اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طرز کار فازمتر ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طرز کار فازمتر ساده

والا من حدود 25-20 سال قبل فازمتر آلمانی داشتم زیر نور مستقیم آفتاب هم پرنور دیده می شد فازمترای حالا توی تاریکی مطلق فقط جواب میده

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
      بنده سوال رو به شکل دیگه مطرح می کنم
      علت روشن شدن لامپ فاز متر تحت شرایط زیر چیست؟
      قبل از اتصال فاز متر به خانه فاز پریز برق، روکش یک قطعه سیم افشان نمره 1.5 را از یک سمت جدا میکنیم و سمت دیگر سیم را نوار چسب می زنیم
      حال سیم را از سمتی که روکش ندارد به وسیله نوار چسب به انتهای فاز متر متصل می کنیم سپس در یک اتاق تاریک، فاز متری که سیم به انتهای آن متصل است را درون خانه فاز پریز قرار می دهیم، مشاهده می شود که لامپ فاز متر اندکی روشن شده است با اینکه سیم و فاز متر هیچگونه تماسی با بدن فرد یا زمین ندارد علت چیست؟ در مرحله دوم قسمت روکش سیم را با دست لمس می کنیم و نور لامپ فاز متر افزایش می یابد علت چیست؟ متشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Kazem1292 نمایش پست ها
        سلام خدمت دوستان عزیز
        بنده سوال رو به شکل دیگه مطرح می کنم
        علت روشن شدن لامپ فاز متر تحت شرایط زیر چیست؟
        قبل از اتصال فاز متر به خانه فاز پریز برق، روکش یک قطعه سیم افشان نمره 1.5 را از یک سمت جدا میکنیم و سمت دیگر سیم را نوار چسب می زنیم
        حال سیم را از سمتی که روکش ندارد به وسیله نوار چسب به انتهای فاز متر متصل می کنیم سپس در یک اتاق تاریک، فاز متری که سیم به انتهای آن متصل است را درون خانه فاز پریز قرار می دهیم، مشاهده می شود که لامپ فاز متر اندکی روشن شده است با اینکه سیم و فاز متر هیچگونه تماسی با بدن فرد یا زمین ندارد علت چیست؟ در مرحله دوم قسمت روکش سیم را با دست لمس می کنیم و نور لامپ فاز متر افزایش می یابد علت چیست؟ متشکر
        درود
        لامپ فاز متر با جریان خیلی اندکی روشن میشود و با توضیحات شما میتوان حالت خازن را در نظر گرفت که بین سیم و نزدیکترین زمین به وجود می آید...

دیدگاه

سلام یعنی بدن حکم خازن را داره؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط aliila نمایش پست ها
          عامل روشن شدن لامپ فاز میتر القای خازنی است
          سلام میشه بیشتر توضیح بدین
          یعنی بدن ما نقش خازن رو ایفا میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X