سلام و خسته نباشید خدمت استادان عزیز
من امروز به یه مشکل کوچیک شایدم بزرگ برخوردم. شایدم راه حل داره من نمیدونم چون تازه دارم کدویژن رو شروع میکنم.
ببینید فرض کنید یه پروژه چشمک زن ال ای دی داریم که یه میکروسوییچ دارم و با هر بار فشار دادنش حالت چشمک زن عوض میشه.
من اینجوری عمل میکنم.
--------
حلقه وایل{
شرط روشن شدن کلید
روشن شدن ال ای دی
تاخیر 500 میلی ثانیه
خاموش شدن ال ای دی
تاخیر 500 میلی ثانیه}
-------------------
ببینید اینجا یه مشکلی هست که شرط کلید فقط وقتی که برنامه به اون خط میرسه اجرا میشه ولی موقعی که برنامه وسط تاخیرات یا انجام کار های دیگه ای هست کلید رو هر چقدر بزنیم عمل نمیکنه.
من دنبال یه راهیم که بشه داعما کلید رو فراخوانی کرد..من حتی اومد دستور شرط رو پخش کردم بین دستورات ولی بازم وسط تاخیر نمیتونه کاری بکنه.
من دنبال راهیم که بشه داعما حتی وسط تاخیر فشار داده شدن کلید رو تشخیص داد.
آیا از دوستان کسی میدونه راه حلو؟؟
من امروز به یه مشکل کوچیک شایدم بزرگ برخوردم. شایدم راه حل داره من نمیدونم چون تازه دارم کدویژن رو شروع میکنم.
ببینید فرض کنید یه پروژه چشمک زن ال ای دی داریم که یه میکروسوییچ دارم و با هر بار فشار دادنش حالت چشمک زن عوض میشه.
من اینجوری عمل میکنم.
--------
حلقه وایل{
شرط روشن شدن کلید
روشن شدن ال ای دی
تاخیر 500 میلی ثانیه
خاموش شدن ال ای دی
تاخیر 500 میلی ثانیه}
-------------------
ببینید اینجا یه مشکلی هست که شرط کلید فقط وقتی که برنامه به اون خط میرسه اجرا میشه ولی موقعی که برنامه وسط تاخیرات یا انجام کار های دیگه ای هست کلید رو هر چقدر بزنیم عمل نمیکنه.
من دنبال یه راهیم که بشه داعما کلید رو فراخوانی کرد..من حتی اومد دستور شرط رو پخش کردم بین دستورات ولی بازم وسط تاخیر نمیتونه کاری بکنه.
من دنبال راهیم که بشه داعما حتی وسط تاخیر فشار داده شدن کلید رو تشخیص داد.
آیا از دوستان کسی میدونه راه حلو؟؟
دیدگاه