اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره نحوه تغذیه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره نحوه تغذیه میکرو

"حمید جان" کجایی؟؟من به کمک احتیاج دارم فرداباید به استادم زنگ بزنم چیکار کنم اگه جوابشو پیدا نکنم؟؟ :sad: :cry: :cry2:
    ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

لطفا سوالات رو در تاپیک های جدا بپرسید تا برای بقیه هم قابل استفاده باشه و یک سوال رو چند جا مطرح نکنید!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
        فرض کنید در یک مدار میکرو کنترولی تغذیه را از یک منبع تغذیه رگوله شده خارجی دارید استفاده می کنید. چگونه می توان مدار را در خصوص ولتاژ اضافی منبع تغذیه محافظت کرد. منظورم این است که فرض شود در تنظیم ولتاژ منبع تغذیه اشتباه کنید یا سیم ها را اشتباه وصل کنید و ولتاژی بالاتر از 5 ولت به مدار شما برسد. آیا استفاده از یک دیود زنر مناسب است؟ آیا می توان از قطعاتی مانند P6KE6.8A استفاده کرد؟
        ممنون

دیدگاه

میتونین بدون لحاظ کردن منبع تغذیه خارجی از رگولاتور در ورودی مدار استفاده کنید.استفاده از زنر هم میتونه مفید باشه
          Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aristar نمایش پست ها
            میتونین بدون لحاظ کردن منبع تغذیه خارجی از رگولاتور در ورودی مدار استفاده کنید.استفاده از زنر هم میتونه مفید باشه
            سلام
            ممنون، در حقیقت چند ماژول دارم که با فاصله حدود نیم متری کنار هم قرار گرفته اند و می خواهم از یک تغذیه مشترک برای همه استفاده کنم و در هر ماژول جداگانه رگولاتور نگذارم. نگران این هستم که در هنگام نصب به هر دلیلی سیم کشی پاور اشتباه شود و ولتاژ بالاتری به میکرو برسد. برای محافظت از ولتاژ بالا دنبال راهکار هستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jkazem نمایش پست ها
              سلام
              ممنون، در حقیقت چند ماژول دارم که با فاصله حدود نیم متری کنار هم قرار گرفته اند و می خواهم از یک تغذیه مشترک برای همه استفاده کنم و در هر ماژول جداگانه رگولاتور نگذارم. نگران این هستم که در هنگام نصب به هر دلیلی سیم کشی پاور اشتباه شود و ولتاژ بالاتری به میکرو برسد. برای محافظت از ولتاژ بالا دنبال راهکار هستم.
              در صورتی که ولتاژ تغذیه همه ماژول ها یکی است برای همه یک رگولاتور بگذارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X