سلام.تو این موضوع سوالاتی که در مورد کار با دستگاهها دارم رو به همراه جوابهایی که تاکنون ازینجا دریافت کردم،یکجا مطرح میکنم :agree:.ممنون میشم به من که چند سال از آخرین باری که باهاشون کار کردم میگذره،کمک کنید. لطفا به پستهای انتهایی برای پاسخ به سوالاتم رجوع کنید:cry:
"سلام.
آیا سیگنال ژنراتور با فانکشن ژنراتور یکی هست؟اگر یکی نیست فانکشن ژنراتور پس چی هست؟ :redface:
سوال:میشه لطفا بگین تو آزمایشگاه های کارشناسی چه دستگاه هایی بود؟آخه من یادم رفته :rolleyes:
چندتاش ایناها بودن:
اسکوپ،مولتی متر،سیگنال ژنراتور...دیگه؟؟"
جواب:سیگنال ژنراتور معمولا فقط سیگنال سینوسی تولید می کنه، در حالی که فانکشن همه سیگنالا مثلا سینوسی، مربعی، دندان اره ای و ... رو تولید می کنه.
منبع تغذیه، اسکوپ، مولتی متر، فانکشن ژنراتور. معمولا همینا هستن. البته بستگی به آزمایشگاه هم داره. مثلا آز مدار مخابراتی اسپکتروم هم داره.
جواب خودم: من که رفتم آزمایشگاه دیدم رو دستگاه نوشته سیگنال ژنراتور و روش شکل همه موج ها رو داشت
اضافه شده در تاریخ :
سوال:این LC متر دیگه چی هست؟؟؟
oo:
اسیلاتور هم یادم اومد خودم.اسیلاتور چکار میکرد؟ :redface:
جواب:
البته RLC متر. این دستگاه مقدار خازن-مقاومت- سلف رو دقیق اندازه میگرفت.
البته توی نمونه های جدید مقادیری مثل Q و Z رو هم اندازه میگیره.
اسیلاتور دستگاه نیستا !
یه قطعه یا مداره که توی فرکانس خاصی نوسان میکنه و میشه از موج خروجیش استفاده کرد.
"سلام.
آیا سیگنال ژنراتور با فانکشن ژنراتور یکی هست؟اگر یکی نیست فانکشن ژنراتور پس چی هست؟ :redface:
سوال:میشه لطفا بگین تو آزمایشگاه های کارشناسی چه دستگاه هایی بود؟آخه من یادم رفته :rolleyes:
چندتاش ایناها بودن:
اسکوپ،مولتی متر،سیگنال ژنراتور...دیگه؟؟"
جواب:سیگنال ژنراتور معمولا فقط سیگنال سینوسی تولید می کنه، در حالی که فانکشن همه سیگنالا مثلا سینوسی، مربعی، دندان اره ای و ... رو تولید می کنه.
منبع تغذیه، اسکوپ، مولتی متر، فانکشن ژنراتور. معمولا همینا هستن. البته بستگی به آزمایشگاه هم داره. مثلا آز مدار مخابراتی اسپکتروم هم داره.
جواب خودم: من که رفتم آزمایشگاه دیدم رو دستگاه نوشته سیگنال ژنراتور و روش شکل همه موج ها رو داشت

اضافه شده در تاریخ :
سوال:این LC متر دیگه چی هست؟؟؟

اسیلاتور هم یادم اومد خودم.اسیلاتور چکار میکرد؟ :redface:
جواب:
البته RLC متر. این دستگاه مقدار خازن-مقاومت- سلف رو دقیق اندازه میگرفت.
البته توی نمونه های جدید مقادیری مثل Q و Z رو هم اندازه میگیره.
اسیلاتور دستگاه نیستا !

دیدگاه