اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرکانس میکرو

سلام
    کسی می دونه فرکانس داخلی میکرو اتمگا 8535 چقدر است که برای پروگرم کردن اون باید تعریف کنیم ؟؟
    کویر همیشه تنهاست ... پس باران باش و بر کویر ببار .

پاسخ : فرکانس میکرو

بهتره موقع پروگرم کردن از فرکانس 1 مگ اسفاده کنی

فرکانس داخلی ش میتونه حداکثر تا 8 مگ تنظیم بشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

کریستال خارجی اون را با چه تناسبی انتخاب می کنیم ؟؟؟؟
      من 12 مگ را انتخاب کرده ام . خوبه ؟

دیدگاه

بستگش به کریستالتون داره
        اگه 12 مگ هست 12 مگ بزار
        ولی من خودم همیشه از 8 مگ داخلی استفاده میکنم و کریستال خارجی رو بیخیال میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی محمودآبادی
          کریستال خارجی اون را با چه تناسبی انتخاب می کنیم ؟؟؟؟
          من 12 مگ را انتخاب کرده ام . خوبه ؟
          باید ببینی چقدر سرعت نیاز داری
          خیلی وقتها سرعت بالا هم درد سر میشه
          اگه ارتباط سریال داری - اگه از تایمر ها برای زمان سنجی میخای استفاده کنه - اگه ال سی دی گرافیکی استفاده کردی - اگه جهت VGA کیخای استفاده کنی و ...
          هر کدوم کریستال مناسب خودش رو لازم داره

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

ماکزیمم فرکانس کاریش 16MHz
            FLASH= 8KB
            SRAM=512Bytes
            EEPROM= 0.5 KB
            دیگه چی؟ :applause:

دیدگاه

پس چرا با فرکانس 1.5MHZ که خیلی از یک چهارم فرکانس کاریش کمتر است برای پروگرم کردن جواب نمی دهد و خطا میگیرد؟؟؟؟؟؟؟
              که باید با فرکانس در حد کیلو کار کرد.
              چرا؟؟؟؟

دیدگاه

1.5 که نداره!
                1 بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی محمودآبادی
                  پس چرا با فرکانس 1.5MHZ که خیلی از یک چهارم فرکانس کاریش کمتر است برای پروگرم کردن جواب نمی دهد و خطا میگیرد؟؟؟؟؟؟؟
                  که باید با فرکانس در حد کیلو کار کرد.
                  چرا؟؟؟؟
                  بالا بردن فرکانس حیت برنامه ریزی مشکلات نویز و در نتیجه اون خطا در برنامه ریزی رو بدنبال داره
                  اگه خطا در آدرس 0000 حافظه اتفاق افتاده بیشتر ناشی از تنظیم نادرست فرکانس داخلی ه
                  اگه هر دفعه روی یک آدرس خطا میگیره : میکروت داره عمرش تموم میشه ( برنامه روی اون زیاد نریز و توی آخرین پروژه ت ردش کن بره )
                  البته این خطا ممکنه در فرکانس های بالاتر از 1 مگ هم اتفاق بیفته

فرکانس کاری که میتونه میکرو کار کنه برای ما مهم نیست
                  حین پروگرم کردن باید فرکانس رو بیاری روی 1 مگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                    بالا بردن فرکانس حیت برنامه ریزی مشکلات نویز و در نتیجه اون خطا در برنامه ریزی رو بدنبال داره
                    اگه خطا در آدرس 0000 حافظه اتفاق افتاده بیشتر ناشی از تنظیم نادرست فرکانس داخلی ه
                    اگه هر دفعه روی یک آدرس خطا میگیره : میکروت داره عمرش تموم میشه ( برنامه روی اون زیاد نریز و توی آخرین پروژه ت ردش کن بره )
                    البته این خطا ممکنه در فرکانس های بالاتر از 1 مگ هم اتفاق بیفته

فرکانس کاری که میتونه میکرو کار کنه برای ما مهم نیست
                    حین پروگرم کردن باید فرکانس رو بیاری روی 1 مگ

این را بگم من با STK500 پروگرم می کنم و نرم افزارم هم AVR Studio 4 است حداکثر فرکانس اون که روش ایراد می گیرد 1.83 MHZ است ولی روی 57.6 KHZ خطا نمی گیرد و پایین تر
                    اگر عمر میکرو در حال تمام شدن باشد این اتفاق رخ می دهد ! بیشتر توضیح می دهید لطفا

دیدگاه

شما می تونی از تنظیمات پشن برنامت به راحتی کریستال یا همون فرکانس داخلی رو فعال کنی
                      و تا جایی که من تحقیق کردم 1.5 مگا تو پشن تنظیمات وجود نداره برا این میکرو به خاطر همینه که فکر کنم 1.5 مگا رو قبول نمیکنه

دیدگاه

سلام. منم با stk500 و با AVRSTUDIO4 میکرو هامو پروگرم میکنم. با یه سری میکروها با فرکانس 1.83 کار نمیکرد و باید فرکانس رو روی کیلوهرتز تنظیم میکردم. به احتمال خیلی زیاد اون دو سه تا میکرو مشکل فیوزبیت داشتند و با یه بار پاک کردن میکرو و استفاده از کریستال خارجی و شناخته شدن میکرو توسط پرگرمر بعدش میتونستم که حالا فیوزبیت اون رو روی مقدار مناسب قرار بدم و بعد از اون کارا میکرو ها رو با همون فرکانس 1.83 هم میتونست پرگرام کنه. ولی بقیه میکروها که تازه میخریدم مشکلی با فرکانس نداشتن.

پروگرمر من برای نوآوران هستش. یه جایی داره برای استفاده از کریستال خارجی در صورتیکه بخوای میکروی اشتباه تنظیم شده ات رو برگردونی.

"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                        در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                          سلام. منم با stk500 و با AVRSTUDIO4 میکرو هامو پروگرم میکنم. با یه سری میکروها با فرکانس 1.83 کار نمیکرد و باید فرکانس رو روی کیلوهرتز تنظیم میکردم. به احتمال خیلی زیاد اون دو سه تا میکرو مشکل فیوزبیت داشتند و با یه بار پاک کردن میکرو و استفاده از کریستال خارجی و شناخته شدن میکرو توسط پرگرمر بعدش میتونستم که حالا فیوزبیت اون رو روی مقدار مناسب قرار بدم و بعد از اون کارا میکرو ها رو با همون فرکانس 1.83 هم میتونست پرگرام کنه. ولی بقیه میکروها که تازه میخریدم مشکلی با فرکانس نداشتن.

پروگرمر من برای نوآوران هستش. یه جایی داره برای استفاده از کریستال خارجی در صورتیکه بخوای میکروی اشتباه تنظیم شده ات رو برگردونی.
                          پروگرمر من هم نوآوران است . لطف می کنید بیشتر در این باره توضیح دهید و بفرمایید طوری و در کدام منو باید این اعمال را انجام داد چون من تسلطی روی AVR Studio ندارم .

دیدگاه

دوستان دقت کنن که فرکانس بالا (بنظر میاد ) بدلیل نویز تولید از سمت خود cpu باعث خطا در برنامه ریزی میشه بنابراین این موضوع رو مد نظر داشته باشن

عمر میکرو ها معمولن وقتی 500 -400 بار روش برنامه ریزی کنی تقریبن در حال اتمامه و ممکنه خراب بشه البته تایوانی هاش یکمی بیشتر کار میکنه
                            اگر این تعداد روش برنامه ریزی کردید به فکر رد کردنش باشید

دیدگاه

یه پین هدر 3 تایی قسمت بالایی برد وجود داره که شما کریستال رو روی پایه 1و 3 اون قرار میدهید. اگه تا الان میکرو رو نمیتونستین با STK200 پرگرام کنین و علت اون تنظیم اشتباه فیوزبیت کلاک میکروتون بوده باشه حالا با sTK500 که دارین میتونین آیسی خودتون رو داخل سوکت zif پرگرمر قرار بدین و سپس برنامه avrstudio رو اجرا کنین و بعد کابل usb پرگرمر رو وصل کنین و بعد از منوی tools گزینه program avrو بعد connect رو فشار میدین. و بخش فیوزبیت ها رو انتخاب میکنید و بخش مربوط به منبع کلاک رو روی اسیلاتور داخلی قرار میدین.
                              بازم اگه جای دیگه مشکلی بود بگید
                              "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                              در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X