اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل سطوح در 1768

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل سطوح در 1768

نوشته اصلی توسط Amirkhan_0o0
    ممنون
    من می خوام یه موتور رو که حداکثر 80میلی آمپر جریان می کشه رو به میکرو وصل کنم
    خب. وقتی خروجی میکرو صفر هست با 12 ولت پول پ می شه. اما وقتی 1 هست 3.3 می شه؟
    عمل تبدیل سطوح برای کشیدن توان نیست بیشتر برای ارتباط دیتا و کام و lpt و ttl و cmose کار برد داره .
    شما بهتره مدار فرمان رو از مدار کنترل و اون رو از مدار درایور جدا و ایزوله کنی
    پول پ هم کارش اینه

وقتی سوئیچ فعال بشه خروجی صفر میشه و وقتی قطع بشه خروجی میشه vcc
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

چون به رایز تایم پائین احتیاج داشتم سراغ irf610 رفتم.
      اما مشکلش این بود که با vgs باولتاژ 3.3 ولت روشن نمی شد.
      به نظرت به جای irf610 چی استفاده کنم که زمان صعود کمی داشته باشه و از طرف دیگه شکل موجش تمیز (مربعی)باشه؟
      ممنون
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

شاید جاش اینجا نباشه(گرچه بی ارتباط هم نیست)
        برای تبدیل 3.3 ولت به 12 در فرکانس نزدیک به 10مگ،bc640 بهتره یا irf610 ؟
        شنیده ام که irf ها علاوه بر جریان بالا نویز پذیری کمتری دارند و با توجه به مولفه شون، برای سوئیچ کردن شکل موج تمیز تری خواهیم داشت!!!برای زمان های صعود استفاده از ترانزیستور دو قطبی مشکل ایجاد نمی کنه؟ برای من خیلی مهمه که شکل موج تا حد امکان مربعی باشه؟
        برای این کار فت ها مناسب تر نیستند؟
        سلام
        bc640 که برای این سرعت سوئیچ 10مگاهرتز مناسب نیست، و سوئیچ مناسبی نخواهید داشت، اما اون ماسفت با توجه به rise time , fall time که در حد ns هستش،فکر میکنم میتونه جوابگوی شما باشه، داخل دیتاشیتش هم اطلاعات مفیدی هست.
        از لحاظ نویزپذیری ماسفت نویزپذیری کمتری داره(نیاز به بررسی بیشتر).

در کل با توجه به این که فرکانس سوئیچ شما بالاست از ماسفت استفاده کنید مناسبتره.
        این رو هم از جوان پیدا کردم
        2SK1413
        فقط یکم زیادی ارزونه :mrgreen:
        اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

راستی یک سوال
          کاربردتون چی هست که سوئیچ 10مگاهرتز میخوایید؟ شاید راه حل دیگه ای داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
            راستی یک سوال
            کاربردتون چی هست که سوئیچ 10مگاهرتز میخوایید؟ شاید راه حل دیگه ای داشته باشه
            می خوام یه پله شیک و پیک به موتور دی سی وارد کنم و خروجی انکودرش رو ذخیره کنم و پاسخ پله اش رو بر اساس ورودی به متلب بدم و قطب و صفرهاش رو در بیارم.
            منظورم از 10 مگاهرتز اینه که زمان بین 0 و 1 بیشتر از 100 نانو نشه
            همون irf 610 خوب جواب می داد. شاید با یدونه cd4050 3.3 ولت رو بردم رو 5 ولت و بعد بدم به irf.شاید هم با یه مقاومتی چیزی کشیدمش بالا و بردمش نزدیک 5 ولت.
            بهتر از 19500 تومن هزینه برای ترانزیستوره!
            این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

می خوام یه پله شیک و پیک به موتور دی سی وارد کنم و خروجی انکودرش رو ذخیره کنم و پاسخ پله اش رو بر اساس ورودی به متلب بدم و قطب و صفرهاش رو در بیارم.
              منظورم از 10 مگاهرتز اینه که زمان بین 0 و 1 بیشتر از 100 نانو نشه
              همون irf 610 خوب جواب می داد. شاید با یدونه cd4050 3.3 ولت رو بردم رو 5 ولت و بعد بدم به irf.شاید هم با یه مقاومتی چیزی کشیدمش بالا و بردمش نزدیک 5 ولت.
              بهتر از 19500 تومن هزینه برای ترانزیستوره!
              حالا حتما باید پله شیک 10مگی بدید؟! :mrgreen:
              من تا حالا سوئیچ در حد 10مگ کار نکردم اما یک ایده که به دهنم رسید استفاده از چندبرابر کننده های فرکانسی هستش، اما تطلاع ندارم IC برای این کار موجود هست یا نه و چه قیمتیه؟!

دیدگاه

اگه پورت رو اپن درین کنم(در نظر بگیرید که باکس سرمه ای پورت آرم هست)، پول پ کردن با مقاومت 100 اهم اشکال نداره؟ یعنی این که 120 میلی آمپر وارد میکرو شه عیبی نداره؟ بالا بردن مقاومت باعث می شه نمودار قرمز رنگ زمان صعود بالاتری داشته باشه.
                به نظرتون این ستاپ سوئیچ خوبه؟

دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه در مورد تبدیل سطوح برام پیش اومد که کمی به موضوع ربط داره و البته کمی هم بی ربطه. اما گفتم در همین تاپیک بپرسم!
                  آیا می شه خروجی میکرو رو مستقیم به پ امپ داد؟ و اون رو به 12 ولت تبدیل کرد یا باید ایزوله شه؟ برای ایزولاسیون از اپتوکوپلر استفاده شه؟ یا چیز دیگه؟
                  اگه بخوام سطح 12 ولت توی جریان 100 میلی آمپر، کمر خم نکنه! و 11.5 نشه، پ امپ جواب می ده؟ برای فرکانس 100 کیلو هرتز و جریان 100 میلی آمپر می خوام مشکلی پیش نیاد!
                  سپاس از توجه شما (و قصدتون برای پاسخ دادن)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X