سلام
کاشکی LCمتر هم بود!آنوقت مشکلی نداشتی.یه کم بیشتر از کاری که با پیزو می خواهی انجام بدی بگو
می دونیم که اگه یه موج به شیئ مادی بتابانیم، در صورتی که طول موجی که می تابانیم با ابعاد ماده ای که به آن موج تابانده می شه قابل مقایسه باشه، توسط شیئ مادی آشکار سازی می شه.
من یه پودری دارم می خوام تو آب حلش کنم. می خوام با دادن موج کل ذرات این پودرم رو به حرکت در بیارم تا در همه جای ظرفم، غلظت محلولمون مساوی باشه.
خلاصه ی کار:
***می خوام خرکی موج با فرکانس حدود 30-40 کیلو هرتز بتابانم.
راستی دوستان، توئیتر برای کار من بهتر نیست؟
سلام
خوب از اول بگو.بعید می دانم توئیتر در این بازه جواب بده
با همان پیزو می تونی چون ظاهرا ابعادش به این بازه می خوره.اگر بتونی موج مربعی با دامنه 30 ولت به پیزو بده .چون پیزو معادل RC عمل می کنه پس تو فرکانس تشدید موج مربعی فیلتر می شه و هارمونیکها حذف شده و به سینوسی تبدیل می شه.در حقیقت شما سیگنال اعمالی را فیلتر کردید.
امتحان کنید وخبر بدید.
سلام
علی آقا، توئیتر ها روشون نوشته تا فرکانس 20 کیلو هرتز، من فرکانس 30 کیلو می خوام یعنی جواب نمی ده؟
راهی نیست که توئیتر رو بشه سر به راهش کرد، چون خیلی خوش دست تر از پیزو هست( فرکانس متغیر و ...)
ماسفت NPN الآن خونمون ندارم، مگر نه همین الان امتحانش می کردم.
راستی مدل های خارجی دستگاهی که می خوام بسازم، 120 وات هست، به نظرتون من با پیزو حداکثر چند وات می تونم بسازم؟ با توئیتر چطور؟
سلام
شما می خواهید در مایعات کار کنید پس باید مساله آببندی را در نظر داشته باشید.توئیتر یک پاسخ فرکانسی داره اون بازه ای که نوشته به صورت یکنواخت جواب می ده.ممکنه در فرکانس مورد نظر شما کار کنه .ولی ارتعاش لازم را برای تحریک مایع مورد نظر ایجاد نمی کنه. بهترین راه حل استفاده از پیزو سرامیکه.پیزو سرامیکه در دو جنس سخت ونرم ساخته می شن. اگر جنس سخت باشه قطعا می تونی این توان را بهش بدی.مدل و یا نام دستگاه خارجی را بده تا بیشتر راهنماییت کنم.
سلام به همگی
راستی ماسفت NPN چی استفاده کنم بهتره؟
2SK2643 خوبه؟ دوستان ماسفت SMD سراغ ندارن؟
ماسفت NPN چه صیغه ایست؟
ماسفت N-Channel قدرت استفاده کن که بتونی رو هیت سینک سوار کنی مثل IRF530 و IRF640 وامثال اینها.2SK2643 هم با اصل و نسبه!!
SMDجواب کارت را نمی ده .
مهندس، گفتم که، اول از این ماسفت نوع P استفاده کردم، حالا می خوام از نوع N استفاده کنم.
ولتاژ حدود 30 ولت، توان پیزو رو نمی دونم، ولی هر جور شده من 120 وات از دستگاهم می خوام. اگه لازم شد، چند تا پیزو می ذارم.
بالاخره از چه ماسفتی استفاده کنم؟
سلام دوستان
من می خوام یه چیزی مثل چیزی که این بابا ساخته بسازم
http://www.google.com/patents?hl=en&lr=&vid=USPAT5496411&id= UdYiAAAAEBAJ&oi=fnd&dq=ultrasonic+vibratio n+generator+liquid&printsec=abstract#v=onepage &q=&f=false
چهارده سال از عالم عقبیم :cry2:
منتهی من برای همگن کردن می خوام.
بیا دایی جان
با درایو زیر می تونی تا 1 کیلووات به پیزو بدی. فقط باید ماسفت مناسب با ولتاژ و جریان مورد نیاز انتخاب کنی. همچنین فرکانس ورودی باید مربعی باشد و فرکانس آن برابر با رزنانس پیزو باشد:
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
دیدگاه