اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : PICkit2(Microchip USB Programmer)+FULL Source

سلام.متأسفانه راه دیگه ای نداره. :cry2:مخصوصا که از طرف خود سایت میکروچیپ دسترسی از طریق IP ایرانی امکان پذیر نیست. :cry2:(همون خطای Access Denied هست که میده )

دیدگاه

سلام
      با پرگرامرpickit2 ایسی 16f676 را میخام پرگرام کنم این پیغامو میده
      no configuration words in hex file
      in MPLAB use file-export to save with config
      اولین بار ایسی پرگرام میکنم در حد مبتدی جواب بدین ممنون میشم
      سوکت پروگرامر 40پایه هست ایسی16f676 چهارده پایه کجای سوکت نصب کنم وسط یا گوشه ها
      با سپاس

دیدگاه

کامپایلر مورد استفاده تون چی هست؟ توی اون کامپایلر میکرو رو درست انتخاب کردین؟

این که میکرو کجای زیف سوکت قرار میگیره معمولا شکل کلی رو روی پروگرمر میکشن که مثلا واسه میکروهای 8 و 14 و 18 پایه یه این فرم هست و میکروهای 28 و 40 پایه هم این فرم! ( اکثرا 28 و 40 پایه تو یک جهت قرار میگیرن و کمتر از اون برعکس قرار پیدا میکنن تو زیف سوکت )

دیدگاه

سلام
          پرگرامرو از شرکت نواوران الکترونیک خریدم.در حد ابتدائی توضیح بدین ممنون میشم
          nup113
          ver:4.00
          بغل سوکت به این صورت نوشته
          40-28
          pin
          14-8
          pin
          18
          حالا ایسی کجای سوکت قرار میگیره .شرمنده اطلاعاتم در حد صفر
          با سپاس

دیدگاه

ببینین عموماً احتمال وسط قرار داشتن میکرو خیلی کمه.حالتهایی که گفتم باید میکرو کاملا کیپ بچسبه به ردیف آخر پروگرمر.اگه ممکن هست عکس بذارین تا بتونم از رو عکس بهتر توضیح بدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
              ببینین عموماً احتمال وسط قرار داشتن میکرو خیلی کمه.حالتهایی که گفتم باید میکرو کاملا کیپ بچسبه به ردیف آخر پروگرمر.اگه ممکن هست عکس بذارین تا بتونم از رو عکس بهتر توضیح بدم.
              سلام
              خیلی ممنون استاد با کمک شما تونستم پرگرام کنم.مرسی بزرگوار @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

با سلام، پروگرامر pickit2 نواوران رو گرفتم با نرم افزار خود pickit2 می تونم پروگرام کنم اما وقتی توی mplab x می خوام پروگرام کتم mplab این error میده:
                PK2Error0023: Target Vdd measured at 4.99V which is outside the programmable range of this device ( 2.13V - 3.50V)
                ic من 18f97j60 هستش لطفا راهنماییم کنید.

دیدگاه

سلام
                  با پرگرامر pickit2 میخوام ایسی pic18f252 را پرگرام کنم این پیغامو میده
                  programming faild at pragram memory adress oxoooooo
                  یعنی ایسی خراب شده؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط star 1
                    سلام
                    با پرگرامر pickit2 میخوام ایسی pic18f252 را پرگرام کنم این پیغامو میده
                    programming faild at pragram memory adress oxoooooo
                    یعنی ایسی خراب شده؟؟؟؟
                    pickit2

دیدگاه

با سلام
                      آقای SA3ID ممنون بابت این پروگرامر pickit2

میخوام این پروگرامر pickit2 رو بسازم اما چند مورد برای من هم مجهول هست که دوست خوبمون آقای hamed8419215 این موارد رو به خوبی تو چند پست قبل توضیح دادند !؟ از همه مهمتر مدار خروجی 3.3 ولت هست و مقاومت R20 وصل به 3.3 ولت و VPP و بقیه موارد ??? اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم

سپاس

نوشته اصلی توسط hamed8419215
                      درود بر همگی.
                      اول از همه واقعا ممنون از PK2.
                      فقط یه چندتا چیز هست که تو شماتیک و PCB دیدم و مخمو مشغول کرده.
                      اول اینکه من هرچی حساب کردم خروجی LM317 حدود 4.5 ولت شد.
                      دوم اینکه اصلا برا LM317 باید بین ولتاژ ورودی و خروجی حداقل 3 ولت باشه تا درست کار کنه (که اگه حتی خروجی LM317 برابر 3.3 ولت باشه باز هم اختلاف ورودی و خروجی کمتر از 3 ولته). بهتر نبود از یک مدار ساده تر مثل یک زنر و یک ترانزیستور استفاده می کردی؟ (فکر کنم زنر و ترانزیستور همه جا گیر بیاد). یا اگه خیلی میخواستی اور حال شه یه LF33 میزاشتی.
                      سوم اینکه چرا Vpp رو با مقاومت R20 وصل کردی به 3.3 ولت.
                      چهارم اینکه R16 تا R19 چرا استفاده شدن؟ مگه نمیشد یک مقاومت بزاری؟ (اگه مشکل توان بود میشد که مقدار مقاومت های R15 تا R19 را کمتر انتخاب کرد).
                      پنجم اینکه چرا فیدبک ولتاژ تغذیه برد مقصد (منظورم RA1 هست) رو یه راست وصل کردی به 5 ولت؟ آخه فکر کنم ولتاژ پروگرام برا میکروهای 3.3 ولتی حدود 9 ولته و برا میکروهای 5 ولتی حدود 12.5 ولت و PK2 از فیدبک ولتاژ تغذیه برد مقصد میفهمه که باید Vpp رو چقدر تنظیم کنه. با این حالت فکر کنم که PK2 ولتاژ پروگرام رو همیشه رو 12.5 تنظیم کنه (که ممکنه یه کم عرق میکروی 3.3 ولتی مقصد رو در بیاره؛ شاید هم خیلی عرقش رو در بیاره!).
                      ششم اینکه IO های 2550 رو با مقاومت های 33 اهم وصل کردی به پین های پروگرام میکروی مقصد. اگه حساب کنی تو 3.3 ولت، دیودهای کلمپ میکروی مقصد حدود 50 میلی آمپر ازشون رد میشه (آخه 2550 با 5 ولت کار میکنه و طبیعتا ورودی و خروجی هاش هم 5 ولتند) . ممکنه که دیودهای کلمپ میکروی مقصد قفل بشن. بهتره که یه تبدیل ولتاژ انجام شه.
                      هفتم اینکه فکر کنم یکی از خازن های C2 یا C3 باید 10 نانو باشه (و گرنه چرا باید دوتا خازن 100 نانو رو با هم موازی کرد؟).
                      هشتم اینکه بهتر نبود برا D3 از یه دیود ژرمانیومی مثل 1N60 استفاده می کردی؟ (آخه وقتی که ولتاژ میکروی مقصد 4.3 ولت باشه، نرم افزار یک پیغام اخطار میده که مثلا فلان میکرو با 4.3 ولت ممکنه پروگرام نشه).
                      نهم اینکه با چندتا کلیک می تونستی PCB رو خیلی بهتر کنی. چونکه PCB صفحه زمین نداره و اگه دقت کنی میبینی که زمین کل مدارت با یک تکه مس نازک از پین شماره 1 از خازن C9 وصل شده. بهتر بود حداقل این تکه مس رو ضخیم تر میذاشتی. اگه یکبار هم Mitre میکردی بهتر میشد. سایز ترک ها هم خیلی جالب نیست.
                      دهم اینکه به جای اینکه دور PCB رو یه چهار گوشه از لایه مس زیر بکشی، میشد که یه چهار گوشه از Board edge بذاری (البته این قسمتش فرقی تو آخر کار نمی کنه، فقط برا خوشگل شدنش گفتم!).
                      :icon_razz:

دیدگاه

با تشکر از اقا سعید بابت قرار دادن پراگرامر و پستهای مفیدشون
                        فقط سوال بنده این هست که قسمت 3.3 مدار و به خصوص مقاومت هاش بر چه اساسی تعریف شده طبق فرمول موجود در دیتا شیت 1.25(1+R1/R2) مقدار ولتاژ باید 1.8 بشه oo: اما میشه 4.2 با طراحی خودم که انجام داد مقاومت ها شد 330 به جای 180 کیلوو و 560 به جای دو تا 100 کیلوو و دو تا 15 کیلوو (که راه بهترش به استفاده سری از یه مقاومت 470 + 68 هست با این کار ولتاژ 3.3 دقیق به دست )

دیدگاه

بفرما دوست عزیز فایل شامل هگز وpcb که بایک زیف سوکته و برنامه اصلی هست
                          https://sites.google.com/site/ramez0...t2_pcb_zif_hex

دیدگاه

سلام دوستان.
                            من این پروگرامر رو دارم و تا حالا چند مدل از ای سی های پیک رو باهاش پروگرام کردم.
                            امروز میخواستم آی سی pic16f688 که یه آی سی 14 پایه هستش رو پروگرام کنم ولی pickit نمیشناستش و اصلن تو لیست آی سی هاش هم نیست!
                            کار خاصی باید بکنم تا بشناسدش؟
                            اصن با این پروگرامر میشه این ای سی رو پروگرام کرد؟

اضافه شده در تاریخ :
                            البته تو لیست میدرنج اسمش هست ولی وقتی read/write رو میزنم میگه کهno device detected

دیدگاه

سلام.من همین میکرو رو چند بار پروگرم کردم.مشکلی نداشته.نحوه ی اتصالاتتون درسته؟ پروگرمر آماده س یا خودتون درست کردین؟ میکرو رو روی برد پروگرم میکنین یا خارج برد؟(رو زیف سوکت پروگرمر یا روی بِرِد بُرد )

دیدگاه

pic18f45k80 رو تونایی پروگرم داره این پروگرمر؟

اضافه شده در تاریخ :
                                دوستان من ی مشکل پیدا کردم
                                این پروگرامر هرچی دلش بخواد رایت میکنه
                                در واقع فقط کد های c18 درست رایت میکنه
                                مابقی کامپایلر هارو بطور صحیح پروگرم نمیکنه
                                کسی مشکل مشابه داشته؟
                                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                                میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X