اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

EasyProg AVR USB Programmer software

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

EasyProg AVR USB Programmer software

اینم اولین ورژن آزمایشی برنامه من با نام EasyProg AVR USB Programmer

در حال حاضر میکروهای ATMega8 و ATMega16 و ATMega32 رو ساپورت میکنه! که بقیه میکرو هارو بهش اضافه میکنم!

با دات نت نوشته شده و برای اجرا نیاز به دات نت فریم ورک 3.5 داره. اگه .NetFrameWork 3.5 رو نصب ندارین میتونین از لینک زیر دانلود کنید.

لینک دانلود برنامه:
    http://professional.programming.goog...rogrammerA.rar

برنامه یه سری اشکالاتی داشت که چندتاش در پست های زیر اومده! ولی در حال حاضر تمامی اشکالات رفع شده و به راحتی جواب میدهد. در فایل دانلود برنامه علاوه بر خود برنامه، درایور usb برنامه به همراه فایل hex هسته پروگرامر (firmware) آن آمده که با پروگرام کردن هسته پروگرامر خود میتونین به راحتی ازش استفاده کنین.

دوستان لطفا برنامه رو با USBASP تست کنید و نتیجه رو حتما به من بگین.
    لطفا نظرات و پیشنهادات و هرچیزی که لازم میدونین در مورد برنامه رو در این تاپیک قرار بدین... ممنونم...

اینم یه عکس از برنامه:

http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

پاسخ : EasyProg AVR USB Programmer software

سلام.
    دوست عزیز برنامه شما کار نمیکنه !
    من USBASP رو به کامپیوتر وصل میکنم و برنامتون تشخیص میده که وصل شده و اون پایین میزنه connected اما تمامیه گزینه ها غیر فعال هستند. نه میشه فایل هگز رو لود کرد نه میشه ..... . اصلا هیچ کاری نمیشه کرد.
    چرا گزینه ها غیر فعال هستند ؟
    امکان داره به خاطر درایور باشه ؟ حتما باید از درایوری که تو پوشه برنامتون قرار دادین استفاده کنیم ؟ چون این درایوری که من استفاده می کنم حجمش کمی بیشتر از حجم درایور شماست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
      سلام.
      دوست عزیز برنامه شما کار نمیکنه !
      من USBASP رو به کامپیوتر وصل میکنم و برنامتون تشخیص میده که وصل شده و اون پایین میزنه connected اما تمامیه گزینه ها غیر فعال هستند. نه میشه فایل هگز رو لود کرد نه میشه ..... . اصلا هیچ کاری نمیشه کرد.
      چرا گزینه ها غیر فعال هستند ؟
      امکان داره به خاطر درایور باشه ؟ حتما باید از درایوری که تو پوشه برنامتون قرار دادین استفاده کنیم ؟ چون این درایوری که من استفاده می کنم حجمش کمی بیشتر از حجم درایور شماست.
      سلام.
      وقتیکه برنامه پروگرامر رو شناخت و اون پایین connected رو نوشت باید از منوی بالا گزینه Identify Chip رو بزنی تا برنامه میکرو رو شناسایی کنه. وقتیکه میکرو شناسایی میشه تمامی گزینه ها فعال میشن و برنامه آماده کار هست!

قبل از اینکه Identify Chip رو بزنی ، از قسمت Programmer پروگرامر USBASP رو انتخاب کن و بعد Identify Chip رو بزن.
      لطفا نتیجه کار رو به من بگین

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:
        بهتون تبریک میگم.
        بالاخره یه آدم پایه پیدا کردم
        شما بهتر نبود به جای اینکه از صفر شروع به کار کنید، رو برنامه ای که من نوشتم کار می کردیم و اون رو تکمیل میکردیم؟ من کلی دنبال یه این کاره گشتم و نیافتم. چند وقته روش کار میکنید؟ با چه زبانی؟

الان اگه یه STK200/300 به برنامه من اضافه بشه تکمیل میشه. ولی من چون دیگه از PC استفاده نمیکنم و لپ تاپ خریدم امکان اضافه کردنش رو به برنامه ام ندارم. اگه خواستید بگید سورسش رو براتون میفرستم تا این بخشش رو شما کامل کنید. STK200/300 خیلی پر مصرف تر از USB-ASP هستش و اگه بتونیم به برنامه اضافه کنیم کلی میترکه ....

منتظر جوابتون هستم.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
          :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:
          بهتون تبریک میگم.
          بالاخره یه آدم پایه پیدا کردم
          شما بهتر نبود به جای اینکه از صفر شروع به کار کنید، رو برنامه ای که من نوشتم کار می کردیم و اون رو تکمیل میکردیم؟ من کلی دنبال یه این کاره گشتم و نیافتم. چند وقته روش کار میکنید؟ با چه زبانی؟

الان اگه یه STK200/300 به برنامه من اضافه بشه تکمیل میشه. ولی من چون دیگه از PC استفاده نمیکنم و لپ تاپ خریدم امکان اضافه کردنش رو به برنامه ام ندارم. اگه خواستید بگید سورسش رو براتون میفرستم تا این بخشش رو شما کامل کنید. STK200/300 خیلی پر مصرف تر از USB-ASP هستش و اگه بتونیم به برنامه اضافه کنیم کلی میترکه ....

منتظر جوابتون هستم.
          سلام...
          بابا شما هم ترکوندین!!!! :applause: :applause: :applause:
          من اینو با VB.net نوشتم با framework 3.5 چیز زیادی روش وقت نزاشتم! تو سرم هست که stk200/300 رو هم اضافه کنم! اگه سورس رو بدی که کلی کار جلو میفته!!!!!
          من و شما اگه رو یه برنامه واحد کار کنیم خیلی بهتر میتونیم به نتیجه برسیم!

یه سری تغییرات تو سورس usbasp به وجود اوردم و بهینه کردمش! که اونو با نام EasyProg میخوام معرفیش کنم! (بچه USBASP)

ایمیل من behnam6500@yahoo.com

موفق باشی

دیدگاه

سلام
            من با C# نوشتم و Frame Work 2.0 ولی مشکلی نیست مبدل C# به VB.NET رو دارم
            الان سرم خیلی شلوغه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و فقط امروز و فردا تهرانم. میافته 4 شنبه یا 5 شنبه براتون Email کنم.
            شما اگه از الان شروع کنید و توابع رو بنویسید مشکلی نیست، یه روز با هم میچتیم و برنامه ها رو ادغام می کنیم.

OK?
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
              سلام
              من با C# نوشتم و Frame Work 2.0 ولی مشکلی نیست مبدل C# به VB.NET رو دارم
              الان سرم خیلی شلوغه به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارم و فقط امروز و فردا تهرانم. میافته 4 شنبه یا 5 شنبه براتون Email کنم.
              شما اگه از الان شروع کنید و توابع رو بنویسید مشکلی نیست، یه روز با هم میچتیم و برنامه ها رو ادغام می کنیم.

OK?
              سلام. من C# هم بلدم و تبدیل کد کاری نداره. همه چیز Ok هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002

سلام.
                وقتیکه برنامه پروگرامر رو شناخت و اون پایین connected رو نوشت باید از منوی بالا گزینه Identify Chip رو بزنی تا برنامه میکرو رو شناسایی کنه. وقتیکه میکرو شناسایی میشه تمامی گزینه ها فعال میشن و برنامه آماده کار هست!

قبل از اینکه Identify Chip رو بزنی ، از قسمت Programmer پروگرامر USBASP رو انتخاب کن و بعد Identify Chip رو بزن.
                لطفا نتیجه کار رو به من بگین
                سلام.
                اینکار رو کرده بودم. اما بازم تمام گزینه ها غیر فعال بودند. بعد از انتخاب USBASP و زدن Identify همچنان تمامی گزینه ها غیر فعال هستند.

دیدگاه

سلام.
                  اینکار رو کرده بودم. اما بازم تمام گزینه ها غیر فعال بودند. بعد از انتخاب USBASP و زدن Identify همچنان تمامی گزینه ها غیر فعال هستند.
                  از چه میکرویی استفاده میکنید؟؟؟؟ mega 8 یا 16 یا 32؟؟؟
                  آیا سمت راست برنامه به جای نام میکرو عبارت No Chip رو می بینید؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                    خسته نباشید منم میخواستم با vb روش کار کنم ولی منبعی پیدا نکردم میشه منو راهنمایی کنید
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

Updated - Download now

دیدگاه

از دوستان کس دیگه ای برنامه رو تست نکرده؟؟؟؟؟؟

خواهشا یه تست از برنامه بگیرید و نتیجه رو به من بگید...

ممنونم

دیدگاه

با مگا 32 امتحان کردم.
                          آره NO CHIP میزنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                            با مگا 32 امتحان کردم.
                            آره NO CHIP میزنه.
                            برنامه پدیت شده. لطفا دوباره دانلودش کنید و یه تست دیگه بگیرید.

لطفا نتیجه رو سریعا به من بگین... منتظر جواب هستم...

ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasper
                              با مگا 32 امتحان کردم.
                              آره NO CHIP میزنه.
                              دوست عزیز جامپری که مربوط به کلاک هست رو بزار روی slow مگا 32 جواب میده! با یه مگا 32 تست کردم و دلیلش این بود.

منتظر جواب هستم....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X