سلام
من بالاخره این دوربین را چند روز پیش راه اندازی کردم

التبه میکروی من AVR نبود ولی می خواستم بگم با AVR هم می تونید این دوربین را راه اندازی کنید!!!
این دوربین در فروشگاه دو مدل دارد یکی رم دار هست و یکی هم بدون رم.
مدل رم دار : راه اندازیش خیلی راحت هست . در این مدل یک رم در پشت دوربین هست که خودش اطلاعت تصویر را روی خودش ذخیره می کند و شما می توانید با کلاک دادن به رم آن را بخوانید. به همین راحتی
مدل بدون رم: این مدل کمی راه اندازیش سخته
oo: البته من این مدل را ، راه اندازی نکردم ولی تا انجایی که می دونم آن هم با کمی سختی خیلی راحته. 
در این مدل شما باید دوربین را بدون واسط میکروکنترلر به lcd n96 وصل کنید :surprised:و فقط میکرو کار کانفیگ کردن دوربین و lcd را بر عهده دارد در ضمن lcd باید مدش 8 بیت باشد.
آقای کی نژاد نیز این دوربین را با xmega راه اندازی کردند.
البته سرعت میکرو زیاد نقشی در این مدل( دوربین بدون رم) ندارد چون همونطور که گفتم میکرو فقط کار کانفیگ را بر عهده دارد.
:bye
من بالاخره این دوربین را چند روز پیش راه اندازی کردم

التبه میکروی من AVR نبود ولی می خواستم بگم با AVR هم می تونید این دوربین را راه اندازی کنید!!!
این دوربین در فروشگاه دو مدل دارد یکی رم دار هست و یکی هم بدون رم.
مدل رم دار : راه اندازیش خیلی راحت هست . در این مدل یک رم در پشت دوربین هست که خودش اطلاعت تصویر را روی خودش ذخیره می کند و شما می توانید با کلاک دادن به رم آن را بخوانید. به همین راحتی

مدل بدون رم: این مدل کمی راه اندازیش سخته

در این مدل شما باید دوربین را بدون واسط میکروکنترلر به lcd n96 وصل کنید :surprised:و فقط میکرو کار کانفیگ کردن دوربین و lcd را بر عهده دارد در ضمن lcd باید مدش 8 بیت باشد.
آقای کی نژاد نیز این دوربین را با xmega راه اندازی کردند.
البته سرعت میکرو زیاد نقشی در این مدل( دوربین بدون رم) ندارد چون همونطور که گفتم میکرو فقط کار کانفیگ را بر عهده دارد.
:bye
دیدگاه