سلام.من Vss رو به 5 ولت وصل کردم .در ضمن میکروی من ATmel32 هستش و جریان 75 میلی آمپر میده !!! من که سر در نمی آرم .در مورد برنامه هم آره من به همون شکل بالا نوشتم و لی باز همون مشکلو داره .تو رو خدا یکی کمک کنه .خیلی فوریه
سلام.من Vss رو به 5 ولت وصل کردم .در ضمن میکروی من ATmel32 هستش و جریان 75 میلی آمپر میده !!! من که سر در نمی آرم .در مورد برنامه هم آره من به همون شکل بالا نوشتم و لی باز همون مشکلو داره .تو رو خدا یکی کمک کنه .خیلی فوریه
با سلام خدمت دوستان عزیز . من به یه مشکلی در برنامه ی فوق مواجه شدم .وقتی خروجی میکرو رو به موتوری وصل می کنم که جریان زیادی میکشه برنامه درست اجرا نمیشه ولی وقتی به موتوری وصل میکنم که جریان کمی میکشه برنامه درست اجرا میشه !! :sad:فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ من خروجی رو به L293 وصل میکنم .
با تشکر.
با سلام خدمت دوستان عزیز . من به یه مشکلی در برنامه ی فوق مواجه شدم .وقتی خروجی میکرو رو به موتوری وصل می کنم که جریان زیادی میکشه برنامه درست اجرا نمیشه ولی وقتی به موتوری وصل میکنم که جریان کمی میکشه برنامه درست اجرا میشه !! :sad:فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ من خروجی رو به L293 وصل میکنم .
با تشکر.
با سلام .مدار خاصی نیست . من خروجی میکرو ( پین های Pd.0 و Pd.1 ) رو به L293 و حتی L298 وصل کردم و خروجی های این دو آی سی رو به دو سر موتور بردم .پایه Enable در L293 رو هم به +5 وصل کردم پایه Vss به +5 , پایه Vs رو هم به +8 ولت متصل کردم .پایه های 4و5و12و 13 رو به GND .فکر می کنید مشکل از کجاست ؟
با تشکر
باید Vss رو به 8ولت و vs رو به 5 ولت وصل کنید.
در ضمن یادتون باشه برای استفاده از ورودی های 1 و2 باید ENABLE A(پایه 1) و برای استفاده از ورودی های 3و4 باید ENABLE B (پایه9) رو بدین به 5 ولت.
دیدگاه