اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
    در لینک زیرکتابخانه هایی در AtmelStudio را برای اتصال به LCD های کاراکتری و گرافیکی با کنترلر KS0108 قرار داده ام که می توانید از آنها استفاده کنید:
    http://knowledgeplus.ir/electronics/...s.aspx?lang=Fa
    بسیار متشکرم جناب اقای طراح
    راستی در مورد اضافه نمودن این نوع کتابخانه ها روش خاصی وجود داره یا خیر

دیدگاه

یک در خواست از شروع کننده تاپیک سلام دوست عزیز. من امروز در مورد مطلبی برای برنامه نویس با اتمل میگشتم که به این تاپیک برخوردم در این تاپیک شما نحوه برنامه نویسی رو خیلی خوب توضیه داده بودید ولی متاسفانه مشکلی که وجود داشت این بود که کدها به ریخته شده بود. از شما خواهشمندم از اینجا که این مطلب یکی از مطالب با ارزشی است که در این زمینه وجود دارد. در صورت امکان تصحیح های لازم را انجام دهید یا اگر مطلبی به صورت pdf در این رابطه قرار دهید . البته بنده به وجود مشکلات فراوان در زندگی که مجال چنین کاری را از فرد صلب میکند واقف هستم ولی چنانچه بتوانید این مهم را انجام دهید حقیقتا کاری کرده اید کارستان. با تشکر
      جدیدترین ویرایش توسط younes_ysf; ۱۳:۴۲ ۱۳۹۵/۰۷/۰۷.
      مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
      من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
      واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
        بسیار متشکرم جناب اقای طراح
        راستی در مورد اضافه نمودن این نوع کتابخانه ها روش خاصی وجود داره یا خیر
        اگر به متن یکی از پروژه هایی که در آن از کتابخانه استفاده شده مراجعه کنید، نحوه استفاده از آن مشخص است. بصورت خلاصه بعد از کپی کردن فایل های کتابخانه در فولدر پروژه، فایل با پسوند h را باید include کنید و فایل با پسوند c را هم باید به پروژه اضافه کنید.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
          اگر به متن یکی از پروژه هایی که در آن از کتابخانه استفاده شده مراجعه کنید، نحوه استفاده از آن مشخص است. بصورت خلاصه بعد از کپی کردن فایل های کتابخانه در فولدر پروژه، فایل با پسوند h را باید include کنید و فایل با پسوند c را هم باید به پروژه اضافه کنید.
          1-کارهایی که شما فرمودین انجام دادم اما باز خطا داد.در شکل زیر مشخص است

2- جناب اقای طراح من قبلا کدویژن دو ماه کار کردم.اما با سفارش دوستان اومد سمت اتمل استودیو.اما متاسفانه مرجع کامل و خوب در این زمینه پیدا نکردم.ایا شما یا دوستان منبعی جهت استفاده دارند استفاده کنم
          3- برای نوشتن همچین کتابخانه هایی ایا اموزشی وجود داره که خودمون هم بتونیم بنویسیم
          4- در اخر زمانیکه کتابخانه ها را تو اتمل باز میکنیم که داخلش چی هستش .خیلی چیزها داخل اون اورده شده که زیاد واسه من مبتدی قابل درک نیست .ایا در این زمینه نیز راهنمایی میتوانید بکنید
          با تشکر از اینکه وقت میگذارین

دیدگاه

همانطور که توضیح دادم شما یکی از پروژه ها مثلا: http://knowledgeplus.ir/userfiles/AVR_lcd_0.rar را باز کنید و نحوه استفاده از کتابخانه را مشاهده کنید و پروژه را مجددا کامپایل کنید. در مورد سوالاتی هم که برای شما مطرح است قطعا با صرف وقت کافی و جستجو می توانید به پاسخ آنها دست پیدا کنید و در همین انجمن هم مطالب زیادی در این مورد موجود است. برای نوشتن کتابخانه هم علاوه بر اشراف کامل به جزییات datasheet سخت افزاری که قصد نوشتن کتابخانه برای آن را دارید باید در برنامه نویسی هم مسلط باشید که در گام اول می توانید کتابخانه های موجود را تحلیل کنید که به چه صورت عمل می کنند.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام دوستان
              در اتمل استودیو چطور باید اعداد 16 بیتی و 32 بیتی ثابت موجود درآرایه های ذخیره شده در فلش را خواند
              در ناامیدی بسی امید است

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
                چند جایی خوندنم که متغییرهای نوع Voltile برای جاهایی استفاده میشه که اون متغییر در دو سطح برنامه نویسی مورد استفاده قرار گرفته باشه.مثلا یک تابع و یک وقفه درسته؟؟؟
                خوب حالا اگر ما اون متغییر را از نوع متغییر عمومی وخارج از تابع Main تعریف کنیم .مگه نمیشه همه جای برنامه ازش استفاده نمود.پس با این تفاسیر دیگر لازم نیست متغییر از نوع Voltile تعریف نمود .درسته ؟؟؟ یا اشتباه گفتم
                یا اینکه متغییرهای عمومی نسبت به وقفه ها مستثنی هستند؟؟ممنون میشم یکی از دوستان تفاوت متغییر عمومی با متغییرهای نوع Voltile را بگن
                متشکر

دیدگاه

volatile به کامپایلر اعلام میکنه این متغیر که داره تعریف میشه ممکنه در هر لحظه تغییر کنه برای همین کامپایلر همیشه اون متغیر رو هر جا استفاده میکنه کاملا در نظر گرفته و در حافظه رم تعریف میشه و دیگه رجیستر استفاده نمیشه و در مواردی مثل فعال بودن وقفه،فعال کردن بهینه ساز کد و .... دیگه کد شما از کار نمیفته
                  این مورد رو اگر با بررسی کد اسمبلی انجام بدین خواهید دید وقتی مثلا کد بهینه میشه کامپایلر در جایی که فکر میکنه این کد از جای دیگه امکان دستکاری براش وجود نداره به جای استفاده از حافظه رم از رجیستر ها استفاده میکنه و یا حتی گاها کد رو حذف میکنه
                  Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

باسلام.من قبلا با اتمل کار میکردم.اما جدیدا یه مشکلی واسم پیش اومده .وقتی یه پروژه جدید باز میکنی.اون پنجره مربوط به انتخاب ای سی و خود میکرو ظاهر نمیشه.و پنجره اخطار زیر را نشان میده.چند دفعه هم برنامه هم پاک کردم و مجددا نصبش کردم اما مشکل حل نشد .دوستان میدونند مشکل از کجاست

دیدگاه

سلام
                      کسی از دوستان تاحالا تونسنه پروزه های کدویژن رو رو در اتمل استدیو باز کنه ؟
                      طبق گفته ی راهنمای کد ویژن می توان پروژه ها رو در اتمل استدیو 6.1 به بالا باز کرد .
                      برای اینکار باید فایل cproj. پروژه مورد نظر رو را در اتمل استدیو باز کرد.
                      الان پروژه های قبلی من این فایل رو دارند اما اتمل استدیو(ورژن 7) نمیتونه اونا رو باز کنه !!!
                      گفتم احتمالا ایراد از Extension کد ویژن هست.
                      هردو رو طبق گفته ی راهنمای کد ویژن کاملا پاک کردم و اول اتمل استدیو رو نصب کردم بعد که اومدم کد ویزن رو نصب کنم(نسخه 3.12) پیغام داد که کدویژن به نسخه 6.1 به بالای اتمل استدیو احتاج داره در صورتی که مال من ورژن 7 هست .
                      امکان داره به خاطر این باشه که کدویژن ماها کرک شده هست ؟؟؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه .
                      اگار بشه این کار رو کرد خیلی عالی میشه .
                      جدیدترین ویرایش توسط Robo-amir; ۱۷:۲۱ ۱۳۹۶/۰۵/۱۶.
                      زمان تنها واحد حقیقی اندازه گیریه
                      زمان وجود ماده رو اثبات میکنه
                      بدون زمان هیچکدوم ما وجود نخواهیم داشت
                      زمان یکتاست

دیدگاه

جدا امکانش هست؟ جالبه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS نمایش پست ها
                          دوستان درصورتی که تابع(توابع) خاصی مدنظرتون هست اعلام بفرمایید تا در رابطه باش گفتگو کنیم
                          سلام.
                          درون کدویژن کتابخانه ای به نام
                          bcd وجود دارد که دو تابع دارد.
                          یک تابع این است که یک کاراکتر یا عدد را به ان می دهیم و ان باینری ان را برمیگرداند یک تابع هست که به ان عدد یا کاراکتر می دهیم و ان
                          BCD را برمیگرداند

دیدگاه

دوستان برای نمایش کد های نوشته شده در محیط اتمل استدیو چکار باید کرد
                            منظورم اینه که مثل کد ویژن که میشود یک تابع نوشته شده را به وسیله علامت جمع ای که کنارش هست آن را کوچک و بزرگ کرد
                            همچنین چطور می شود شماره سطر کد نوشته شده هم در کنار هر خط نمایش داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kazem3d نمایش پست ها
                              دوستان برای نمایش کد های نوشته شده در محیط اتمل استدیو چکار باید کرد
                              منظورم اینه که مثل کد ویژن که میشود یک تابع نوشته شده را به وسیله علامت جمع ای که کنارش هست آن را کوچک و بزرگ کرد
                              همچنین چطور می شود شماره سطر کد نوشته شده هم در کنار هر خط نمایش داد
                              از منوی tools گزینه option رو بزنید به بخش Text Editor->All language->General برید.در این بخش گزینه line number رو فعال کنید تا شماره خطوط نمایش داده بشه
                              Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

ممنون راهی برای نمایش بهتر حلقه های forو, while به صورت درختی نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X