اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه خازن خروجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه خازن خروجی

20 آمپر جریان روی 220 ولت یعنی چیزی حدود 4400 وات
    حالا اینکه خازن چقدر بذارید بستگی داره به کاربرد شما.....اینکه چقدر ریپل قابل قبول باشه براتون
    مثلا توی منابع تغذیه سوئیچینگ میگن برای هر وات بین یک تا دو میکروفاراد خازن بذارید.

نوشته اصلی توسط Mohammad7376 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر . ممنون از راهنمایی هاتون . من این مدار رو برای ریسه led rgb استفاده میکنم . و ولتاژ خروبی من باید 220 ولت dc باشه . اگه بیشتر بشه ممکنه led ها بسوزه . اونجور که من فهمیدم اگه خازن 400ولت بزارم تو مدار اونوقت ولتاژ خروجی من تا ۳۵۰ یا ۴۰۰ میرسه اینو چیکار کنم ؟
    چهار کیلووات برای الیدی؟!
    مطمئنید این همه الیدی دارید؟!
    عرضم به حضورتون که اصلا حساب کردن روی ولتاژ برق شهر اونم برای الیدی اصلا کار درستی نیست!
    چون اصلا معلوم نیست ثابت باشه و چی باشه و....
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

بله led ها ساخت چین هستن طوری باهم سری شدن که با ۲۲۰ ولت dc کار میکنن . دیروز تست میکردم با خازن ۱۰۰ میکرو فاراد ۲۵۰ ولت وقتی ده آمپر کشیدم به وسیله led ها یکم بعدش خازن داغ شد ترکید .خروجی dc من باید کامل صاف باشه وقتی خازن نمیزنم تو نور کم پرپر میزنن . نور led ها رو هم با ماسفت irfp460 کنترل میکنم

دیدگاه

بله led ها ساخت چین هستن طوری باهم سری شدن که با ۲۲۰ ولت dc کار میکنن . دیروز تست میکردم با خازن ۱۰۰ میکرو فاراد ۲۵۰ ولت وقتی ده آمپر کشیدم به وسیله led ها یکم بعدش خازن داغ شد ترکید .خروجی dc من باید کامل صاف باشه وقتی خازن نمیزنم تو نور کم پرپر میزنن . نور led ها رو هم با ماسفت irfp460 کنترل میکنم
        با سلام:
        طبیعیست که که خازن 100 میکرو فاراد 250 ولت در ولتاژ 220 ولت یکسو شده باعث ترکیده شده خازن می شود. چون حداقل ولتاژ کار خازن 372 ولت به پائین تر نباید باشد. شما نباید با این ولتاژ ال ای دی را روشن کنید چون شما نیازمند یک درایور 220 ولت با آمپر مصرفی مورد نیاز برای این ال ای دی ها دارید. چون ولتاژبرق شهر هر لحظه قابل تغیر و از 215 الی 230 ولت در نقاط مختلف شهر در هنگام روز و پیک مصرفی شهر تغیر می کند.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

خب از کجا درایو تهیه کنم نیست که جایی . الان من مشکل خازن رو حل کنم کارم تمومه

دیدگاه

خب از کجا درایو تهیه کنم نیست که جایی . الان من مشکل خازن رو حل کنم کارم تمومه
            با سلام:
            اگر شما مشکل خازن را حل کنید مشکل ثابت بودن ولتاژ و کنترل جریان را چگونه می خواهید حل کنید.؟ وقتی ال ای دی ها کار می کنند، در اثر گرم شدن و کاهش مقاومت دینامیکی آن جریان عبوری زیاد می شود، اگر این جریان عبوری کنترل نشود، جریان کشی زیاد باعث سوختن ال ای دی می شود.درایور های ال ای دی کار کنترل ولتاژ و جریان را انجام می هند به همین خاطر عمر مدارات ال ای دی با درایور زیاد است.

دیدگاه

خب از کجا درایو تهیه کنم

دیدگاه

خب از کجا درایو تهیه کنم
                اگر در سایت فروشگاه های الکترونیکی جستجو کنید می توانید پیدا کنید برای نمونه

دیدگاه

مشکل من اینجاست که led من rgb هست میخوام رنگ رو کنترل کنم

دیدگاه

ببینید من هنوز متوجه نشدم مدار شما چطوریه!
                    آیا با pwm ولتاژ اعمالی به الیدی هارو کنترل میکنید یا نه و فقط ماسفت برای قطع و وصل ولتاژ هست؟
                    اگر کنترل ولتاژ دارید خب در کل مدارتون مشکلی تداره و باید کار کنه
                    برای خازنش هم باید دوتا خازن 200 ولتی سری یا خازن 400 ولتی استفاده کنید
                    هر چند در این صورت ریسک کار بالاست و خیلی عقلانی نیست......همچنین باید محاسباتتون برای حداقل ولتاژ برق شهر باشه....مثلا 190 ولت!!!

اما اگر کنترلی روی ولتاژ ندارید کلا بیخیال این مدارتون بشید که خیلی زود تمام الیدی هاتون پر پر میشن!

باید همونطور که اساتاید گفتن از درایور استفاده کنید .......اگر مصرفتون خاص باشه و درایوری که به دردتون نخوره باید سفارش بدید براتون طراحی کنن
                    اگرم که با همین درایور های عادی کارتون راه میفته که از همونا بخرید!
                    موفق باشید
                    ................Fx7SAM................

دیدگاه

ممنون از راهنماییهاتون . درسته مدار با pwm کنترل میشه نورش . وقتی من نور رو کم میکنم یا رنگ ترکیب میکنم اونم تو ولتاژ های زیر ۱۰۰ ولت led ها پرپر میزنن . ولی وقتی همشون تو حداکثر روشنایی کار میکنن مشکلی ندارن . مشکل اصلی من اینه که وقتی نور رو کم میکنم led ها پرپر میزنن وقتی خازن میزنم مدار حل میشه ولی خازن داغ میکنه و میترکه دفعه آخر تست میکردم یک خازن 100 میکروفاد دویست و پنجاه ولت گذاشته بودم و جریان ۶ آمپر میکشیم بعد چند دقیقه ترکید خازن

دیدگاه

ممنون از راهنماییهاتون . درسته مدار با pwm کنترل میشه نورش . وقتی من نور رو کم میکنم یا رنگ ترکیب میکنم اونم تو ولتاژ های زیر ۱۰۰ ولت led ها پرپر میزنن . ولی وقتی همشون تو حداکثر روشنایی کار میکنن مشکلی ندارن . مشکل اصلی من اینه که وقتی نور رو کم میکنم led ها پرپر میزنن وقتی خازن میزنم مدار حل میشه ولی خازن داغ میکنه و میترکه دفعه آخر تست میکردم یک خازن 100 میکروفاد دویست و پنجاه ولت گذاشته بودم و جریان ۶ آمپر میکشیم بعد چند دقیقه ترکید خازن
                        با سلام:
                        کشیدن جریان 6 آمپری باعث ترکیدن خازن نمی شود بلکه ولتاژ شارژ بیش تر از از تحمل ولتاژ کار خازن سبب ترکیده شدن خازن می گردد. لطفا آزمایش زیر را انجام دهید و نتیجه را در همین پست برای کاربران گزارش کنید. مجددا یک خازن 100 میکرو فاراد 250 ولت به مدار وصل کنید و یک ولت متر به بوسیله دو گیره سوسماری به دو قطب خازن وصل کنید حالا مدار را روشن کنید و ولتاژ نشان داده شده روی ولت متر را گزارش کنید.اگر ولتاژنشان داده شده بدون لود چند ولت و با لود کشیدن 6 آمپر جند ولت.؟ و بلافاصله جهت جلوگیری از ترکیدن خازن مدار را خاموش کنید.

دیدگاه

با سلام و وقت بخیر. وقتی خازن ۲۵۰ ولت ۱۰۰ میکرو مینم به مدار بدون لود ولتاژ دو سر خازن ولتمتر ۳۱۰ ولت نشون میده . و وقتی لود وصل میکنم با کشیدن جریان ۸ آمپر ولتاژ دو سر خازن میشه ۲۱۰ ولت .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من چند تا خازن ۶۸۰ میکرو ۲۰۰ ولت که دو تا دوتا باهم سری کردم و به مدار وصل کردم . و ولتاژ خازن بدون لود ۳۱۰ ولت و با وصل کردن همون لود قبلی که به خازن ۲۵۰ ولت وصل کرده بودم لود جریان ۱۲ آمپر میکشه و ولتاژ خازن هم تا ۲۴۰ ولت میاد

درضمن جمع ظرفیت خازن ها تقریبا ۵۰۰۰ میکرو میشه . و کمی دیر تر داغ میکنه و فعلا که حدودا یک ساعته وصل کردم و جریان میکشم فقط داغ شدن و هنوز نترکیدن

دیدگاه

با سلام و وقت بخیر. وقتی خازن ۲۵۰ ولت ۱۰۰ میکرو مینم به مدار بدون لود ولتاژ دو سر خازن ولتمتر ۳۱۰ ولت نشون میده . و وقتی لود وصل میکنم با کشیدن جریان ۸ آمپر ولتاژ دو سر خازن میشه ۲۱۰ ولت .
                            با سلام:
                            در این روش, زمان بدون با,ر، ولتاژ 310 ولت روی خازن 250 ولت می افتد و سبب نشت خازن و گرم شدن و ترکیدگی آن می شود.وقتی که 8 آمپر می کشید ولتاژ به حدود 210 ولت رسیده و ترکیدگی خازن را در عرض چند ثانیه به تاخیر می اندازد.

من چند تا خازن ۶۸۰ میکرو ۲۰۰ ولت که دو تا دوتا باهم سری کردم و به مدار وصل کردم . و ولتاژ خازن بدون لود ۳۱۰ ولت و با وصل کردن همون لود قبلی که به خازن ۲۵۰ ولت وصل کرده بودم لود جریان ۱۲ آمپر میکشه و ولتاژ خازن هم تا ۲۴۰ ولت میاد
                            وقتی که شما دوخازن 680 میکرو فاراد 200 ولت را سری کنید شما معادل یک خازن 340 میکرو فاراد 400 ولت را ساخته اید که بطور ایمن کار می کند و گرم نمی کند. و نباید گرم کند.

درضمن جمع ظرفیت خازن ها تقریبا ۵۰۰۰ میکرو میشه . و کمی دیر تر داغ میکنه و فعلا که حدودا یک ساعته وصل کردم و جریان میکشم فقط داغ شدن و هنوز نترکیدن
                            اگر جمع ظرفیت خازن های شما 5000 میکرو فاراد و ولتاژ کار معادل 400 ولت باشدمدار شما بطور مطمئن بدون مشکل کار می کند.

دیدگاه

من خازنی دارم که نه شماره داره ونه رنگ ازکجا بدونم چی استفاده کنم

دیدگاه

سلام من میخوام با یه خازن خروجی پل دیود رو به یه ارمیچر سشوار وصل کنم ارمیچر سشوار18 ولت dcهست لطفا بفرمایید چه خازنی بزارم مممون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X