اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از &

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
    این که جواب شما را نمیدیم دلیلش این نیست که پاسخ را نمیدونیم
    خوب پس دلیلش چی هست من دارم اینجا بال بال میزنم.

اگه توی پروتئوس جواب گرفتی فیوزبیت Jtag را غیر فعال کن :arrow:
    JTAG=1 هست. غیر فعاله.

کاری بسیار اشتباه و غیر اصولی و غیر علمی و ... است
    چرا؟ یه تقسیم مقاومتی ولتاژ بین یه مقاومت و امپدانس میکرو داره انجام میشه دیگه. مقاومت بار هم خود میکرو هست دیگه جریان تقسیم نمیشه. البته از روی کنجکاوی می پرسم.

دیدگاه

پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

نوشته اصلی توسط نو رسیده
      شمام سکتوری مینویسین؟ هنوز تو اینیت گیر میکنه؟

بجای مقاومت یه دیود بذارین. بهتره و مطمئن تر.
      نوشته اصلی توسط redown
      چرا؟ یه تقسیم مقاومتی ولتاژ بین یه مقاومت و امپدانس میکرو داره انجام میشه دیگه. مقاومت بار هم خود میکرو هست دیگه جریان تقسیم نمیشه. البته از روی کنجکاوی می پرسم.
      شما میکروتون داره پالسی کار میکنه و بسته به میزان کارکرد و خروجی ها، جریانهای متفاوتی میکشه. با مقاومت، این جریانهای متفاوت، ولتاژ های متفاوت تولید میکنه و اگه این تغییرات سریع اتفاق بیفتن میشن نویز تغذیه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

سلام
        میخواستم ببینم این پروژه MMC SD_2 که جدید گذاشتین چکار میکنه؟ من برنامه رو روی میکرو ریختم و برنامه تا آخر اجرا شد ( از پیغام هایی که روی پورت سریال میداد متوجه شدم کامل اجرا میشه) اما داخل SD هیچ اتفاقی تمیوفته! ممنون میشم اگر کمکم کنید. من با کتابخونه pff قبلا کار کردم و موفق شدم فایل را بخونم و بنویسم اما ما میخوام بتونم رشته ها رو پشت سر هم بنویسم و از هر جا خواستم شروع به نوشتن و خواندن کنم که موفق نشدم. با کتابخونه ff هم اصلا هیچ جوابی نگرفتم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید. چند بار دیگه هم راهنمایی خواستم اما ارجاع دادین به پست های گذشته و فروم های دیگه که چیزی بدست نیاوردم.

دیدگاه

خوب پس دلیلش چی هست من دارم اینجا بال بال میزنم.
          قرار نیست همه مشکلات را دیگران حل کنند، باید کمی تلاش کرد :agree:

وقتی برنامه توی پروتئوس جواب میده پس عملی هم باید جواب بده ، من امکان تست عملی ندارم ، ولی توی پروتئوس تست کردم عین هلو جواب داد...
          میکروی شما که مگا8 نیست ؟!
          اگه مگا8 هست حتماً AVCC را برای PortC نیاز دارید
          یک چشمک زن ساده برای همون پایه ای که میخواهی CS قرار بدی بنویس و پایه را تست کن.

میخواستم ببینم این پروژه MMC SD_2 که جدید گذاشتین چکار میکنه؟...
          این برنامه نوشتن و خواندن بصورت سکتوری روی SD هست

با کتابخونه ff هم اصلا هیچ جوابی نگرفتم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید. چند بار دیگه هم راهنمایی خواستم اما ارجاع دادین به پست های گذشته و فروم های دیگه که چیزی بدست نیاوردم.
          سوالتون را بهمراه کدتون توی تالار FatFS مطرح کنید ، خودم راهنماییتون میکنم: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92094.0

موفق باشید
          امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

قرار نیست همه مشکلات را دیگران حل کنند، باید کمی تلاش کرد :agree:

وقتی برنامه توی پروتئوس جواب میده پس عملی هم باید جواب بده ، من امکان تست عملی ندارم ، ولی توی پروتئوس تست کردم عین هلو جواب داد...
            میکروی شما که مگا8 نیست ؟!
            اگه مگا8 هست حتماً AVCC را برای PortC نیاز دارید
            یک چشمک زن ساده برای همون پایه ای که میخواهی CS قرار بدی بنویس و پایه را تست کن.
            اتفاقا من دائم در حال تلاشم.
            برای من هم مثل هلو جواب داد ولی در عمل نه.
            میکروم مگا32 چشمک زن هم نوشتم کار میکنه.
            من تقریبا مطمئنم که گیر نرم افزاریه. احتمالا یه روزی اگه یه بوردی زدید رو CS اش رو چیز دیگه ای انتخاب کردید میبینید که راست میگفتم. ولی دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده. بیخیالش شدم دارم یه بوردی میزنم که CS اش همون PORTB.4 باشه. بابت برنامه ممنون.

دیدگاه

اتفاقا من دائم در حال تلاشم.
              بسیار عالی :applause:
              من تقریبا مطمئنم که گیر نرم افزاریه. احتمالا یه روزی اگه یه بوردی زدید رو CS اش رو چیز دیگه ای انتخاب کردید میبینید که راست میگفتم. ولی دیگه خیلی اعصاب خورد کن شده. بیخیالش شدم دارم یه بوردی میزنم که CS اش همون PORTB.4 باشه. بابت برنامه ممنون.
              جزء غیر ممکن های طبیعت است
              انشاء الله تست میکنم خیرش را میدم

موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه
                من این کد رو نوشتم :
                lcd_clear();
                delay_ms(20);
                sprintf(path,"0:/file%d.txt",j1);
                delay_ms(500);
                // mount logical drive 0:
                if ((res=f_mount(0,&fat))==FR_OK)
                lcd_putsf("ready..."
                else error(res);

delay_ms(1000);
                lcd_clear();
                res=f_open(&file,path,FA_CREATE_ALWAYS | FA_WRITE);
                delay_ms(5);
                if(res==FR_OK)
                lcd_putsf("please wait..."
                else error(res);
                delay_ms(1000);

lcd_clear();
                res=f_write(&file,text,sizeof(text)-1,&nbytes);
                delay_ms(5);
                if(res==FR_OK)
                lcd_putsf("saving..."
                else error(res);
                delay_ms(1000);

lcd_clear();
                res=f_close(&file);
                delay_ms(5);
                if (res==FR_OK)
                {lcd_putsf("save succeed"j1++;}
                else error(res);
                delay_ms(1000);
                که تو شبیه سازی خوب و بدون کوچکترین مشکلی داره جواب میده ولی در عمل فقط FR_INT_ERR رو بر میگردونه!!!
                لطفا راهنمایی کنید،،دیگه راهی نمونده که امتحان نکرده باشم!!!تغذیه میکرو و SD هم 3.3 ولت هستش و پایه های 8 و 9 SD رو با 10 کیلو pullup کردم!!!

دیدگاه

لطفاً کد ها را توی کادر مناسب قرار بدید :arrow:
                  که تو شبیه سازی خوب و بدون کوچکترین مشکلی داره جواب میده ولی در عمل فقط FR_INT_ERR رو بر میگردونه!!!
                  -ظرفیت SD شما باید کمتر از 4گیگ باشه
                  -فاصله SD و میکرو باید تا جایی که ممکنه کم باشه
                  -ترجیحاً روی PCB تست کنید (روی بردبورد مطمئن نیست)
                  تغذیه میکرو و SD هم 3.3 ولت هستش و پایه های 8 و 9 SD رو با 10 کیلو pullup کردم!!!
                  پایه های DAT2 , DAT1 را با 47کیلو پول پ کنید (توی عکس زیر در ستون SPI با x مشخص شده)

برای تغذیه هم از رگولاتور استفاده کنید و خازن گذاری را فراموش نکنید
                  موفق باشید

دیدگاه

لطفاً کد ها را توی کادر مناسب قرار بدید :arrow:-ظرفیت SD شما باید کمتر از 4گیگ باشه
                    -فاصله SD و میکرو باید تا جایی که ممکنه کم باشه
                    -ترجیحاً روی PCB تست کنید (روی بردبورد مطمئن نیست)پایه های DAT2 , DAT1 را با 47کیلو پول پ کنید (توی عکس زیر در ستون SPI با x مشخص شده)
                    برای تغذیه هم از رگولاتور استفاده کنید و خازن گذاری را فراموش نکنید
                    موفق باشید
                    آقای صرامی با تشکر بسیار

من اون مشکل خوندن رو حل کردم. ولی بعضی اوقات تو init کارت خطا میداد. ظاهرا مشکل هم پول پ پایه های 1 و 8 بوده که با راهنمایی شما بر طرف شده. الان با همون 16 گیگ و روی برد بورد خوب جواب میده. البته نسخه فاینالشو رو pcb میزنم.

دیدگاه

الان با همون 16 گیگ و روی برد بورد خوب جواب میده.
                      بسیار عالی، برخی از حافظه های sd ظرفیت بالا در مد spi درست کار نمیکنه

موفق باشید

دیدگاه

به نظرتون این مشکل با حجم بالا توی فت 32 هست؟
                        من تو مود سکتوری کار میکنم. یه فت اختصاصی براش طراحی کردم که البته هنوز کامل نیست. آدرس سکتور تو کامپایلرم یه متغیر 32 بیتی هست و با این کارت 16، تا آخرین سکتور رو هم خوندم و نوشتم. یعنی تا سی میلیون و خورده ای. فکر میکنم رو 32 گیگ هم کار کنه. تا حالا که گوش شیطون کور، گیرش فقط همون پول پها بوده.

دیدگاه

اگه تونستی حجم بالا را راه اندازی کنی (سکتوری) میتونی با FAT32 هم با اون کار کنی

اینکه من تاکید میکنم SD کمتر از 4گیگ استفاده کنید بخاطر اینه که برخی از این SD ها فقط در مد SD کار میکنند و SPI نمیشه راه اندازیشون کرد و دوستان به مشکل عدم init برخورد میکنند

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                            آقا رو atmega 8 جواب میده ?
                            یا اینکه باید روی 32 یا 16 به بالا نصب بشه؟

دیدگاه

دوستان اینطوری ک اقای بیرامی ب من گفتن برای استفاده از کتابخونه ی FF ک هم برا خوندن و هم برای نوشتن هست،باید 64کیلو بایت حافظه فلاش داشت oo: که این یعنی حداقل میکرو

ATMEGA64 باید باشه!! از دوستان کسی با میکرو های دیگه یا همین کامل کار کرده و جواب گرفته !؟

ممنون :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
                                دوستان اینطوری ک اقای بیرامی ب من گفتن برای استفاده از کتابخونه ی FF ک هم برا خوندن و هم برای نوشتن هست،باید 64کیلو بایت حافظه فلاش داشت oo: که این یعنی حداقل میکرو

ATMEGA64 باید باشه!! از دوستان کسی با میکرو های دیگه یا همین کامل کار کرده و جواب گرفته !؟

ممنون :redface:
                                خب عزیزم من که رو هوا نگفتم اینو بت
                                فقط FF رو با حداقل توابع که بتونه بخونه و بنویسه کامپایل کنی حجم فایل هگر بیش از 38 کیلو میشه
                                دیگه پایین تر نمیشه
                                درایور شبکه و nRF24L01
                                کاتالوگ محصولات
                                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X