اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اطلاعاتی در مورد arm وتفاوت با میکرو کنترلر های دیگر

سلام دوستان
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
    1- تفاوت میکرو arm با lpc در چیه ؟
    2- چه زبانی و کامپایلری رو ساپورت میکنن ؟
    3- پروگرامرشون گیر میاد ؟ اینا که smd هستند باید به dip تبدیل شن واسه پروگرام کردنشون ؟
    4- چه طور میشه از شمارش حافظش رو فهمید ؟ مثلا AT91SAM7X256
    مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
      سلام دوستان
      3- پروگرامرشون گیر میاد ؟ اینا که smd هستند باید به dip تبدیل شن واسه پروگرام کردنشون ؟
      ارم یه خانواده هست که مدل های مختلفی داره و LPC هم یه مدل هست که مال شرکت NXP هست.
      زبون کاری هم سی /سی ++ / اسمبلی هست. کامپایلر هم زیاده مثل keil و IAR و....
      پروگرمر خاصی ندارند و با بوت لودر خودشون پروگرم میشن. البته شما میتونید jtag هم بخرید که امکان دیباگ و اینها رو هم میده.پروگرم کردنشون on board هست و اصلا به این تبدیل ها نیازی نیست.
      قانون کلی نداره برای فهمیدن حافظه از روی شماره. شما باید دیتاشیت میکرو رو بررسی کنید تا همه چیزش رو متوجه بشید. فکر کنم تو این سری اعداد تهش حجم فلش هست یعنی 256 کیلو.
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

ممنونم ازت از اطلاعات خوبت
        همین زبان سی خودمون دیگه نه ؟
        اگه این جوریه پس باید بی خیال بیسیک شم و برم سراغ سی
        سرعتش خیلی خوبه نه ؟
        فرکانس کاریش حداقل و حد اکثر چنده ؟
        ممنونم

مهم نیست که چه مدرکی دارید ، مهم این است که چه درکی دارید ...

دیدگاه

در بخش pic یک مقایسه ای بین arm7 & pic32 کرده بود. از همه لحاظ pic سر بود فقط از لحاظ قیمت و مصرف انرژی عقب میموند. نظر شما چیه؟؟؟؟ oo: oo:

در ضمن از لحاظ نویز پذیری و کاربرد در صنعت کدام بهتر است؟؟؟ pic or arm,

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lamborginy
            در بخش pic یک مقایسه ای بین arm7 & pic32 کرده بود. از همه لحاظ pic سر بود فقط از لحاظ قیمت و مصرف انرژی عقب میموند. نظر شما چیه؟؟؟؟ oo: oo:

در ضمن از لحاظ نویز پذیری و کاربرد در صنعت کدام بهتر است؟؟؟ pic or arm,
            بیخیال pic32 شو آرم جوابشو پس داده
            گالاکسی - آیفون - سامسونگ -اپل -مپل - تپل - حتی شپل - لباسشویی - اگزوز - شوفاز - کاربراتور - پودر ظرف شویی - و ..... همه از آرم استفاده میکنن شما چطور ؟
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام
              ببخشید
              من اگر بخوام با یک کتاب آسون شروع کنم چیه
              من رفتم کتاب آقای سپاس یار رو گرفتم (32 بیتی آرم) فکر کنم از انگلیسیش سخت تر بود
              خلاصه این که برای شروع کتاب مناسبی نبود چون خیلی اصطلاحات خارجی داره که اصلا تا به حال من نشنیده بودم
              فکر کنم ایشون این کتاب رو برای افرادی نوشته که لا اقل چند سال آرم کار کرده باشند
              خب کسی کتاب ساده داره

دیدگاه

سلام

من یه PDF می خوام که تو معماری های مختلف ارم رو توضیح داده باشه هم می خوام یاد بگیرم و هم برای پروژه پایانی دانشگاهم می خوام فارسی باشه بهتر اگر نشد انگلیسی هم مشکل نداره

ممنون

دیدگاه

سلام
                  الان که ما هنوز arm 7 بلد نیستیم
                  دیگه arm 11????????

دیدگاه

تنها راه آموزش بهتر انجام پروژه های عملی است
                    کتاب ها هنوز پروژه های عملی و کاربردی زیادی ندارد

دیدگاه

سلام این منابعی که برای آموزش آرم به زبان انگلیسی سراغ دارید میشه آدرسش رو بگید اگه میشه بی زحمت آدرسش رو به behrooz2007@yahoo.com بفرستید :read: :read: :read:

دیدگاه

یکی از مهمترین قابلیت های arm و xmega از نظر من وجود dma می باشد که البته من یک پست هم بر این مبنا درست کردم ولی کسی فعلا جواب بنده را نداده است.
                        اگر می شود کمی هم در مورد dma واینکه می تواند مشغولیت پردازاشگر را کم کرده و سرعت برنامه را در کل بالا ببرد.
                        البته dma با بعضی از قسمت ها می تواند کار کند مثلا spi و ... ولی در نهایت خیلی می تواند کاربردی باشد.
                        دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
                        وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
                        او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                          این دو تا فایل که مربوط به arm هست و ظاهرا طرفدار زیادی داره، رو یه فظا پلود کردم:

http://www.fileupyours.com/view/265538/PROJECT%20HELP.rar
                          http://www.fileupyours.com/view/265538/2007-11-30_15-41-26_98.rar

سربلند باشید.
                          لینک ها خراب است!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad Reza Hosseina
                            ...
                            برای NXP و STM هم مثله همین هستش ولی با پورت سریاله که به ترتیب به نام های FLASH MAGIC و FLASH LOADER معروف هستندر ساختمان خوده هسته ی ARM تفاوت هایی جزئی دارن مثلا در یک موبایل نیازی به یک ADC نیستش
                            اکثرا 32 بیت بودن میکرو های ARM9 و ARM11 چون که قدیمی شدن وقیمت اونا گرونه دارن از رده خارج میشن پس زیاد دنبالش نباشین[/color]
                            ARM9/ARM11
                            یک خانواده هستند قدیمی نمیشوند
                            معماری arm9 با arm7 فرق می کند وقابلیتهای متفاوتی دارند.

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط jigmal66
                            خیلی خوب میشه اگه یکی بتونه راجع به ویژگی ها و فرق های(مثلا کدوم صنعتی تره یا بیشترین کاربردش کجاس و...) میکروکنترلرهای ساخت Atmel,NXP,St ی توضیحی بده و اینکه برای شروع کار با ARM کدوم بهتره
                            قرار بوده تو این تاپیک همه چی جمع و جور باشه اما من با خوندنشون الان بدجوری گیج شدم oo: .کتابهایی که جناب حامد AT91 معرفی کردن فکر میکنم خیلی کمکم کنن و از ایشون ممنونم
                            در کل اگه کسی هست که تسلط کافی به کار با میکروهای ARM(حالا هر کدوم)رو داره خواهش میکنم سوالامو جواب بده و مارو از سردرگمی نجات بده
                            همین قد که بدونم باید از کجا شروع کنم و اگه منبع خاصی هست یرای یادگیری امکانات این میکروها و نحوه راه اندازیشون با IAR یا Keil معرفی بشن :read:

فکر میکنم اگه به این سوالا جواب داده بشه کار خیلی ها راه میفته
                            از تاپیک خوبتونم ممنونم
                            باسلام
                            اولا بروکتاب at91انتشارات نص رو تهیه کن
                            بعد هم کامپایلر IAR
                            دیگه برای شروع کافی هست

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط mhm_004
                            سلام بر دوستان عزیز
                            چند تا سوال دارم:
                            1- adc میکروهای arm حداکثر چند بیتی هست و تو بازار پیدا میشه؟
                            2- ظاهرا چندین نوع arm وجود داره ، یعنی مثلا armel یا فیلیپس و ...، کدم یکی بهتره؟ و یادگیریشون فرق داره با هم دیگه؟
                            2- بهترین مرجع واسه یادگیری میکروهای arm، فرقی نداره فارسی یا انگلیسی چیه به نظرتون؟
                            ممنون میشم راهنماییم کنین
                            معمولا 10 بیتی
                            at91sam7sxx
                            ولی مدل های 12 بیتی هم موجود است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad.e.c.m
                              سلام دوستان
                              سوال شما درست نیست
                              lpc یک سری محصول از کمپانی nxpهست که بر مبنای معماری ARM
                              طراحی شده

AT91SAM7s64 هم محصول شرکت atmel هست با معماری arm

شرکت ARMلایسنس خودرو به شرکت های دیگر می فروشد

دیدگاه

باسلام
                                JTAG Boundary scan
                                daisy chain
                                کسی می تواند توضیح دهد چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X