اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در کنترل دور موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در کنترل دور موتور

جالب بود ، قبلا نصفه نیمه همچین کاری رو کردم . باید کاملش کنم ببینم نتیجه میده یا نه .
    حالا یه چیزی ، اگه نتیجه داد و مثلا برای رسیدن به هر سرعتی از هر سرعتی درومد 50 ثانیه ( 30 ثانیه برای رسیدن به 90 درصد سرعت) - که اگر اشتباه نکنم نتیجه ی نصفه نیمه ای که گرفته بودم یه چیزی شبیه به این بود - اون وقت چه طور کنترلش کنم ؟
    حالا ما میریم جلو ببینیم خدا چی می خواد .
    ممنون
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

خب اونموقع یه سوال اساسی باید بپرسم!!

چه عامل یا عواملی باعث تغییر سرعت این موتور میشه؟ کاربر فرمان میده؟ یا مثلا از جایی فیدبک گرفتین؟ یا...

با توجه به این باید حساب کنین که هر تغییر سرعت تا گرفتن پاسخ و پایدار شدن اون پاسخ، X ثانیه طول میکشه.

دیدگاه

متشکرم از پیگیری شما .
        باید عرض کنم که من پروژه رو با همون روش اول بستم :redface: ( البته فعلا ) ولی بعدا باید برم سراغش .
        در ضمن من یک نمونه کنترل دور موتور دیدم که تو اون فکر می کنم از همون روشی که من بهتون گفتم استفاده می کرد یعنی انگار تغییرات شدید قدرت در فواصل زمانی کم به صورت مداوم به موتور اعمال می شد و در نهایت -در عرض حدود 15 ثانیه - موتور به حالت پایدار خودش می رسید ( نوسانات موتور در هنگام پایداری هم در حدود 10rpm بود که در مقابل دو سه هزار دور ناقابله)
        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X