اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره گیری با avr و طریقه اتصال میکرو به خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شماره گیری با avr و طریقه اتصال میکرو به خط تلفن

-------------------/\/\/-----------\/\/\/\------------ uc
    ا ا
    ا ا
    -- --
    -- --
    ا ا
    ا ا
    -----------------------------------------------------gnd

مقاومت 1 کیلو و خازن 100 نانو هست

فقط باید یه رله با خط سری کنین که وقتی وصل شد شماره بگیره در ضمن واسه اینکه به مخابرات بفهمونین که گوشی رو ورداشتین تا خط ازاد بهتون بده باید یه مقاومت 470 اهم 2 وات با خط موازی کنین.
    موفق باشید
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

فقط یه مسئله کوچیک که میمونه زنگ رو با این ولتاژ بالا چطوری از طریق میکرو تشخیص بدیم
      معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

بسیار ساده
        وقتی گوشی زنگ میخوره ولتاژش 100 ولته تقریبا

با یه پل دیود dc کن البته قبلش یه زنر بزار سر راش

بعد از ولتاژ Dc شده نمونه بگیر با یه تقسیم مقاومتی و بعد بدش به یه اپتوکوپلر واسه ایزوله کردن بعدم بده به میکرو
        علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام.میشه مدار طراحی شده این موضوعیکه در موردش صحبت کردین رو واسم بذارین.با زنر و پل دیود و همه اون قطعاتی که گفتین. آخه من مبتدی هستم نمی فهمم. اگه مدار بذارین بهتر یاد میگیرم.
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط venoos6772
            سلام.میشه مدار طراحی شده این موضوعیکه در موردش صحبت کردین رو واسم بذارین.با زنر و پل دیود و همه اون قطعاتی که گفتین. آخه من مبتدی هستم نمی فهمم. اگه مدار بذارین بهتر یاد میگیرم.
            ممنون
            سلام دوست عزیز برای آشکار ساز زنگ اینو ببند.همینه که دوستمون توضیح داد
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78235.0
            مدارشو گزاشتم اسمش RING هستش دانلودش کن

دیدگاه

سلام.شرمنده میپرسم.این مداری که گذاشتین مریوط به آشکارسازه.اما من مداری میخواستم که بتونم توسط میکرو شماره بگیرم.آیا با همین مدار هم میشه.آخه من با چوک آبی هرکار کردم نتونستم شماره بگیرم.یعنی شماره گیری میکنه ولی خط تلفن با اینکه اشغال هم شده جوابی نمیده و بعد از مدتی شروع میکنه به بوغ اشغال زدن. میشه راهنمایی کنین.
              ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط venoos6772
                سلام.شرمنده میپرسم.این مداری که گذاشتین مریوط به آشکارسازه.اما من مداری میخواستم که بتونم توسط میکرو شماره بگیرم.آیا با همین مدار هم میشه.آخه من با چوک آبی هرکار کردم نتونستم شماره بگیرم.یعنی شماره گیری میکنه ولی خط تلفن با اینکه اشغال هم شده جوابی نمیده و بعد از مدتی شروع میکنه به بوغ اشغال زدن. میشه راهنمایی کنین.
                ممنون میشم
                اینو که من گزاشتم چون بالا گفتید مدارش و نحوه وصل با دیود زینر گفتم مدارش اینطوره.من پروژه هایی که دیدم از آی سی شماره گیر استفاده کردن اینجوری کارنکردم

دیدگاه

سلام بفرمائید
                  http://projects.m32.ir/1085/
                  یه پروژه نسبتا ساده ایه
                  من خودم قبلاً دنبالش بودم

دیدگاه

برای استفاده از dtmf حتما از کریستال خارجی برای میکروتون استفاده کنید بعد از آزاد کردن خط پایه oc1 میکرو رو با 1 خازن و مقاومت که من با مقدار فک کنم 220 اهم و 220 میکرو فاراد وصل کردم.
                    اینم پروژه شماره گیر که توی سی نوشتم فایل پروتیوسش رو اگر نگا کنید مقدار دقیق خازن و مقاومت توش هست ( الان رو سیستم من پروتیوس نصب نیست که خودم نگا کنم!)

http://www.****.ir/forum/showpost.php?p=68835&postcount=210

http://www.****.ir/forum/showthread.php?t=1322&page=21

در مورد چوک هم بگم اگر از چوک هم استفاده کنید باز به خازن و مقاومت نیازه. چوک هم بیشتر برا تقویت صدایی هست که رو خط قرار میدید. ولی dtmf نیازی نداره.

دیدگاه

[http://www.****.ir/forum/showpost.php?p=68835&postcount=210

http://www.****.ir/forum/showthread.php?t=1322&page=21

این دوتا آدرس های که گذاشتین نامفهومه.میشه لینک درستشو بذارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza7090
                        اینو که من گزاشتم چون بالا گفتید مدارش و نحوه وصل با دیود زینر گفتم مدارش اینطوره.من پروژه هایی که دیدم از آی سی شماره گیر استفاده کردن اینجوری کارنکردم
                        سلام.با همون آی سی هم که میگین خویه.اگه میشه مدارشو بذارین.

دیدگاه

به جای ستاره ها **** بنویس نمیدونم چرا اینجا نمیخان این اسم نشون داده بشه واقعا عجیبه!!!!!!!!!

ایران میکرو
                          iran micro
                          i r a n m i c r o

وقتی مینویسمش به جاش ستاره نشون میده خودتون درستش کنید به جای ستاره ها بنویسیدش

دیدگاه

من چه شکلی می تونم به وسیله ی lcdتاچ اعداد رو بنویسم به صورتی که صفحه ی تایپم هم صفحه ی تاچم باشد :arrow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1a2b
                              من چه شکلی می تونم به وسیله ی lcdتاچ اعداد رو بنویسم به صورتی که صفحه ی تایپم هم صفحه ی تاچم باشد :arrow:
                              یکی جواب بده :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrivar88
                                به جای ستاره ها **** بنویس نمیدونم چرا اینجا نمیخان این اسم نشون داده بشه واقعا عجیبه!!!!!!!!!

ایران میکرو
                                iran micro
                                i r a n m i c r o

وقتی مینویسمش به جاش ستاره نشون میده خودتون درستش کنید به جای ستاره ها بنویسیدش
                                سلام
                                این یه پروسه طبیعیه! اینا رقبای حامیان مالی اینجا هستن و حامیان مالی اینجا نمی خوان در مورد فروشگاه های رقیب صحبتی بشه. شما الان برو توی سایت فریکس راجب محصولات میکروچیپ یا غیره صحبت بکن. من به شما قول میدم هنوز صفحه تون رو رفرش نکردید تاپیکتون یا پاک میشه یا قفل میشه.
                                بهتره این لینک ها رو پیغام خصوصی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X