اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شروع برای برنامه نویسی میکرو کنترل*های avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شروع برای برنامه نویسی میکرو کنترل*های avr

سلام.
    من اگه بخوام برنامه نویسی میکرو کنترل های avr رو شر کنم باید از کجا شروع کنم.من c و c++ رو تا حدودی بلدم.
    آیا لازم هست پایه های avr رو بشناسم؟ مشکل اینجاست که من با این میکرو ها آشنایی ندارم
    جدیدترین ویرایش توسط mohsen10000; ۰۹:۰۰ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.

پاسخ : شروع برای برنامه نویسی میکرو کنترل*های avr

سلام
    شما میتونین از سایت هایی که آموزش گذاشتن استفاده کنین ، علاوه بر اون کتاب و فیلم هم منبع خوبیه .
    بهتره از سایت شروع کنین چون اونا ساده تر میگن . غیر عملی بستن خوبه تو پروتئوس هم تست بگیرین . برای پایه ای هم بنظرم باشه بهتره که بعدا به مشکل نخورید .

دیدگاه

پاسخ : شروع برای برنامه نویسی میکرو کنترل*های avr

علاوه بر برنامه نویسی ، شدیداً به دانش الکترونیک نیاز خواهید داشت و صرفا یادگیری میکرو کفایت نمیکنه . اگر تسلط دارید که هیچ .
      در مورد پایه ها تا حدودی بلی ، چون در برنامه عملکرد پایه رو کنترل میکنید و اطلاع از نحوه راه اندازی خود میکرو هم نیاز به یک سری اتصالات و قطعات اولیه داره

در نهایت توصیه میکنم به جای یادگیری مستقیم avr به سراغ برد های آردوینو برید که تا حدودی کار راحت تر شده و کتابخونه های جامع و فراوانی برای کار های الکترونیکی برای آردو وجود داره .

آردوینو یک پلتفرم هست که روی avr نصب میشه و به عنوان واسط برنامه نویسی بین کاربر و پردازنده عمل میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X