اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم و تشکر ویژه از زحمات جناب SA3ID
    از دوستان کسی هست که بتونه راهنمائیم کنه تو pickit2 چجوری میشه فیوزبیتها رو تنظیم کرد؟
    بعد از زدن configuration پنجره ای باز میشه که یک کلمه ی 16 بیتی قابل تغییر بین 0 و 1 برا هر بیت توش دیده میشه اما من نمیدونم واسه تنظیم بیتها کدوماش باید 0 باشه و کدوماش 1 oo:
    بسیار ممنون میشم از دوستانی که تو این زمینه کار کردن اگه ممکنه بنده و سایر دوستانی که نیاز به اطلاعات دارن رو کمکم کنن :job:
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

درود بر همگی.
      اول از همه واقعا ممنون از PK2.
      فقط یه چندتا چیز هست که تو شماتیک و PCB دیدم و مخمو مشغول کرده.
      اول اینکه من هرچی حساب کردم خروجی LM317 حدود 4.5 ولت شد.
      دوم اینکه اصلا برا LM317 باید بین ولتاژ ورودی و خروجی حداقل 3 ولت باشه تا درست کار کنه (که اگه حتی خروجی LM317 برابر 3.3 ولت باشه باز هم اختلاف ورودی و خروجی کمتر از 3 ولته). بهتر نبود از یک مدار ساده تر مثل یک زنر و یک ترانزیستور استفاده می کردی؟ (فکر کنم زنر و ترانزیستور همه جا گیر بیاد). یا اگه خیلی میخواستی اور حال شه یه LF33 میزاشتی.
      سوم اینکه چرا Vpp رو با مقاومت R20 وصل کردی به 3.3 ولت.
      چهارم اینکه R16 تا R19 چرا استفاده شدن؟ مگه نمیشد یک مقاومت بزاری؟ (اگه مشکل توان بود میشد که مقدار مقاومت های R15 تا R19 را کمتر انتخاب کرد).
      پنجم اینکه چرا فیدبک ولتاژ تغذیه برد مقصد (منظورم RA1 هست) رو یه راست وصل کردی به 5 ولت؟ آخه فکر کنم ولتاژ پروگرام برا میکروهای 3.3 ولتی حدود 9 ولته و برا میکروهای 5 ولتی حدود 12.5 ولت و PK2 از فیدبک ولتاژ تغذیه برد مقصد میفهمه که باید Vpp رو چقدر تنظیم کنه. با این حالت فکر کنم که PK2 ولتاژ پروگرام رو همیشه رو 12.5 تنظیم کنه (که ممکنه یه کم عرق میکروی 3.3 ولتی مقصد رو در بیاره؛ شاید هم خیلی عرقش رو در بیاره!).
      ششم اینکه IO های 2550 رو با مقاومت های 33 اهم وصل کردی به پین های پروگرام میکروی مقصد. اگه حساب کنی تو 3.3 ولت، دیودهای کلمپ میکروی مقصد حدود 50 میلی آمپر ازشون رد میشه (آخه 2550 با 5 ولت کار میکنه و طبیعتا ورودی و خروجی هاش هم 5 ولتند) . ممکنه که دیودهای کلمپ میکروی مقصد قفل بشن. بهتره که یه تبدیل ولتاژ انجام شه.
      هفتم اینکه فکر کنم یکی از خازن های C2 یا C3 باید 10 نانو باشه (و گرنه چرا باید دوتا خازن 100 نانو رو با هم موازی کرد؟).
      هشتم اینکه بهتر نبود برا D3 از یه دیود ژرمانیومی مثل 1N60 استفاده می کردی؟ (آخه وقتی که ولتاژ میکروی مقصد 4.3 ولت باشه، نرم افزار یک پیغام اخطار میده که مثلا فلان میکرو با 4.3 ولت ممکنه پروگرام نشه).
      نهم اینکه با چندتا کلیک می تونستی PCB رو خیلی بهتر کنی. چونکه PCB صفحه زمین نداره و اگه دقت کنی میبینی که زمین کل مدارت با یک تکه مس نازک از پین شماره 1 از خازن C9 وصل شده. بهتر بود حداقل این تکه مس رو ضخیم تر میذاشتی. اگه یکبار هم Mitre میکردی بهتر میشد. سایز ترک ها هم خیلی جالب نیست.
      دهم اینکه به جای اینکه دور PCB رو یه چهار گوشه از لایه مس زیر بکشی، میشد که یه چهار گوشه از Board edge بذاری (البته این قسمتش فرقی تو آخر کار نمی کنه، فقط برا خوشگل شدنش گفتم!).
      :icon_razz:
      خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

سلام
        من تازه کار با pic و pickit2 رو شروع کردم
        وقتی میخوام برنامم رو رایت کنم با این پیغام مواجه میشم
        programming failed at program memory address 0x0000
        میشه راهنماییم کنید مشکل میتونه از کجا باشه؟

دیدگاه

سلام.میکروتون چی هست؟میکرو رو کامل شناسایی میکنه؟بعضی وقتها این ایراد رو میده برنامه رو ببندین و کابلusb پروگرمر رو در بیارین و مجددا وصل بکنین.من یه میکرو دارم که واسه تست ازش استفاده میکنم(16f877a)چون خیلی زیاد برنامه توش ریختم و پاک کردم(نشمردم ولی مطمئنم بیشتر از1000بار :mrgreen بعضی وقتا اون هم یه همچین ایرادی میده،مطمئن باش که میکرو مورد استفاده ات هم ایراد نداشته باشه.

دیدگاه

ممنون
            من یه دونه میکرو بیشتر ندارم و تازه خریدمش فکر نمیکنم موردی داشته باشه
            همون مدلی هم هست که خودتون میگین(16f877a)
            پند بار هم کابل رو جدا کردم وحتی نرم افزارو دوباره نصب کردم ولی مشکلش حل نشد

دیدگاه

پس میکرو رو کامل میشناسه؟میکرو رو رو برد پروگرم میکنین یا روی زیف سوکت پروگرمر؟به خاطر تغذیه میکرو میپرسم.و اینکه اون جامپر که تغذیهVdd رو مشخص میکنه رو5ولت هست دیگه؟
              میتونین میکرو رو روی برد پروگرم کنین ولی تغذیه رو از یه منبع دیگه بگیرین؟(فقطGND با Vss مشترک میشن)

دیدگاه

من از زیفت سوکت استفاده میکنم و روی برد پروگرم نکردم
                جامپر هم روی 5 ولت قرار داره

دیدگاه

حتما رو برد هم امتحان کنین و تغذیه میکرو رو با یه منبع دیگه تامین کنین.اگه جواب نداد اونوقت..... :cry2:
                  من این پروگرمر رو خودم درست کردم واسه همین نمیدونم پروگرمر فروشگاه واسه استفاده از زیف سوکت تنظیمات سخت افزاری خاصی داره یا نه؟

دیدگاه

میکرو رو با پروگرمر دوستم که از مدلهای قدیمی هست (پورت چاپگر وصل میشه) امتحان کردم جواب داد
                    بعد وصل کردم به پروگرامر خودم و کار کرد
                    به هر حال متشکرم

دیدگاه

سلام. آقا من بالاخره درس کردم این مدار ولی برنامه pickit2 رو نمیتونم دانلود کنم. یا فیلتره لینکش یا خرابه. نمیشه رو همین سایت یکی پش کنه.ممن.ن میشم
                      طب اسلامی

دیدگاه

سلام.تا کی میتونین منتظر بمونین تا واستون پ کنم؟(ADSL ام حجمی هست،تا فردا حتما پلود میکنم؛البته اگه بتونین منتظر بمونین! :redface: )

دیدگاه

آقا شاهرخ دمت گرم انقد زود جواب دادی. با 2 ساعت گشتن تونستم از سایت زیر دانلودش کنم.
                          http://www.pic16.com/en/wzcapi/pic_kit2.htm
                          میشه درمورد کارکردن با نرم افزارش یه خورده توضیح بدید.من . اول وصل کردم پروگرمرم شناخت ولی وقتی میخونه آی سی چیزی توی صفحش نشون نمیده که چی خونده. حتما باید سیوش کنه تا بشه دید توش چی نوشته؟
                          طب اسلامی

دیدگاه

پروگرمر رو که وصل کردین به PC تو منوی programmer از پایین دومین گزینه تیکش رو بردارین؛بعد با توجه به میکروتون از منوی Device family گزینه ی مربوط رو روش کلیک کنین(مثلا واسه سری16F اینکار رو بکنین device family > midrange > standard ) بعد یه Verify بزنین.اگه میکرو رو درست وصل کرده باشین و میکروتون هم سالم باشه اونوقت پروگرمر میکرو رو میشناسه.
                            ضمنا از منویview گزینه ی single window رو انتخاب بکنین تو اون کادر وسط برنامه ی میکرو و کادر پایین اطلاعات EEPROM میکرو بعد خونده شدن نشون داده میشه.
                            موفق باشین. :nice: :nerd:

دیدگاه

آقا سعید دست گلت درد نکنه انصافا.بالاخره ساختمش.هر چی میکروهم دارم پروگرم میکنه. فقط فیوز بیت هاش چطوری باید تنظیم کنیم؟ هیچ چیزی نداره واسه تنظیم.دست شمام درد نکنه آقا شاهرخ
                              طب اسلامی

دیدگاه

هم میشه تو تنظیمات پروژه کامپایلر تنظیم کرد،هم از پروگرمر و هم به شکل تعریف تو نرم افزار.
                                توPICkit هم تو صفحه اول رو Configuration کلیک کنید کل بیت های Config رو میتونین ببینین و از اونجا تغییرشون بدین.فقط از دیتاشیت نگاه کنین ببینین هر بیت به چی مربوط میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X