اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نبودن یک آموزش c خوب برای مبتدیهای c ؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نبودن یک آموزش c خوب برای مبتدیهای c ؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
    خیلی جالب بود و لطف کردین.اما این آمار مربوط به آمریکاست دیگه احتمالا،بله؟ این نشون میده که ما در ارجحیت C به basic اشتباهی نکردیم.ولی متاسفانه در دانشگاه ما در کاردانی بیسیک درس دادن و در کارشناسیم که اول اسمبلی بعد مثلا C اونم در 2 جلسه عمومی و بعد یک جلسه برای avr، دیگه چی یاد گرفتیم ما؟!!!! (همین ترم میکرو داشتیما و امتحانش مونده :cry
    باز هم خوبه یاد می دند چون همینش رو تو خیلی از دانشگاه ها یاد نمی دند ولی به طور کلی کسی موفق که خودش استینش رو بالا بزنه و شروع کنه نه کسی که به ظور حولش می دنند.

دیدگاه

دوستان عزیز دانشگاه های ما بجز تعدادی انگشت شمار بقیشون واسه سرگرمین بقول مهدی جان اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید خودمون پشت کار بگیریمو بس نه به اساتید دانشگاهی چون اونا مجبورند سر فصل های ده 1 رو بگن :mrgreen: نه الان رو
      راههایی که به آینده ختم می شوند رفتنی نیستند، ساختنی اند!
      No Risk, No Reward

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid soltani
        دوستان عزیز دانشگاه های ما بجز تعدادی انگشت شمار بقیشون واسه سرگرمین بقول مهدی جان اگه بخوایم پیشرفت کنیم باید خودمون پشت کار بگیریمو بس نه به اساتید دانشگاهی چون اونا مجبورند سر فصل های ده 1 رو بگن :mrgreen: نه الان رو
        البته اساسا سر فصل ها رعایت نمی شه حتی همون هم که مال عصر بوق می باشد و هر کی هر چی گفت گفت کسی به کسی هم جواب گو نیست و فقط چشمشون به چندتا دانشگاه اصلی است .
        وقتی که استادی که می خواد به شما درس بده هنوز خودش به مباحث مسلط نشده اخه چرا باید بیاد سر کلاس تازه کلی ادعا بکنه و غیره .... البته هستند اساتیدی که بیش از اینکه وظیفه رسمی هست مایه میزارند و بعد هم می شه تاثیرات فوق العاده اونها رو در دانشجو ها دید .

به خاطر دینی که به چند تا از اساتیدم دارم اسمشون رو میگم که اگه روزی بهشون بر خوردین حتما سر کلاسشون برید .
        دکتر بقراطی
        دکتر ملک محمد
        مهندس شفیعی
        دکتر لیدا رمضانی
        مهندس نصیری
        دکتر رزاقیان
        و البته مهندس اصغر ابویی.

واقعا باید قدر این اساتید رو دونست . امید وارم دوستان به خاطر منحرف کردن بحث من رو ببخشند . :biggrin:

دیدگاه

آقای کربلایی شما دانشگاه تهران بودین؟یا هستین؟ شفیعی(تقی؟) و پروفسور ملک محمد ؟؟؟؟
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

کاردانی شمسی پور و کارشناسی تهران-جنوب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
              به خاطر دینی که به چند تا از اساتیدم دارم اسمشون رو میگم که اگه روزی بهشون بر خوردین حتما سر کلاسشون برید .
              دکتر بقراطی
              دکتر ملک محمد
              مهندس شفیعی
              دکتر لیدا رمضانی
              مهندس نصیری
              دکتر رزاقیان
              و البته مهندس اصغر ابویی.

با سلام ...

بحث که کلا منحرف شد !

از بین این اساتیدی که نام بردید دکتر ملک محمد استاد ما هم بود ......واقعا استاد خوبی بود ....

=======================================

در رمورد زبان c هم این همه کتاب توی بازار هست ....نمیگم همه اش خوبه اما خوب هم توش پیدا میشه .
              مصادیق اظهار محبت به همسر
              بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
              ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
              اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

Re: پاسخ : نبودن یک آموزش c خوب برای مبتدیهای c ؟؟؟؟؟

سلام ببخشید لینکتون کار نمیکنه ممنون میشم بعد اگه فایلش موجوده تو یه لینک دیگه بزاری

دیدگاه

بهترین منابع آموزش زبان C و C++ چیست و چطور ازشون استفاده کنیم؟

دیدگاه

به نظر من هم برای میکرو خیلی خیلی بهتره به جای بیسیک از همون C شروع کنی.ابتدای کار هم یک کتاب بهتون معرفی میکنم که 8 فصل اولش را به تریب بخونید قول میدم که خیلی کارت راه بی افته.هم مثال های خوبی داره هم روان و ساده است
                    کتاب مرجع زبان C : نویسنده مهندس جعفر نژاد قمی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
                      به نظر من هم برای میکرو خیلی خیلی بهتره به جای بیسیک از همون C شروع کنی.ابتدای کار هم یک کتاب بهتون معرفی میکنم که 8 فصل اولش را به تریب بخونید قول میدم که خیلی کارت راه بی افته.هم مثال های خوبی داره هم روان و ساده است
                      کتاب مرجع زبان C : نویسنده مهندس جعفر نژاد قمی
                      من خودم برای کامپایلر از mingw و برای IDE از CodeBlocs استفاده می کنم.از من به شما نصیحت دور کتاب C جعفر نژاد رو خط بکشید.اصلا استاندارد نیست.مفاهیم رو خوب توضیح داده ولی توضیح هاش برای کامپایلر های بورلند و ... است که نه تنها مطابق ANSIC نیست بلکه خیلی قدیمی و افتضاح هست.اگه برای میکرو کنترلر و غیره می خواهی یاد بگیری برو سراغ c استاندارد.همون c که در کتاب کرنیگان و ریچی یاد داده شده.

دیدگاه

سوال و موضوع تاپیک جالبه
                        من هم ویدئوی مناسبی برای آموزش پیدا نکردم تابحال و این دو دلیل عمده داره
                        1- گاهی فردی که توضیح میده خودش هم نفهمیده و داره توضیح چیزی که نفهمیده رو میده
                        2- گاهی فرد برنامه نویس بسیار حرفه ای و با سوادیه اما به هیچ وجه مدرس خوبی نیست ، و اغلب این مشکل توی نحوه بیان مطالب و ترتیب شون و همچنین فن بیان شون ، دیده میشه و کیفیت آموزش به شدت اُفت می کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X