رسیدم بعد از این که اینآ‌جا شلوغ شده و حرف تو حرف اومده و مطالب یه جوری گم میآ‌شن...

[shadow=gray,left]الف)[/shadow] اول نظر خودمو بگم:[list type=decimal]
              [li]
              لطفاً تا نظرسنجی جامعی نشده، تغییرات اساسی صورت نگیره؛ خیلی از مخالفین بالقوه تو بحث شرکت ندارن ولی بعد از تغییر صداشون در میآ‌آد! مثلاً در مورد رنگآ‌بندی به نظرم حالا هم بد نیست. اما به جاش قویاً پیشنهاد میآ‌کنم امکان این که هر کس تم (theme) مورد علاقهآ‌شو انتخاب کنه، حتی رنگ جاهای مختلف رو تنظیم کنه وجود داشته باشه. مثلاً یه تِم زرد روشن یا سبز روشن یا صورتی/زرشکی روشن هم میآ‌تونه به سلیقه بعضی بخوره.
              [/li][li]
              اما در مورد ساختار بلوکآ‌ها و تبلیغات: صریحاً بگم که فاجعهآ‌س! یه خورده سلیقه و هارمونی هم بد نیست... :angry:
              [/li][/list]

[shadow=gray,left]ب)[/shadow] و اما یکی به دو (:icon_razz با دوستان: /

[shadow=gray,left]ب. 1)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              1- سایت کمی شلوغ پلوغه یعنی این منوی کناری که تبلیغی هست توی همه صفحات سایت باز میشه و باعث کند شدن سایت میشه
              کمی نه، خیلی! محتواش از ظاهرش هم بیشتر. باید یه فکری بشه...

سهآ‌تا راه حل وجود داره؛ یکی برای کاربر و دوتا از نظر طراحی وب:
              • [li]
                شما میآ‌تونین نمایش امضاها رو غیرفعال کنین تا صفحاتتون زودتر بیان و سادهآ‌تر باشن. اما همینآ‌جا لازمه بگم که این فعال/غیرفعال کردن میآ‌تونه برای بقیه امکانات سایت هم گسترش پیدا کنه.
                [/li]

دو تا راه دیگه، اولی که راحتآ‌تر و فنّیه و دومی کار بیشتری میآ‌بره:
              • [li]
                اینه که کد هر صفحه به جای این که تکه تکه باشه، با هر بار پدیت تاپیک برای چند حالت نمایش تعداد مختلف پست توی هر صفحه، generate بشه و پست به پست از سرور لود نشه، این کار هم زمان فراخوانی رو کاهش میآ‌ده و هم ترافیک سرور رو؛ فقط نیاز به فضای ذخیرهآ‌سازی افزایش پیدا میآ‌کنه.
                [/li]
                [li]
                راه دوم که افراطیآ‌تره استفاده از یه نرمآ‌افزار نصب شونده روی سیستم کاربر یا به صورت web interface روی یه صفحه ثابت هست که یه بار اول کار لود بشه و به جای browser ازش برای مرور انجمن استفاده بشه؛ به این صورت که محتوای تکراری مثل عکسآ‌های تبلیغات، صورتکآ‌ها و امضاها رو با یه شماره کد منحصر به فرد بشناسه و روی هارد دیسک یا رم رایانه کاربر cache کنه و هر بار از اینترنت نگیره؛ به این ترتیب حجم ترافیک فقط به متنی که کاربرا میآ‌نویسن محدود میآ‌شه و شاید کمتر از 10درصد حالت فعلی بشه. هم سرعت بالا میآ‌ره و هم هزینه سرور کاسته میآ‌شه.
                [/li]

[shadow=gray,left]ب. 2)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              2- من تا حالا به چند سایت و وبلاگ خوب و با محتوا پیام دادم که اقا بیاید فونت سایت رو عوض کنید بخدا کار دو ثانیه بیشتر نیست ! کو گوش شنوا ! من به شما هم پیشنهاد میکنم فونت سایت رو مثلا به فونت معروف koodak تغییر بدید
              منم مثل شما اون اوایل که با ویندوز آشنا شدم، از این Tahoma اصلاً خوشم نمیآ‌اومد، مخصوصاً با این «م» آخر عجیب و غریبش. (تازه با این دونقطهآ‌های زیر «ی» عربی هم درگیرم! ) اما بعدها در جریان یه پروژه ارائه مشترک فهمیدم که فونت محبوبی هست؛ دلیلش هم اینه که علیآ‌رغم کج و معوجی و زشتی، به خاطر ثابت بودن ضخامت نوشته (مثل دستآ‌نویس) خوانایی بالایی داره و وقتی خیلی ریز یا درشته، توی صفحهآ‌نمایشآ‌های کمآ‌کیفیت، برای کسایی که چشمشون ضعیفه یا بعد از کار طولانی خسته شده و تار میآ‌بینه مناسبآ‌تره؛ برای همین هم تو وب به صورت گستردهآ‌ای استفاده میآ‌شه.
              اما به شما هم حق میآ‌دم که بتونین با ظاهر دلخواهتون انجمن رو ببینین. بنابراین بایستی فونت پیشآ‌فرض نمایش برای هر کاربر (در مقام بیننده انجمن) قابل تنظیم باشه و این ایده دوستمون که
              نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
              در رابطه با فونت هم میتونین موقع ارسال پست هر فونتی رو که دلتون خواست انتخاب کنید
              اصلاً جالب نیست؛ چون اولاً نظر بیننده رو برآورده نمیآ‌کنه، فقط ارسال مربوط به خود نویسنده به اون شکل در میآ‌آد. ثانیاً وقتی به این صورت انتخاب بشه، دیگه با تغییر فونت پیشآ‌فرض هم عوض نخواهد شد. یعنی مثلاً این نوشته من بدون فونت / رنگ / اندازه هست که قالب سایت داره اونو با Tahoma سیاه سایز (گمونم) 10 نمایش میآ‌ده، اما اگه بهش فرمت بدم، دیگه همینیه که تعیین کردم و با عوض کردن تنظیمات هم عوض نمیآ‌شه.

[shadow=gray,left]ب. 3)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              3- اگه بشه سایت با دو قالب یکی کم حجم و بدون جلوه های تصویری و دیگه با ظاهر زیبا البته کم حجم، خیلی عالی میشه و بقول معروف برای ما اینترنت ذغالیها هم خوبه میشه
              کاملاً موافقم؛ لازم و ضروریه که این امکان و قابلیتآ‌های دیگه با ارتقای سیستم سایت ایجاد بشه. دوستمون هم اشاره کردن:
              نوشته اصلی توسط مرتضی م.
              اما ورژن SMF رو بالا ببرید
              ماژول هایش هم بیشتر نصب کنید
              نظیر اینکه پای امضای افراد تو صفحه شخصی شون کامنت گذاشت!
              و اینآ‌جا هم بحث شده:
              ناکار آمدی سیستم انجمن _ همه در بحث شرکت کنن

[shadow=gray,left]ب. 4)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              3.1 - مثلا حالت رویایش میشه این که من بتونم تنظیم کنم که امضای کاربران رو نبینم یا لوگوشون رو نبینم و مثلا عناصر تصویری رو نبینم و عکس ها بصورت لینک نمایش داده بشه و ...
              امکان عدم نمایش امضا الآن هم هست (ظاهراً؛ تو تنظیمات دیدم ولی امتحان نکردم) اما عدم نمایش عکسآ‌ها میآ‌شه همون قالب سبک که موافقتم رو اعلام کردم! (:icon_razz :agree:

[shadow=gray,left]ب. 5)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              4- بازم میگم کمی سایت شلوغه مثلا جای دگمه تشکر پایین باشه بهتره و یه سری چیزای دیگه که اونها سلیقه ای هست
              به نظر من جاش بد هم نیست؛ البته درک میآ‌کنم که شما به قالبآ‌های شسته رُفته و خلوص (purity) علاقه دارین که باید بتونین قالب مورد علاقهآ‌تونو انتخاب کنین؛ طراحی قالب هم مثل قالب وبلاگ باید بازتر باشه تا بشه همچین تنظیماتی رو توش اعمال کرد. اما عجالتاً و در همین راستا، به نظرم سر و سامان پیدا کردن این تبلیغاتی که به صورت «کابوس چشمکآ‌زن» هستن مهمتر هست.

[shadow=gray,left]ب. 6)[/shadow]
              نوشته اصلی توسط koper
              - برای تبلیغات هم یه جای خوب در نظر بگیرید و تبلیغات رو ترکیب کنید یعنی بجای این چهار تا تبلیغ یه تبلیغ باشه اما هر چند ثانیه عوض بشه که هم حجم میاد پایین و هم فضای صفحه بهتر مدیریت میشه
              :job: ایده بسیار عالییه؛ امیدوارم گوش شنوایی پیدا بشه... :sad:

[shadow=gray,left]ب. 7)[/shadow]
              در مورد قسمت «عذرخواهی»
              نوشته اصلی توسط koper
              عذر خواهی
              راستی دارم برای افرادی که آنلاین هستند(وقتی که من هم آنلاین میشم) پیغام خصوصی میفرستم که در نظرسنجی شرکت کنن (امیدوارم خلاف قوانین سایت نباشه) بیشتر هدفم اطلاع رسانی در مورد تاپیک هست (بعضی از کاربران هر وقت آنلاین میشن فقط میرن تو تالار مورد علاقه شون )اما گاهی اوقات پیش میاد برای شخصی چند بار پیغام بدم(بدلیل فراموشکاری نام کاربری شما) و البته اگه من توانایی ارسال پیام به همه کاربران رو داشتم که این طوری نمیشد بخاطر اینکه در هر ساعت فقط به 20 نفر میشه پیغام خصوصی ارسال کرد. به همین خاطر از همه کاربرانی که من براشون پیغام چندباره دادم و خواهم داد عذرخواهی میکنم و امیدوارم من رو ببخشند
              باید عرض کنم که این کار شما اگه خلاف مقررات هم نباشه، اسپم محسوب میآ‌شه و پسندیده نیست. در مورد جامعهآ‌ای مثل همکلاسیآ‌ها یا خوانندگان و دوستان وبلاگی یا چت که دائماً در ارتباط نیستن ممکنه این buzz نیاز بشه و برای موضوعات مهم توجیه داشته باشه، اما توی فروم که مبتنی بر گفتگوی جمعی هست، زدن تاپیک که بالا قرار میآ‌گیره کافیه. حتی همین هم در موضوعات تکراری نه نیازه و نه درست، چون اگه به موضوع قدیمی هم پاسخ بدین، میاد بالا قرار میآ‌گیره. اگه بحث به نتیجه برسه و بعد از نظرسنجی نیاز به رأیآ‌گیری عمومی باشه، میآ‌شه مدیران، تاپیک رو تو صفحه اصلی الصاق کنن یا نهایتش اینه که در موارد ضروری و فوری برای اعضا ایمیل دستهآ‌جمعی بفرستن.

[shadow=gray,left]ب. 8)[/shadow]
              در مورد «نسخه قابل چاپ»
              نوشته اصلی توسط koper
              افزایش سرعت لود صفحات

دوستانی که مایلند با سرعت بیشتری پست ها رو بخونن میتونن از نمای چاپ استفاده کنن(دکمه ش روی اولین پست هر صفحه س میتونید اونجا پیداش کنید همونی که نوشته چاپ صفحه) اینطوری همه پست های تمام صفحات توی یک صفحه براشون لود میشه (فقط چند ثانیه) و بدون هرگونه چیز اضافی فقط متن گفتگو و نام نویسنده برای شما نمایش داده میشه (اینطوری وقت زیادی از شما گرفته نمیشه)
              جهت دسترسی سریعتر به نمای چاپ لینک زیر رو کلیک کنید
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=printpage;topic=94252.0
              :job: این که خیلی عالیه، وقتی همچین امکانی هست، میآ‌شه خیلی راحت کاربرایی که مایلن این نما رو برای پروفایلشون ست کنن یا این که یه سابآ‌دومین مثل archive.eca.ir باشه که این نما رو نشون بده ولی لینکآ‌ها فعال باشن؛ به جای تمام صورتکآ‌ها و تصاویر هم یه آیکون یا عکس ثابت بذاره که معلوم باشه اینآ‌جا یه چیزی بوده تا اگه کاربر لازم داشت، فقط به جای archive آدرس رو به forum تغییر بده و نمای اصلی رو ببینه.

فعلاً به این مقدار بسنده کنیم، از شما چه پنهون خسته شدم! :icon_razz:

ممنون از دوست عزیزمون koper که این بحث رو (هر چند برای بار چندم) مطرح کرده و از این بابت که پیآ‌گیر هستن، امیدوارم این بار به نتایج مفیدی برسه... فعلاً تا پُست بعدی! :bye
              « پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
              * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

ای ولا داری ... فدایی داری ...

جناب من هم از همون اول عضو یه انجمنی با این سابقه طولانی شدم واقعا خیلی ... شدم امیدوارم مدیران آستینا رو بالا بزنن و یه سرو سامونی به انجمن بدن
                .......................................
                اسپم نباشه تاپیک هم اومد بالا ها !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper
                  امیدوارم مدیران آستینا رو بالا بزنن و یه سرو سامونی به انجمن بدن
                  ای بابا ... :cry2:
                  هرچند من با یک سری از پیشنهاد های شما مخالفم ولی متاسفانه مدیریت این انجمن به تغییر آلرژی داره.

ببین! منو نگاه کن! تو چشمای من نگاه کن! من دارم از یه راه رفته با شما صحبت میکنم!
                  ما چند وقت پیش یه تاپیکی زدیم در مورد برداشتن یا برنداشتن یک تیک در تنظیمات انجمن که موافقت نشد.
                  بعد شما اومدید چه انتظاراتی دارید.

تو اوت تاپیک تمام سفسطه های بیست و چهار گانه رو مرتکب شدند و آخرش هم قانع نشدند.

دوست ندارم از خودم تعریف کنم ولی بنده به این انجمن کمک کردم.
                  شمسی کردن تاریخ انجمن کار بنده بود. منّتی نیست ولی انتظار داشتیم مدیریت به حرف ما حداقل ترتیب اثر بده.

دیدگاه

خدمت دوستان گل عرض کنم که یه چند وقتیه درگیر ترم تابستانم بخاطر همین کمتر سر میزدم

راستی freedom_truth ، عجب مصیبتی بوده اون تاپیک . شرمندت شدم وقتی که به شما با این سابقه و این تاپیکی که دیدم فکر میکنم واقعا متاسف میشم برای انجمن. آخه مگه ... هیچی بابا ... راستی یه سئوال از بچه های قدیمی : آیا طی مدتی که انجمن فعال بوده اصلا تغییر کلی کرده ... یا از همون اول اینطوری بوده؟
                    ------------------------------------------------
                    تاپیک هم بالا اومد. چیکار کنیم دیگه یه تاپیک که بیشتر نداریم تو انجمن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koper
                      آیا طی مدتی که انجمن فعال بوده اصلا تغییر کلی کرده ... یا از همون اول اینطوری بوده؟
                      تو این مدتی که من عضو سایت بودم فقط لوگوی انجمن از این :

به این :

تغییر کرده ...
                      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                      ارتباط با من : ir02x6
                      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

راستی یه پیشنهاد خارج از ظاهر سایت اما نه اونقدر بی ربط

اگه یکی از ادمین ها به عنوان ادمین تبلیغاتی تو شبکه های اجتماعی از فیسبوک گرفته تا همین کلوب خودمون فعالیت کنه به نظرم خیلی عالی تر بشه یه جورایی بینول میشه دیگه هاااا

دیدگاه

والا هنوزم دوست دارم ظاهر سایت بهتر بشه . امیدورام کسانی که نوشته من رو می بینید اگه اهل برنامه نویسی وب و ساخت سایت و سئو و این جور مسائل هستن حداقل با ادمین سایت ارتباط بگیرین

دیدگاه

هر نفس نو میشود دنیا و ما ........ بیخبر از نو شدن اندر بقا مولانا
                            من بعید میدونم کسی با ریفرش اذیت بشه !!!!

دیدگاه

این حرفا چیه بعضیا میگن امضا رو غیر فعال / فعال کنیم که سایت زودتر بیاد بالا. مگه میخواین انرژی هسته ای رو دانلود کنین؟؟؟!!!! من بعضی اوقات با DIALUP میومودم ، باز میکرد شکر خدا الان که همه ADSL2++ دارن سرعت ها همه بالاست. سایت واقعا خوبه تبلیغات هم واسه درآمد زایی و اطلاع رسانیه نمیشه کاریش کرد.
                              دوستان مشکل دیگه ایی نبود؟؟ باور کنید تم سایت خیلی خوبه آرامش بخشه و مطالب توش پیداست باور کنید من تو انجمن های دیگه عضو بودم وقتی ECA رو دیدم حال کردم اتفاقا تو قبیله تمش انتخابی بود ولی اینطوری بهتره همه با هم مساوی هستن و گسستگی بوجود نمیاد. اگه یکم لحن خوبی نداشتم پوزش
                              برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                                دوست عزیز ورود شما رو به سایت تبریک میگم .
                                خب برای اینکه امکانات سایت بهتر بشه و هزینه های سرور سایت فراهم بشه باید این تبلیغات باشه.
                                یارو نمیاد پول بده که تبلیغاتش تیکه تیکه نمایش داده بشه oo:
                                میگه من زیاد تر میدم اما تبلیغاتم باید کلا نمایش داده بشه
                                شاد کام باشید :nice:
                                امامی توان انهاراجدابترکردمثل فلش.
                                برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X