اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد bascom-avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد bascom-avr

باید بنویسی

1000000=crystal$

( مثلا برای 1MHz)

همینطوری نوشتی؟

دیدگاه

کمک در مورد bascom-avr

سلام.من Vss رو به 5 ولت وصل کردم .در ضمن میکروی من ATmel32 هستش و جریان 75 میلی آمپر میده !!! من که سر در نمی آرم .در مورد برنامه هم آره من به همون شکل بالا نوشتم و لی باز همون مشکلو داره .تو رو خدا یکی کمک کنه .خیلی فوریه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh_control
        سلام.من Vss رو به 5 ولت وصل کردم .در ضمن میکروی من ATmel32 هستش و جریان 75 میلی آمپر میده !!! من که سر در نمی آرم .در مورد برنامه هم آره من به همون شکل بالا نوشتم و لی باز همون مشکلو داره .تو رو خدا یکی کمک کنه .خیلی فوریه
        :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

75 میلی آمپر ؟؟؟؟!!!!!!!!

نمیشه !!!!!!!!!!!

دیدگاه

خوب باید به VSS بیشتر از 5 ولت بدی . چون یه مقداریش تلف میشه و شما در خروجی کمتر از 5 دارین موقعی که 5 دادین به VSS
          آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز . من به یه مشکلی در برنامه ی فوق مواجه شدم .وقتی خروجی میکرو رو به موتوری وصل می کنم که جریان زیادی میکشه برنامه درست اجرا نمیشه ولی وقتی به موتوری وصل میکنم که جریان کمی میکشه برنامه درست اجرا میشه !! :sad:فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ من خروجی رو به L293 وصل میکنم .
            با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh_control
              با سلام خدمت دوستان عزیز . من به یه مشکلی در برنامه ی فوق مواجه شدم .وقتی خروجی میکرو رو به موتوری وصل می کنم که جریان زیادی میکشه برنامه درست اجرا نمیشه ولی وقتی به موتوری وصل میکنم که جریان کمی میکشه برنامه درست اجرا میشه !! :sad:فکر میکنید مشکل از کجاست ؟ من خروجی رو به L293 وصل میکنم .
              با تشکر.
              میتونین مدارتونو بزارین ؟

دیدگاه

با سلام .مدار خاصی نیست . من خروجی میکرو ( پین های Pd.0 و Pd.1 ) رو به L293 و حتی L298 وصل کردم و خروجی های این دو آی سی رو به دو سر موتور بردم .پایه Enable در L293 رو هم به +5 وصل کردم پایه Vss به +5 , پایه Vs رو هم به +8 ولت متصل کردم .پایه های 4و5و12و 13 رو به GND .فکر می کنید مشکل از کجاست ؟
                با تشکر

دیدگاه

باید Vss رو به 8ولت و vs رو به 5 ولت وصل کنید.
                  در ضمن یادتون باشه برای استفاده از ورودی های 1 و2 باید ENABLE A(پایه 1) و برای استفاده از ورودی های 3و4 باید ENABLE B (پایه9) رو بدین به 5 ولت.
                  آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

با سلام . مشکل حل شد .باید رد دو سر موتور یه خازن 100nf گذاشته شه .این خازن مشکلو حل میکنه
                    با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X