اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR

سلام!
    یه سوال فنی برام پیش اومده!
    چطوری میشه پورت کنترل کننده که پورت C هست رو با پورت B عوض کرد؟! ممنون میشم اگه پاسخ بدید!
    من میخوام از تایمر 2 با اسیلاتور خارجی استفاده کنم ولی وقتی تایمر رو روشن میکنم زمان واقعی نیست! تو شبیه ساز درست کار کرد ولی در واقعیت خطا داره! ولی وقتی پورت C رو ورودی تعریف میکنم درست میشه!
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
    یا حق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x_force
      سلام!
      یه سوال فنی برام پیش اومده!
      چطوری میشه پورت کنترل کننده که پورت C هست رو با پورت B عوض کرد؟! ممنون میشم اگه پاسخ بدید!
      من میخوام از تایمر 2 با اسیلاتور خارجی استفاده کنم ولی وقتی تایمر رو روشن میکنم زمان واقعی نیست! تو شبیه ساز درست کار کرد ولی در واقعیت خطا داره! ولی وقتی پورت C رو ورودی تعریف میکنم درست میشه!
      ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
      یا حق
      سلام
      فایل کتابخونه رو باز کنید و اون قسمتی که پورت ها تعریف شده اند رو تغییر بدید و save کنید

دیدگاه

تایپ فارسی روی LCD گرافیکی با یک مبدل فارسی

بخش چهارم : مبدل فارسی برای LCDهای گرافیکی قابل اتصال به هر نوع میکرویی

دوستان عزیز امروز می خواهیم یک IC مبدل فارسی جهت استفاده در LCD های گرافیکی 128*64 با نام PLC632 و PLC432 معرفی نمائیم.
        که هر یک به ترتیب کاراکتر های فارسی و انگلیسی بصورت 32*6 و 32*4 را می سازند.
        این IC را بصورت یک چیپ برنامه ریزی شده SMD تهیه نموده و جهت سهولت در استفاده روی یک برد منتاژ کرده ایم که از یک طرف به LCD گرافیکی و از طرف دیگر همانند یک LCD کاراکتری به میکرو متصل می شود.
        شما کافی است همانند دستورالعمل ارائه شده همراه این مبدل کدهای فعال سازی و متون خود را تایپ و ارسال کنید خود این IC عمل نمایش بر روی LCD گرافیکی را انجام خواهد داد.
        این محصول را می توانید تحت عنوان "مبدل فارسی LCD گرافیکی" با نام شرکت ما "ایده نوین" از کلیه فروشگاه های معتبر الکترونیکی خریداری نمایید.
        توجه داشته باشید همراه این تراشه کاتالوگ و نمونه برنامه نوشته شده به زبان C را که حتما" از فروشگاه دریافت نمایید.

در آینده شرح بیشتر و نمونه برنامه های کار با این تراشه را در این تاپیک نیز قرار خواهیم داد.
        در زیر نمونه ای از تصویر این تراشه را می توانید مشاهده نمایید.

دیدگاه

لطفاً مهندسین عزیز کمک کنند ( کتابخانه LCDآ‌ گرافیکی AVR)

:cry: قبل از هر چیز خیلی تشکر می کنم از مدیریت سایت و دوستان عزیزی که زحمت کشیدند و کتابخانه فوق العاده ks0108 رو تهیه کردند و به همراه متعلقاتش در این سایت در دسترس بقیه قرار دادند.
          واقعیت مشکلم اینه که مدار lcd گرافیکی رو همانطور که گفته شد بود بستم و atmega32 رو پروگرام کردم. با تعجب دیدم که جای نیمه سمت چپ ال سی دی با نیمه سمت راست عوض شده. من از ال سی دی 128x64 گرافیکی استفاده می کنم و درایورش هم ks0108 هستش البته قبلاً با بیسکام این مدار رو راه انداخته بودم بدون هیچ مشکلی اما این دفته لازم شده که باcodevision این کار رو بکنم که متاسفانه با این مشکل مواجه شدم. تو بیسکام ام یه همچین مشکلی بود که با عوض کردن جای cs1 و cs2 مشکل حل شد. اینجا هم همین راه رو امتحان کردم اما نشد یه دفعه با روش نرم افزاری که توks0108.lib جای پورت c.3 رو با c.4 عوض کردم که نشد. یه بار هم با عوض کردن جای سیمهای c.3 و c.4 استفاده شده که نتیجه این می شد که تصویر نیمه راست 2 دفعه تکرار می شد. انواع حالتها رو تست کردم اما نتیجه نگرفتم . دارم به این نتیجه می رسم که نوع glcd من با این کتابخونه کار نمی کنه.
          مهندسین گرامی اگه می تونید مشکل کجاست لطفاً راهنماییم کنید. نوع ال سی دی استفاده شده چینی هست به این اسم: FG12864e و با درایورهاش هم ks0108 , ks0107 هستند.

البته یه بار هم همراه با تغییر در ks0108.lib چند خط اخیر رو که در زیر اومده رو هم جای 0 و 1 رو که واسه cs1,2 بود با هم عوض کردم که فرقی نکرد.
          {
          CS1 = 0;
          CS2 = 1;
          delay_us(1);
          DATA = x;
          EN = 1;
          delay_us (1);
          EN = 0;
          CS1 = 0;
          CS2 = 0;
          }

inline void write_left(unsigned char x)
          {
          CS1 = 1;
          CS2 = 0;
          delay_us(1);
          DATA = x;
          EN = 1;
          delay_us (1);
          EN = 0;
          CS1 = 0;
          CS2 = 0;
          }

باز هم از همه تشکر می کنم و ببخشید که این قدر نوشتم. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
            درسته glcd_editor هست.ولی این حرف E که شما استفاده کردید،فرمتش فرق می کنه! با glcd_editor تولید نشده!!
            واسه کار من میشه به صورت عکس گذاشت(کل صفحه) ولی من میخوام فقط یه گوشه از صفحه یه فلش نشون بدم.(بقیه صفحه دست نخوره)می خوام منو درست کنم!
            درمورد کاربرد روشن کردن پیکسل ها همین جوری به ذهنم نرسید اینو تو کامپایلرهای دیگه دیدم.ولی استفاده ای که ازش کردم این بود که در شروع کار lcd با یه delay(که اولش کم بود بعد زیاد شد) چشمک میزد!باحاله .امتحانش کنید!
            اگه در مورد اون E راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
            سلام
            ممنون
            از این نرم افزار
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=11467.msg50734
            استفاده کردم درست شد.

سلام

من میخواستم فونت فارسی طراحی کنم برای نمایش توی lcd گرافیکی
            خواستمم از این نرم افزار استفاده کنم

دیدم شما هم قبلاً مشکل کار کردن و طراحی حرفی مثل E رو داشتید و مشکلتون حل شده

من میخوام حروف فارسی رو مثل E طراحی کنم ولی این نرم افزار بصورت تک خطی خروجی میده
            خود e مثلاً 3 تیکه هستش و 16 خط و هز خط 4 تا کد داره که کلاً میشه 72 تا کد ولی خروجی این نرم افزار بصورت تک خطی هستش ؟؟؟

چطوری میتونم عین حرف e خروجی بگیرم ؟؟؟

http://www.2shared.com/file/4819706/9fb04cd3/e_online.html

unsigned char E[72]={
            0x00, 0x01, 0x01, 0x01,
            0x01, 0xFF, 0xFF, 0xFF,
            0xFF, 0x01, 0x01, 0x01,
            0x01, 0x01, 0x01, 0x01,
            0x01, 0x01, 0x01, 0x03,
            0x07, 0x1F, 0x00, 0x00,

0x00, 0x00, 0x00, 0x00,
            0x00, 0xFF, 0xFF, 0xFF,
            0xFF, 0x08, 0x08, 0x08,
            0x08, 0x08, 0x08, 0x08,
            0x08, 0x1C, 0x3E, 0xFF,
            0x00, 0x00, 0x00, 0x00,

0x00, 0x80, 0x80, 0x80,
            0xC0, 0xFF, 0xFF, 0xFF,
            0xFF, 0x80, 0x80, 0x80,
            0x80, 0x80, 0x80, 0x80,
            0x80, 0x80, 0xC0, 0xC0,
            0xE0, 0xF0, 0x38, 0x0C
            };

iپست های شما رو هم توی این تاپیک دیده بودم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16947.15

ممنون میشک کمکم کنید

ه اگه بشه کامل توضیح بدین چه با این روشی که گفتید نتونستم مثل E 72 کارکتری تولید کنم !!!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              ببخشید دیر جواب میدم دیشب سایت واسه من بالا نمیومد..ایمیلتون رو هم دیدم.
              تا اونجا که حافظه م یاری می کنه ...مشکل این بود که به فرمت دستور glcd_DrawBmp دقت نکرده بودم.ببینید در این دستور
              // Drawing a pattern that is stored in SRAM memory with start point[x,y] until width w and Height h
              همون طور که در کتابخونه توضیح داده شده...w وh برای تنظیم پهنا و ارتفاع هست...من w رو صفر می ذاشتم و انتظار داشتم در اندازه ای بیش از سایز 8*8 فونتم رو ببینیم...مشکل این بود...حالا مشکل شما هم همینه؟این نکته رو رعایت کردید؟
              در مورد نرم افزار الان باش ور رفتم فکر کنم اینجور باشه که اگه اندازه فونتتون بیش از 8*8 هست،(مثلا دو خونه)سایز رو دست نزنید بلکه نصفش رو در یک خونه و نصف دیگش رو در خونه مثلا کناری یا زیریش بکشید...اینجوری درسته خروجی رو در یک خط میده ولی شما در برنامتون کنار هم میزاریدش(دو خروجی رو) و درست میشه.
              Ok?
              نتیجه رو بگید

دیدگاه

سلام
                help برتامه LFG رو دیدید؟توضیحاتش کامله
                من به عنوان نمونه فونتی ساختم که در شکل می بینیدش.فونت من نصفش تو خونه ی 1 و نصف دیگش تو خونه ی 16 هست...حالا وقتی دکمه تولید کد رو می زنم،خروجی مربوط به خونه 1 و 16 رو در برنامم پشت سرهم قرار می دم.
                این هم توضیحاتی که قبلا برای یکی از دوستان نوشتم:
                چطوری میتونم E رو به کد تبدیل کنم؟ من هرکاری کردم نتونستم تبدیل کنم! آیا باید بصورت دستی تبدیل کنم یا برنامه خاصی برای این کار هستش؟
                کجاشو مشکل دارید؟
                عرض کردم که از همون LFG که خودتون فرمودید استفاده کنید.
                اگه مراحل کار رو بلد نیستید که help نرم افزار LFG توضیح داده.
                بعد از زدن گزینه ی نیو پروژکت 256.مربع کوچولو می بینید.حالا رو یکیش کلیک کنید و بعد از انتخاب سایز موردنظرتون ،فونت رو طراحی کنید.بعد از اون دکمه ی مربوط به تولید کد رو بزنید.وفایل text رو ذخیره کنید.حالا تو اون فایل تکست یه ردیف از اون 256ردیف هست که کد مربوط به فونت شماست. OK?
                نوشته اصلی توسط محمد فخر
                سلام
                دوستان تصاویر باید با این فرمت باشند :
                یه مقدار با نرم افزار بیشتر کار کنید دستتون میاد
                فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                  با سلام.
                  با زحمات همکاران در معاونت علمی آموزشی، قصد داریم برای قطعات مختلف و پرکاربرد کتابخونه هایی رو جمع آوری کنیم که اولا توابع متنوعی و کاربردی رو داشته باشن و ثانیا با توضیحات کافی باشن تا کاربرا بتونن به راحتی از اونها استفاده کنن.
                  اولین کتابخونه ای که کار شده کتابخونه LCD گرافیکی هست که برای چند نوع از پروسسور های مختلف با قابلیت های مناسبی پیاده سازی شده.
                  از طرف تمامی کاربران این بخش از آقای محمد فخر و آقای محسن قاسم پور تشکر میکنم.
                  ---
                  کاربران عزیز می تونن از این کتابخونه در پروژه های مختلفشون استفاده کنن و هر نقصی درش دیدید یا پیشنهادی برای بهتر شدنش دارید همینجا مطرح کنید تا بتونیم بمرور و با کمک همه شما عزیزان این کتابخونه ها را کامل کنیم.

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=101
                  با سپاس
                  با سلام و تشکر از زحمات شما
                  من برنامه تست را دقیقا به همین صورت با برنامه کد ویژن ورژن 1.24.4 روی مگا 16 ریختم .و قسمت هایی هم که باید اضافه می کردم را انجام دادم. مدار هم عین طرح توی پروتئوس است فقط lcd من agm1264f است که درایورش ks0108است والبته پایه vee را مستقیم به vo وصل کردم وصفحه را به صورت شطرنجی وسفید می بینم ولی عکس ونوشته ها را نمی بینم .اولین بار است که با lcd گرافیکی کار میکنم . البته در کد ویژن من و در قسمت کد ویزارد ارتباط با lcd گرافیکی وجود ندارد و ارتباط 4 سیمه است .

دیدگاه

با سلام و تشکر از زحمات شما
                    من برنامه تست را دقیقا به همین صورت با برنامه کد ویژن ورژن 1.24.4 روی مگا 16 ریختم .و قسمت هایی هم که باید اضافه می کردم را انجام دادم. مدار هم عین طرح توی پروتئوس است فقط lcd من agm1264f است که درایورش ks0108است والبته پایه vee را مستقیم به vo وصل کردم وصفحه را به صورت شطرنجی وسفید می بینم ولی عکس ونوشته ها را نمی بینم .اولین بار است که با lcd گرافیکی کار میکنم . البته در کد ویژن من و در قسمت کد ویزارد ارتباط با lcd گرافیکی وجود ندارد و ارتباط 4 سیمه است .

دیدگاه

با سلام به دوستان
                      من چند روزیه یه lcd گرافیکی سبز گرفتم که فقط پشتش نوشته ts12864a-2 v1.1 حالا نمیدونم کنترلرش چیه و چجوری میشه درایوش کرد.توی این سایت و اینترنت خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.
                      در ضمن پشتش فقط دو تا IC به نام 7660 داره و یه جای IC با 14 پایه هم داره که البته نصب نشده.
                      با تشکر.

دیدگاه

سلام این مدلts12864a-2 که نوشتید با کنترلر ks0108 کار می کنه پایه های اون به ترتیب این جوریه:
                        1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20
                        gnd_vcc_vee_rst_cs2_cs1_db7_db6_db5_db4_db3_db2_db 1_db0_e_r/w_d/i_vo_vcc_gnd
                        :icon_razz:
                        کسی کوه بزرگ را جابه جا می کند که شروع به برداشتن سنگریزه ها کند.

دیدگاه

سلام با نرم افزار glcd tools چطور کد تولید کردید؟ روش کار را توضیح بدید با کدهای هگز برنامه error میده ، در دستور ;(Glcd_Draw(pat کدهای مربوطه را چطور در نرم افزار وارد کردید؟ در واقع من طرز کار استفاده ار نرم افزار glcd tools را میخوام بدونم .
                          پیشاپیش ممنون.
                          کسی کوه بزرگ را جابه جا می کند که شروع به برداشتن سنگریزه ها کند.

دیدگاه

یه سوال
                            اگه بخوام data رو از طریق پورتC و فرمان رو ز طریق پورت D فرستم باید چیکار بکنم ؟
                            اخه تو کتابخان KS0108 که نگاه کردم بر عکس تعریف شه بود منم اونرو برعکس کردم دیدم ارور میده :cry:
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام. ظاهرن کسی دیگه سراغ این بحث نمیاد ولی من همچنان دچار مشکلم :biggrin:
                              من یه ال سی دی به مدل TS864A-7 که 128*64 خریدم که راه اندازش همون KS108 هستش.با بسکام هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره فقط مسئله اینه که من باید با کدویژن کار کنم. لایبرری که گذاشته بودینو گرفتم و کلی ذوق کردم اولش ولی بعد که دیدم جواب نداد حسابی حالم گرفته شد :angry: شانس نداریم که!چایه ها رو عین لایبرری وصل کردم ولی هیچی!انگار که نه انگار! ال سی دی هیچی به رو خودش نمیاره! :cry2: نمیدونم چرا! این کتابخونه به درد این مدل نمیخوره؟اگه میخوره بگید که چه ایرادی ممکنه داشته باشم.اگم نمیخوره بگید تا یه گلی به سرم بگیرم :icon_razz: دستتون درد نکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                                یه سوال
                                اگه بخوام data رو از طریق پورتC و فرمان رو ز طریق پورت D فرستم باید چیکار بکنم ؟
                                اخه تو کتابخان KS0108 که نگاه کردم بر عکس تعریف شه بود منم اونرو برعکس کردم دیدم ارور میده :cry:

من خودم عوض کردم و درستم کار میکنه!مشکلی نداره! فقط باید تو برنامه اصلی هم اون پورتای مورد نظرتو خروجی کنی! همین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X