اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد آموزشی STM32F103ZET6 Cortex-M3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد آموزشی STM32F103ZET6 Cortex-M3

نوشته اصلی توسط DDR3
    فایل تست رو باز کنیم
    بعد از جایی که نوشته پدیت یه وایل هست ، اون رو از کد حذف کنید
    بعد سیستم اجرا میشه ولی ممکنه مشکل داشته باشن شکلها
    بعد برید به گزینه پدیت و یه بار از طریق مموری پدیت کنید
    موفق باشید
    سلام دوست عزیز من رفتم و کد while رو بای پس کردم ولی برنامه که بالا اومد کلا همه چی بهم ریخته منظورتون از اینکه گفتین "برید به گزینه پدیت و یه بار از طریق مموری پدیت کنید " چیه؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟ چون من یک صفحه برفکی روی LCD دارم و چیزی نمیبینم.
    وبلاگ اطلاعات در مورد کنترل صنعتی و PLC و میکروکنترلرهای AVR و ARM
    www.armplc.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Microware
      ممنون
      اون کارو کردم اومد بالا ولی صفحه به هم ریخت
      دوباره برش گردوندم به برنامه خودش، اومد بالا
      حالا تمام صفحه رو دارم ولی تاچ کار نمیکنه. فقط یه LED چشمک میزنه :cry2:
      البته تاچ رو تست کرده بودم رو برنامه خودش
      کلا برنامه تست خوبی نیست
      سلام دوست عزیز منم کارای شما رو انجام دادم تاچ صفحه کار نمیکنه شما موفق شدین به طور کامل بنرامه رو راه بندازین؟
      وبلاگ اطلاعات در مورد کنترل صنعتی و PLC و میکروکنترلرهای AVR و ARM
      www.armplc.ir

دیدگاه

سلام به همه
        من هم برد حرفه ای stm32f103zet6 را از فروشگاه خریدم و هنوز نتونستم برنامه stm32ucos و FATfs و picture را راه اندازی کنم . فکر کنم این برنامه مشکل دارد . البته برای پشتیبانی به تبریز هم فرستادم ولی آنها تست کردند و گفتند همه چی سالمه .یه نمه تحقیق کردم روی برنامه و فهمیدم دقیقا از کتابخانه های SDIO که برد آموزشی STM3210E هم از آن استفاده کرده است ، استفاده کرده اند . مشکل دقیقا SD_INIT است که نمی تواند درست کارش را انجام دهد . اگر کسی اطلاعات راجع به این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه .

دیدگاه

پاسخ : اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد 

باسلام
          من تونستم این سیستم رو راه بندازم و باهاش کار کنم!
          هرکی نتونسته بخونه:
          کسانی که با ارور system file error مواجه میشن :
          sd را با یه برنامه که از روی sd یه عکس روی lcd نشون میده تست کنید.
          sd را با این نرم افزار http://p30download.com/fa/entry/49065/ فرمت کنید:
          از لیست sd را انتخاب کرده و در منوی بعد fat32 را انتخاب کرده و یه حرف انگلیسی در کادر وارد کنید و تیک quick format را برداشته و فرمت کنید.
          نکته: sd حداقل باید یک گیگابایت باشد تا روی برد کار کند.
          بعدش
          پوشه را باز کرده و مسیر زیر را دنبال کنید:
          UCOS SOURCE\USER\IntegrationTest.uvproj\...
          فایل پروژه را با کیل اجرا کنید
          خط 212 تا 229 که یک وایل هستش را کپی کرده و پاک کنید. (اصلا cut کنید!)
          برنامه را کامپایل کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کامپایل بشه.
          کامپایل که شد میتونید از توی همون keil پروگرام کنید
          اگر با jflash پروگرام میکنید ، به مسیر زیر رفته و فایل هگز را با پروگرام کنید.
          UCOS SOURCE\OBJ\IntegrateTest.hex\...
          نکته: حتما باید از این آدرس استفاده کنید و از آدرس hex/IntegrateTest.hex/... استفاده نکنید.

پروگرام که شد برد را اجرا کنید.
          بعد از بوت یه صفحه ی بهم ریخته میاد .
          برد را خاموش کنید و برنامه را به حالت اول برگردانید و دوباره پروگرام و کامپایل کنید.
          ایندفه بوت کمی طول میکشد.
          صبر کنید...
          بعد یدفه سیستم بالا میاد! :nice:
          مشکل هم حل میشه.
          ==
          دوستانی که با تاچ مشکل دارند برد را خاموش کنند و کلید s1را نگه داشته و دوباره برد را روشن کنند.
          هنگام بوت کلید را ول نکنید، وقتی که صفحه ی کالیبراسیون تاچ اومد ول کنید.
          وقتی که صفحه ی کالیبره کردن اومد، با یک خودکار یا قلم مخصوص تاچ ، درست در وسط هدف های قرمز رنگ بزنید.
          عملیات کالیبراسیون تا وقتی که بنویسه OK ... ادامه دارد.
          وقتی که نوشت OK ، سیستم ریست میشود و دوباره بوت میشود!
          ایندفه تاچ عمل میکند! :agree:
          ===
          کسانی هم که با ارور ex memory error و یا ex flash error مواجه میشند باید sram و فلش را روی هدر بردشان بزارند.
          اگر این دو برروی برد وجود دارد و باز هم ارور میدهد یعنی اینکه sram و یا فلش خراب هستند.
          ==
          موفق باشید
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام خدمت جناب رفیعی
            من تمام کار هایی که شما گفتید انجام دادم ولی باز system file error می دهد !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aod
              سلام خدمت جناب رفیعی
              من تمام کار هایی که شما گفتید انجام دادم ولی باز system file error می دهد !
              SD را با fat32 فرمت کن
              منتهاquick/ نباشه
              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

عزیز برادرخودشما هم که یه تغییراتی دادی،مگر درچند پست بالا نفرمودین!من میگم برنامه اراعه شده در سایت فاینال نیست و سر کاریه!، پس درست عرض کردم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahim_243
                  عزیز برادرخودشما هم که یه تغییراتی دادی،مگر درچند پست بالا نفرمودین!من میگم برنامه اراعه شده در سایت فاینال نیست و سر کاریه!، پس درست عرض کردم!
                  این تغییری که من دادم اصلا نمیشه بهش گفت تغییر!
                  چن تا کد را حذف کردم و دوباره برگردوندم.
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

ویندوز 7 با توجه به memory disk شما یک سری گزینه هایی در قسمت format ارائه می دهد . مثلا وقتی مموری شما 32 مگابایت باشد سه گزینه FAT ، NTFS و EXFAT را در قسمت روش فرمت ارائه می دهد و دست شما نیست تا انتخاب کنید که با چه روشی دیسک شما فرمت شود .این تصمیم گیری بنابر میزان حافظه شما توسط ویندوز انجام می گیرد.
                    با این روش هم که جناب رفیعی فرمودند امتحان کردم و نشد. برنامه ای که ECA داده ، سنگ بنایش برنامه نمونه شرکت st می باشد و مشکل تابع sd_init است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aod
                      ویندوز 7 با توجه به memory disk شما یک سری گزینه هایی در قسمت format ارائه می دهد . مثلا وقتی مموری شما 32 مگابایت باشد سه گزینه FAT ، NTFS و EXFAT را در قسمت روش فرمت ارائه می دهد و دست شما نیست تا انتخاب کنید که با چه روشی دیسک شما فرمت شود .این تصمیم گیری بنابر میزان حافظه شما توسط ویندوز انجام می گیرد.
                      با این روش هم که جناب رفیعی فرمودند امتحان کردم و نشد. برنامه ای که ECA داده ، سنگ بنایش برنامه نمونه شرکت st می باشد و مشکل تابع sd_init است.
                      یه برنامه بریزید رومیکرو که بتونه رو lcd و از روی sdعکس نشون بده .
                      ممکنه sd معیوب باشد.
                      ======================
                      درضمن، شما باید محتویات پوشه sd files را درون sd بریزید نه خود پوشه را!
                      باید با fat32 فرمت شه
                      ====================
                      اقا شما بعد از تست کردن sd
                      برید دوباره کارهایی که گفتم را بکنید و نتیجه را بگید.
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

انتخاب نوع FAT که 32 باشد یا 16 یا 12 در xp و 7 توسط خود ویندوز انجام می شود .فقط گزینه FAT در بین گزینه ها موجود است که باید آن را انتخاب کرد .
                        شما می فرمایید که از روی SD CARD یک عکس را بخوان و نمایش بده روی LCD و به این ترتیب مشخص شود که SD سالم است یا نه . سوال اینست که آیا با توجه به اینکه در چندین کامپیوتر تست شده است که SD CARD با یک RAM READER خوانده می شود و هیچ مشکلی نیست و ظرفیت آن نیز 32 مگا بایت است.system file error در روی LCD نشان داده می شود و برنامه درست کار نمی کند . ضمنا دو برنامه FATFS و PICTURE نیز که در DVD برد آموزشی آمده است درست کار نمی کند .من با روش سعی و خطا فهمیدم که مشکل از تابع SD_INIT است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aod
                          انتخاب نوع FAT که 32 باشد یا 16 یا 12 در xp و 7 توسط خود ویندوز انجام می شود .فقط گزینه FAT در بین گزینه ها موجود است که باید آن را انتخاب کرد .
                          شما می فرمایید که از روی SD CARD یک عکس را بخوان و نمایش بده روی LCD و به این ترتیب مشخص شود که SD سالم است یا نه . سوال اینست که آیا با توجه به اینکه در چندین کامپیوتر تست شده است که SD CARD با یک RAM READER خوانده می شود و هیچ مشکلی نیست و ظرفیت آن نیز 32 مگا بایت است.system file error در روی LCD نشان داده می شود و برنامه درست کار نمی کند . ضمنا دو برنامه FATFS و PICTURE نیز که در DVD برد آموزشی آمده است درست کار نمی کند .من با روش سعی و خطا فهمیدم که مشکل از تابع SD_INIT است .
                          خوب از یه نرم افزار که فلش و sd را فرمت میکند استفاده کن.
                          =======
                          برا من که جواب داده...
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

پاسخ : اجرای سیستم عامل بلادرنگ µC/OS بر روی برد &#1

نوشته اصلی توسط aod
                            32 مگابایت؟! oo:
                            32 مگ جواب نمیده ، باید حداقل یه گیگ باشد، منظورم کمبود فضا نیست ، چون کمتر از یک گیگ رو نمیشه fat32 فرمت کرد!
                            ========
                            با این فرمت کنید:
                            http://p30download.com/fa/entry/49065/
                            البته این برای فلش مموری هست ولی روی sd هم جواب میده
                            fat32 را انتخاب کن و در کادر ولوم لیبل یه چیزی الکی بنویس و بعد تیک quick format را بردار و فرمت کن
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

با سلام به دوستان.بعد چندین ماه بالاخره امروز فرصت کردم دوباره برد ARM رو باهاش کار کنم.
                              با توضیحاتی که آقای رافعی دادن تونستم بالاخره جواب بگیرم! فقط چند نکته
                              نکته اصلی حذف همون حلقه While هستش
                              دوستانی که جواب نگرفتن اصلا روی کارتSD شک نکنن چون بدون اون هم جواب میده.من با 64 مگ و 1 گیگ تست کردم.
                              بعد از حذف اون حلقه تصویر به شکل زیر در میاد:

بعد از منوی ستینگ SD رو پدیت میکنیم به این شکل:

که در نهایت این شکلی میشه:

فقط عکسا رو نتونستم بزارم که بخاطر باز نشدن پلودسنتر انجمن بود! بچه ها شما هم مشکل پلود سنترو دارید یا مشکل از منه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                                با سلام به دوستان.بعد چندین ماه بالاخره امروز فرصت کردم دوباره برد ARM رو باهاش کار کنم.
                                با توضیحاتی که آقای رافعی دادن تونستم بالاخره جواب بگیرم! فقط چند نکته
                                نکته اصلی حذف همون حلقه While هستش
                                دوستانی که جواب نگرفتن اصلا روی کارتSD شک نکنن چون بدون اون هم جواب میده.من با 64 مگ و 1 گیگ تست کردم.
                                بعد از حذف اون حلقه تصویر به شکل زیر در میاد:

بعد از منوی ستینگ SD رو پدیت میکنیم به این شکل:

که در نهایت این شکلی میشه:

فقط عکسا رو نتونستم بزارم که بخاطر باز نشدن پلودسنتر انجمن بود! بچه ها شما هم مشکل پلود سنترو دارید یا مشکل از منه؟!
                                باسلام
                                پس بالاخره یه نفر جواب گرفت! :biggrin: :redface:
                                درضمن رفیعی هستم.
                                بله پلودسنتر خرابه.
                                خب یه جا دیگه پلود کن لینک بزار...
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X