اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد کاربردی صنعتی Tiny210V2 Cortex-A8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد کاربردی صنعتی Tiny210V2 Cortex-A8

نوشته اصلی توسط Homayon
    من گفتم اگه یکی از قراردادهای شرکت تا یک یا و هفته دیگه قطعی بشه حتما یک دونه برای تست اول می خریم بعد اگه خوب کار کرد, تعداد بیشتری می گیریم.

بفرمایید این هم شماتیک:
    http://kanebebe.dip.jp/download/Cortex-A9-4412-DVD/Schematic-PCB/Tiny4412/
    باسلام
    این شماتیک tiny 4412 201306
    ولی بردی که کویر میفروشد 201308 هست
    ورژن پی سی بی روی عکس خورده

دیدگاه

برد TINY4412 اصل تولید شرکت Friendly ARM دارای جدیدترین SDK برد به طودی وارد میشه.
      البته من خودم برد TINY210 رو فعلا پیشنهاد میدم.
      یک برد جدید هم با تراشه 6410 وارد میشه که اونهم جدیدترین مدل از شرکت مربوطه هست.

با توجه به معروفیت این بردها شرکت های زیادی اقدام به کپی زدن این برد میکنند و در خرید مدل اصل این بردها دقت کنید. پیشنهاد میکنم بردهای 6410 و 2440 نوآوران رو خرید نکنید. البته قصد تخریب بازار کسی رو ندارم و معمولا مستقیم اسم نمیبرم ولی خوب این مورد استثنا هست چون هم قیمتشون رو خیلی خیلی بالا میدن و هم ......
      I ❤️ ECA

دیدگاه

آقای بلورچیان شما برد 4412 رو تا چند وقت دیگه وارد می کنید؟
        حدود قیمت میتونید بدید؟

دیدگاه

از چین خارج شده هفته دیگه میرسه.
          والا قرار بود برا مدل اوریجینالش 600 قیمت گذاشته بشه ولی چون کویر زودترآورده و 570 گذاشته ماهم همون قیمت باید قرار بدیم دلیل قیمت بالای مدنظرمون یکی اصل بودن بردها بود و یکی هم بالا بودن تعدادمون و خواب سرمایه و هزینه گارانتی ما به شرکت هست(نوعی بیمه پرداخت میکنیم به شرکت).
          البته من نمیدونم مال کویر مال کدوم شرکت هست (حتی اگر روش arm9.net زده باشه (چون Coreboard مهم هست) ) ولی مطمئنم این بار که ما خرید زدیم اولین پارت مستقیم از شرکت Friendly arm هست که به ایران داده میشه. البته منظور از پارت در شرکت فوق 50 عدد هست و زیر این تعداد رو به عنوان سفارش تکی حساب میکنند که شاید شرکت های دیگه ای حتی خود کویر هم به این شکل تعداد کم وارد کرده باشه.
          شرکت هایی مثل ARMDEVS و ... این بردهارو به اسم فرندلی آرم تولید میکنند و تفاوت های کیفی کمی دارند و قیمت ها هم یکم متفاوت هست مخصوصا تو سفارشات تعداد بالا.
          من هیچ قضاوتی در مورد بردهای tiny4412 که کویر یا جای دیگه آورده نمیکنم چون هنوز خودم ندیدمشون و امیدوارم سوتفاهمی هم در این باره نشه ولی مطمئنا اولین پارت رسمی از طرف شرکت توسط ECA وارد ایران میشه و شامل گارانتی هست که برای اولین بار تو کشور قرار هست روی بردهای این شرکت گارانتی بدیم و حتی قرارداد تعمیر با شرکت اصلی بستیم. این مورد رو تو آینده و پس از هموار شدن کارها اعلام خواهیم کرد.

موفق باشید
          -----------------------------
          فقط امیدوارم این توضحاتم اسباب تبلیغات برای بقیه نشه که از فردا همه بزنن باگارانتی فلان فروشگاه و بهمان مغازه !
          این موارد صرفا جهت بالابردن اطلاعات مشتری ها ارائه شدند و قصد دیگری نداشتم
          I ❤️ ECA

دیدگاه

این که شما بردهایی رو که دارید وارد می کنید یک دنیا ارزش داره بیست یا سی هزار تومان اضافه تر که چیزی نیست.
            تازه خدمات پس از فروش کویر به گرد پای شرکت شما هم نمیرسه.

ما منتظریم بردها برسند :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              برد TINY4412 اصل تولید شرکت Friendly ARM دارای جدیدترین SDK برد به طودی وارد میشه.
              البته من خودم برد TINY210 رو فعلا پیشنهاد میدم.
              یک برد جدید هم با تراشه 6410 وارد میشه که اونهم جدیدترین مدل از شرکت مربوطه هست.

با توجه به معروفیت این بردها شرکت های زیادی اقدام به کپی زدن این برد میکنند و در خرید مدل اصل این بردها دقت کنید. پیشنهاد میکنم بردهای 6410 و 2440 نوآوران رو خرید نکنید. البته قصد تخریب بازار کسی رو ندارم و معمولا مستقیم اسم نمیبرم ولی خوب این مورد استثنا هست چون هم قیمتشون رو خیلی خیلی بالا میدن و هم ......
              باسلام
              آقای بلورچیان اطلاعات در رابطه با این برد کم است شما که زحمت کشیدید این برد رو وارد کردید
              5-6 ماه هست ولی مطلبی برای این برد ومعرفی آن قرار ندادید.
              در رابطه با برد 6410 اطلاع دارم که این برد رو ندارید با نماینده eca تماس گرفتم.
              افراد کمی سمت بردtiny 210 رفتند و بنده فکر می کنم چون ناشناخته می باشد.

دیدگاه

آقای بلورجیان شما اگر بتونید یک قابی هم برای برد tiny4412 وارد کنید که بشه روی دیوار نصب کرد و هم قیافه خوبی داشته باشه عالی میشه.
                من تنها جعبه ای که هم اندازه این برد پیدا کردم ماله شرکت بهار بود ولی قیافه خوبی نداشت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : برد کاربردی صنعتی Tiny210V2 Cortex-A8

از چین خارج شده هفته دیگه میرسه.
                  والا قرار بود برا مدل اوریجینالش 600 قیمت گذاشته بشه ولی چون کویر زودترآورده و 570 گذاشته ماهم همون قیمت باید قرار بدیم دلیل قیمت بالای مدنظرمون یکی اصل بودن بردها بود و یکی هم بالا بودن تعدادمون و خواب سرمایه و هزینه گارانتی ما به شرکت هست(نوعی بیمه پرداخت میکنیم به شرکت)...........
                  باسلام
                  برد جالب هست و بنده هم علاقمندم این برد رو تهیه کنم امیدوارم تاخیر در وارد کردن برد نباشه
                  خیلی مشتاق به خرید این برد هستیم :nice:

محتویات پک محصول رو هم توضیح بدهید عالی میشود. :nerd:

و سوال دیگر اینکه قطعات جانبی رو هم وارد میکنید ما نند lcd های خازنی؟

دیدگاه

برد با LCD 7 و تاچ خازنی واردشه.
                    مدل 6410 با ال سی دی 7 اینچ و تاچ مقاومتی وارد میشه.

معرفی کم .... حق با شماست من کمبودهارو قبول دارم ولی باید این رو قبول کنید که شما باید تحقیق کنید نه اینکه من هی توضیح بدم !
                    مثلا گالاکسی S5 اینهمه فروش داره چه توضیحی داده ؟ بجز اینکه اینهمه تبلیغ فوتبالی ساخته ! موقع خرید میرید و همه چی رو چک میکنید و بهترین رو مخرید ولی برای tiny210 انتظار داریم یک متن ساده و فارسی و پر عکس و .... داشته باشیم و بعد نخونیمش و زنگ بزنیم شرکت بخواهیم شفاهی توضیح بدن :-)))))
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                      آقای بلورجیان شما اگر بتونید یک قابی هم برای برد tiny4412 وارد کنید که بشه روی دیوار نصب کرد و هم قیافه خوبی داشته باشه عالی میشه.
                      من تنها جعبه ای که هم اندازه این برد پیدا کردم ماله شرکت بهار بود ولی قیافه خوبی نداشت
                      این بردها دارای فریم هستند و جوری هستند که نیازی به قاب جدا نداشته باشه برا همین شرکت براشون قابی تولید نمیکنه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

منظور من یک همچین قابی هست درست که روی خودش پنل برای LCD داره ولی با این قیافه قابل نصب روی دیوار خونه نیست

دیدگاه

برد با LCD 7 و تاچ خازنی وارد....
                          آقای بلورچیان
                          این که انشالا داره میاد کدوم ورژن هست؟
                          Standard board(Tiny4412SDK1308)
                          Enhanced board(Tiny4412SDK 1312)

دیدگاه

ببخشید چند روزی نبودم
                            من سفارش 1312 رو دادم و فکر کنم 1312 برسه ولی واقعیتش این هست که اگر 1308 هم بفرستند کاری از دستم بر نمیاد ! وقتی به صورت پک 50 تایی میفروشند قیمت خاصی در نظر میگیرند و انتظار دارن ما هم با ناز اونا برقصیم ! یعنی اگر بگه 1308 موجود هست منم بگم باشه مشکلی نیست !
                            ولی 90% فکر کنم 1312 برسه
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه 1312 برسه عالی میشه چون من به RS485 خیلی نیاز دارم.
                              دست گلتون درد نکنه. ما منتظریم که برسه

دیدگاه

باسلام
                                خیلی عالی هست درود بر شما.
                                دست گلتون درد نکنه. ما منتظریم که برسه :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X