اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار تشخیص عبور از صفر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار تشخیص عبور از صفر

یه راه خیلی ساده تر و البته خطرناک تر هم هست. یکی از سیم های ورودی رو ( مثلا نول ) به زمین مدار وصل کن و اون یکی رو با یهمقاومت بالا مثلا 220 کیلو اهم بده به پایه اینتراپت میکرو . بقیش میشه برنامه.
    فقط به میکرو دست نزنی که...

دیدگاه

حامد جان خودت حاضری این ریسک رو بکنی؟

دیدگاه

حامد جان راهه بی خطرتری نیست.تا مرز شهادت نریم :eek:

دیدگاه

مهندس نجفی اگه ممکنه علت استفاده از تقسیم خازنی به جای تقسیم مقاومتی رو شرح بدین
          ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            نوشته اصلی توسط حمید نجفی
            سلام
            یه کاره راحت و کاربردی میتونی انجام بدی
            این روش رو که میگم خودم تو یک پروژه که الان 2 ساله داره کار میکنه استفاده کردم.
            با امپدانس خازنی ولتاژ رو کاهش بده یعنی تقسیم ولتاژ خازنی بساز با استفاده از Xc خازن.چون برق شهر هست و فرکانس داری از رابطه 1 تقسیم بر C*امگا مقدار Xc بدست میاد حالا تقسی ولتاژ بساز.
            خروجی شبکه خازنی رو بده به اپتوکوپلر و خروجب اپتوکوپلر رو بده به میکرو
            بهترین راه و تست شده هست ترانس هم نمی خواد
            این پیشنهادی که جناب حمید نجفی دادن خوبه ، هم ایزوله ولتاژ داره
            هم اینکه به سطح خروجی ولتاژ ترانس وابسته نیست.
            ساختنش راحته ولی احتیاج به دقت خاص داره ، اگه خواستی بگو تا
            نحوه طراحیش رو هم بگم.
            از این طرح هم که بگذریم میرسیم به طرح مدار تشخیص عبور از صفر
            با مقایسه کننده :
            در این طرح اول یک یکسوکننده تمام موج و سپس یک مقایسه کننده لازم خواهد بود.
            در صورت استفاده از پل دیود در مدارتان نیازی به یکسو کننده نیست که
            البته معایب و مزایای خود را دارد. .
            افتادگی آموز اگر طالب علمی
            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

سلام CNC_IR عزیز :smile:

نیکی و پرسش ؟؟؟؟؟؟ :eek: :surprised::eek: :surprised: :eek:

لطفا در مورد طراحی توضیح بده و بگو چرااحتیاج به دقت خاص داره؟ :applause:

درباره طرح مدار تشخیص عبور از صفر با مقایسه کننده هم بیشتر بگو به خصوص اینکه چطور تو بسکام این امکان رو برنامه نویسی کنیم؟

دیدگاه

CNC_IR ,where are u? :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوست عزیز و محترم
                  نوشته اصلی توسط ehsanshaieste
                  سلام CNC_IR عزیز :smile:

نیکی و پرسش ؟؟؟؟؟؟ :eek: :surprised::eek: :surprised: :eek:

لطفا در مورد طراحی توضیح بده و بگو چرااحتیاج به دقت خاص داره؟ :applause:

درباره طرح مدار تشخیص عبور از صفر با مقایسه کننده هم بیشتر بگو به خصوص اینکه چطور تو بسکام این امکان رو برنامه نویسی کنیم؟

نوشته اصلی توسط ehsanshaieste
                  CNC_IR ,where are u? :angry: :angry:
                  توی خونه خودم در تبریز. عفو بفرمائید. :rolleyes:
                  اپتوکوپلرها در انواع مختلف از نظر جریان ، ولتاژ ، سرعت و ... ساخته میشن.
                  شما میبایست اول جریان قابل تحمل اپتو رو بدونید مثلا" در موردOpto 4N26
                  این جریان تقریبا" صد میلی آمپر است. یک جریان حداقل هم لازمه که اونم
                  تقریبا" 5 میلی آمپره. حالا دقت کن ، یک مقاومت برای بایاس اپتو لازم داری
                  با یک پل دیود ولتاژ 220 رو یکسو میکنی این یعنی ولتاژ 310 ولت در هر پیک.
                  توی بایاس مستقیم اپتو ، چیزی حدود 1.8میافته رو سر دیود اپتو. برای اینکه
                  از آسیب رسیدن به اپتو جلوگبری کنی باید اول از حداکثر ولتاژ و جریان شروع کنی
                  چطوری؟ اینجوری:
                  R = V/ I و حساب کن R = 310/ .095 میشه R تقریبا 3300 اهم (البته 5 میلی از حد کمتر گرفتیم)
                  حالا ببینیم با این مقاومتی که محاسبه کردیم چه بلائی سر مینیمم ولتاژ میاد،
                  V= R x I یعنی V= 3300 x .005 میشه تقریبا 16 ولت یعنی حدود 3 درجه اگه
                  این کارتو راه میندازه که فبه المراد وگرنه باید بعد مقاومت یک دیود خوشگل Zener با
                  حدود 2 وات تحمل بذاری تا هیچی( هیچی که نمیشه چون خود دیود باید بایاس بشه 1.8 ولت)
                  رو از دست ندی. حالا بپرس تا بگم!

دیدگاه

سلام
                    لطفا راهنمایی کنید من رو
                    من میخوام تو یه موتور سه فاز جریان هر سیم پیچ رو که حدود 100 امپر هس و ولتاژش رو اندازه بگیرم چه سنسوری پیشنهاد میکنین که با avr هم سازگار باشه؟؟؟و هم چنین اگر بخوام cos فی رو اندازه بگیرم باید چه طوری عمل کنم؟
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                      سلام
                      لطفا راهنمایی کنید من رو
                      من میخوام تو یه موتور سه فاز جریان هر سیم پیچ رو که حدود 100 امپر هس و ولتاژش رو اندازه بگیرم چه سنسوری پیشنهاد میکنین که با avr هم سازگار باشه؟؟؟و هم چنین اگر بخوام cos فی رو اندازه بگیرم باید چه طوری عمل کنم؟
                      :angry: :angry: :angry:
                      یعنی هیچ کی یه سنسور که نیاز به سری کردن با کابل نداشته باشه و امپر بالا کار نکرده به ما یه کوچولو اطلاعات بده

دیدگاه

آیا میشه با یه ترانس برق شهرو به سطح ولتاز میکرو رسوند و اون رو مستقیم به پایه انتراپت میکرو داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 84020260
                          آیا میشه با یه ترانس برق شهرو به سطح ولتاز میکرو رسوند و اون رو مستقیم به پایه انتراپت میکرو داد
                          سلام
                          برای چه منظوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 84020260
                            این مدار ر واسه یه جا طراحی کردم و با مدارت سری میشه حتی اگه 5 میلی امپر هم رد بشه detect میکنه
                            فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                              سلام
                              یه کاره راحت و کاربردی میتونی انجام بدی
                              این روش رو که میگم خودم تو یک پروژه که الان 2 ساله داره کار میکنه استفاده کردم.
                              با امپدانس خازنی ولتاژ رو کاهش بده یعنی تقسیم ولتاژ خازنی بساز با استفاده از Xc خازن.چون برق شهر هست و فرکانس داری از رابطه 1 تقسیم بر C*امگا مقدار Xc بدست میاد حالا تقسی ولتاژ بساز.
                              خروجی شبکه خازنی رو بده به اپتوکوپلر و خروجب اپتوکوپلر رو بده به میکرو
                              بهترین راه و تست شده هست ترانس هم نمی خواد
                              یعنی با کمک این مداری که شما گفتید میشه لحظه عبور از صفر رو بدون نیاز به ترانس مشخص کرد.
                              میشه مداری از چیزی که شما توضیح دادید بزارید :biggrin:
                              ممنون چون در پروژه خودم نیاز دارم و ترانس هم مدارم رو کمی بزرگ میکنه بخاطر همین گفتم اگه این نیازی به ترانس نداره و میشه برق 220 ولت رو مستقیما به این مدار داد و ازش زیرو کراس گرفت خیلی مفید خواهد بود. :job: :job: :job: :job:

دیدگاه

سلام دوستان من برای یکی از دروس دانشگاهی ام باید یک پروژه اشکار ساز صفر به کمک اپ امپ رو اراعه بدم و اگه به مرحله ساخت برسه که چه بهتر نمره بیشتر میشه :biggrin: :biggrin: بعد از گشت و گذارهای بسیار به مدار زیر توی یکی از سایت ها رسیدم البته به زبان اصلی به نظر مدار خوبی میاد حتی توی توضیحاتش نوشته بود مداری هست که نیاز به بارگزاری ترنسمیشن سریع نیاز دارند حتی اگه سیگنال ورودی اهسته تغییر کنه البته اگه درست ترجمه کرده باشم :biggrin: :biggrin: مدار رو برای شما اساتید محترم میزارم .

حالا چندتا سوال دارم اول اینکه ورودیش رو می تونم مستقیم به برق شهر بدم یا نه اول باید به کمک ی ترانس کاهنده سطح ولاژ رو کاهش بدم بعد به ورودی اپ امپ بدم و دوم اینکه این اپ امپش اصلا فکر نکنم توی ایران گیر بیاد یا اصلا وجود داشته باشه چون کدی رو که روش نوشته میزنم و شکل های عجیبی میاد :surprised: :surprised: :cry: :cry:
                                اگه میشه کمک کنید یا بگید از چه اپ امپی استفاده کنم.
                                پیشاپیش ممنون بابت وقت گزاریتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X