اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرکانس کار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرکانس کار

نوشته اصلی توسط moein2
    چرا با دقت خوندم .
    کاملا گرفتم منظورتو .اجرای هر دستور ممکنه به یک یا بیشتر سیکل کلاک نیاز داشته باشه که مکث ایجاد میشه.[glow=red,2,300]شدنیه اما کاملا اشتباهه .[/glow] معایبش رو تو پست قبلی نوشتم .
    به جای اینکه بخش زیادی از حافظه رم میکرو به خاطر این کار اشغال بشه ، سی پی یو مشغول بشه و ...

خوب تایمر با اون همه امکانات و برا کی و کجا ساختن ؟؟ اونم با این همه مد کاری و امکانات .

کافیه 6-7 خط دستور بنویسی تا هر نوع موج یا هر نوع تایمری که میخوای در اختیار داشته باشی .

با روشی که شما گفتین فقط با حالت normal top برابری میکنه ، اما حالت هایی مثل , ctc top , ctc mode , fast pwm , phase & correct fr , یا وقفه سر ریز ، یا پرچم TOV اینا همه امکاناتی هستن که خاک خواهند خورد در حالی که برای راحتی ما طراحی شدن .

بنا بر این این کار اصلا اصولی و دقیق نیست . مخصوصا که این دوستمون میخواد موج مربعی بسازه.
    نه دقت نکردید همون دستورات برنامه در جایی دیگه اجرا میشن چیزی اضافه نمیشه
    گفتم این راه بسیار سختیه پس تایمر و کانتر کار رو آسونتر میکنه و بی خود نساختنش
    بله باید اعتراف کنم هیچ وقت تمام قابلیتهای تایمرکانتر را نداره

*یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
      نه دقت نکردید همون دستورات برنامه در جایی دیگه اجرا میشن چیزی اضافه نمیشه
      گفتم این راه بسیار سختیه پس تایمر و کانتر کار رو آسونتر میکنه و بی خود نساختنش
      بله باید اعتراف کنم هیچ وقت تمام قابلیتهای تایمرکانتر را نداره
      آره میدونم نکته قشنگی گفتی که میتونه جای خودش ازش استفاده کنی . یه جاهایی ممکنه به درد بخوره .
      اما اومدیم و مثلا کد بر نامه ما اونقدر طولانی نبود که مکث مورد نظر ایجاد بشه ، یا بیشتر کد بعد از اجرای مکث باشه . اون وقت مجبوریم بشینیم کد الکی بنویسیم و تازه کلی جمع و تفریق کنیم تا مکث مورد نظر ایجاد بشه :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PEDRAM-PMS
        ممنون از جوابتون ،
        سوال دیگه ای که داشتم این بود که دو روش برای تولید pwm هست :
        1 . توسط کلاک سیستم ( تایمر ) که از wizard برنامه میشه استفاده کرد .
        2 . خودمون به صورت تناوبه پرت دلخواهی 0 و 1 کنیم به شکل زیر
        پورت d.1 برای 0.5 میلی ثانیه روشن و برای 0.5 میلی ثانیه خاموش را در یک حلقه بی نهایت قرار دهیم

میخواستم تفاوت های دو روش ذکر شده رو بدونم ؟؟؟؟ oo: :angry: :eek: :eek: : :cry: :cry:
        من دو سرعت مختلف برای موتور بیشتر نمیخوام V , 2V با توجه به این کدوم روش بهتره ؟؟
        از تاخیری که پیش اومد عذر میخوام .
        در مورد تفاوت میتونم بگم که اگه بحث دقت ، سختی کار ، و غیره رو بزاریم کنار تفاوت اصلی در اینه که با استفاده از PWM شما براحتی در حین اینکه خروجی pwmنون داره پالس تولید میکنه میتونید دستورات دیگه ای رو بهصورت همزمان به میکرو بدین اما تو روش صفر و یک کردن پینها میکرو همزمان فقط میتونه دستورات مربوط به 0و1 کردن پین رو انجام بده.
        mer30

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X