اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

uIP یک پشتهٔ TCP/IP خوب برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : uIP یک پشتهٔ TCP/IP خوب برای AVR

سلام حمید جان واقا خسته نباشی میگم امکانش هست که توابع رو کامل توضیح بدیم که بشه یه فایل جامع تو سایت بذاریم
    مرسی
    :agree:
    من به آمار زمین مشکوکم...
    اگر این شهر پر از آدم هاست......
    پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

خیلی ممنون از کتابخانه هایی قرار داین.
      من یه سوال داشتم؟
      میشه در ای تابع به جای اینکه سرور باشیم ، کلاینت باشیم و هر وقت که خواسیم به کامپیوتر مورد نظرمون دیتا بفرستیم.
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام
        میشه این رو برای atmega8هم آمادشت کرد ؟ مشخصات سخت افزاری که شما گفتید فکر کنم حداقل باید atmega32 باشه درسته ؟ نمیشه یکم حجمش برنامه رو کم کرد که رو atmega8 هم سوار بشه ؟ من فقط همین تلنت رو میخوام و بس

توی این سورس ها هم آدرس آیپی را دیدم که ست کردید و هم subnet mask و gateway رو . اما توی مثال قبلی که از سورس های TuxGraphics استفاده کرده بودین ، فقط آیپی و مک آدرس را مقدار دهی کردین ! تنها مشکل من با اون TuxGraphics هم همینه که نمیشه subnet mask و gateway را بهش داد !!!!!

اضافه شده در تاریخ :
        بابا دمتون گرم !آ‌هیچکی نیست به داد ما برسه ؟!

دیدگاه

برای چک کردن آدرس درخواستی ای که از سمت PC به سمت میکرو میاد باید از چه تابعی استفاده کرد ؟ توابع داخل هدر ARP.h ؟
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام به همگی مخصوصا به دوست خوبمون آقای حمید رستمی . از این استارتی که زدید خیلی ممنونم.
            آقای رستمی من همیشه دوست داشتم در زمینه ی شبکه و برنامه نویسی برای اون کار کنم اما بزرگترین سوال من اینه که برای کاری که ما داریم اینجا انجام می دیم چه منابعی وجود داره (انگلیسی یا فارسی). من الان ترم دوم هستم و به طور خود جوش به همین انگیزه ای که گفتم توی کلاس های شبکه ی کامپیوتری که درس اختیاری دانشجو های ترم اخر رشته ی برق هست شرکت کردم . من همین طور تا فصل چهارم از کتاب CCNA نسخه ی انگلیسیش رو هم مطالعه کردم . خیلی دیدم باز تر شد و خیلی هم دنیای تاریکی که جلوی خواسته ام قرار داشت واسم روشن تر شد. پس تا اینجا کتاب CCNA برای صفرکیلومتری ها عالیه. اما از فصل 4 به بعد تمرکز کتاب دیگه داره میره روی نحوه ی کار کردن با تجهیزات سیسکو و دنیای مسیریابی و ROUTING و به عبارت بهتر برپا کردن شبکه.
            تا حالا فهمیدم که باید شروع کنم به برنامه نویسی تحت شبکه ، هم برای میکرو و هم برای رایانه اما تا الان منبعی که برای صفری ها خوب باشه و حد اقل مسیر رو نشون بده پیدا نکردم .
            می دونید که همیشه در حل یک مساله و یادگیری یک موضوع جدید زحمت کشیدن روی چیزهایی که برای اون مساله کاربرد نداره باعث تلف شدن انرژی و در نهایت نا امیدی میشه. پس من از شما خواهش می کنم به من بگید از الان به بعد باید چه مسیری رو ادامه بدم . مثلا بهم بگید خوب الالن تو کتاب CCNA رو خوندی حالا برو کتاب فلان رو بخون بعد برو فلان چیز رو کار کن بعد برو فلان چیز رو یاد بگیر ... . من از صمیم قلب از هر کسی که میتونه در این باره کمکی کنه میخوام تا این مسیر رو فقط نشونم بده . پیمودن این مسیر هرچقدر هم سخت باشه من با من . من واقعا می خوام در این زمینه زحمت بکشم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روح الله خرم بخت
              سلام به همگی مخصوصا به دوست خوبمون آقای حمید رستمی . از این استارتی که زدید خیلی ممنونم.
              آقای رستمی من همیشه دوست داشتم در زمینه ی شبکه و برنامه نویسی برای اون کار کنم اما بزرگترین سوال من اینه که برای کاری که ما داریم اینجا انجام می دیم چه منابعی وجود داره (انگلیسی یا فارسی). من الان ترم دوم هستم و به طور خود جوش به همین انگیزه ای که گفتم توی کلاس های شبکه ی کامپیوتری که درس اختیاری دانشجو های ترم اخر رشته ی برق هست شرکت کردم . من همین طور تا فصل چهارم از کتاب CCNA نسخه ی انگلیسیش رو هم مطالعه کردم . خیلی دیدم باز تر شد و خیلی هم دنیای تاریکی که جلوی خواسته ام قرار داشت واسم روشن تر شد. پس تا اینجا کتاب CCNA برای صفرکیلومتری ها عالیه. اما از فصل 4 به بعد تمرکز کتاب دیگه داره میره روی نحوه ی کار کردن با تجهیزات سیسکو و دنیای مسیریابی و ROUTING و به عبارت بهتر برپا کردن شبکه.
              تا حالا فهمیدم که باید شروع کنم به برنامه نویسی تحت شبکه ، هم برای میکرو و هم برای رایانه اما تا الان منبعی که برای صفری ها خوب باشه و حد اقل مسیر رو نشون بده پیدا نکردم .
              می دونید که همیشه در حل یک مساله و یادگیری یک موضوع جدید زحمت کشیدن روی چیزهایی که برای اون مساله کاربرد نداره باعث تلف شدن انرژی و در نهایت نا امیدی میشه. پس من از شما خواهش می کنم به من بگید از الان به بعد باید چه مسیری رو ادامه بدم . مثلا بهم بگید خوب الالن تو کتاب CCNA رو خوندی حالا برو کتاب فلان رو بخون بعد برو فلان چیز رو کار کن بعد برو فلان چیز رو یاد بگیر ... . من از صمیم قلب از هر کسی که میتونه در این باره کمکی کنه میخوام تا این مسیر رو فقط نشونم بده . پیمودن این مسیر هرچقدر هم سخت باشه من با من . من واقعا می خوام در این زمینه زحمت بکشم .

سلام دوست عزیز
              اگه میخوای برنامه نویس شبکه بشی (سوکت نویس) اولین قدم درک شبکس
              کتابی که خوندی یکی از بهتریناس ، داشتن اطلاع از نحوه روتینگ ضرری نداره هیچ بلکه دید بازتری بهت میده
              اگه برقی هستی میتونی با یه میکرو الگوریتم های روتینگ رو پیاده کنی و یه روتر کوچیک بسازی
              دنیای روتر ها از نظر tcp/ip سه لایه محسوب میشه و تو تجهیزات شبکه تا لایه سوم وجود داره
              اما اگه میخوای برنامه کاربردی بنویسی (تو لایه 4ام کار کنی) بجای eca برو stack over flow یا code project و راجب سوکت پروگرامینگ سرچ بزن با زبان سطح بالای مورد علاقت Cplus , java, Csharp و با سیستم عامل مورد علاقت.
              اما در مورد منبع برای مطالعه شبکه من به همه کتاب "اصول مهندسی اینترنت" از آقای احسان ملکیان رو تو صیه میکنم ، منبع جامع حساب نمیشه چون هر بحث شبکه خودش 1دنیاس ولی واقعا کتاب خوبیه (خلاصه و مفید)
              خلاصه که میگم یعنی 560 صفحه!!!
              از کابل شروع کرده تا رسیده به موتور جستجو و وب اپلیکیشن
              سریع ترین راه برای رسیدن به هدف شما به نظرم همین کتابه
              تو اینترنت pdf اش هست، ولی ویراست اولشه
              موقعی که من کتاب رو خوندم ویراست دومش تو بازار بود (الان رو نمیدونم)
              سعی کن خود کتاب و آخرین ویراست رو تهیه کنی چون تو ویراست 2 موارد اصلاحی زیاد بود

امیدوارم توضیحات کافی بوده باشه ، موفق باشید :smile:

دیدگاه

دستت درد نکنه . واقعا عالی بود .

دیدگاه

مرسی آقای رستم ی خیلی عالی بود
                  اگه یه نمونه سورس کد بزلرین که دیگه عالی میشه.

دیدگاه

سلام خدمت همه اساتید
                    درخواست داشتم فایل pdf توابع متاسفانه از server سایت پاک شده و نمیشه دانلود کرد . میخواستم اگه زحمتی نیست یکی از دوستان لطف کنن و جایی اپلود کنن ( شرمنده دیگه ادمی هستم بسی پرو( پر رو )) :mrgreen:
                    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
                    هیتلر

دیدگاه

با سلام
                      من برای ارسال اطلاعات از میکرو به کامپیوتر از کدهای زیر استفاده کردم اما متاسفانه جواب نمی ده ممنون می شم که کمکم کنید
                      کد:
                       u16_t ipaddr[20];
                      	 uip_ipaddr(ipaddr, 192,168,1,30);
                        uip_connect(ipaddr, HTONS(80));

uip_send("ok1222\n", 7);

دیدگاه

مرسی اقا حمید خیلی توپ بود

دیدگاه

سلام
                          آقا برای من یکم سوال پیش آمده که این uIP دقیقا چییه؟!!!

یه جا ورژن 1.0 آمده که آقای Andrejs Dunkels قرار داده :

https://github.com/adamdunkels/uip/tags

و یه جای دیگه نوشته uIP AVR Port که سایت http://www.embedded-creations.com قرار داده :

http://www.embedded-creations.com/projects/uip-avr/

که این 2 تا فکنم با هم فرق میکنن الان توی این آموزش از AVR Port استفاده شده؟!!!
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات
                          کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                          شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                          فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام.من هم دقیقا مشکل شما رو دارم + یک مشکل دیگه هم دارم که اصلا بلد نیستم از این لایری ها اسفاده کنم.
                            یعنی نمیدونم کدوم رو کجا استفاده کنم؟؟؟؟
                            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
                              سلام.من هم دقیقا مشکل شما رو دارم + یک مشکل دیگه هم دارم که اصلا بلد نیستم از این لایری ها اسفاده کنم.
                              یعنی نمیدونم کدوم رو کجا استفاده کنم؟؟؟؟
                              من امروز نشستم چندصفحه اول uip-refman.pdf که مربوط به uIP TCP/IP Stack رو خوندم
                              به نظرم این همون چیزیه که باید روش وقت بذاریم
                              چنتا مثال زده ولی یکم گنگ گفته
                              یعنی فقط توابعی که استفاده شده رو توضیح داده
                              منم یکم تو استفاده ازین کتابخونه توی پروژم مشکل دارم
                              درایور شبکه و nRF24L01
                              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

:applause: :applause: :applause:
                                :wow: :wow: :wow:
                                سلام به همه بالا خره امروز سخت افزار رسید دستم و تونستم چنتا تست بکنم
                                تو قدم اول به جواب رسیدم و هم ping گرفتم ازش هم Hello World رو تونستم پیاده کنم
                                از اونجایی که عادت دارم از 0 توضیح بدم توی این پست میگم کلا کتابخونه ها چییه داستانشون ( البته چیزی که من متوجه شدم )
                                کتابخونه کار با شبکه uIP tcp/ip stack رو آقای Adam Dunkels نوشته

توی این لینک هم کتابخونه رو برای دانلود گذاشته
                                http://dunkels.com/adam/
                                ولی این فقط کتابخونه کار با شبکه هست ولی هیچ درایور شبکه ای نداره
                                بعد آقای Louis Beaudoin آمده از این کتابخونه استفاده کرده و این رو برای AVR و 2 تا چیپ ax88796 و rtl8019 پورت کرده
                                http://www.embedded-creations.com/projects/uip-avr/
                                ولی خب ما نیاز به پورتی از این کتابخونه برای AVR و ENC28J60 دایم
                                که آقای Jonathan Granade امده و این زحمتو کشیده و کتابخونه ای که برای ENC28J60 مربوط به شرکت MicroChip رو تغییر داده تا با AVR سازگار بشه

پس ما تا اینجا باید از این کتابخونه استفاده کنیم :
                                uIP-0.9_ENC28J60_v2.0.zip
                                تا اینجا پس متوجه شدیم داستان این کتابخونه ها چی هست
                                در ادامه طریقه استفاده از این کتابخونه و گرفتن پینگ و Hello World رو براتون توضیح خواهم داد ( البته هنوز زیاد مسلط نشدم اگر ایرادی هست دوستان مطرح کنند )

[code=html5]
                                /************************************************** ***************************
                                *
                                * uIP-AVR - A port of Adam Dunkels' uIP TCP/IP stack to the Atmel AVR
                                *
                                * Created By: ENC28J60 Driver Port - Jonathan Granade (edi87@fibertel.com.ar)
                                * AVR Port - Louis Beaudoin (www.embedded-creations.com)
                                * uIP - Adam Dunkels (www.dunkels.com/adam/uip)
                                * Initial Release: September 22, 2002
                                *
                                * Current Version: 0.90 (port of uIP-AVR 0.90)
                                * Release Date: May 09, 2004
                                *
                                ************************************************** ***************************/

/************************************************** ***************************
                                *
                                * Version Info
                                *
                                ************************************************** ****************************
                                *
                                * May 09, 2004 - Version 0.90 - port of uIP 0.90
                                * Added Imagecraft compiler support
                                * Extended rtl8019.c rtl8019Init function to set config
                                * registers - allows code to work on boards with the EEDO pin
                                * pulled up (Ethernut)
                                * Changed delay code, works with Imagecraft
                                * MAC address needs to be set in uipopt.h only
                                *
                                * November 16, 2003 - Version 0.90.b - beta release of uIP-AVR 0.90
                                * Updated to the new uIP 0.9 code
                                * Added generic NIC interface (nic.c), and support for a new
                                * AX88796 NIC driver written by Pascal Stang (ax88796.c)
                                * main.c now calls the arp timer function
                                * uIP has updated uip_arp code which fixes several problems
                                * found in 0.60
                                * A more accurate delay function is included
                                *
                                *
                                * Sept 30 2002 - Version 0.60.1 - port of uIP 0.60
                                * Fixed errors in rtl8019.c - the Next Page pointer read from
                                * the NIC was invalid (outside the buffer) during times of
                                * heavy incoming traffic. Fixed by doing a manual packet
                                * receive instead of using the send packet command. If the
                                * pointer is invalid, the function is exited without
                                * changing any pointers.
                                * rtl8019.c - Packet receive function improved by checking for
                                * an empty buffer and overflow automatically. rtl8019dev.c
                                * is simplified
                                * rtl8019.c - overflow unreset interrupt flag problem fixed
                                * rtl8019.c - support for using general I/O ports to
                                * communicate with the NIC
                                * Support for Imagecraft C compiler implemented (uIP-AVR must
                                * be compiled with the __IMAGECRAFT__ macro define set in
                                * options)
                                * Support for UIP_BUFSIZE > 255 verified
                                *
                                *
                                * Sept 22 2002 - Version 0.60.0 - port of uIP 0.60
                                * Initial Release - working on the ATmega161 with External
                                * SRAM interface
                                * Drivers for RTL8019AS (EDTP's Packet Whacker Module -
                                * www.edtp.com)
                                *
                                *
                                ************************************************** ***************************/

[/code]
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X