اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دانلود پروژه برنامه ساعت با مبدل شمسی به میلادی و برعکس با PCF8586

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دانلود پروژه برنامه ساعت با مبدل شمسی به میلادی و برعکس با PCF8586

سلام.
    مجددا زحمت این پروژه هم دوست و استاد بزرگوارمون جناب منطقه ازاد کشیدن.

راه اندازی RTC به شماره ی PCF8586 هست که تقویم شمسی رو نمایش میده. میتونین با تکمیل کردنش امکانات دیگه رو هم خودتون بهش اضافه کنین.اصل کاری راه اندازیش هست که تو این پروژه انجام شده.
    فایل های پیوست شده

پاسخ : دانلود پروژه برنامه ساعت با مبدل شمسی به میلادی و برعکس با PCF8586

سلام مرسی شاهرخ جان. همینطور تشکر از آقای عبدی بابت این پروژه.
    من این پروژه رو با نسخه 4.130 کامپایل کردم کار نکرد. مشکل از کجا میتونه باشه؟

دیدگاه

سلام کامپایلر من 5 پیشنهاد میکنم با 5.12 کار کنید خیلی باگ کم داره من تو بعضی از برنامه هام پدر ایسی و کامپایلر و دراوردم ولی باز باگ نداشته درست کار میکنه برنامه فایل هگز اشم هست
      فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
      گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط منطقه ازاد
        سلام کامپایلر من 5 پیشنهاد میکنم با 5.12 کار کنید خیلی باگ کم داره من تو بعضی از برنامه هام پدر ایسی و کامپایلر و دراوردم ولی باز باگ نداشته درست کار میکنه برنامه فایل هگز اشم هست
        جسارتاً ورژن 5.12 هنوز نیومده. احتمالاً مال شما 5.012 هست. الان جدیدترین ورژن 5.026 هست.
        http://www.ccsinfo.com/devices.php?page=versioninfo

خبره ها میگن نسخه 5 تا به 5.1xx نرسیده یه جورایی حالت بتا داره.
        http://www.ccsinfo.com/forum/viewtopic.php?p=174942&sid=365d15fb52ced250a3e 161c4ee76d0b3#174942
        کد:
        Please note that CCS has the bad habit of releasing many alpha quality versions of a major new compiler release 
        without mentioning that these release haven't been tested.
         For example the v4 compiler became usable after 70+ releases and the v3.2 after 26 releases.
         Expect this process to take more than a year.
        It's good to test v5 but don't plan to use it in a production environment for the next 18 months.

البته نمیگم ورژن من یا شما باگ داره ولی یک ایرادی که CCS داره اینه که بعضاً کد با یک ورژن کامپایل میشه ولی با یه ورژن دیگه نه!
        من سعی میکنم ببینم مشکل از کجاست.
        در هر صورت بابت پروژه ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X